Kryon Berlijn Tour. 7. / De vele Muren

Live Kryon Channeling:
Kryon Berlijn Tour. 7.

De vele Muren

  17 september 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 9 Januari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Het is een diepgaand moment nu wij bij het herdenkingsteken van de Berlijnse muur staan. Dit is de zevende communicatie van onze tijd in Duitsland. De gevoelens hier zijn gemengd. E is veel viering als wij hier op een prachtige dag in de zon staan. Er zijn mensen in deze groep die deze hele episode hebben meegemaakt. De emoties lopen hoog op door wat hier is gebeurd toen de muur viel en ook over de periode nadat hij werd opgericht.

De val van de muur is een metafoor….het was werkelijk een val van het bewustzijn, een val waar wij eerder over hebben gesproken. Het onderwerp van vandaag is compassie en wij zullen dit in de volgende channeling verder uitwerken en spreken over wat hier nu loos is. Enorme viering en vreugde en iets dat al bijna een halve eeuw voortduurt. Vrede is nu compleet en vrij. In 2015, lieve mensen, was ik in Israël en voor meer dan duizend Israëliërs maakte ik een statement dat ik herhaalde uit een eerdere channeling in Israël. Ik vertelde hen dat Israël toen – vergeleken met kleuren – in zwart en wit was. Dit was een metafoor voor wat zij niet begrepen dat het eraan kwam. Een zwart en wit bewustzijn is een metafoor voor donkere tijden. Als iemand altijd in zwart en wit heeft geleefd heeft hij geen idee van wat kleur kan zijn. beschaving, lieve mensen, spiegelt zichzelf niet doorlopend. Er zijn niveaus van bewustzijn en niveaus van geschiedenis die sommigen hebben en anderen hebben niet het gevoel dat zij met de juiste tijd zijn verbonden. Iedereen die vandaag naar deze channeling en dit Veld luistert zal het volgende statement begrijpen: In november 1989 kwam er kleur naar Berlijn. Ik vraag jullie nogmaals, met name de aanwezige Berlijners: Zagen jullie dit echt aankomen? Er waren mensen die zeiden dat deze muur er tot hun laatste ademtocht zou zijn, want dat was wat zij dachten.

Maar opeens was er kleur in Berlijn!

De metafoor is duidelijk. Het was het einde van het oude bewustzijn dat zelfs ook verassend was voor de mensen in het Oosten.

In historische films kunnen jullie de ogen van de radeloze schildwachten zien die elkaar aankeken en zeiden: “Wat is hier aan de hand?” Er waren de juichkreten en vreugdekreten van degenen die niet begrepen wat er aan de hand was….precies waar jullie nu staan. Er was kleur gekomen in Berlijn! Vinden jullie het niet interessant dat in het museum elke foto van mensen uit de tijd van de val van de muur in zwart en wit is? De kleur kwam gelijk met de val en de viering en de vreugde!

Lieve mensen, er is een andere fysieke muur. Hij bestaat niet vanwege dezelfde redenen als deze muur, maar in 2015 vertelde ik de Israëliërs dat zij nog steeds in zwart en wit waren. Als de Palestijnen er tijdens die bijeenkomst bij waren geweest zouden zij ermee ingestemd hebben dat er zwart en wit op deze plaats waren. Wat ik tegen hen zei was de zin: “Kleur komt eraan!” Degenen die luisteren in dit Veld weten hoe dit was. Als jullie de Palestijnen en Israëliërs hiernaar vragen zullen zij zeggen dat zij zich geen tijd kunnen voorstellen waarin deze muur er niet meer is. Zij zullen zeggen dat dit onmogelijk is omdat daar teveel politiek aanwezig is en dat de situatie al teveel jaren zo is en het onmogelijk is om te denken dat die muur zo snel afgebroken zal worden.

Dit zijn precies de gedachten die er in Berlijn waren.

Teveel politiek…teveel macht aan een van de twee zijden….onmogelijke situaties. In deze plaats en op deze plek veranderde dit in een dag! Er komt kleur naar deze planeet en dit is een exact voorbeeld van hetgeen waarover ik heb gesproken. Jullie kijken nu naar iets dat een relikwie van een muur is geworden. De onmogelijke oplossing vond plaats in november 1989!

Iedereen die hier of later luistert of leest: Ik wil dat jullie je voorstellen dat alle andere muren op de planeet instorten als een verrassing voor degenen die daar zijn. Luister: Als het hier gebeurde kan het overal gebeuren! (applaus van het publiek)

LAAT DIT HET VOORBEELD VAN HET ONMOGELIJKE ZIJN! LAAT DE WERELD ZIEN WAT ER GEBEURDE EN WAT JULLIE NU VIEREN!

En zo is het.

Kryon