Kryon boek 7: Brieven van thuis:  De menselijke Ziel en klonen.

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  De menselijke Ziel en klonen.

Lee Carroll  28 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De menselijke ziel en klonen.

Vraag: Lieve Kryon, Ik heb veel gelezen over het terugtrekken van zielen van andere lichtwerkers. In verband hiermee maken mensen vaak mee wat zij ‘verlies van de ziel noemen waarmee zij bedoelen dat aspecten van de ziel zich moeten terugtrekken en herintegreren met de ziel om het mogelijk te maken om verder te gaan in het ascensieproces. Verder zeggen zij dat je dit niet zelf kunt doen – er is een specialist’ voor nodig. Kun jij hier wat licht op laten schijnen op waar zij het over hebben?

Antwoord: 

Wij hebben hier vaak met andere woorden over gesproken die toch jullie vraag beantwoordden. Het ascensieproces werkt door het vasthouden van steeds meer goddelijkheid van de engel in jullie. Daarin zou je kunnen zeggen dat jullie je terugtrekken uit de goddelijke ziel en ermee samensmelten. Het antwoord op jouw eerste vraag is dus ja.

Ieder van jullie heeft zelf de mogelijkheid om dit te doen. Jullie hebben het verdiend en dit is het onderwerp geweest van onze channelings om mensen hiertoe in staat te stellen en ook van de meester van liefde, meer dan 2.000 jaar geleden. Mensen kunnen nu ascenderen door intuïtieve stappen en zelfstudie.

Er zijn echter verschillende methoden van energiewerk gecombineerd met kennis die sommigen behulpzaam vinden bij de reis. Herinner je Michael Thomas van De Reis naar Huis die mogelijk werd gemaakt door niet minder dan 7 engelen voor zijn snelspoor naar ascensie. Er is hierin een precedent maar het is belangrijk dat jullie begrijpen dat je dat inderdaad zelf kunt doen. Dat is het hoofdonderwerp van Spirit door middel van het Kryonkanaal!

Vraag: Lieve Kryon. Hebben gekloonde mensen een ziel zoals wij? Dient klonen een hoger doel? Als dat zo is, hoe dan?

Antwoord:
Geliefden, het is belangrijk dat jullie weten dat Spirit niet in een vacuüm bestaat. Het was de energie van Spirit die de wetenschap in staat stelde om te klonen en ook andere dingen te rondom de wat jullie de ‘normale’ manier noemen om geboren te worden op deze planeet. Laat mij jullie dit vragen: Als het producerende lichaam wordt geholpen bij de geboorte, heeft het kind dan een normale ziel? Wat denken jullie van het invriezen van eicellen om die later te gebruiken? Heeft dat kind een normale ziel?

Het antwoord voor dit alles en het potentieel van klonen is ja! De entiteit die binnenkomt bij al deze menselijke incarnaties, ongeacht de technologie, is zich totaal bewust van de omstandigheden erom heen en heeft deze uitdaging actief uitgekozen. Denk aan de uitdaging als jullie op een dag een mens klonen! De ziel zal daarvoor in de rij hebben gestaan….net zoals jullie hebben gedaan.