Kryon Berlijn Tour. 2 / Vrede.

Live Kryon Channeling:
Kryon Berlijn Tour. 2

Vrede.

  17 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Het onderwerp van vandaag is VREDE en wij zijn hier in dit prachtige park in Potsdam in Duitsland en al snel zal de zon ondergaan. Wij zijn op een voor het publiek toegankelijke plaats, zoals wij dit zo vaak doen. Channelings zijn voor iedereen, ook voor degenen die jullie hier niet kunnen zien. Welk gevoel hebben jullie hierbij? Is het mogelijk dat er een Groep is die jullie niet kunnen zien of horen, maar die wel jullie namen kent? Wij spreken over vrede maar vanmorgen ging het meer over vrede op de planeet en over enkele veranderingen die zich op de planeet voordoen. Wij hebben deze waarheid eerder gegeven. Vrede op Aarde zal niet worden bereikt als jullie geen vrede met jezelf hebben. Ik zal jullie dus iets anders geven, een ander paradigma, iets om over na te denken. Zo vele mensen willen vrede in hun leven hebben. Het is een heerlijk gevoel als elke cel vredig is, als alle zorgen gaan verdwijnen. Dit is iets wat mensen zoeken. In een oudere energie is het moeilijk om vrede te vinden omdat het bewustzijn er niet klaar voor lijkt te zijn om makkelijk naar die vredige plaats te gaan. Mensen zoeken dus allerlei manieren om daar te komen. Wij hebben het hier eerder over gehad….er is meditatie, zingen, om jullie naar een plaats van samenhang te brengen. Hier is een ander paradigma om over na te denken: Zijn jullie betrokken om vrede voor anderen te scheppen? De meeste mensen willen vrede voor zichzelf vinden. Wat denken jullie ervan om anderen te helpen om vrede voor zichzelf te vinden? Hebben wij het daar al eens eerder over gehad? Ik wil een plaatje voor jullie schetsen. Duizenden jaren geleden, lieve mensen, gingen de leringen in Lemurie over vrede, en ik zal jullie iets laten zien en ik wil graag dat jullie dit in je geest voorstellen en met name over de manier waarop vrouwen hun kinderen geboren lieten worden. Dit is al eerder gechanneld en ik wil dat jullie je op deze plaats voorstellen wat er gebeurde. Als het tijd is dat het kind geboren moest worden gingen haar familie en vriendinnen naar de geboortevijver en de gemeenschap van vrouwen hielp haar daarbij. Het eerste wat het kind hoorde was het zingen van de vrouwen. Kunnen jullie je voorstellen om op de planeet te komen en de muziek en het zingen van de moeders te horen die om het bassin staan? Dit brengt in het kind een vredig gevoel. Ik wil dat jullie dit eens vergelijken met de ervaring in het ziekenhuis dat vandaag de dag zo modern is dat jullie denken dat dit DE manier is. Het kind ontvangt onmiddellijk dit heerlijke gevoel van vrede en dit blijft ook aanwezig in de herinnering van dit kind. Vanaf dit moment heeft het kind dus een referentiepunt….zelfs nog als volwassene want om vrede te bereiken zal die volwassene aan dat moment denken.

Oh, maar er is meer! Hier is iets waar ik nog nooit eerder specifiek over ben geweest. Wat denken jullie over een doodsceremonie? Ik wil dat jullie je dit in je geest voorstellen.

Als het de tijd is waarop een mens zal overgaan, man of vrouw, worden zij naar het overgangsbassin gebracht en familie en vrienden staan eromheen en zij dompelen de persoon in het water, houden allen elkaars handen vast en zingen hen naar de andere kant van de sluier. Dat is vrede! Dit is zorgdragende vrede! Dit is de mens die zegt: “Ik wil deze vrede geven, niet hebben!”

Wat als de onderhandelingen op deze planeet op die manier gedaan zouden worden? In plaats van onderhandelingen waarbij jullie iets willen dat de ander heeft….hoe zou het zijn om een verhoogd bewustzijn te hebben tijdens de onderhandelingen waarbij jullie ook kunnen kijken naar wat de ander verlangt, en in plaats van alleen maar te onderhandelen voor jezelf, voor beiden te onderhandelen? Jullie investeren dan in een uitkomst die welwillend is. Stel je eens een mens voor die in en uit de wereld wordt gezongen! Dit was de lering in Lemurie. Dit werd alle mensen daar geleerd. Het is een afdruk die elk mens nog in zich heeft, maar het wordt lang niet altijd herinnerd. Wat er in deze nieuwe energie gebeurt is dat veel van deze oude Lemurische afdrukken zich weer gaan voordoen. Nu, vandaag, zijn er mensen die voor anderen zorgen en zich begeven naar plaatsen waar anderen sterven om hen de hand vast te houden en hen naar de andere kant van de sluier te zingen.

Ik wil jullie in deze moderne wereld vragen: Zouden jullie dit voor jezelf toestaan? Als jullie op die plaats komen waarvan jullie weten dat de overgang nog maar een paar uurtjes weg is, zouden jullie je vrienden dan toestaan om je naar de andere kant te zingen? Ik wil graag dat jullie hierover nadenken. Dit is de definitie van vrede, waarbij jullie die vrede willen geven en ontvangen! Dit is een evolutie van het bewustzijn….het is een “Een-zijn van vredes-denken!” Dit is waar de planeet uiteindelijk naartoe zal gaan….het idee van EEN zijn met ALLES is geldig, is heel geldig….het is WAARHEID, inclusief het bewustzijn van degenen om jullie heen. Denken jullie dat zoiets echt zou kunnen gebeuren? Ik spreek in dit veld tegen oude zielen die vele malen op deze planeet zijn geweest en zich door oude energieën moesten vechten totdat jullie hier terecht zijn gekomen op een ontwakende Aarde. Dit zijn concepten van het licht en jullie zullen meer van hen horen en dit zal niet noodzakelijkerwijs van mij komen want zij gaan zich voordoen bij de gewone mens in de gemeenschap van de wereld. Jullie zullen hen op plaatsen vinden waarvan jullie dit niet hadden verwacht….in scholen! Het gaat niet alleen over leraar en leerling….het gaat over een leraar die samenhang en vrede schept zodat de leerlingen beter kunnen leren. Dit zal ook in het zakenleven gebeuren….zorg van het management voor degenen die werken zodat die een vredige werkplek zullen hebben. Geloof het of niet, op een dag zal dit zelfs zijn weg naar de regeringen hebben gevonden. (Kryon lacht) Ik weet dat jullie je dit heel moeilijk voor kunnen stellen. Als jullie dit gaan zien zal het er heel anders uitzien omdat jullie zoiets nooit eerder hebben gehad. Misschien herinneren jullie je dan deze tijd in dit park waarin ik vertelde dat dit zou gaan gebeuren. Het is een nieuwe soort mens….een die ontwikkeld gaat worden in bewustzijn.

Hierbij verlaat is jullie en ik vraag jullie nog eenmaal: “Zouden jullie het toestaan dat jullie vrienden jullie uit dit leven vandaan zingen?

En zo is het.

Kryon