Kryon: Benodigde wetenschap voor de tijden.

Kryon: Benodigde wetenschap voor de tijden.

Doorgegeven via Lee Carroll / 14 februari 2010
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Weer zijn wij hier op een manier die voor velen vreemd zal lijken. Ik wil dat jullie gewend raken aan deze stem en de realiteit begrijpen die hier is. Misschien vragen jullie jezelf af: “Is dit echt?” Jullie zouden kunnen zeggen: “Kryon, ik heb het moeilijk om te geloven dat jij echt channelt, dat de stem van de andere kant van de sluier komt. Het is zo moeilijk!” Als dat het is wat jullie vandaag zeggen, mensen, zal ik zeggen dat jullie gezegend zijn door eerlijk te zijn met woorden die voortkomen uit de worsteling door het werken in de driedimensionale doos waarin jullie zitten.

Geliefden, als jullie de juiste vragen stellen aan jullie Hoger Zelf, vanuit jullie eigen geloof, vanuit jullie eigen psyche, worden jullie dingen onthuld die jullie niet hadden verwacht. Het is inderdaad een kwantumervaring aan de andere kant van de sluier. Mijn partner (Lee) en ik lineariseren deze boodschap voor jullie. Dit is een kwantumervaring en dat betekent dat taal maar een klein onderdeel daarvan is. Het geluid wat jullie horen en de woorden die jullie zien zijn er maar een klein deel van.

In het verleden hebben wij over iets gesproken dat wij de derde taal noemden. Deze derde taal is geen taal in de lineariteit. Het is in plaats daarvan een taal van de katalysator van de 3. Wij gebruiken de 3 in de numerologie als een katalyserend actiecijfer. Dat wil zeggen dat jullie allemaal de mogelijkheid hebben om te ontvangen wat er gegeven wordt op een kwantumniveau en niet een taal zoals die op papier wordt geschreven en die dan gebruikt wordt bij een sessie in een zaal zoals deze.

Wij gaan jullie wat wetenschap geven. Wij hebben daar misschien een vreemde plaats voor gekozen. (Albuquerque, New Mexico) Maar dat is echt niet zo omdat wij op een kwantummanier denken. Wij wilden naar deze plaats komen en degenen eren die dit gebouw hebben gebouwd. (Het Indian Center) Wij willen de voorouders eren die hier zijn en luisteren. Wij zijn naar een zeer rustige plaats gekomen in de stilte van het zuidwesten om een boodschap van helderheid te brengen op zo’n manier dat anderen die ook kunnen ontvangen.

Hedendaagse wetenschap.

Wij brengen jullie een wetenschappelijke boodschap dus vraag ik mijn partner om heel langzaam te gaan. Sommige van de dingen waarover wij spreken hebben wij hem al onthuld en andere weer niet. Dus vraag ik hem om langzaam te gaan want het moet helder gehoord en goed gelezen worden en er zal veel omheen worden gezien. Wat in deze boodschap volgt is niet alleen esoterisch. Het zal praktisch worden gebracht en er zullen ook natuurkundigen naar kijken……en dat maakt mijn partner nerveus.

Dit gaat niet ingewikkeld worden want zelfs degenen in de stoel die niets met wetenschap hebben zullen ontvangen wat zij nodig hebben door de derde taal. Zij zullen begrijpen waarom deze dingen worden gebracht en die ook accepteren. Door dit proces heen is er ook een groep die op deze plaats is ingestroomd en die de voorvaderen van jullie allemaal vertegenwoordigt en dit overal in meeklinkt. Zelfs de Ouden die hier zijn voelen zich geamuseerd.

Globale opwarming: wat gebeurt er?

Deze boodschap is niet noodzakelijkerwijs lang maar wel een die jullie moeten horen. Hij gaat over milieu en wetenschap. Laat mij beginnen met wat zelfvertrouwen en positief nieuws. Laten wij nog eens terugkijken naar wat jullie nu in de weersveranderingen op de planeet zien en wat niet door de mensen is veroorzaakt.

Wat jullie globale opwarming noemen is helemaal geen globale opwarming. En ik zeg het nogmaals: Het is een deel van de cyclus die er altijd al was. Deze informatie is niet nieuw en wij hebben deze dingen al jaren geleden verteld toen het idee over opwarming voor het eerst opgeld deed en angst het resultaat was.

Wij noemden jullie in 1989 ook de weersveranderingen die jullie nu zien gebeuren toen mijn partner deze reis met mij begon. Lang voordat het idee van opwarming populair werd vertelde ik jullie dat jullie deze cyclus konden verwachten.

De Noordpool is verscheiden malen gesmolten en weer bevroren. Hij neemt toe en hij neemt af. De waterverdampingcyclus (die Kryon de watercyclus noemt) is de manier waarop Gaia werkt. Natuurlijk gebeurt deze eerder dan verwacht en dat alarmeert vele mensen. Als jullie Gaia nu zouden uitnodigen om hier te komen zou zij deze boodschap brengen: “Mensen hebben dit niet veroorzaakt.” Kan het nog duidelijker? Ik geef jullie deze informatie zodat er geen alarm over klinkt of acties worden ondernomen als antwoord op een verkeerde gedachte.

Toch vertel ik jullie tegelijkertijd dat er een mandaat is om te veranderen hoe jullie je energie scheppen. Wat jullie in de lucht stoppen is belangrijk want het is een risico voor jullie gezondheid. Wat jullie in de lucht stoppen schaadt de mensheid, niet noodzakelijkerwijs Gaia. Gaia is veel veerkrachtiger dan jullie denken. Gaia kan zich beter bijstellen en op manieren die jullie je niet kunnen voorstellen.

Jullie bijdrage tot vervuiling is onbeduidend als je die vergelijkt met alleen maar een paar natuurlijke vulkanische uitbarstingen uit het verleden. Gaia zorgt voor Gaia en het proces is niet nieuw of een verrassing. Toch zeggen wij tegen de mensen: “Maak de lucht schoon en jullie zullen langer leven.” Het gaat niet om het stoppen van een weercyclus die jullie hebben geschapen. Het gaat om gezond verstand voor het leven.

Het gaat kouder worden. Dat is een van de onderwerpen van vandaag. Jullie zullen meer energie nodig hebben in de slag met de kou en wij hebben jullie daar in het verleden advies over gegeven en een ervan willen wij vandaag herhalen. Het is tijd voor jullie om buiten de doos van 3 dimensies te denken als het sommige dingen betreft waarover wij het vandaag gaan hebben.

Jullie denken in een rechte lijn. Jullie denken niet noodzakelijkerwijs verder dan bepaalde concepten maar eerder nemen jullie dingen aan die passen bij een rechte denklijn. Tegelijkertijd geef ik jullie deze informatie en ik zal jullie ook zeggen dat dit speciale concept al bekend is op de planeet. Dat is de manier. Wij geven jullie niets dat nog niet aan een mens is verschenen. Vrije keuze is het woord wat wij jullie vertelden. Dus om dit attribuut van vrije keuze te eren moeten de dingen die vandaag worden gepresenteerd al eens eerder aan een mens zijn vertoond voordat wij een boodschap als deze afleveren. Dit schept een situatie waarin de mensen het manifesteren en niet alleen de aanwijzingen van Spirit gebruiken.

Als deze inzichten door de mensheid zijn ontvangen landen zij als inspiratie op de planeet op meerdere plaatsen tegelijk. Dat wil zeggen: goddelijke openbaringen van ontdekkingen gebeuren opeens op meestal drie of vier plaatsen tegelijk om er zeker van te zijn dat zij niet verloren zullen gaan. Het zit zo: de vibratie van de planeet is als een grote deur die open en dichtgaat met de vibratie van een verlichte of niet-verlichte mensheid. Als jullie ervoor kiezen om die deur te sluiten door een lage vibratie te scheppen, zijn informatie, uitvindingen en ontdekkingen verloren. Zij gaan gewoon weg omdat de mensheid er niet eens naar kijkt!

Als de vibratie echter hoger wordt opent de deur zich en liggen uitvindingen en ontdekkingen daar gewoon te wachten. Spirit deelt dus geen ontdekkingen uit maar het systeem dat jullie hebben geschapen staat dat toe. Hogere wetenschap is er altijd, wat er ook gebeurt, maar de mensheid op de planeet bepaalt hoeveel ervan beschikbaar wordt door de hoogte waarop de planeet vibreert met het menselijk bewustzijn.

Dit verklaart waarom jullie zoveel wetenschap zijn kwijtgeraakt in de laatste 50.000 jaar. Er waren gemeenschappen die veel meer kwantum dachten dan ook maar iets wat jullie vandaag hebben.

De ironie hierbij is dat jullie hogere technische uitvindingen hebben maar een veel lager bewustzijn van begrip. Jullie hebben geweldige rekenkracht (computers) die alleen is geprogrammeerd voor 3D. Later zullen jullie dat grappig vinden.

Er is enorm veel energie voor jullie beschikbaar direct uit de Aarde en die is vrij te verkrijgen. Het is niet wat jullie vrije energie noemen want jullie moeten een apparaat bouwen om het te krijgen maar hij is overal, voor altijd en het heet geothermische energie.

Nieuwe manieren om geothermische energie te verwerven.

Het ligt allemaal onder jullie voeten, niet echt ver weg en het is natuurlijke hitte. Het is warm genoeg om het aan te boren en stoom te creëren. Als jullie stoom kunnen scheppen door het natuurlijke proces van thermische energie kunnen jullie stoomturbines aandrijven en elektriciteit opwekken. Dat zal de kracht scheppen die jullie nodig hebben om sommige zware winters te overleven en jullie woningen te verwarmen. Elektriciteit is misschien niet de meest efficiënte methode maar het is de schoonste als je het vergelijkt met de methoden die de lucht vervuilen.

Als jullie zelf elektriciteit op een efficiënte manier kunnen scheppen wordt het veel uitvoerbaarder voor dagelijks gebruik.

Er zijn naast het gebruiken van stoom ook andere manieren om elektriciteit op te wekken. De mensheid is gek op met zorg uitgewerkte stoommachines en jullie hebben hen een hele, hele lange tijd gebruikt. De kernreactors van tegenwoordig zijn in feite hele dure stoommachines. Jullie verhitten water met gebruik van kernreactors en scheppen met die warmte stoom dat jullie turbines aandrijft. Wij geven jullie dus iets om over na te denken. Want kernenergie, zo schoon en goed als het is, heeft bijproducten die gevaarlijk zijn en dat weten jullie. Geothermisch is het wel zeer schoon maar het kan ook gevaarlijk zijn en daarom openen wij de discussie over iets nieuws.

Als jullie ongeveer vijf kilometer diep in de Aarde boren zullen jullie genoeg hitte vinden om een stoommachine te laten werken. Nu is vijf kilometer in een rechte lijn niet al te ver voor jullie. Velen van jullie wandelen die afstand naar school en weten dat het niet al te ver is. Maar als jullie die afstand gaan boren kan het technisch moeilijk en gevaarlijk worden. Niet alleen voor degenen die boren maar ook voor de planeet.

Op de weg naar beneden door de korst van de Aarde naar het vijfkilometer punt gaan jullie door bepaalde attributen…..laten misschien gas vrij; laten misschien vuur vrij, misschien water. Als er al niets anders jullie zal onderbreken zoals wat wij de integriteit van het smeermiddel van de leisteenolie zelf noemen. Wat ik hier zeg dat jullie zelfs de mogelijkheid voor een potentiële aardbeving scheppen en dat allemaal door alleen maar vijf kilometer diep te boren.

Ik ga jullie nu de antwoorden geven over hoe men stoom kan maken zonder zo diep te boren en het vereist ‘buiten de doos’ denken van wat jullie altijd hebben vermoed. Jullie denken steeds aan het boren en een pijp in de Aarde stoppen met water daarin. Jullie stoppen er water in en krijgen er stoom uit. Wat zouden jullie ervan vinden als je maar een fractie van die afstand hoeft te boren en jullie genoeg hitte zullen vinden om vloeistof te laten koken! Jullie zouden zeggen: “Onmogelijk.” Deze mogelijkheid bestaat op de hete plekken op de Aarde die hitte hebben die vlak onder de oppervlakte ligt maar die attributen bestaan niet op de meeste plaatsen waar wij jullie vragen om te boren. Het antwoord is: Gebruik geen water. Het wordt tijd om de hoogste technologie die jullie op de planeet hebben te laten huwen met dingen waar jullie dat nooit zouden verwachten en dat wordt buiten de doos denken.

Dat is de manier van denken die wat meer kwantum wordt, iets zien wat het hele plaatje is in plaats van alleen maar te zien wat jullie denken dat het moet zijn of wat jullie gewend zijn. Er zijn oplossingen en sommigen weten al wat die zijn. Er is elegante chemie die kookt op een fractie van de temperatuur waarop water kookt en dat is het antwoord: Het leren gebruiken van die substanties en die vloeistoffen samen met die chemie binnen een geothermische machine met een gesloten systeem die geen vijf kilometer diep hoeft te boren. Wat dachten jullie van twee kilometer? Gebruik maken van deze bekende chemie zal het mogelijk maken om een fractie van de afstand te gebruiken en de hitte te vinden die jullie nodig hebben voor stoom.

Wij zeggen jullie dit omdat jullie het nodig zullen hebben. Als jullie aandacht schenken aan dit advies zullen jullie merken dat het tijdstip en de synchroniciteit van ontdekking voorhanden zijn. Dat wil zeggen dat jullie het allemaal zullen begrijpen en je realiseren dat de elementen zullen samenvallen en jullie een stoommachine zullen hebben. En er zijn geen vijf jaar voor nodig om hem te bouwen en het zal niet gevaarlijk zijn en jullie hoeven het niet te bedekken met een omhulsel. Veel makkelijker. Het zal geen rook uitbraken. Het zal niet vervuilen en jullie hoeven je geen zorgen te maken wat het volgende moet worden. Denk je eens in……natuurlijke hitte van Gaia die onuitputtelijk is! Het zal de energie scheppen die jullie nodig zullen hebben voor jullie huizen en bedrijven…..want uiteindelijk zal het kouder worden. Dat is nummer een.

Wat de mensheid nu het meest nodig heeft.

Wij zullen jullie nog een ander inzicht geven: Dit is niet nieuw, de volgende informatie was bekend en werd toen op een ongepaste manier verkocht en toegeëigend door de industrie. Sinds die tijd is het idee bekend maar ik ga het jullie nu vertellen zodat het publiek kan zien en iemand met synchroniciteit die luistert of deze boodschap leest het zal begrijpen. Zelfs jullie in de stoelen zullen het concept begrijpen maar de wetenschappers en de natuurkundigen zullen het moeten implementeren. Wij zouden het hier niet noemen als het niet het geschikte moment zou zijn.

De bron die de mensheid het meest nodig heeft als de wereldbevolking groei, als het weer verandert, is wat jullie misschien al hebben geraden: vers water! Het wordt al schaars. Jullie zullen in de gaten hebben dat er steeds vaker sneeuw valt op de verkeerde plaatsen en vaak op plaatsen waar het niet mogelijk is om het smeltwater te bewaren.

De reservoirs en de aquaducten zijn gebouwd voor de oude energie en de oude weerpatronen. Als de bevolking groeit zal water het onderwerp zijn.

Het nieuwe antwoord voor ontzilten.

Hier is een onmiddellijk antwoord. Het is diepgaand als de Aarde voor het grootste deel uit water bestaat en jullie dat toch niet kunnen drinken. Het antwoord is om de zee en de oceaan te gebruiken en het om te zetten. De oceaan bestaat natuurlijk niet uit vers water dus moeten jullie weten hoe je het zout eruit kunt halen.

Ontzilten gebeurt tegenwoordig op een zeer inefficiënte manier. Grote hoeveelheden water worden in enorme vaten gedaan terwijl hitte daarbij op verschillende manieren wordt gebruikt. Er zijn verschillende systemen, sommige met stoom en sommige zonder en zij vereisen allemaal hitte om het zout eruit te halen. Het duurt lang. Het is gevaarlijk en het is duur. Daarom is het niet haalbaar om te ontzilten voor een hele stad. In plaats daarvan hebben alleen plaatsen waar helemaal geen vers water is zo’n systeem. Het wordt een noodzakelijk en duur kwaad in plaats van een goede oplossing.

Nu ga ik jullie vragen om weer buiten de doos te denken en ik ga jullie het antwoord geven hoe jullie op een nieuwe manier water kunnen ontzilten. Ik wil dat jullie nu langzaamaan doen.

De meeste grote steden op Aarde liggen aan de kusten van de oceaan…..heel dichtbij water. Dat komt omdat die plaatsen en gebieden zijn waar handel kon worden gedreven met schepen en havens. Dus hebben jullie nu de grootste steden bij de oceanen. Het is een goede plaats om te beginnen, nietwaar, om daar water van te nemen, uit de bron die het dichtst bij is. Het antwoord is niet zo moeilijk maar dit vereist iets waar niet aan is gedacht.

De hoogste technologie die jullie vandaag de dag hebben heeft te doen met het kleinste van het kleinste. Jullie noemen het nano-technologie. Het is chemie en zelfs chemische machines, extreem klein die de vorm aannemen van wat jullie robots noemen. Zij zijn ultrakleine robots met de grootte van moleculen en zij staan aan de top van jullie nieuw uitgevonden resultaten. Zelfs nu bekijkt jullie wetenschap hoe zij hen in jullie bloedstroom kunnen brengen om te zoeken naar ziekte en die te killen…..als een versterking van de witte bloedcellen die jullie hebben. Zo klein zijn die nanodeeltjes.

Natuurlijk is er tegenstand omdat het lijkt op het veranderen van het menselijk lichaam. Dat is niet zo, niet meer dan welk supplement dat niet natuurlijk is gecreëerd en waarvan jullie hebben geleerd dat het jullie kan helpen bij pijn, ziekte, chemische balans of zelfs om ‘s nachts te slapen. Dus voegt het zich bij de krachten van de wetenschap die aan de mensheid is gegeven om jullie te helpen in leven te blijven.

Denk eraan dat ondanks dat wij dat de mensen leren zij ook hun eigen bewustzijn hiervoor kunnen gebruiken. Er zijn miljoenen die dit niet zullen geloven of er niet in zijn geïnteresseerd. De wetenschap is dus nalatig, om het zo te zeggen, en er is vandaag de dag veel bekend dat de kwaliteit van het menselijk leven kan assisteren en wat niet metafysisch (bovenzinnelijk) is. Dit is een balans en die is juist en gepast.

Toch zijn er nog mensen die eerder hun eigen kind dood laten gaan dan de wetenschap te laten helpen om een ziekte in balans te brengen. Zij geloven dat niets wat niet door God is gegeven gepast is. Het is tijd om te begrijpen dat goede wetenschap eenvoudigweg de ontdekking en implementatie van de manier waarop God het universum schiep.

Als het gebruikt wordt met integriteit is het gepast, door God gegeven en het werd toegestaan om het te ontdekken door een hoger vibrerende Aarde. Met andere woorden, jullie verdienden het! Daarom is het weggooien ervan en dit het kwade te noemen, het niet begrijpen ervan.

Een man is erg dorstig. Hij is zeer religieus en bidt om water. Er komt een andere man langs met water en biedt hem dat aan. De dorstige man weigert het en zegt dat hij dat alleen van God verwacht en hij daarop zal wachten. Hij sterft van dorst en heeft nooit de synchroniciteit van God begrepen die door andere mensen werkt! Leer de wetenschap te aanvaarden die jullie is gegeven om je leven te verbeteren want dat is gepast en het is om die reden aan de mensen gegeven.

Nano-technologie wordt steeds slimmer. De wetenschap leert intelligente robots te maken door chemie, door logica, door elektronica. Het is als de logica van een computer die jullie op een knappe manier kan helpen vele dingen te doen. Hij denkt niet voor jullie maar assisteert jullie eerder bij taken die jullie niet zelf kunnen doen. Deze nietige slimme robots kunnen jullie helpen om water te ontzilten.

Ik ga jullie een opdracht geven: Jullie gaan een fabriek bouwen om water te ontzilten waar het water nooit stopt met stromen en waar het zout verwijderd kan worden in de echte tijd en een bijproduct schept van waar jullie geen idee van hadden. Het water hoeft nooit stil te staan en gekookt te worden. Er is helemaal geen hitte bij betrokken. Met gebruik van nano-technologie gaat het water de ene kant van de machine in en het komt eruit in een gestadige stroom. In – zout, uit – vers, en klaar voor de standaard reiniging.

De eerste stappen van het systeem vereisen dat jullie genoeg nano-technologierobots vrijlaten om het opgeloste zout te vinden en zich daarmee te verbinden. Hier is het geheim: elke aparte robot is magnetisch gemaakt. Tenslotte ben ik de magnetische meester. (Kryon-glimlach)

Al het zout wordt dan magnetisch met nietige kleine nanorobots eraan hangend. Nu de volgende stap: Het water dat naar de volgende omgeving stroomt wordt blootgesteld aan ongelooflijk grote elektromagneten die het zout compleet en totaal uit het water trekken omdat het zout nu magnetisch is! Weg is het. Misschien te simpel voorgesteld, maar dit is de manier en er is geen hitte bij betrokken.

Nu het bijproduct……jullie zullen het niet geloven! Oh, dit zal tegenstellingen opwekken als jullie het ontdekken. Magnetische velden die aan water worden blootgesteld scheppen vaak water dat heel genezend is. Zien jullie waar dit naartoe gaat? Wat een uitvinding voor jullie! Het zou kwantum zijn, weet je, omdat het magnetisme gebruikt. Er zullen mensen zijn die zeggen dat met magnetisme behandeld water slecht is voor jullie omdat jullie het veranderen op een manier die niet wordt begrepen. Zij realiseren zich de enorme hoeveelheid energie niet waar andere mensen doorheen zijn gegaan om de genezende waters van de Aarde te vinden! Nu gebruiken jullie daarvan maar een beetje om water te ontzilten! Er zal geen bewijs zijn van wat er gebeurt dus dat zal het controversieel maken. Alles wat de mensen zullen weten is dat er minder mensen ziek worden!

Dit is wat wij jullie vandaag wilden geven. Dit wat wij wilden dat jullie zouden opnemen zodat jullie het kunnen horen en het gepubliceerd zou worden. Ik wil jullie graag vertellen wat wij in de toekomst zien, gebaseerd op de potentiëlen die jullie hebben ontwikkeld. Wij geven jullie geen tijdraam want dat is er niet.

De toekomst van de wetenschap.

De informatie die ik jullie nu ga geven kan nog twee generaties ver weg zijn misschien zelfs drie, maar het heeft allemaal van doen met kwantumuitvinding. Natuurkundigen, luister. Ik ga jullie iets vertellen wat jullie al weten en het is mogelijk. Het betreft ook een andere tak van wetenschap maar het gaat tegen al het driedimensionale in dat jullie ooit hebben geleerd. Mensen zijn grappig. Zelfs in de hoogste meetkunde en wiskunde is alles gedefinieerd in een rechte lijn. Mensen houden ervan om een cirkel te definiëren als een polygoon (veelhoek) met een oneindig aantal rechte lijnen. Dat is grappig!

Het is bijna alsof een cirkel in de natuur niet bestaat en de mens een formule moet scheppen door rechte lijnen te gebruiken om het object te laten bestaan. Interessant, nietwaar? Ik geef jullie mensen een vooroordeel over een rechte lijn en het is grappig om daarnaar te kijken. Bellen zijn er altijd geweest. Zij zijn prachtig, weet je? Zij zijn natuurlijk, weet je? De cirkel is een natuurlijk verschijnsel in de ruimte….denk maar aan planeten. Maar mensen willen hen vormen tot een oneindig aantal rechte lijnen.

Zoals figuren in een stripverhaal vinden de staaffiguurtjes een paar driedimensionale dingen in hun tweedimensionale levens en zij ‘bewijzen’ dat zij er zijn door een oneindig aantal staaffiguurtjes te scheppen om de vorm te bewijzen.

Wat jullie al vermoeden is dat zwaartekracht en magnetisme allemaal natuurlijk buigen. Zij gaan niet rechtdoor en hebben dat nooit gedaan. En hoe is dat met licht? Dat gaat ook niet rechtdoor. Als het wordt beïnvloed door de andere twee, buigt het ook. Dat zou jullie iets moeten zeggen! Niets gaat altijd in een rechte lijn! De enige rechte lijnen in de buurt zijn de hersenen van de mensen. (Kryongrap) Jullie gebruiken ook niet de juiste soort wiskunde en dat hebben wij jullie al lang geleden verteld.

Er is een elegantie bij wiskunde die kwantum is en ik zal jullie erover vertellen en zelfs in de simpelste bewoordingen zal het zeer complex lijken.

De nieuwe wiskunde komt eraan.

Kwantumwiskunde gebruikt iets dat ontdekt zal gaan worden en wij zullen het een naam geven: invloedrijke cijfers. Dit zijn cijfers die geen ondervindelijke waarde hebben maar in plaats daarvan waarde heeft die wordt beïnvloed door de cijfers eromheen. Een vier is geen vier. Vier is bepaald door de cijfers die er naast zitten, als in een formule of in de lineariteit van het tellen.

In elke tijd wordt er een formule geproduceerd in een kwantumstaat, de cijfers daarin worden allemaal beïnvloed door die eromheen. Dat komt omdat alle cijfers worden beïnvloed door het cijfers dat na hen komt. Het zijn beïnvloedende cijfers. Als de vier wordt gebruikt als een lineair cijfer wordt dat beïnvloed door de vijf of door de drie. Zij allen beïnvloeden het cijfer dat voor en na hen komt. De reden daarvan is dat een kwantumrealiteit nooit lineair is of attributen heeft waarvan jullie denken dat zij ‘normaal’ zijn.

Hoewel het complex is, is het niet willekeurig en er is inderdaad een elegant systeem…..een prachtig iets als jullie de attributen ervan vinden en de consequentie van de veranderingen zien. Chaos lijkt niet op chaos als je de ‘chaosregels’ begrijpt. Als jullie dit zien zullen jullie uiteindelijk de formules zien voor een cirkel van een heel cijfer en niet alleen het irrationele cijfer dat jullie nu zien. Het zal geen ‘pi’ zijn. Integendeel, ‘pi’ zal worden opgelost. Wij vragen de natuurkundigen om het terug te werken als jullie dat nodig hebben om het hele cijfer van ‘pi’ te krijgen.

Dat zal jullie een hint geven over wat er gedaan moet worden met de rest van de tellingen.

Stel je eens een wiskunde voor met beïnvloedende getallen! Elk cijfer is niet apart maar wordt beïnvloed door degenen eromheen. Ik geef jullie nu hogere wiskunde en zo gaat het jullie dienen: Als jullie het eenmaal gaan begrijpen gaan jullie uiteindelijk begrijpen wat ik de Heilige Graal van natuurkunde noem. Dat is de menselijke term ervoor. (Kryonknipoog)

In jullie rechtlijnige denkwijze, in jullie vooroordeel, hebben jullie vele 3D-formules, nietwaar? Als jullie kijken naar de basis van de natuurkunde zeggen jullie dat materie massa heeft. Van deze dingen die massa hebben, hebben jullie zelfs structuur en de dichtheid van de atomen ontdekt. Jullie zijn trots op de consistentie (samenhang) van de formules die gebaseerd zijn op wat jullie om je heen zien en waarvan jullie denken dat zij statisch zijn, nietwaar? Jullie denken dat er voor alles een formule is die verklaart hoe dingen bewegen en reageren. “Als het een bepaalde atoomdichtheid en massa heeft dan weegt het zo en zoveel in een bepaalde zwaartekracht. Jullie hebben het allemaal uitgezocht.

Inderdaad, dat hebben jullie gedaan! Maar alleen in 3D. Zogauw jullie kwantum worden met deze formules zullen zij allemaal veranderen en anders worden. Dit alles om jullie te vertellen dat het voor jullie mogelijk is om de massa van elk bestaand object te veranderen. Jullie kunnen de massa ervan veranderen en daardoor…..het effect wat de zwaartekracht erop heeft. Het maakt niet uit hoe klein of hoe compact het is. Er bestaat niet zoiets als antizwaartekracht, alleen controle van massa.

Welke formule jullie ook hebben in 3D die jullie vertelt hoeveel iets moet wegen, hij kan worden veranderd door de massa van het object in kwestie te veranderen. Daardoor veranderen jullie niet de zwaartekracht (die echt een product is van twee andere krachten), maar de massa van een object. Dat heeft te maken met het controleren van de atomische dichtheid, of de verschijnende dichtheid zoals die gezien wordt bij zwaartekracht.

In Joegoslavië is er een beroemd laboratorium. Het is historisch want hij is van een man die buiten de doos kon denken, Tesla. In dat laboratorium zijn er afdrukken op het plafond van objecten die van zijn werktafel omhooggingen! Zij verbrijzelden het plafond toen zij het hard raakten! Nikola was gefrustreerd want hij had de schepping van massaloze objecten ontdekt en wist niet hoe! Hij dacht buiten de doos……de enige die jullie ooit een blauwdruk had kunnen geven over hoe afwisselende stroming kan werken. Oh, het is meer dan 3D. Bestudeer het want het is elegant.

Alles wat Tesla deed was geschapen door magnetisme en dat was ook de basis van het experiment in zijn werkplaats. Helaas waren er in zijn tijd geen computers of gevoelige instrumenten zoals jullie die vandaag hebben om kleine schommelingen in magnetische velden te meten of op te wekken.

Hij bewerkstelligde de creatie van het veranderen van de massa van een object maar hij had het niet onder controle en wist niet precies hoe hij het had gedaan. Hij was gefrustreerd. Tussen twee haakjes, hij is terug. Ik ga niet zeggen waar. Misschien zal hij dit lezen en weten wat hij moet doen? (Kryonglimlach)

Het is knap zoals magnetische velden geplaatst kunnen worden om magnetische velden. Zelfs oplossingen (vloeistoffen) kunnen worden gemagnetiseerd om slim geschapen velden binnen velden te scheppen……soms in de juiste hoeken ten opzichte van elkaar en soms niet, om jullie een conditie te geven die een verandering in massa zal scheppen. Geen van deze dingen valt buiten het blikveld van de menselijke ontwikkeling. Hoe lang zal het duren? Wij weten het niet. Dat hangt van jullie af maar begrijpen jullie wat er zal veranderen? Alles! Dat betekent dat de dingen uit jullie Science Fiction eindelijk waar worden. Wat jullie antizwaartekracht noemen is gewoon een object met controleerbare massa. Het stroomt ongeacht hoe groot het is. Het is te doen. Misschien is het tijd om het te implementeren?

“Kryon, waarom vertel je ons deze dingen?” Hiermee sluiten wij. Het antwoord is dat wij willen dat jullie hier blijven. Alles is gegeven in liefde. Wij willen dat jullie hier blijven! En jullie zullen daarbij niet veel geluk hebben totdat jullie leren om buiten de doos te denken en meer kwantum te worden zodat jullie kunnen beginnen met het versnellen van uitvindingen en sommige van jullie politieken opzij te schuiven. De landen die dit zouden moeten doen hebben de hoogste technische mogelijkheden en ook de hoogste invloedrijke structuren die dit alles in de weg zitten. Het is tijd voor het volk om dit te begrijpen en de natuurkundigen vrij te laten en te binden aan politieke zaken, of industriële zaken of zogenaamde ‘efficiënte gepastheid.‘ Misschien weten jullie niet waar ik het over heb, maar zij weten dat wel.

In dit proces zal het leven langer worden, in dat proces zullen er goddelijke openbaringen komen, in dat proces zullen jullie misschien begrijpen dat deze boodschap juist was en accuraat. Soms moeilijk, als jullie dat doen, maar dan hebben jullie een puzzel, nietwaar, natuurkundigen?

Als jullie hiernaar luisteren hebben jullie een puzzel want wie spreekt er vanaf de andere kant van de sluier en geeft jullie informatie die waar en echt en wetenschappelijk is? Op een bepaald niveau zullen jullie gaan zeggen dat het waar is. En op een bepaalde tijd in de toekomst zullen jullie moeten toegeven dat het spirituele en de wetenschap zijn verbonden en dat de energie die de Aarde schiep en het magnetisme en de zwaartekracht en alle dingen die jullie bestudeerden een stuk zijn van jullie……omdat de Schepper binnenin jullie zit. Misschien zullen jullie je dan openstellen?

Het heeft allemaal te maken met deze puzzel: Is het echt of niet? Is Kryon echt of niet? Is liefde echt of niet? Wel, sommigen van jullie weten het omdat jullie in de tegenwoordigheid vandaag verkeerden van de Schepper die van jullie houdt. Deze familie aan de andere kant van de sluier houdt van jullie. Het is een prachtige Valentijnsboodschap, nietwaar? Dus zeggen wij tegen jullie, geliefden, dat al deze dingen waar wij het over hebben, of zij nu wetenschappelijk zijn of niet, of hebben te doen met jullie Akasha, of jullie kernziel, of met een Hoger Zelf, jullie zijn gegeven voor maar een reden: om het leven dat jullie op deze planeet leven gemakkelijker te maken. Het is zo zodat jullie de compassie kunnen ontdekken die de lijm is die jullie samenvoegt met schepping en dat verandert de Aarde zelf want de opwaardering hangt boven jullie.

Wat jullie de 2012-energie noemen is hier al en is hier ongeveer in 1989 aangekomen. Laat het zijn wat het geacht wordt te zijn, een tijd van hoog bewustzijn, van wetenschappelijke ontwikkeling met integriteit, met een economie die een herontwikkeling is met integriteit, met regeringen die langzaamaan de oude energie zullen veranderen. Er verschijnt een nieuwe tijdgeest met dingen die jullie in het verleden nooit voor elkaar zouden krijgen. Dit is een oxymoron (schijnbare tegenstelling) – het kan niet samengaan – integriteit en regeringen – integriteit en verzekeringen – integriteit en bankieren. Er hangt een nieuwe tijdgeest boven jullie en deze opwaardering is moeilijk. Wij hebben de strijder en de werker in de stoelen voor mij. Zij weten het want dit is waarvoor zij zijn gekomen: De Akasha is levend en wel in jullie, geliefden, en jullie weten wie jullie zijn. Ik weet wie jullie zijn. En ik vier ieder van jullie.

En zo is het.

KRYON