Kryon boek 7:  Brieven van thuis:  Jezus.

 

Kryon boek 7: Brieven van thuis:  Jezus.

Lee Carroll / 6 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jezus

Vraag: Weten wij alles over het leven van Jezus?

Antwoord:
Om jullie vraag direct te beantwoorden, nee, jullie hebben niet het hele verhaal over het leven van Jezus dat inderdaad bestaat binnen de kennis van de bekende heilige boekrollen. Waarom zijn er zoveel versies van wat er gebeurde? Zoveel regels om op te volgen? Zoveel verschillende ideeën van wie en hoe te aanbidden? De reden daarvan is dat er zoveel verschillende mensen zijn.

De rollen zijn beschikbaar en krachtig! Zij bevatten informatie die de huidige kerndoctrines zouden omverwerpen van degenen die geloven dat zij alles over Jezus weten. Waarom zijn de geleerden nogal aarzelend om hen vrij te geven? Hoelang duurt het echt om opinies te vormen over de boodschappen die erin zitten? Tot dusver hebben de geleerden daar al meer dan 40 jaar over gedaan. Weet iemand van jullie wat de echte interpretaties zijn……degene die achtergehouden zijn? Sommigen wel, en zij hebben het moeilijk met het onderwerp en met wat te doen met dit soort informatie. Sommigen wensten dat zij het nooit hadden geweten. Sommigen hebben het vrijgegeven en zijn uitgelachen.

Onze instructies voor jullie zijn nooit veranderd vanaf dat wij tien jaar geleden zijn begonnen met jullie boodschappen te geven. Over Jezus: Hij was een avatar en een sjamaan van groot belang en hij gaf spectaculaire informatie aan de mensheid over menselijke bekrachtiging die hij aankondigde in een spirituele dispensatie waarin de mensheid langzaamaan de kans verdiende om de vibrationele opwaardering te begrijpen.

Hij stelde de mensheid in staat, hij leerde liefde, hij liet Petrus zien hoe hij over het water moest lopen en leerde hem dat hij dat zelf kon doen, en Petrus deed het! Alleen toen Petrus twijfelde en hij de hand van Jezus pakte laat dat veel van jullie priesters zeggen dat “Petrus het niet kon zonder de hulp van Jezus.” Zij vergeten wat de echte boodschap was – die van bekrachtiging. Dit is een voorbeeld van veel van wat Jezus deed – dingen die mensen moesten bekrachtigen – uit hun verband werden gerukt tot dingen die de mens meestal niet in zijn kracht zetten maar wel de organisatie van de priesters. Is het een wonder dat er zoveel machtige priesters waren? Zoveel regels?

Wij vertelden jullie tien jaar geleden over religies: Wees stil en laat liefde jullie onderscheidingsvermogen zijn. Wij hebben jullie nu vaak gezegd dat ieder van jullie de waarheid binnenin zich heeft. Jullie hoeven nergens bij te gaan of welk mens dan ook te volgen om het te vinden. Wij hebben jullie vaak gevraagd om de hoogste prioriteit te betrachten bij elkaar liefhebben binnen het raam van jullie religieuze verschillen.

Wij vertelden jullie niet te proberen om anderen te veranderen maar alleen van hen te houden. Wij vroegen jullie om wijsheid uit te nodigen in jullie levens.

Wij vertelden dat jullie nooit de verschillende doctrines en geloven op Aarde zouden elimineren. Er wordt niet verwacht dat zij zullen samengaan in een reusachtige smeltpot. Wat jullie echter kunnen verwachten is wijsheid……die de oplossing van tolerantie brengt……van het begrijpen dat de mensen het recht hebben om God op elke manier te vinden die voor hen goed voelt. Stop ermee om alle andere familieleden fout te noemen. Stop met het proberen om hem op jouw manier te laten geloven. Zorg voor jouw eigen spirituele zaken en sta de anderen, jullie familieleden, toe om te bestaan……net zoals jullie……en vier hen dan!

Geliefde, voel jij je verbonden met de liefde van Jezus. Inderdaad! Dat doen wij allemaal! Voel jij je verbonden met de wijsheid en de liefde van Elia? Dat doen wij allemaal! Wat denk je van alle meesters van alle culturen? Wij vieren het verbonden zijn met liefde. Liefde is liefde en die wordt gevonden op vele plaatsen op de globe. Er zijn ook nu avatars en zij hebben onmetelijke spirituele macht over materie en energie. Het is een hoofdproduct van de planeet. Omdat zij bestaan betekent dat niet dat zij tegen iedereen zijn die niet in Jezus gelooft!

Begrijp dat jullie allemaal samen zijn in jullie zoektocht naar verlichting – houd nu van elkaar! Geef zelfs ruimte aan de mensen waarvan jullie voelen dat zij het helemaal mis hebben over God. Laat hen hun eigen integriteit en waarheid vinden……en vier dan hun leven!

De basiswaarheid is deze: Liefde is de kern van de materie. Liefde is de sleutel voor de toekomstige mogelijkheden van de mensheid om de Aarde te veranderen. Religie vertelt jullie veel over de mensen, niet over God. Binnen elk van de religieuze stromingen echter, zitten er zaden van de basiswaarheid. Jullie hebben geen religie nodig om verlicht te worden……het enige wat nodig is, is jezelf veranderen.

Als jij je wilt aansluiten bij een religie kun je dat doen. Als je dan toch iets wilt volgen, volg dan de liefde!

De kracht zit in het individu, niet in de organisatie – niet binnen de vele interpretaties van wat er gebeurde – niet binnen de vele regels die door mensen zijn gemaakt.. de echte boodschap van Jezus ging over het nemen van je macht en dat jullie de mogelijkheid hadden om dat te doen.

De Joodse meester Jezus was een van de vele meesters door de eeuwen heen. Hij is degene die het hoogste inzicht vertegenwoordigde binnen jullie cultuur en daarom wordt dit onderwerp zo vaak gevonden in het Kryonmateriaal op het Amerikaanse continent. Zoals zoveel andere meesters verhoogde Jezus mannen en vrouwen met liefde. En als zoveel andere meesters, zijn boodschap? Houd van elkaar! Want als je dat kunt ga je door en wandel je op het water.