Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Astrologie nu .

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Astrologie nu 

Lee Carroll / 23 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Astrologie nu.

Vraag: Lieve Kryon, In boek 1, het einde der tijden, noemde jij ‘systeemwerkers.’ Deze genezers wen met systemen zoals astrologie – over het in lijn brengen van de planetaire aspecten tot twrkeee of drie graden naar rechts van 1992. Het is nu 1999. Welk advies heb jij over het veranderen van onze systemen? Is het meer dan drie graden naar rechts gegaan? Welke andere aspecten zijn er veranderd? Hoe kunnen wij onze cliënten de meest accurate informatie geven?

Antwoord:
Nogmaals noemen wij de wetenschap van het magnetische systeem. Begrijpen jullie dat astrologie een van de oudste wetenschappen van de planeet is? Als wij de manier waarop de fysica op de planeet werkt maar een greintje zouden veranderen – zeg de vibrationele frequenties van de kleinste deeltjes – weten jullie wat het resultaat daarvan zou zijn? Het zou de materie enorm veranderen. Wij zouden nooit in staat zijn om eenvoudigweg tegen de wetenschappers te zeggen: “Verander jullie fysica een paar graden naar rechts!”

Waar jullie het over hebben is precies hetzelfde. Wij kunnen jullie nu vertellen over alle attributen die door het magnetische raster aan jullie wetenschap zijn gegeven. Wij vertelden jullie over verhogingen van drie tot vijf graden en zeiden dat een ‘rechterhand’-verhoging in relatie was met de huidige verplaatsing. Wij gaven jullie informatie die accuraat was. Velen van jullie probeerden om alle kaarten naar rechts te laten opwaarderen alsof ons magnetische werk ook op een stuk papier zou staan. Wat denken jullie dat astrologen die andere planetaire lichamen gebruiken zullen doen? (speciaal de maan-gerelateerde kaarten)?

Met andere woorden, er is veel meer aan de hand met de rechterhandopwaardering dan met de kaartaanpassing. Jullie zullen dit zelf moeten uitzoeken – net zoals jullie in het begin deden – maar hier is een hint. Voor degenen die de zon als anker gebruiken (westers astrologie), ga experimenteren met het veranderen van de maat van de huizen. Maak jullie toevoegingen samen gelijk met een totaal van 4,5 graad op het moment. (door 1999) Dat wil zeggen: alle veranderingen samen zouden gelijk moeten zijn op 4,5 graad. Welke huizen? Welke denken jullie dat er zullen veranderen met een attribuut van mensen op Aarde die een grotere verlichting ontvangen? Wie denken jullie dat er een teken zullen moeten veranderen binnen bepaalde grensvallen? Degenen van jullie die zeer betrokken zijn bij astrologie zullen het antwoord kennen. Sterker nog, sommigen van jullie hebben het geregeld veranderd omdat de oude methode vaak niet correct weergeeft wie het individu feitelijk is. Met andere woorden; velen van jullie veranderen het correct gebaseerd op echte levenservaring in de nieuwe energie.

Hier is nog een hint: Jullie zullen de beste resultaten behalen door te kijken naar de nieuwe kinderen. De puzzel zal helderder voor jullie worden door de energie te onderzoeken van mensen die op Aarde komen en goed samengaan met de nieuwe energie in plaats van naar mensen die de veranderingen binnenin ondergaan.

De vraag is denk ik goed beantwoord. Wij willen echt dat jullie het antwoord vinden maar jullie moeten het zelf doen. Een deel hiervan is dat jullie het samen moeten doen – maar dat wisten jullie al, nietwaar?

Kryon