Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1.7

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1.7

Banff, Alberta, Canada

Lee Carroll / Geplaatst: 6 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Genezers in deze zaal en die dit lezen, letten jullie op? 

Ieder van jullie is een absolute krachtbron voor verandering van deze planeet! Waarom brengt Spirit jullie deze boodschap? Omdat de toekomst van de planeet onzeker is maar naar balans wordt gebracht door jullie werk. Jullie staan op het punt van iets verbazingwekkends en jullie gaan jullie plaats innemen in de zetels in de gouden kamers om het verschil te maken – en jullie kunnen dat gewoonweg niet negeren.

Nu kunnen enkelen van jullie het misschien begrijpen als wij zeggen dat jullie geëerd worden. Als jullie aan de voeten van Kryon zitten in een situatie als deze, zijn jullie voeten door Kryon gewassen! Wij zitten hier met onze schaal geheiligd water – onze vreugdetranen voor jullie – en wassen elke voet en houden van ieder van jullie door je namen te noemen. “Wij  weten wie jullie zijn! Er wordt inderdaad innig van jullie gehouden!”

Er wordt zelfs van degenen die dit niet geloven gehouden! Mogen de zaden vandaag geplant zijn. Zelfs bij degenen die hier vandaan gaan en niet begrijpen, zodat op een dag als je tijd daar is en hun levens ervoor klaar zijn, dit alles komt opborrelen en zij de liefde zullen voelen die vanavond in hun levens is gebracht.

Dit is de manier waarop het werkt, lieve mensen. Jullie willen weten over medescheppen? Het zit in de gouden stoel! Omdat zelfvertrouwen in de gouden stoel de vrede schept die vreugde schept. Als jullie je realiseren dat jullie het verdienen om hier te zijn, verandert alles! Jullie zullen ‘eigenaar’ zijn van het feit dat alles in goddelijke orde is. En deze eigenwaarde laat jullie manier van uitdrukken kracht scheppen die op zijn beurt weer een situatie schept waarin jullie je eigen realiteit kunnen scheppen – dit is medescheppen op zijn best.

Hoe zit dat nu met jullie? Willen jullie van deze plaats gaan met de kennis dat je gouden kamer iets is om naar op zoek te gaan? Ik zal jullie zeggen wat die voor jullie kan doen: Het kan alle problemen oplossen die momenteel op jullie schouders rusten! Er is geen ziekte in jullie lichamen die niet direct geheeld kan worden door de energie die op dit moment in de zaal is!

Er is niets dat buiten jullie bereik ligt en jullie weten dat ik de waarheid vertel. Op cellulair niveau is hier niets onmogelijk. Jullie denken dat jullie onmogelijkheden voor je hebben in relaties met familie of op het werk? Het is een fantoom (spook) in jullie eigen gedachten – het is een karmische opzet. Wij beloven jullie dat er een win-win oplossing zal zijn in al deze situaties. Maar oplossingen beginnen met de liefde in die kamer, in die stoel.

En zo, geliefden, is het voor ons weer tijd om te vertrekken en wij trekken de groep uit de gangpaden terug, weg bij jullie vandaan. Wij zeggen jullie dat wij nooit, nooit  bij jullie vandaan zijn. Op een dag als jullie en ik elkaar weer ontmoeten, face to face, als jullie nieuwe kleuren in je Merkabah hebben, zullen jullie mijn kleuren ook herkennen.

Op die dag zal er grote liefde tussen ons zijn als ik zeg: “Herinneren jullie je de dag waarop wij bij elkaar zaten op Aarde, in Banff, en ik jullie deze boodschap bracht?” Oh, geliefden, er zijn geen woorden die mijn partner kan zeggen die de liefde uitdrukken die wij voor jullie hebben.

Geen woorden…..

En zo is het.

Kryon