Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1. 4

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1. 4

Banff, Alberta, Canada

Lee Carroll / Geplaatst: 31 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

ET’s.

Nu komen wij bij een interessant onderwerp. Wat gaan jullie doen met al die activiteiten rondom de Aarde? Wat gaan jullie doen met degenen die jullie ET’s noemen? Hoe past dit allemaal in elkaar? Zie je, er zijn er heel veel.

Ik wil jullie een voorbeeld geven van wat er juist nu op de planeet gebeurt – iets dat wij hebben verteld bij jullie wereldorganisatie. (VN) Deze planeet gaat voorwaarts naar een nieuw ruimtelijk gebied, een gebied dat een geleidende energie heeft waaraan door anderen meegedaan kan worden, zie je, en de meesten van jullie weten dit. Het universum wemelt van het leven! Wemelt van het leven! De gedachte dat jullie alleen zijn is komisch maar het is een onderdeel van jullie dualiteit om zoiets te denken. Sommigen van jullie zijn ontdaan door degenen die jullie zien. Jullie hebben gehoord van de donkere energieën en er is veel over geschreven.

Sommigen van jullie besteden al je tijd om met het potentieel van ‘hen van buitenaf’ om te gaan en jullie verbinden hen zelfs met jullie politiek. Hoe sensationeler jullie de studie maken, hoe opwindender het is.

Hier is een voorbeeld van wat er aan de hand is: Als jullie een grote stad binnengaan om met de gemeenteraad te spreken moeten jullie eerst door de buitenwijken van de stad gaan. Als jullie die delen van de stad binnengaan om naar het centrum te gaan komen jullie in contract met wat wij rifraf willen noemen. Zij vertegenwoordigen niet de raad en hun bewustzijn is ook niet het bewustzijn van de stad, maar zij lijken heel veel op degenen die jullie gaan ontmoeten. Verwar hen niet met de hoofdgroep want dat zijn zij niet. (ook later gechanneld in de VN) Ieder van jullie die ooit problemen heeft gehad met de rifraf, luister hiernaar: Zij kunnen jullie niet raken als jullie in die gouden stoel zitten! Wij zeggen dit nu tegen degenen die krachtig geloven dat zij tegen hun wil zijn meegenomen en dat er hen iets wordt aangedaan. Dit is heel echt!

Wij zeggen jullie dat deze bezoekers geen toestemming hebben om jullie aan te raken als jullie in die gouden stoel zitten. En weten jullie waarom? Omdat zelfs zij het priesterschap in jullie zien! Zij herkennen de vonk van God in jullie.

Willen jullie weten waarom sommigen van hen zo in jullie geïnteresseerd zijn, geliefden? Dat komt omdat zij meer willen weten over de vonk die jullie hebben. Zij willen meer weten over de emoties die jullie hebben; zij willen meer weten over de spiritualiteit die jullie hebben. Zie je, jullie zijn de dualiteit. Jullie worden geëerd. Jullie zijn priesters, elk van jullie, rondlopend in een lichaam en zij zijn daardoor gefascineerd – gefascineerd! Voor degenen van jullie die hun leven besteden aan het kijken naar hen, meer over hen te weten en dit en dat boek over hen te lezen en je leven om hen heen centreren; wij vragen jullie om die activiteit niet je hele leven op te laten slurpen want dat zal het absoluut doen.

Het is geweldig voor jullie om te denken dat er ander leven is. Hoe zal dat zijn? Nogmaals geven wij ons advies: Laat het je niet helemaal in beslag nemen want het echte verschil voor de planeet ligt in jullie gouden kamers, niet in een levenslange studie over degenen die jullie op een dag gaan ontmoeten. Niets dat jullie lezen of waar jullie in investeren zal jullie met je familie helpen of je lichaam genezen of helpen op je werkplek om overvloed te scheppen. Geen enkele hoeveelheid sensationeel nieuw, waar of niet, zal vrede in jullie levens scheppen. Stel de juiste prioriteiten. Zorg eerst voor JEZELF. Ga dan kijken of al het andere op zijn plaats wil vallen.

Wordt vervolgd