Kryon Boedapest. 4. / De wijsheid van het verleden en de toekomst

Live Kryon Channeling:
Kryon Boedapest. 4.

De wijsheid van het verleden en de toekomst

  27 september 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Er zijn mensen die zeggen dat de channelaar te snel gaat channelen. Welkom in een nieuwe energie. Degenen die het channelen al jarenlang volgen weten hoe dit werkt. De mens moet zich voorbereiden om naar die plaats te gaan….het is een geheiligde plaats waarvoor men zich moet voorbereiden…..behalve….als jullie daar al zijn! Dit is de nieuwe energie en zeer veel oude zielen zijn daar al. Wisten jullie dat intuïtie een vorm van channelen is? Ik wil dat jullie nadenken over de timing van je leven. Wat hebben jullie in het verleden geprobeerd dat niet werkte? Dit ging over timing en over geluk. Dit is een nieuwe energie, lieve mensen, waarin bewustzijn jullie realiteit kan gaan scheppen. Ik heb de Hongaren verteld dat de zon opkomt….en er is meer. Over de hele wereld vinden oude zielen iets dat verrassend is. Projecten die in het verleden niet werkten werken vandaag wel. Er zijn hier op deze boot zoveel dromen. Er zijn zoveel mensen die zoveel willen doen. Er zijn helingcentra die gebouwd moeten worden en boeken die geschreven dienen te worden. Er zijn mensen die helers zijn en niet weten wat zij moeten doen. Wisten jullie dat er negen channelaars op deze boot zijn? Sommigen van hen willen jullie dit wel vertellen. Dit is een tijd die explodeert naar verlichting. Laat wat er in het verleden is gebeurd jullie niet tegenhouden van wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Als jullie een oude energie weerspiegelen zal die jullie tegenhouden en laten stoppen. Dan zeggen jullie: “Het kan echt niet zo gebeuren want ik moet de juiste persoon vinden en er moet ook geld bij betrokken zijn! Daarnaast zijn er dingen die ik zou moeten weten en die ik niet weet. Alle seinen staan tegen mij totdat ik misschien de juiste personen kan vinden!” Zal ik jullie iets vertellen?

Vandaag hebben jullie de wind in de rug, oude zielen. Jullie volgen de channelings-informatie via de intuïtie die jullie hebben en jullie zullen eens zien: ieder die jullie nodig hebben zal in je leven komen en dit zal tegen alle geluk en alles ingaan. Jullie vrienden zullen zeggen: “Tsjee, wat een mazzel heb jij!” Jullie kunnen niet begrijpen hoe jullie dit hebben gedaan….jullie ontmoeten de juiste mensen, en als jullie hen in de ogen kijken en zeggen: “Wel, dit heb ik gepland” zullen zij dit niet begrijpen. Maar dat is precies wat jullie hebben gedaan. Hoeveel van jullie hebben de moed om op een bepaald moment je hand op te steken en te zeggen: “Spirit, dit zijn degenen die ik nodig heb. Ik ken hen niet en weet niet wanneer ik hen zal ontmoeten, maar zet mij op een koers die dit werk zal doen. Hier is een ander woord voor en dit is: geplande synchroniciteit! GEPLANDE SYNCHRONICITEIT!!! Dit lijken twee tegengestelden te zijn, nietwaar? Je kunt geluk nu eenmaal niet plannen, nietwaar?

Het is geen geluk! Het is jullie bewustzijn dat samenkomt met het Veld om te scheppen wat jullie wilden hebben. Het leest waarvoor jullie hier zijn gekomen. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarvoor jullie in deze tijd zijn geboren? Denken jullie dat ook dat toeval is? Er is hier iemand die zegt: “Ik ben een beetje te oud voor deze dingen.” Nee, dit is niet zo! Heb jij er ooit aan gedacht dat dit het eerste deel is van wat jij hier komt doen over twee of drie levens is uitgesmeerd? Hebben jullie er ooit aan gedacht dat jullie als jullie terugkomen weer oppakken waarmee jullie zijn begonnen? Hebben jullie ooit gekeken naar wonderkinderen die op 4-jarige leeftijd al piano of viool kunnen spelen? Letten jullie op deze dingen? Zien jullie niet wat er aan de hand is? Zij herinneren zich wat zij de vorige keer deden. Projecteer dit  nu eens op jezelf….waar jullie vandaag mee beginnen kan pas in volgende levens klaar zijn. Dit is de stamlijn van de oude ziel en die is zo anders als jullie hier in de nieuwe energie mee doorgaan. De jonge mensen hier kunnen denken dat dit een grote berg is om te beklimmen, maar dit is niet zo. Deze dingen kunnen naar jullie toekomen en in je schoot vallen. Dit is het verschil tussen gisteren en vandaag. Stop met het weerspiegelen van een oude energie en te bekijken wat je vandaag niet meer kunt doen.

Ik wil dat jullie in je hart zien dat de zon opkomt. Dit is een metafoor voor een nieuwe soort energie voor jullie waarin de wijsheid van het verleden voor jullie de wijsheid van de toekomst wordt en die ervoor zorgt dat jullie op de juiste tijd op de juiste plaats zullen zijn. Dit is de schoonheid van een nieuwe timing. Vele mensen beginnen dit te ontdekken. Hoe is dit bij jullie? Het is echt belangrijk. Laat hetgeen er in het verleden is gebeurd niet bepalen wat er nu met jullie gebeurt. Dit is de les van deze channeling. Dit is de les van de oude ziel op de hele planeet. Dit is voorlopig de laatste channeling in Hongarije. Vandaag was ik hier samen met prachtige oude zielen. Het wordt tijd om de heldere vlek in dit land te worden. Alle Hongaren die dit beluisteren of lezen weten precies wat ik hiermee bedoel. Zie je, er is hier synchroniciteit. Er zijn er velen die luisteren in jullie toekomst die voor mij werkelijk NU is….en ik ben hier niet toevallig! Ik ben hier op de juiste plaats op de juiste tijd om met jullie samen op deze boot te zijn.

Dit is de belofte voor de toekomst.

En zo is het.

Kryon