Kryon Channeling. DNA Cursus. 1.1 / De Twaalf Lagen van het DNA

Live Kryon Channeling.
DNA Cursus. 1.1

Lee Carroll / 21 mei 2021
Geplaatst: 18 augustus 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Twaalf Lagen van het DNA

Engelse audio

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is, anders dan een channeling, een korte boodschap. Misschien wel een zegening.

Waarom begin ik op deze manier? De informatie die jullie de komende dagen zullen ontvangen bestaat misschien wel uit de meest esoterische dingen die wij jullie ooit op een academische manier hebben gebracht….georganiseerd, bestudeerbaar….maar meer dan dat. Alle namen verbergen andere dingen, lieve mensen, zoals jullie zullen zien. Het Hebreeuws wordt met respect gebruikt voor degenen die tot het idee waren gekomen dat er maar een God is en dit idee zodanig compleet verspreidden dat dit de manier is waarop de planeet dit ziet. Alle gedachten over oude energieën en oude concepten en zienswijzen….denk aan een tijd, lieve mensen, waarin er op deze wereld vele goden waren en er geen overeenstemming was dat er EEN SCHEPPER is.

Jullie zijn nu in bewustzijn vanaf die dagen gezien, zeker zover gekomen. Kijk, vanuit toen gezien, eens even een moment waar jullie naartoe zouden gaan in de toekomst. Misschien realiseren jullie je wel dat die ene God, die ene Schepper aanwezig is in elk partikeltje, elk deeltje dat er maar bestaat, en dit betekent ook JULLIE, omdat jullie niet alleen vol deeltjes zitten maar ook een complex lichaam hebben.

Jullie weten al dat deze Aarde is gemaakt van patronen, vormen en stukken en deeltjes, en sommigen van jullie zien al glimpjes hiervan in alle dingen….van een boom tot het slijk. Er is een symmetrie (Twee helften die elkaars spiegelbeeld zijn. Henk), en sommigen van jullie zeggen dat dit de Schepper is. De Inheemsen hebben dit altijd zo gevoeld. Zij hebben altijd gezegd dat waar je ook kijkt, je het handwerk van de Schepper ziet. Niet alleen het handwerk, maar dat de Schepper IN dit handwerk is….dat het stof der Aarde de wijsheid van de Ouden bevat. Wat als deze dingen ook zijn geprojecteerd op jullie DNA?  Dat deze DNA-structuur in zich niet alleen dat bevat dat JULLIE zijn maar ook het GODDELIJK is!

Wat als er in dat DNA meer is dan alleen chemie? De chemie is wat jullie vandaag de dag min of meer bestuderen. De chemie is het raamwerk dat nodig is voor de rest. Maar in dit raamwerk, lieve mensen, meer dan drie miljard chemische deeltjes daarvan, in elke molecule daarvan in alleen maar een deeltje van dit raamwerk. Degenen die dit DNA bestuderen zeggen dat er dan wel meer dan drie miljard chemische deeltjes in een molecule van het DNA kunnen zitten, maar dat er van het totaal minder dan vijf procent daarvan chemisch iets doet, en dit leidt jullie tot de vraag wat de rest dan wel doet. Er is geen wetenschappelijk bewijs, maar wat als er in dit DNA informatie op informatie gestapeld is? Wat als, omdat het ook jullie ziels-imprint bevat, ieder mens in dit DNA ook een kroniek heeft van alles wat er voor hen bestond in elk leven op elke planeet?

Zouden jullie daar belangstelling voor hebben? Dit is de esoterische studie van het meesterschap binnenin. Dit is een studie die de deur opent om jullie in staat te stellen om iets te zien dat groter is dan jullie misschien dachten.

Nogmaals, dit is niet wetenschappelijk….het is esoterisch en dit zeggen wij ook. Wij nodigen jullie uit om de energieën en de pracht te zoeken van wat zou kunnen zijn. Dit is wat het esoterische voor jullie is en daarom brengen wij dit jullie op deze manier. Er is al een behoorlijke tijd voorbijgegaan sinds mijn partner mijn boek over het DNA heeft uitgebracht. Dit is geen toeval.  Wat toen bijna een academische studie was, gaat het nu voor jullie leven.

Dit is de eerste cursus van de vier, maar je zou ook kunnen zeggen dat dit de eerste cursus van een miljoen is omdat hier vooroordelen aan vastzitten en de informatie nooit eindigend is.

Laat de cursus beginnen!

En zo is het.

Kryon