Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1. 5

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1. 5

Banff, Alberta, Canada

Lee Carroll / Geplaatst: 2 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Channeling.

Nu gaan wij jullie wat informatie over channeling geven. Wij willen jullie wat onderscheidende regels geven. Het zou vreemd en onlogisch zijn als Spirit jullie onderscheidende regels over zichzelf zou geven en daarom nemen wij deze uit een wijze, menselijke bron – een die gepubliceerd is en die voor jullie beschikbaar is, zoals mijn partner weet. Het is onze samensmelting die deze informatie mogelijk maakt. Dit is wat wijze mensen hebben te zeggen over channelers en het is een goed advies.

(1) Er zal altijd bruikbare informatie voor iedereen zijn. Hoed je voor het kanaal dat bruikbare informatie geeft voor alleen maar enkelen, of jullie vertelt dat het alleen maar voor een bepaalde groep met een opeenvolgend nummer is. Het moet bruikbaar zijn voor de hele mensheid, ieder mens. Let hierop. Dit is een onderscheidingsgebied waarin je kunt weten of de waarheid gesproken wordt.

(2) De boodschap moet verheffend zijn. Kijk uit naar een bekrachtigende boodschap – niet een van angst, niet een die je klein houdt, niet een die wil dat je angstwekkende acties moet maken of je moet verstoppen – maar een bekrachtigende boodschap! Let daarop!

(3) Spirit zal jullie nooit een boodschap brengen die jullie vraagt om je vrije wil op te geven. Nooit! Want jullie vrije wil is wat jullie op Aarde ervaren en die gaat helemaal over het zitten in jullie gouden stoel. Vrije wil! Keuze drijft de toekomst van jullie planeet vooruit.

(4) Spirit zal jullie nooit een boodschap brengen – nooit – die jullie vraagt om de integriteit van wat jullie geloven geweld aan te doen. Jullie worden geëerd in jullie gedachteprocessen. Spirit zal jullie nooit erin luizen of je ‘ergens in praten.’ De boodschap moet nooit in strijd zijn met jullie integriteit. Jullie moeten je er goed bij voelen en het moet goed klinken voor je hart.

(5) Geliefden, Spirit zal nooit een channeler presenteren als de enige bron. Kijk hiervoor uit want er zijn vele channelers van Spirit en zij delen allen hun informatie om een groter plaatje te scheppen – juist in deze nieuwe tijd. Zij zullen zich nooit voordoen als de enige bron van informatie.

(6) Let erop dat de informatie normaal gesproken nieuwe informatie is. Hoed je voor het kanaal dat gewoon het oude herhaalt want zij channelen niets anders dan het ego van de mens. Nieuwe informatie is noodzakelijk. Het is de hele reden voor het bestaan van het kanaal. Denk daar eens over na.

(7) Let erop dat gechannelde informatie oplossingen aanbiedt. Oplossingen voor uitdagingen in het leven op Aarde; via nieuwe informatie. Dat is het doel van channeling.

Dit zijn zeven van de twaalf regels van Spirit over het onderscheiden van channeling die jullie mensen worden gegeven. En nu zullen wij jullie een regel van onszelf geven. Wat jullie doen met de gechanneld informatie is het behandelen als een naslagwerk. Wentel er niet in rond. Maak het niet tot je leven. Maak van de mens die de channeling brengt geen goeroe. Kijk naar de informatie en leer ervan als van een referentie en berg het dan op.

Als je het nodig vindt om het weer te bekijken doe dat dan zoals je met iedere referentie zou doen en berg het daarna weer op. Ga dan met je eigen kracht en je eigen bekrachtiging naar die gouden kamer en begin met het scheppen van hogere vibraties voor de planeet. Jullie zijn bekrachtigde personen! De channelings zijn alleen maar gegevens voor jullie acties.

Wij hebben jullie gezegd in de stoel te zitten en de liefde van God te voelen. Sommigen van jullie zullen zeggen: “Kryon, hoe ken ik het verschil tussen liefde en ego? Zij voelen heel erg hetzelfde. Jij hebt gezegd dat wij van onszelf moeten houden – is dat geen ego?” Geliefden, het verschil tussen de liefde van Spirit, jullie Hoger Zelf, en de liefde van het menselijk ego is enorm. Wij zullen jullie hierover nu vier elementaire regels geven. Hier zijn de vier elementen van pure liefde – menselijk en spiritueel. Wij zullen die vaak in vele vormen voor jullie herhalen als wij doorgaan op onze reis om onze vibraties dichter bij elkaar te brengen. Er is misschien geen grootsere boodschap in deze hele ontmoeting (en in dit boek) dan wat er nu volgt:

Wordt vervolgd