Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Ascensie.

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Ascensie.

Lee Carroll / 22 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, ik voel mij aangetrokken tot het proces van ascensie. Heeft ascensie effect op het bewustzijn van onze zielen? Of zijn onze zielen al in volle bewustzijnsstaat vanuit de bron die wij God noemen? Is er een pad naar ascensie of zijn er vele paden?

Antwoord:
Laten wij de ziel vanuit ons perspectief eens definiëren. Jullie ziel is dat deel van jullie menselijkheid dat goddelijk en eeuwig is. Het vertegenwoordigt een deel van jullie Hoger Zelf (niet alles) De ziel weet alles en is perfect. Hij deelt constant informatie en is in een interactieve staat met entiteiten om hem heen. En met de ‘familie’ aan de andere kant van de sluier waar hij deel van uitmaakt. Dit is hoe de huidige ‘planningsessies’ worden gehouden – met de ziel.

Binnen deze definitie is het antwoord op jouw vraag dat de ziel een partner is bij het menselijk proces van ascensie. Jullie vibrationele opwaardering is een menselijke die plaatsvindt door jullie intentie. Jullie ziel is het deel van de goddelijkheid dat nu is toegestaan om jullie de geschenken te geven, diverse vormen, energieën en gereedschappen die altijd al klaarstonden. Het ascensieproces derhalve is de integratie van jullie 3D menselijk bewustzijn met de multi-dimensionale ziel die jullie naam heeft.

Er is een deur naar ascensie en er zijn vele paden naar die deur. De deur is intentie en de wegen ernaar zijn wat voor wegen jullie ook kiezen die jullie bewustzijn en jullie wijsheid van de ziel zullen verhogen. De ziel is echt wat wij de ‘gouden Ene’ hebben genoemd, de gezalfde engel binnenin.

Wees niet bevreesd voor dat proces, de logistiek of wat sommigen de ‘absolute regels van ascensie’ noemen. Jullie openen de deur en het persoonlijke pad zal jullie worden gegeven en het kan verschillen van wat jullie is geleerd. Wees wijs in deze dingen en weet dat er vele wegen zijn die naar jullie eigen doel zullen leiden. – niet maar een. Pas op voor de mens die jullie iets anders vertelt – die jullie kan vragen om het anders te doen of te lijden door de gevolgen.

Angst hoort niet bij het ascensieproces. Net zoals jullie levens uniek zijn, zo geldt dat ook voor jullie leerpad naar een hogere vibratie.

Sommigen van jullie zullen stappen uit het verleden verheffen die ‘vereist’ waren en sommigen kunnen erg langzaam gaan door een algemeen proces dat voor anderen lastig gevonden kan worden. Jullie intentie om de deur te openen is de sleutel. Alles wat daarna komt is van jullie eigen makelei.

Het claimen van jullie Merkabah, naar de vierde dimensie gaan, zelfs medescheppen van een nieuwe Jij wordt allemaal gedaan op manieren die uniek zijn voor jullie proces.

De algemene noemer voor dit alles is intentie en de gerealiseerde liefde van God in jullie leven. Bestudeer dat alles en laat je dan leiden. Gebruik onderscheidingsvermogen bij jullie studies en laat geen ander voor jullie bepalen hoe jullie heiligheid zou moeten zijn. Met jullie eigen intentie claimen jullie het Ik Ben! Geef het daarna niet weg aan een ander. Laat de anderen jullie geleiden naar jullie eigen proces dat voor jullie perfect is. Laat hen je helpen om in balans te zijn.

De intentie om de ascensiestatus van verlichting te starten is een intentie om uit de gietvorm te breken van ‘in de kudde’ te zijn. Daarom wordt de energie van de schaapherder naar jullie toe getransformeerd. Claim die!