Kryon Berlijn Tour. 6. / Op het Water

Live Kryon Channeling:
Kryon Berlijn Tour. 6.

Op het Water

  17 september 2019/ Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de zesde boodschap uit Duitsland, in de stad Potsdam op een rivier. Sommigen vragen hoe het mogelijk is dat mijn partner zo snel klaar is om te channelen. Wij hebben dit eerder beschreven. Er is een uitnodiging in deze nieuwe energie voor een versmelting tussen jullie en Spirit die nieuw is. Er is een oud paradigma dat zegt om met Spirit in contact te kunnen komen, jullie zelf dingen moeten doen om je in je lichaam daarop voor te bereiden. Dit is iets dat is veranderd. Het moest ook zo. De oude zielen op de planeet is gevraagd om zich op een manier zoals nooit eerder, te verbinden. Degenen die voorwaarts willen gaan en die de schrijvers willen zijn, de filmmakers, de helers, en de energie die eraan komt vereist een groter gevoel van intuïtie. Stel je eens een 24 uur durende dagelijkse verbinding met Spirit voor. Sommigen van jullie schrijvers kennen de term “schrijversblokkade” en laat mij jullie verklaren wat dit is. Degenen die creatief zijn met muziek, met schrijven en dichtkunst moeten een constante stroom van intuïtieve gedachten hebben om te kunnen scheppen. In een oude energie startte en stopte dit bedoelde proces van intuïtie steeds weer en dit was afhankelijk van vele dingen, inclusief de manier waarop jullie je die dag voelden, waar jullie op de planeet waren. Hoe zouden jullie de situatie vinden om nooit een schrijversblokkade te hebben? Elk moment kunnen jullie je dan intuïtief en creatief bezighouden met waar jullie goed in zijn.

Sommige mensen zijn heel creatief met ideeën om vooruit te komen en de dingen te bouwen die jullie bouwen. Er moet een energie zijn die ervoor zorgt dat deze situatie doorlopend bestaat. Die is er al, lieve mensen. De uitnodiging is dat jullie je daaraan kunnen aanhaken!

“Kryon, hoe moeten wij dit doen?” Wel, het eerste dat zou helpen is dat jullie een moment kunnen vinden waarop jullie niet gegrond zijn. Raad eens wat er nu gebeurt. Geen van jullie is gegrond. Wij hebben dit eerder gezegd. Er is echt een verschil tussen dingen als intuïtie en creativiteit als jullie niet “op het land”, niet gegrond zijn. Er zijn velen die met een oceaancruise gaan om hun creativiteit te verhogen. Muziek kan dan beter worden geschreven en dichten werkt beter. Jullie zijn nu niet gegrond en dit betekent ook dat het makkelijker is om een buitenlichamelijke ervaring te hebben. Dit is echt waar….zeker als jullie je in een groep met gelijkgestemde mensen bevinden en samenhang begrijpen. Dit zou een goed moment zijn om enkele dingen te oefenen….allemaal samen maar ook persoonlijk. Wij begonnen deze hele serie met het spreken over vrede. Jullie zouden kunnen denken aan de soort vrede die jullie vanuit je geschiedenis kennen, maar hier gaat het om persoonlijke vrede. Er is voor deze groep geen beter moment om iets te doen wat jullie niet zouden kunnen als jullie gegrond zijn. Laten wij even een moment nemen. Hoeveel van jullie voelen dat jullie verbonden zijn met Spirit? Sommigen van jullie voelen dat jullie gebeden en verzoeken op rotsige bodem vallen. Als jullie niet gegrond zijn is dit veel makkelijker. Sommigen van jullie hebben moeite met vrede….je zou kunnen zeggen dat de innerlijke tapes zich steeds weer afspelen. Wij hebben vandaag over vergeving gesproken en wij stelden jullie zeer diepgaande, persoonlijke vragen. Wie willen jullie van binnenuit vergeven? Is er in jullie hart een groep die jullie niet willen vergeven? Misschien willen jullie wel vergeven maar is dit moeilijk? Dit is een heel goed moment om dit te veranderen.

Hier is een attribuut dat jullie zouden moeten kennen: Dingen die jullie doen als jullie niet gegrond zijn kunnen beter bereikt worden….jullie kunnen dieper gaan. Als jullie met zeelui gaan praten is de zee hun meesteres. Je zou kunnen denken dat het op de oceaan een moeilijk leven is, maar degenen die dit voor hun brood doen kunnen nauwelijks wachten om weer terug te gaan. Zij willen de oceaan! Zij willen de zee! Het idee van op het water en niet gegrond te zijn is voor hen prachtig. Zij zeggen: “Laat de stormen maar komen….er is niets te vergelijken met het leven op de oceaan!” Zij hebben geen idee van gronden of esoterie, maar zij vinden hun vrede makkelijk en zij willen weer terug naar het schip.

Dit is een goed moment om je misschien te concentreren op iets waarvoor jullie hier zijn gekomen. Dit is een goed moment om te spreken met een onzichtbare stem die jullie alleen hebben en met intentie te zeggen: “Lieve Spirit, ik ben hiervoor gekomen…ik wil vrede met de dingen in mijn leven die mij irriteren. Laat dit een nieuw begin zijn; iets dat anders is. Geef mij iets dat zorgt voor een grotere intuïtie. Geef mij de mogelijkheid om degenen te vergeven waar ik moeite mee heb om hen te vergeven.” Van sommigen van jullie weet ik dat zij hier zijn….sommigen van jullie….durven jullie dit te zeggen? “Lieve Spirit, het is tijd om mij ’s nachts beter te laten slapen. Het is tijd dat de andere helft van mij ook met mij mee gaat doen….misschien dat dit prachtige zielsdeel dat zo dicht bij God staat in mijn lichaam kan integreren. Ziet u, ik kan dit nu beter doen omdat ik niet gegrond ben. Ik drijf op het water en ben nu in een situatie die mij meer kracht geeft om dit te doen….ik heb een grotere invloed op mijn eigen cellulaire structuur.” Het is een goed moment om tegen de cellen te spreken en hen instructies te geven voor de rest van je leven. Ik vraag jullie: is dit niet hetgeen waarvoor jullie zijn gekomen? Zijn jullie hier echt gekomen om te zitten, te luisteren en weer naar huis te gaan? Zou het niet leuk zijn om iets met je mee te nemen? Of nog mooier: iets op het schip achter te laten? Wat willen jullie niet meer met je meedragen? Ik vertel jullie de waarheid. Het schip is de plaats, nu jullie niet gegrond zijn, om veel meer te bereiken dan jullie denken. Wij hebben het vandaag over een nieuw beginnen en gisteren over vergeven en morgen hebben wij het over compassie. In feite hebben wij het morgen over compassievolle actie. Het tijdperk dat op de planeet komt zal een tijd van compassie zijn waarin de mensheid naar elkaar zal gaan kijken als een menselijke familie, in plaats van scheiding zullen jullie manieren vinden om dingen te regelen. Oorlog gaat helemaal over scheiding….niet kunnen vergeven gaat over scheiding en dit staat op het punt om te gaan veranderen. Dit vaartuig is gevuld met oude zielen en jullie maken een verschil. Niet alleen voor het water om jullie heen maar ook voor jullie zelf.

Ik wil afsluiten met een visioen, een visie die ik met jullie wil delen en een waar ik het al vaak over heb gehad. Geen van jullie is alleen. Jullie kunnen in een kast gaan zitten, de deur sluiten, het licht uitdoen en doen alsof jullie alleen zijn, maar binnenin die kast is er een groep die van jullie houdt en jullie namen kent. Velen van hen hebben figuurlijk hun handen uitgestoken en wachten erop tot jullie die aannemen….met vrije keuze….zij zullen zichzelf nooit laten zien totdat jullie zeggen dat jullie er klaar voor zijn. Dit is een goede tijd om dit te testen. Zijn jullie bereid om die vonk te ontsteken? Letterlijk, want als jullie zeggen: “Lieve Spirit, als u daar bent, laat het mij dan zien!” Dat is een uitnodiging voor grote veranderingen in jullie leven. “Lieve Spirit, als u daar bent….laat het mij dan zien!” Het hangt van jullie af, maar daarvoor zijn jullie gekomen….om dingen te leren die jullie daarvoor waarschijnlijk niet kenden en meer te leren over de manier waarop dingen werken in deze nieuwe energie op de planeet en alles samenbrengen wat voorheen gescheiden was maar wat dertig jaar geleden begon te veranderen.

Dit is een nieuwe energie….er is geen nieuwe muur omdat de oude zielen hier zijn….om te vergeven….met een nieuw begin….en vrede!

En zo is het.

 Kryon