Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Contracten.

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Contracten.

Lee Carroll /  26 december 2013
Vertaald uit het Engels door  Henk Steur

Contracten.

Vraag:  Lieve Kryon, ik ben een 50-jarige vrouw die in de gevangenis zit. Ik zit een straf van 20 jaar uit voor een fataal incident dat zich voordeed terwijl ik dronken was. Ik weet niet veel meer van wat er toen gebeurde maar ik weet dat ik nu moet boeten voor de gevolgen ervan. Ik begon in de gevangenis spiritueel materiaal te lezen en ook de Kryonboeken zaten daarbij. Ik heb gelezen over de spirituele contracten maar ik begrijp nog steeds niet hoe dit werkt. Heb ik er voorheen aan ‘meegewerkt’ dat ik deze man per ongeluk zou vermoorden? Stemde hij er op voorhand mee in? Als dat zo is, betekent het dan dat wij allebei Gods werk doen? Ik ben in verwarring over hoe deze contracten werken bij deze tragische omstandigheden. Help mij hier alsjeblieft mee want ik worstel hier elke dag mee. Ik wil echt weten hoe ik zoiets kan goedmaken.

Antwoord:
Dank je, geliefde, voor zo’n diepgaande vraag. Inderdaad is de menselijke tragedie heel moeilijk uit te leggen in termen als een contract, maar jou intuïtie dient je goed in relatie met deze man.

Zijn familie zal het er niet mee eens zijn maar jullie hebben allen een dualiteit die heel sterk is in dit gebied….schijnbaar ongepaste dood en slachtoffers.

Jullie tweeën besloten samen om een situatie te scheppen die een katalysator of ‘geschenk’ zou zijn voor degenen om jullie heen. Hierbij hielpen jullie: 1. Degenen om hem heen en 2; degenen om jou heen. Hij hebben het er vaker over het feit gehad dat het soms nodig is om naar het laagste menselijke niveau te gaan om attributen te scheppen met het potentieel van spirituele verandering. Niet alleen zit jij zelf op die brug maar dat potentieel werd er ook gegeven aan de man die ermee instemde om het geschenk te geven.

Iedereen rondom de situatie van zijn dood en jouw gevangenisstraf kan daar twee dingen mee doen. 1. Vast blijven zitten in het drama van de tragedie van jouw leven – verdriet hebben en je constant slachtoffer voelen, of 2. Het geschenk van het potentieel van verandering begrijpen dat vrijwillig is gegeven en de gebeurtenis vieren door de verantwoordelijkheid te nemen als deel van de overeenkomst. Dan kun je vragen: “Wat nu? Wat betekent het? Wat word ik geacht hiermee te doen?”

Als jullie voor de eerste mogelijkheid kiezen hebben jullie ervoor gekozen om het leven nutteloos te maken – het onbetekenend te laten zijn en de energie te negeren van die ervaring – en ook die van de liefde die in deze mogelijkheid zit.

Nu, voor zover jullie erbij zijn betrokken, zijn er geen verbeteringen nodig. Het is tijd om het te zien zoals het is en het is tijd er elke dag tegen te spreken en het feit te vieren dat alles ging volgens het potentieel dat jullie hebben opgezet. Door jullie spirituele en morele verantwoordelijkheid te nemen moeten jullie nu om je heen kijken en uitzoeken waarom jullie zijn waar jullie zijn.

Jullie stemden erin toe dus kijk nu om je heen. Verwacht synchroniciteit in de gevangenis. Is er een plaats waar je kunt helpen je opwaardering vast te houden? Werd je misschien daarom daar gebracht? Wat voor goeds kan er voortkomen uit jouw tijd daar? Als alles achter de rug is en je dat hebt ontdekt realiseer je dan dat de man die jij per ongeluk hebt gedood ook heel goed van dit potentieel afwist. Rouw gepast over zijn verlies en vier het geschenk van zijn liefde die hem in staat hier samen doorheen te gaan.