Kryon bij Mount Shasta. 3  / Sterrenzaad’s Reis. 3

Live Kryon Channeling.
Kryon bij Mount Shasta. 3

Lee Carroll / 3 juni 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Sterrenzaad’s Reis. 3

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wat een prachtige boodschappen van waarheid zijn er vandaag verteld door degenen die kunnen spreken met de andere kant van de sluier….zij spreken samen als EEN! Er is geen doctrine en er zijn geen verschillen en er zijn geen regels die nageleefd moeten worden. In plaats daarvan zien jullie compassie en als jullie overweldigd worden door de energie dan is dit de energie die achter de woorden zit, en daarover hebben wij al eerder gesproken.

Dit is de derde boodschap over de zaden en wij vertelden jullie dat deze over de toekomst zal gaan. Laten wij nog eens naar het woud kijken en naar de metafoor over het zaad. Het bos was zo geplant die het misschien nooit zou gaan groeien. Door vrije keuze zou het woud wel of geen water krijgen en er zou een iets hoger bewustzijn voor nodig zijn om het water te geven. Dit gebeurde, lieve mensen, in de late tachtiger jaren en toen dit begon gebeurden er vele dingen….de val van de Berlijnse Muur, de val van het communisme, het einde van de koude oorlog en toen vonden jullie de channelaars die naar de planeet kwamen. Ik kwam in die tijd. Alcazar kwam in die tijd omdat het bekend was dat wij degenen zouden zijn die jullie zouden begeleiden met informatie om over na te denken, met potentiëlen en “wat-als-en.” Daarom zijn wij hier allemaal. Wij zouden hier niet zijn als het anders was.

Het bestaan van de sterrenpoort was er om te versterken wat er op de planeet gebeurde. Niet alleen voor deze zaal. Iedereen die op wat voor manier dan ook meedeed en doet met deze boodschappen, maakt deel uit van de sterrenpoort.

De zaden werden in 2012 bewaterd en de plantjes begonnen te groeien in het woud dat aan het groeien was. Het attribuut van de metafoor is hetzelfde als wat het feitelijke bestaan werkelijk is. Als bomen opgroeien en volwassen worden moeten zij zich reproduceren, voortplanten. Dit deden zij niet toen zij nog in de grond zaten, lieve mensen, want toen waren zij statisch en er waren er heel veel van hen. Met vrije keuze heeft deze planeet hen op eigen wijze water gegeven zodat zij konden gaan groeien en tijdens die groei gebeurden er vele dingen. Er waren niet alleen de bomen die groeiden. Er was het begin van de Pieken en Dalen en de opening van alle paren en er waren alle gereedschappen waarover wij hebben gesproken en die de helers hebben, degenen die channelen hebben, met allerlei nieuwe informatie. Alles door het water geven van de zaden!

Jullie vragen over de toekomst? Deze zaden worden bomen en de bomen vertegenwoordigen hoger bewustzijn. Opeens staan zij allemaal hoger in het leven en moesten een manier hebben om zich te vermenigvuldigen en afhankelijk voor de boomsoort doen zij dit allemaal. De meeste bomen vertrouwen en bouwen op de dingen om hen heen, Gaia, dieren, om zich te kunnen vermenigvuldigen. Voor sommige zijn het de insecten, voor andere de vogels en weer anderen de dieren die dingen van de grond verzamelen en hen meenemen naar andere gebieden waar dan ook weer bomen zullen groeien. In deze metafoor waarin het bewustzijn wordt gezien als welwillend en door de anderen kunnen de bomen zichzelf reproduceren. Hoger bewustzijn is dus extreem aantrekkelijk. Jullie zouden dit kunnen weten want in een lager bewustzijn zijn de dingen die jullie minder aantrekkelijk vinden, de negatieve dingen.

Dit is een verandering in de menselijke natuur. Jullie zullen betere dingen willen zien op de radio, op de tv en in de kranten. “Geef ons hoop” zullen jullie zeggen. “Geef ons nieuws en geef ons hoop….geef ons een beetje balans zoals wij dit niet eerder hebben gezien!” Dit is waarover wij spreken als wij spreken over de reproductie van de bomen.

Luister nu goed: Wisten jullie dat sommige bomen vuur nodig hebben om zich te reproduceren? Denk daar eens even over na. Er zijn dus dingen die, zoals jullie zeggen, een stap achteruit nodig hebben….of misschien, zoals jullie zeggen, een frustratie of een angst om het bewustzijn dat daaruit voort zal komen, te reproduceren.

Welkom bij het vuur!

Jullie ervaren dit op jullie wereld nu op vele manieren en jullie zullen er doorheen komen, maar soms is dit de enige manier om de planeet bewust te maken van duidelijke bewustzijnsverhoging en verandering.

Ik wil jullie nogmaals een uitleg geven van een esoterisch raster, een van de vele waarover wij hebben gesproken en wat wij het kristallijnen raster noemen. Sommigen van jullie hebben allang van dit raster gehoord. Ik leg dit nu uit omdat het nu in deze nieuwe energie in het spel komt. Wij noemen dit het kristallijnen raster omdat het een raster is dat is ontworpen om de vibratie van de mensheid op te slaan en ook wat daar is gebeurd. Kristallijnen substanties in de natuur houden vibraties vast, en dit weten jullie. Hier is nu een metafoor van een raster dat zich dingen herinnert en vibraties vasthoudt. Bijvoorbeeld: Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom iemand door een eeuwenoud slagveld kan lopen, waar misschien honderden jaren niets meer is gebeurd, en dit kan voelen? Sommigen vallen zelfs op hun knieën en huilen en zeggen: “Er zijn hier afschuwelijke dingen gebeurd. Ik kan de jonge mensen zien die zijn gevallen in die slag terwijl zij om hun moeders riepen tijdens hun laatste adem. Zij “hoorden” het huilen en de dingen die er gebeurden en zeiden: “Hoe is het mogelijk dat een mens kan bespeuren wat hier honderden jaren geleden gebeurde?” Vaak is het antwoord: “Wel, omdat er een veldslag was!” en dan gaan zij verder met duizend verklaringen, maar die zijn niet DE verklaring, dat is helemaal niet de werking hiervan. Ik zeg jullie dat de werking hiervan het kristallijnen raster is. De veldslag op zichzelf liet een overblijfsel achter en dit residu werd vele namen genoemd en het was zo sterk….het is zo sterk, dat zelfs de natuurkunde eromheen beïnvloed kan worden….het is een diepgaande afdruk.

Sommigen van jullie zijn hier zeer gefascineerd door en jullie zijn allemaal spokenjagers, nietwaar? Wat als ik jullie vertel dat zij allemaal meetbare afdrukken zijn? (Kryon lacht) Dingen die lang geleden zijn gebeurd….de geest die met een mes de trap afloopt nadat hij boven iemand had vermoord…..steeds maar weer, en mensen zien dit en de spokenjagers worden erbij gehaald en de temperatuur gaat omlaag en andere dingen veranderen. Zij zeggen: “Dit is het bewijs dat spoken bestaan.” Nee, het is het kristallijnen raster.

Zo krachtig is dit!

Het kristallijnen raster draagt dus de energie van wat de mensen deden en schiepen. Hebben jullie dit begrepen?

Draai de pagina om: De toekomst kan geen raster hebben dat horror in zich draagt. Er moet dus een methode zijn om dit op te ruimen. Hebben jullie dit? Ik heb jullie zojuist het doel van de Pieken en Dalen verteld. De Pleiadiers wisten dit, de sterrenmoeders, de zaden van jullie, wisten dit…..dat ALS jullie naar een bepaalde plaats zouden gaan waar hoger bewustzijn zou worden ontwikkeld en zou gaan werken en verhogen, jullie een schoon kristallijnen raster nodig zouden hebben….en dit is begonnen. Denk aan een reusachtige stofzuiger als jullie willen, die alle oude herinneringen wegzuigt.

Ik wil dat jullie ergens over nadenken. Jullie gaan naar een plek, weten niet wat daar is gebeurd, maar opeens gaan jullie lachen. (Kryon lacht) Misschien zijn er zelfs tranen en jullie zeggen: “Oh, dit is heerlijk! Er is hier iets prachtigs gebeurd!” En als het hen wordt gevraagd zeggen zij: “De geboorte van een heerlijk kind. Ik kan de moeder nu voelen.” Wat als jullie leraar hiervan het kristallijnen raster is dat zich schoonheid herinnert….compassie….eenmaal geschapen vreugde en liefde? Dit zou een lange weg te gaan hebben, nietwaar, om deze planeet te verhogen….waar jullie ook rondwandelden. Dit is een proces.

“Kryon, hoelang gaat dit duren?” Het antwoord is JA! Dit hangt van jullie af. Zelfs de Pieken en Dalen handelen alleen maar zo snel als de menselijke vooruitgang het hiertoe in staat stelt. Jullie hebben het nog steeds in eigen handen.

“Kryon, kan dit ook tegengehouden worden?” Natuurlijk. Als jullie als beschaving zouden beslissen om je om te draaien en niet verder te gaan, ligt dit ook in jullie macht. Maar ik zal jullie iets vertellen. Ik zal jullie vertellen dat jullie de nieuwe kinderen in de straat zijn. Jullie zijn de enige planeet die op dit moment hier doorheen gaat en er zijn er miljoenen die hier al doorheen zijn gegaan. Begrijpen jullie dit? Wij hebben dit gezien, en gezien en gezien. Op dit punt gaat niemand achteruit!

Hoe voelt dit? Hoe voelt het dat deze planeet op een weg is die jullie niet kunnen zien en wat jullie nooit, nooit zullen kunnen raden als jullie naar je media kijken? Blijven zij jullie het ergste van het ergste vertellen? Ik ben verbaasd dat jullie als mensheid ’s nachts kunnen slapen als jullie kijken naar wat jullie wordt verteld. Ik zal jullie dus eens nieuws brengen: Jullie gaan op PRACHT af als jullie dit toestaan. Jullie gaan af op een bewustzijnsverhoging die jullie kunnen zien in jullie cultuur…..als jullie dit toestaan. Als jullie je gezond verstand gebruiken komen jullie erachter wie jullie dagelijks van slecht nieuws voorzien en weglopen met geld in hun zakken dat van jullie is. Het is tijd voor overvloed, het is tijd voor verandering en hoop. Dit zijn de dingen die uit deze tijd kunnen komen….uitdagende tijden voor deze planeet….NU.

Ik Ben Kryon en ik ben om goede redenen verliefd op de mensheid. Jullie zijn precies waar jullie zouden moeten zijn. Ga door!

En zo is het.

Kryon