Kryon Berlijn Tour. 4. / De komende Hervorming.

Live Kryon Channeling:
Kryon Berlijn Tour. 4.

De komende Hervorming.

  17 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de vierde boodschap vanuit Duitsland. Het thema van vandaag is Nieuw Begin. Wij zijn in een openbaar park in Wittemberg. Wij zijn vlakbij de slotkerk waar Maarten Luther zijn stellingen op de deuren aanbracht. Dit is de thuisstad van de hervorming door Maarten Luther. Deze man keek om zich heen en zag ongepaste waarheden in het geloof dat mensen hadden in God. Lieve mensen, er zijn geen geheimen met betrekking tot God. Maar dit was een donkere tijd en er waren mensen die de geheimen van de mensen vandaan hielden. Onder het mom van religies behielden zij de kracht van onwaarheid.

Maarten Luther keek om zich heen en hij zag deze dingen. “Stel je voor”, zei hij, “Dat mensen hun weg naar de hemel zouden kunnen kopen. Stel je voor dat priesters informatie geven in een taal die niemand kan begrijpen. Stel je eens voor dat je vergeving van zonden zou kunnen kopen!” Hij zag het ongepaste van al deze dingen in. Hij stelde zich een nieuw begin voor….wat uiteindelijk de Reformatie werd voor degenen die protesteerden tegen onwaarheden in een donkere tijd waarin organisaties mensen benadeelden in de naam van God. Wij vieren Maarten Luther hier en wat hij deed was het tonen van onwaarheden en het brengen van een grotere waarheid naar de mensen in zijn omgeving. Uiteindelijk hadden miljoenen mensen op de planeet deze grotere waarheid. Vandaag de dag hebben de meeste mensen deze waarheid, lieve mensen, het is vandaag een nieuwere tijd. Of niet?

Ik wil jullie iets vertellen waar wij al eerder een hint over hebben gegeven: ER KOMT EEN REFORMATIE AAN!!! Omdat jullie nu op de tweesprong staan van weer een blootstelling aan onwaarheden. Jullie leven in moderne tijden en jullie zouden zeggen dat het nu anders is dan vijfhonderd jaar geleden, en toch, als jullie op de planeet om je heen kijken hebben jullie een aantal van dezelfde attributen die de spirituele oorlogen in het verleden schiepen….zo  moeilijk te geloven dat er zoveel mensen waren die je leven zouden nemen als jullie niet zouden geloven wat zij geloofden! Zo is ook jullie moderne tijd! Lieve mensen, er komt een reformatie aan! Wat zou er in vijfhonderd jaar gebeuren? Zoals jullie nu vieren wat hier vijfhonderd jaar geleden gebeurde, wat als ik jullie vijfhonderd jaar naar de toekomst zou brengen? En wat als ik jullie nog een beetje verder mee zou nemen? Lieve mensen, deze dingen zijn gebeurd op andere plaatsen in jullie melkwegstelsel. Jullie zijn niet alleen in de evolutie van de spirituele waarheid. Wat hier is gebeurd vertegenwoordigt de groei van het bewustzijn op een planeet. Laat mij jullie eens meenemen naar duizend jaar vanaf nu op deze planeet en ik wil dat jullie de reformatie van vijfhonderd jaar geleden vieren. Er waren mannen en vrouwen die de reformatie leidden en zij zeiden dit: “Stel je eens een tijd voor waarin jullie de scheppingskracht van het Universum zagen en zeiden dat deze Schepper een menselijke geest had. Hoe kortzichtig! Het was de menselijke geest die leerde dat deze menselijk God jullie zou straffen en jullie kinderen zou sturen naar een plaats waar zij eeuwig zouden lijden. Hoe onontwikkeld om niets te weten van de God van liefde die nooit zoiets zou doen! De reformatie was een terugtrekken uit deze onwaarheden. Stel je eens voor dat deze God van liefde de God van straffen zou kunnen zijn. Stel je eens voor dat er een tijd was waarin God op jullie neerkeek met een menselijke geest….net zoiets als de kerstman waarbij jullie maar beter lief kunnen zijn, want anders…. Hoe kinderlijk! Moeten wij niet blij zijn dat wij ons niet in die tijd bevinden?

Zie je, jullie staan voor weer een reformatie, een reformatie waarin geen van deze dingen bestaat. Dit is de eerste van vele reformaties van de beschaving die Aarde wordt genoemd, die zegt zich spiritueel te ontwikkelen, met een hoger bewustzijn dat het licht van God overal gaat zien en de onwaarheden gaat weggooien, net zoals men dit hier deed in donkere tijden. Ik wil dat jullie over deze dingen nadenken want hier is er een komische grap: Over duizend jaar zullen jullie hier allemaal zijn! Hopelijk met enkele Akasha-herinneringen die zeggen: “Ik heb dit eerder meegemaakt! Op deze stoel heb ik al eerder gezeten!” (publiek lacht)

En zo is het.

Kryon