Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Eigenwaarde/ Slaaptekort.

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Eigenwaarde/ Slaaptekort.

Lee Carroll /  15 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Eigenwaarde.

Vraag: Lieve Kryon, Waarom hebben wij mensen het moeilijk om van onszelf te houden? Is liefde voor het zelf niet een van de belangrijkste attributen voor ascensie?

Antwoord: 
Ja, daarom werkt deze test! Liefde voor en bevestigen van het zelf is iets waar mensen aan moeten werken.

Het is allemaal onderdeel van de horde die moet worden genomen om de God van binnen te vinden. Met de graduele opbouw van de indigokinderen hebben jullie een heel nieuw attribuut wat aan het menselijk bewustzijn is gegeven.

De kinderen arriveren met een enorme zelfwaarde. Sommigen noemen hen zelfs koppig omdat zij niet helemaal begrijpen wat het echte attribuut van deze persoonlijkheid is. Dit is het begin van menselijke typen die veel minder moeite hebben om van zichzelf te houden dan jullie. Vier wat jullie hebben gedaan! Vier wat jullie gaan worden!

Slaaptekort.

Vraag: Lieve Kryon, Waarom kan ik tot laat in de nacht niet slapen? Ik ga naar bed om 2 uur maar ik kan tot 4 uur niet slapen. Ik realiseer mij dat ik hoge vibraties heb maar dit pas laat in de ochtend slapen is erg ongemakkelijk. (ik heb part-time werk) Mijn gezondheid is goed en ik heb de energie om wat dan ook te doen. Ik ben een 82-jaar oude vrouw die niet gewend is aan deze lange nachten!

Antwoord:
Gezegend ben jij voor deze vraag. Begin jouw nieuwe biologie te vieren! Jouw energie zal niet ongunstig worden beïnvloed. Wat wij hier zien is een geschenk van vibrationele opwaardering. Laat de informatie van jouw biologische leeftijd aan anderen weten dat dit proces beschikbaar is voor alle mensen en niet alleen voor degenen die voelen dat zij op een leeftijd zijn met een duidelijke productiviteit. Het is menselijke verandering en is niet beschikbaar voor welke leeftijdsgroep dan ook; het is er voor allemaal!

Verander je regelmaat om je passie te vinden. Wat zouden jullie willen doen met de nieuw ontwaakte uren die jullie zijn gegeven. Ga jullie gewoonten rondom jullie nieuwe energie veranderen. Vind nieuwe dingen om de tijd door te brengen waarbij jullie voelen dat je anderen en jezelf kunt helpen. Verander dat waaraan jullie gewend zijn. Vorm jullie nieuwe leven rondom de geschenken die jullie zijn gegeven en vergelijk oude energie niet met de nieuwe attributen. Wie jullie zijn is niet wie jullie gaan worden.

Vier! Deze veranderingen zijn echt en zij zijn er omdat jullie erom gevraagd hebben.

Kryon