Kryon Channeling. DNA Cursus. 2.2 / De Twaalf Lagen van het DNA

Live Kryon Channeling.
DNA Cursus. 2.2

Lee Carroll / 22 mei 2021
Geplaatst: 23 augustus 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Twaalf Lagen van het DNA

Engelse audio

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de afsluitende channeling van cursus nummer twee over de Twaalf lagen van het DNA en de uitleg daarover. Ik geef jullie dit omdat er mensen zijn die deze channeling zullen horen en lezen en die hierover nooit eerder iets hebben gehoord. Maar deze channeling kan op zichzelf staan omdat die beantwoordt op de informatie die iedereen kan weten, ook degenen die de cursus nog niet hebben gedaan, omdat dit een algemene, gewone ervaring is bij en met zoveel mensen….dat zij zoveel meer kunnen voelen dan hen is verteld over wat een “eenvoudig biologisch lichaam” kan ervaren. Er zijn mensen die euforisch worden door spiritueel bewustzijn….sommigen hebben het zelfs een buitenlichamelijke ervaring genoemd als jullie op de een of andere manier verder gaan dan jullie hersenen jullie kunnen geven met hun chemische samenstelling en synapsen. Er zijn mensen die nog verder zijn gegaan en dan zijn er mensen die er een glimp van hebben opgevangen in al zijn glorie en zijn pracht. Ik spreek nu tegen degenen die een klein kijkje hebben genomen achter de sluier. Er is een hele stamlijn van gebeurtenissen, boeken en ervaringen rondom bijna doodervaringen.

Dit is een uitdrukking die velen hebben gebruikt voor het feit dat zij klinisch dood waren op de planeet, of het nu in een ziekenhuis was of niet. Veel van deze ervaringen hebben dus verband met jullie, in alle talen zijn zij hetzelfde. Er gebeurt iets. Iets wat uniek is in de menselijke ervaring, omdat jullie degenen zijn met de zielen. Zij vertellen verhalen die jullie niet kunnen bevatten….degenen die een tijdje hebben doorgebracht in die tunnel….naar dat licht, dat alleen maar een cliché is, lieve mensen. Dat is wat er gebeurt! Velen van hen kwamen aan het einde van die tunnel en stonden op het punt om de deur te openen die jullie allemaal het einde van het leven zouden noemen….dood….en in tegenstelling met alles wat hen op dit punt in hun leven door spirituele leiders is verteld, degenen die werden geacht om spirituele informatie te kunnen geven, in tegenstelling tot dat kregen zij iets dat zij niet hadden verwacht…..een paar momenten maar, maar dit was alles wat ervoor nodig was en zij openden de deur en kregen onthullingen over wat daar was. De onthulling die zij kregen was niet in 3D. Zij konden er boeken over schrijven maar die waren niet de onthullingen omdat alles wat zij op dat moment waren, verzadigd was door liefde. Alles werd liefde en compassie stroomde door elk stukje DNA in hun lichaam en door elke cel.

Zij werden overweldigd en in deze gebeurtenis zagen zij een waarheid die zij niet eens kunnen uitleggen. Een waarheid die niet uit te leggen is omdat zij dingen zagen waarvan jullie niet eens wisten dat zij daar waren. Zij zagen een grootsheid, zij zagen een plan. Zij zagen iedereen die op de planeet had geleefd en die zij waren verloren. Zij zagen zichzelf op heel veel manieren, zij zagen glimlachen, zij zagen vreugde, zij zagen licht….en de deur ging opeens voor hen dicht. Zij kwamen weer bij in een operatiekamer of lagen op een tafel, of lagen op de vloer, of waar dan ook. Zij openden hun ogen en het eerste dat zij zeiden was: “Waarom….waarom lieten jullie mij niet gaan?”

Zie je, zij zagen de ziel. Zij zagen wat verstopt is en waarover wij jullie leren. De cursus over de Twaalf lagen van het DNA begint alles voor jullie te lineariseren wat ik tegen jullie heb gezegd zodat jullie een glimp kunnen opvangen van wat er binnenin jullie zou kunnen zijn, in Twaalf lagen die wij de Namen van God hebben genoemd om jullie de indruk te geven dat jullie de Schepper aan het bestuderen zijn. Er is kritiek geweest op wat wij channelen en over wat ik jullie leer. Zij zeggen: “Hoe durft een mens te zeggen dat hij God is? Hoe blasfemisch is dit? Hoe stom en gek is dit?” Zij hebben het dan over de doctrines die zij hebben en maken het belachelijk en zeggen: “Die mensen zijn gek!” Totdat zij een bijna doodervaring hebben en zij de deur openen, en zij weten dat het klopt!

Weet je, de Schepper is binnenin jullie! Dit betekent niet dat jullie de Schepper ZIJN, dit betekent dat het “naar zijn beeld geschapen” letterlijk is, want het beeld van God is liefde en compassie en welwillendheid. Jullie zijn geschapen naar het beeld van de Schepper….dat is wat het betekent. Het betekent dat God binnenin jullie is en dat jullie een stukje van de Schepper zijn. Jullie kunnen zeggen: “Ik Ben God!” Dit is geen blasfemie (Godslastering)….dit is geweldig…en dit begint een grotere waarheid te onthullen over dat er misschien, gewoon misschien, zoveel meer is dan wat jullie denken….dat er misschien hoop is waar jullie denken dat die er niet is….dat er misschien geen oordeel is over wat jullie dan ook gedaan mogen hebben, maar alleen liefde….dat er misschien een grootser Plan is dat jullie leven, jullie namen,  omvat op een manier die zoveel liefhebbender is dan wie jullie hier ooit over heeft verteld. Misschien kunnen jullie jezelf oppakken….waar jullie ook zijn en wat jullie ook hebben gedaan en begrijpen dat dit gewoon een deeltje is van een groots Plan, lieve mensen…..dat JULLIE zijn! De engelennaam van jullie, die twee lagen van het DNA bevat, die naam van jullie wordt overal in het Universum gevierd. Wisten jullie dit? Dit geldt voor ieder van jullie omdat jullie een deeltje van het Geheel zijn, een stukje van de Schepper!

Ik hoop dat jullie je bewustzijn over dit concept kunnen uitrekken, een concept dat zoveel groter is dan welke religie of regel die jullie hebben.

Dit is geen andere doctrine. Dit is geen andere religie….het wordt en is de waarheid!

Het feit dat jullie zijn geliefd en deel uitmaken van alles wat bestaat, dat er een innerlijke verbinding is met alle energieën van de mensheid. Deze waarheid bevat liefde en compassie, de reden van bestaan, een deel van alles wat bestaat, alles wat er aan de andere kant van de sluier is en alles wat jullie in de sterren zien.

Dit zit er in jullie namen. Denk daar eens over na.

En zo is het.

Kryon