Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Autisme.

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Autisme.

Lee Carroll /  24 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Autisme.

Vraag: Lieve Kryon, In Kryonboek V, Partnerschap met God, praat jij over autistische kinderen. Wil jij mij alsjeblieft vertellen wat er zo speciaal is aan autistische kinderen? Moeten wij nog veel aan hen ontdekken? Hebben zij een speciale missie of zien wij bepaalde dingen met betrekking tot hen niet zoals zij zijn?

Antwoord:
Ik wilde dat ik alles erover zou kunnen zeggen maar jullie moeten er zelf ook nog dingen over ontdekken. Een autistisch kind is een savant (wetend) kind dat zich deels schuilhoudt in een andere dimensie en wacht totdat het betrokken raakt bij de evolutie. Degenen die hebben gedacht dat een autistisch kind veel grootser is dan het lijkt hebben gelijk. De grootste hint zit hem in de relatie met de cetaceanen en de dolfijnen op Aarde. Experimenteer hiermee! Zoek uit wat er gebeurt!

Het zal jullie deze speciale mensen en hun connectie met die andere schepselen doen begrijpen.

De autistische mens vertegenwoordigt een deel van de volgende evolutie van de mensheid. Hun oude mentale gereedschappen zijn niet incompleet maar eerder niet meer betrokken en daardoor verdwenen. De vlinder denkt niet zoals een worm maar de gemeenschap der wormen zal dat niet begrijpen. Het autistische kind is overladen met ongesorteerde ‘grofheden’ die het belagen vanuit een wereld met lagere energie. Het verwacht verfijnde en elegante communicatie-energie en past niet bij de huidige taal die er is. Als jullie zouden moeten bestaan in een land waar iedereen tegelijk schreeuwt en jullie benadert met grauwen en snauwen die onbegrijpelijk voor jullie zijn, zouden jullie het beginnen te begrijpen. Het lawaai en de verwarring zouden frustrerend zijn en dat zou jullie snel overkomen.

Jullie zouden smeken om ervan verlost te worden! Jullie zouden erom vragen dat de dingen simpeler zouden worden…..voor jullie eigen gezondheid!

Deze mens is geen anomalie (afwijking van de regel) of een defect. Hij is een glimp van de toekomst. Overigens, al deze kinderen reageren het best op liefde — de grootste universele communicatie.

Kryon