Kryon: Attributen voor de verandering.

Kryon: Attributen voor de verandering.

Doorgegeven via Lee Carroll / 23 mei 2009
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Kunnen jullie het hier voelen? Er is een zoete energie op deze plaats. Het is een zoete energie…..die in het hart wordt gevoeld en niet in de geest. Er zijn soms vragen gesteld : “Kryon, weet jij waar je bent?” Oh, ja. Ik ben op dit moment op een plaats waar ik gedag zeg tegen vele geesten en vele gezichten. Sommigen voelen dat zij mij nooit meer zullen zien. (sprekend over de laatste channeling in Moskou) Toch begrijpen zij het niet echt. Zij verbinden mijn aanwezigheid met mijn partner en begrijpen niet dat ik naast elk van hen loop.

Ik ben geen entiteit die vereerd moet worden. Ik ben een energie van thuis. Ik ben vanaf het begin bij jullie geweest sinds de eerste ademhaling en ik zal daarmee doorgaan tot de laatste ademhaling. Dat is de connectie die ieder van jullie met God heeft als jullie op Aarde zijn. Wij zullen vandaag wat les geven maar de echte les is de vraag: Hoever kunnen jullie je hart openen? Hoeveel kunnen jullie werkelijk ontvangen? Kunnen jullie anders weggaan dan jullie kwamen?

Er komt een grote opwaardering aan. Gisteren spraken wij erover en concentreerden wij ons op een portie ervan die bewustzijn heet. Wij hadden het erover of de opwaardering voor allemaal is of voor een paar mensen. Wij hadden het over de vrije keuze van de mensen. Wij geven jullie de metafoor over het gaan van de spirituele winter naar de spirituele zomer en wij lieten zien dat de opwaardering overal gebeurt. Wij zeiden ook dat het aan de mensen is om de deur te openen en naar buiten te gaan. Het is een metafoor die betekent dat de mens het kan accepteren of niet. Het betekent dat de opwaardering plaatsvindt maar dat de mensheid de keuze heeft om het te zien of niet. Nergens is er meer bewijs dan over wat ik nu ga zeggen.

Wij hebben 20 jaar geleden iets aangegeven. Het DNA verandert. Ik ga het hier weer over hebben en dat is de reden waarom ik hier ben. Het DNA verandert op een manier die mysterieus zal zijn voor sommigen omdat het processen in het menselijk lichaam in gang zal zetten waarvan jullie niet eens wisten dat jullie ze hadden. Toch zullen die processen niet geactiveerd worden als er geen bewustzijn bij betrokken is dat daarvoor zorgt.

Menselijke biologie.

Ik moet het hebben over biologie. Ik wil het niet te moeilijk maken maar ik moet het uitleggen aan degenen die het niet helemaal begrijpen. Een van de meest complexe opwaarderingen van deze nieuwe energie vindt plaats binnen jullie chemie. Het is een echte opheffing en een echte verandering. Het heeft drie miljard deeltjes in zich en toch schept minder dan vijf procent ervan tienduizenden genen die instructiesets zijn voor het menselijk lichaam. Negentig procent van het DNA is totaal kwantum. Zoals wij gisteren zeiden zijn het de kwantuminstructies die spreken tegen de 3D-chemie in het kleinere percentage. De 3D-chemie in jullie DNA zal niet veranderen maar wat jullie ermee kunnen doen wel.

Denk eraan dat minder dan 10 procent de machine is die de genen maakt en de rest ervan als de instructiesets voor de machine. De instructiesets zijn wat er gaat veranderen.

Dit is bereikt door magnetisme, een van de meest krachtige en dynamische krachten voor verandering van leven op jullie planeet. Dit werd zelfs al aangestipt in het eerste boek van Kryon. Dit is wat de doctor in de armen sloot. (Dr. Todd Ovokaitys). Hij las over de magnetische resonanties van de delen in de Kryonboeken en realiseerde zich dat ik beschreef wat hij had ontdekt. Jullie hebben gehoord dat ik de magnetische meester ben. Dachten jullie dat dit misschien te maken had met het magnetische raster van de Aarde? Niet echt. Het heeft te maken met DNA dat ook magnetisch is en de levenskracht is voor de Aarde.

Als jullie sommige van de magnetische resonanties van de kwantumdelen van het DNA herschikken, activeren jullie potentieel. “Grote woorden, Kryon, maar wat betekent dat?” Ik ga enkele van de technische verklaringen bewaren voor wetenschappelijke sessies en dit is geen wetenschappelijke sessie. Ik zal jullie wat informatie geven die ongelooflijk zal lijken: Jullie lichaam is perfect en is afhankelijk van de energie van de planeet, de instructiesets voor jullie DNA-veranderingen. Jullie staan voor de hoogste trillingen die de planeet ooit heeft gezien en dat is allemaal onderdeel van de opwaardering waar ik het over heb gehad. Deze nieuwe vibratie begint de actuele chemie van jullie cellulaire structuur te veranderen door de kwantuminstructies. Hebben jullie ooit gedacht aan de cellen van jullie lichaam? Hebben jullie er ooit aan gedacht waarom zij misschien niet goed werken? Op een schaal van 10 van waartoe de mensen op Aarde in staat zijn, zitten jullie op dit moment op een drie. Het lichaam is geschikt voor een tien. Jullie staan op het punt om naar een zes te gaan.

Luister: Het lichaam is tot heel veel in staat, maar het werkt nu niet zo goed. Jullie immuunsysteem laat zoveel ziekten door! Het wordt door zoveel virussen gefopt en doet het hecht niet zo goed. Klinkt dat voor jullie als een goddelijk plan? Gaan jullie ooit achterover zitten en zeggen: “Wie heeft dit ontworpen? De virussen die vaak schijnbaar opeens op de planeet opkomen en steeds zo snel, en de lichaam kan ze niet eens herkennen. Wat voor immuunsysteem is dat?” Jullie hebben gelijk als je die vraag stelt. Het antwoord? Geen best systeem. Het werkt voor 30%, daarom!

Wat zouden jullie vinden van een immuunsysteem dat bijna alles tegenhoudt, een dat niet gefopt kan worden door virussen die het leven vernietigen. Het zou ze niet laten vermenigvuldigen. Weten jullie wat voor potentiële mogelijkheden er in jullie DNA zitten? De reden is de 30% van de energie van de planeet. Met de toevoeging van intentie en vrije wil gaan mensen in staat zijn om de effectiviteit van hun immuunsysteem te laten toenemen. Zij zullen in staat zijn om vrijuit door de virussen heen te lopen en niets op te lopen. Zij zullen anders lijken dan andere mensen. Het zal erop lijken dat zij een of andere magische bescherming hebben. Jullie kunnen het noemen wat jullie willen maar het komt omdat zij meedoen aan de opwaardering en dat wordt menselijke evolutie genoemd.

Met hun vrije wil halen zij de energie die van hen is naar zich toe. Wisten jullie dat je lichaam is ontworpen zodat kanker helemaal nooit voet aan de grond zou krijgen? Ja, dat is een van de grootste moordenaars van de mensheid! Er is een proces in de cellulaire structuur dat zelfdiagnostisch is. De medische naam daarvoor is apostolisch, maar het lijkt niet goed te werken. De reden hiervoor is dat het maar voor 30% werkt. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom er kanker kan zijn en het lichaam daar niets tegen kan doen? Hoe zouden jullie het vinden om de effectiviteit van jullie immuunsysteem te verdubbelen? Hoe zouden jullie het vinden om een groot deel van de mensen vrij van kanker te zien? “Kryon, vertel jij ons dat dit voor ons eraan komt?” Jullie zullen het bij vele mensen zien…..en het zal duidelijk zijn dat zij anders zijn. Maar een test van hun DNA zal aantonen dat zij net als alle anderen zijn. Dat is omdat jullie alleen de 3D-chemie meten en niet de 90% kwantum. Jullie zullen in staat zijn om je DNA en de instructies voor jullie chemie te verhogen.

De potentiëlen hiervoor zijn er dat het voor 2025 gebeurt. Jullie zullen mensen zien die geheel op zichzelf in staat zijn om hun immuunsysteem te verhogen. “Dat is ongelooflijk.” Wel, als jullie denken dat dit ongelooflijk is, let dan maar eens op de volgende.

Jullie DNA is ontworpen om jullie heel lang in leven te houden. Het is ontworpen om dingen te repareren die zijn gebroken en ze te verjongen. Vinden jullie het niet vreemd, mensen, dat zelfs op de top van de evolutionaire ladder een zeester een arm kan laten aangroeien en jullie niet? Hebben jullie daar ooit over nagedacht?

Er komt iets wat jullie niet verwachtten: De mogelijkheid voor mensen om ledematen aan te laten groeien die verloren zijn is het volgende. Dit gaat niet met chemische middelen gebeuren maar het is iets wat de mens gaat doen door de verandering van zijn DNA. De verandering zelf zorgt ervoor dat hij werkt bij sommigen……en bij anderen niet. Het gaat in de volgende generatie gebeuren. Het zijn alleen potentiëlen. Ik geef jullie biologische potentiëlen van de huidige opwaardering. Dit zijn echte veranderingen die jullie kunnen zien en als jullie van deze dingen gaan horen, herinner je dan deze avond. De wetenschap zal alle eer willen opstrijken en het helemaal niet toeschrijven aan het menselijk bewustzijn dus onthoud dat wij er hierover spraken in deze esoterische ontmoeting. Oh, er is meer, heel veel meer.

Hoe zouden jullie het vinden om chromosomen te kopiëren zonder verkorting van de gevoelige onderdelen? Laat mij dat uitleggen. Hoe zouden jullie het vinden om niet zo snel te verouderen? Ouder worden is een ontworpen functie van een systeem van het DNA dat maar voor 30% operationeel is. Hebben jullie er ooit van gehoord dat sommige Ouden heel lang leefden? Denken jullie dat dit een schrijffout is? “Zolang kunnen zij niet geleefd hebben.” zeggen velen. “Iemand moet dat verkeerd hebben opgeschreven.” zeggen zij. Wat als zij wel zo lang hebben geleefd? Dat deden zij! Dat was voordat de vibraties er op deze planeet waren die jullie DNA naar 30% terug zouden brengen.

De nieuwe energie is er.

Laten wij het hebben over het nieuwe energiesysteem op de planeet. Er zijn er feitelijk meerdere maar degene waarover ik het wil hebben heeft de beheerders ervan hier in de stad. Degene die jullie Peggy noemen, de lerares, heeft een proces ontdekt dat pure energie is en het is de gereedschapsset die deze energie zal omzetten naar een intentie om het DNA te activeren op een manier zoals ik die zojuist heb besproken. Het is de katalysator om het DNA verder te duwen dan het 30%-niveau. Zien jullie hoe dit in elkaar past? Deze toename van effectiviteit gaat niet vanzelf gebeuren. Het is complex en vereist intentie die een vibrationele opwaardering veroorzaakt. Oh, er is nog veel meer!

“Kryon, als een man of een vrouw een beschadigde hartklep heeft, waarom repareert het lichaam die dan niet? “ Wat een grootse vraag. Hebben jullie daar ooit over nagedacht? Jullie organen vernieuwen zich steeds weer. Jullie vernieuwen het grootste orgaan van jullie lichaam vele malen in jullie leven. (de huid) Waarom kunnen jullie het dan niet met een hartklep? Wat is er mis waardoor het lichaam dat niet kan doen? Het antwoord is omdat het op 30% werkt.

“Jij hebt het over wonderen, Kryon.” Ik niet. Ik praat over de manier waarop het menselijk lichaam zou moeten zijn. Ik zal verdergaan want het is te ongeloofwaardig, nietwaar? Laat mij nog wel zeggen dat als jullie deze dingen beginnen te zien jullie je zullen herinneren dat jullie dit het eerst hebben gehoord, nietwaar? In een spirituele bijeenkomst…..geen wetenschappelijke bijeenkomst.

Herontwaken van het innerlijk kind.

Er zal een potentieel zijn van herontwaken van een heel belangrijke energie. En dat is allemaal onderdeel van de opwaardering. Jullie moeten dit horen: Er is veel gezegd over deze energie die slapende was. Er zijn er die eraan hebben gewerkt maar op een 30% operationeel niveau kan het menselijk lichaam dit niet ontwikkelen.

Iemand met 60% kan en zal dat wel doen. Hebben jullie ooit gehoord van het innerlijk kind? Jullie kunnen die energie niet echt beschrijven maar laat mij jullie het gevoel ervan geven. Jullie waren allemaal eens kinderen en velen van jullie hadden een normale jeugd. Ga even met mij mee terug naar de tijd dat jullie 6 waren, misschien 5. Laat mij jullie iets vragen: Hoe voelden jullie je toen? Waar maakten jullie je druk over? Wat was het drama in jullie leven? Dat was er niet! Het enige waar jullie je druk om maakten was over hoelang je buiten kon spelen of hoe laat je naar bed moest. Overal werd voor gezorgd, nietwaar? Jullie hoefden je geen zorgen te maken om geld om naar de winkel te gaan. Dat leerden jullie pas later, nietwaar?

Er was dus een tijd in jullie leven dat er alleen liefde was. Wat een bevrijdend gevoel! Kunnen jullie je dat nu voorstellen? Hoe zouden jullie het vinden om dat weer te voelen als volwassenen? Zou dat niet bevrijdend zijn? Dit is het potentieel van een bewustzijn dat op 60% werkt. Dit is een van de sleutels tot een bewustzijn dat drama en zorgen gaat verslaan. De herontwikkeling van de energie van het innerlijk kind is een balansmechanisme zodat de mensen het een stuk makkelijker zullen hebben. Zij kunnen vreugde in hun leven hebben……een vreugde die zich uit, net zoals bij een kind en dat is allemaal onderdeel van de opwaardering.

Hoe zit het met de Aarde?

Wij hebben jullie verteld dat wij het ook over Gaia zouden hebben. (de energie van de planeet) Toen kwam Gaia en sprak erover. (Pepper Lewis eerder op de dag) Laat ons bekrachtigen wat Gaia zei want jullie moeten het uit verschillende bronnen horen: Maak je niet druk over wat er op jullie planeet gebeurt. Wat er gebeurt is een natuurlijk verschijnsel dat is versneld in de tijd door de opwaardering. Jullie hebben dit niet veroorzaakt. Ga verder en reinig de lucht en stop de uitputting van de bronnen van de Aarde…..maar weet dat jullie niet veroorzaakten wat er nu aan de hand is.

Hebben jullie dat eerder gehoord? (Pepper channelde hetzelfde) Wat er gebeurt is een natuurlijke cyclus die wij de watercyclus van de planeet zouden willen noemen. Het heeft van doen met magnetisme en temperatuur en het verschijnt elke paar honderd jaar. Wat jullie nu ervaren hebben jullie eigen Russische wetenschappers al gezien en bevestigd. Zij zeggen dat jullie een verschijnsel hebben van een mini-ijscyclus en dat is precies wat wij jullie hebben verteld. Het is een tijd die veel lijkt op de tijd rond het jaar 1400 en dat ligt nu weer voor jullie.

Op zichzelf is die niet levensbedreigend. Oh, jullie zullen meer stormen hebben, dus als je in een stormgebied woont zul je je dat meer bewust zijn, nietwaar? Misschien zal het waterniveau rijzen. Als jullie op het strand wonen zul je waarschijnlijk weggaan. Dat is alleen maar slim. Het is niet levensbedreigend als je slim bent. Maar nogmaals, dat is vrije keuze, nietwaar? En net zoals wij gisteren zeiden zullen er mensen zijn die het ontkennen en zich bevinden in de stormen en ontkennen dat het stormt. Sommigen zullen omkomen in dat proces. Zij zullen blijven op de stranden en toekijken hoe het water stijgt en vervolgens sterven. Dat zijn degenen die de opwaardering niet willen zien en niet willen herkennen wat er aan de hand is.

Het geologische tijdraam op Gaia is versneld. Dat moest om Gaia hoger te laten vibreren.

Dingen gebeuren sneller dan de geologen dachten en brengen wat jullie globale opwarming noemen wat de climax is van een situatie die zich altijd voordoet voor een afkoelende cyclus. Dat is normaal. Jullie zullen het zien. Dus nogmaals, als wetenschappers ontdekken wat er echt aan de hand is herinner je dan dat je het hier gehoord hebt tijdens een spirituele bijeenkomst en geen wetenschappelijke bijeenkomst. Deze informatie hebben wij jullie al een tijdje gegeven. Het geeft in grote lijnen de attributen van een opwaardering aan en het zal heel veel omvatten!

De verborgen energie: de zoektocht naar de God binnenin.

De laatste: Al deze attributen, inclusief de DNA-opwaardering, brengen jullie naar een bewustzijnsniveau waarop jullie meer willen gaan zoeken naar de god binnenin. “Is dat gerelateerd aan het DNA, Kryon?” Dat is het! Het kwantumschap van de delen van jullie DNA die praten tegen jullie chemie zullen jullie je laten realiseren dat er meer is.

Velen beginnen te zoeken naar hun Hoger Zelf en daardoor gaan jullie een van de ontbrekende stukjes ontdekken. Het is iets waarvan jullie altijd hebben afgeweten maar nooit aandacht aan hebben geschonken. Ik zal zeggen wat het is. Het is een energie die jullie niet zelf ontwikkelen, een energie die mensen allemaal hebben en vanuit de diepten van jullie onwetendheid denken dat die van jullie is. Dat kan niet. Het is liefde.

Er zijn hier moeders. Ik wil je mee terugnemen, Mam, naar de geboorte van je eerste kind. Kun jij je die tijd herinneren? Herinner jij de nog dat het kind aan je werd gegeven om het voor de eerste keer vast te houden? Weet je nog dat je voor het eerst in de ogen van jouw kind keek? Weet je dat nog? Kun je mij zeggen hoe dat voelde? De engelen stonden rondom het bed en zongen en jij kon het voelen. Dat is de liefde van God die jullie samen bezocht met een kracht die jullie zelf nooit zouden kunnen opwekken. Waren er mensen om je heen die huilden? Wist je dat de Ouden hierbij ook aanwezig waren?

Wist je dat jouw overgrootouders daar bij je waren? Wist je dat zij zongen? En jij dacht dat je die energie zelf opwekte? Jij dacht dat het op een of andere manier uit jouw eigen chemie kwam, nietwaar?

Nou, dat deed het niet. Het is een van die magische momenten waarop je samensmelt met jouw Hoger Zelf. Wat binnenstroomt door die deur die jij hebt geopend is de liefde van God!

Dat gebeurt er ook als een man en een vrouw in liefde samenkomen, als zij elkaar aankijken en die vonk van romance opbloeit. Een tijdje kijken zij elkaar aan en alles wat zij doen is hijgen. Psychologen zullen zeggen dat verliefd zijn een vorm van tijdelijke gekte is. Het neemt de hele cellulaire structuur over. Jullie denken dat jullie dat zelf opwekken, nietwaar? Nou, dat is niet zo. De Kundalini-ervaring is de liefde van God. Als er twee samenkomen in liefde scheppen zij meer liefde dan de twee samen onmogelijk zouden kunnen ontwikkelen.

Er ontbreekt een element en ik zal jullie zeggen wat het is omdat het de liefde van God in jullie leven is.

Dit is voor jullie beschikbaar om jezelf een te voelen met je Hoger Zelf. Hoe zouden jullie daarmee willen rondlopen? Hoe zouden jullie het vinden om ook zo te stralen? Denk je dat iemand het zou merken? Nou, dat zullen zij! Zij zullen zeggen: “Waarom lach jij zoveel?” Wat ga jij hen vertellen? “Ik ben verliefd op mijzelf!” (Kryonlach) Wees voorzichtig, dat is niet helemaal het juiste antwoord maar het is wel waar! Het zit allemaal in het DNA. Alles ervan versterkt de mens.

Dat gebeurt er dus bij de opwaardering. Het gaat niet om iets dat God met jullie doet. Het gaat over een machtiging die zich voordoet die jullie in staat stelt om zorg te dragen voor de stukjes en delen van de energie van jullie bewustzijn dat jullie nooit eerder konden controleren. Ik ga sluiten.

Mensen, vraag niet hoe. Dat is zo’n lineaire vraag. Vraag niet hoe. Gewoon ‘zijn’ en de intentie om deze dingen in je leven te scheppen. Begin een proces dat ervoor zal zorgen door alleen maar jullie intentie. De intentie hebben om het proces te starten, start dat in feite ook. Wij hebben dit eerder gezegd. Er zijn hier intellectuelen die het proces willen kennen en hun argument is dit: Kryon, jij kunt niet van ons verlangen dat wij een zo levensveranderend proces toepassen zonder dat proces te kennen. Wij moeten de werking daarvan kennen. Wij gaan ons leven niet toevertrouwen aan iets waarvan de functie voor ons een mysterie is. Klinkt als een goed argument, nietwaar? Wel, ik heb er ook een voor jullie. Van mij naar jullie!

Wat gebeurt er vandaag als jullie hier klaar zijn? Ik zal jullie het scenario geven alsof jullie de vraag hebben gesteld. De intellectueel gaat naar buiten en stapt in zijn auto. Hij pakt de beschrijving en bestudeert de werking van de versnellingsbak, elk tandrad, elke versnelling. Dan gaat bij verder met de beschrijving van de motor, elk tandrad, elke versnelling, alle smeerolie. Voordat hij ooit naar huis kan rijden. Klopt dat? Ik bedoel, jullie zouden nooit je leven toevertrouwen aan iets waarvan jullie niet weten hoe het werkt! Of wel?

Zie je? Jullie doen dat allemaal! Dit is misschien een gekke metafoor maar het is er een waarvan ik wil dat jullie die onthouden. Draai de sleutel om en start de motor van intentie. Laat de reis beginnen want er zoveel energie geschapen met jullie bewuste geesten……een kwantumenergie die jullie niet kunnen beschrijven of begrijpen. Vertrouw in plaats daarvan de liefde want dat is de lijm, het is de smeerolie van de nieuwe energie op deze planeet. Dat wil jij niet horen, nietwaar, intellectueel? Ik heb jullie zojuist verteld dat emotie de sleutel is. Wen daaraan. Open jullie harten. Dit is de boodschap van Kryon.

Ik ben de liefhebber van de mensheid. Een die ieder van jullie kent. Dit is de boodschap van Kryon.

En zo is het.

KRYON