Kryon Channeling. DNA Cursus. 3.1 / De Twaalf Lagen van het DNA

Live Kryon Channeling.
DNA Cursus. 3.1

Lee Carroll / 23 mei 2021
Geplaatst: 25 augustus 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Twaalf Lagen van het DNA

Engelse audio

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is wat ik de “Zegening-channeling” wil noemen, wat betekent: de eerste channeling van cursus nummer drie over de Twaalf Lagen van het DNA. Het is een studie die wij jullie meer dan tien jaar geleden in een boek gaven, die allereerst de pracht en de ongekende potenties en de energieën onthult van jullie eigen DNA….waarbij wij de twaalf lagen splitsen in vier groepen van het DNA die wij voor jullie beschreven en construeerden. Dit maakt het voor jullie misschien makkelijker te begrijpen.

Wat zit daarin wat jullie niet hadden verwacht? Deze speciale cursus is een van mijn favorieten, en dit komt omdat hij iets onthult dat ten tijde van het schrijven van het boek niet volledig werd begrepen. De les van vandaag gaat over de energieën van drie lagen die ik de Lemurische Lagen noem. Ik zeg tegen mijn medeleraren dat er zoveel meer is onthuld over het idee, de zienswijze, de kennis, en misschien wel de bewijzen over het kleine continent van Lemurie. Er is zoveel over gegeven dat verder gaat dan wat er tien jaar geleden over werd verteld.

Ik kan niet met voldoende nadruk het belang benadrukken van de kennis over de manier waarop het begon. Lieve mensen, als meer delen van de planeet het idee van Lemurie zouden (h)erkennen als beginpunt van de beschaving en van de waarheid hierover, zou dit alles veranderen….zienswijzen, waar jullie naartoe gaan, ideeën, misschien zelfs de duisternis, en het vreemdste wat wij zien hieromtrent is dit: Wij hebben jullie verteld dat jullie van de sterren komen.

Er beginnen nu bewijzen te komen dat er heel veel leven zou kunnen zijn.…bewijzen die zeggen dat de helft van de sterren zoals die van jullie, het melkwegstelsel dat jullie zien, planeten heeft waarvan er vele zich bevinden in die speciale omstandigheden dat zij leven kunnen bevatten. Zij kunnen water hebben, zwaartekracht zoals bij jullie, een atmosfeer zoals die van jullie. De mogelijkheden zijn  dat er miljarden “Aarde’s” zijn terwijl jullie naar het heelal kijken. Degenen die met statistieken omgaan zeggen dat er leven moet zijn, net zoals hier. Steeds meer wetenschappers kijken hiernaar.

Wij hebben jullie verteld dat jullie van de sterren kwamen….er waren anderen die hier kwamen, die volledig in hun goddelijkheid waren, en zij hadden zelfs geen ruimteschepen nodig om hier te komen, wij vertelden jullie, zij kwamen met bewustzijn dat kwantum is. Zij kwamen hier voor een ding, misschien in duizend of honderdduizenden jaren, en zij kwamen hier om dit te doen: Jullie DNA veranderen om jullie hun DNA te geven dat de zaden van de Schepper bevatte.

Als jullie dit mensen op de straat zouden vertellen zouden zij zeggen: “Jij bent gek. Dit is het belachelijkste dat ik ooit heb gehoord!” Als jullie dan zeggen: “Sorry, als ik jou heb beledigd. Wat geloof jij dan? Geloof jij zelfs nog in het verhaal over Adam en Eva?” En dan stopt het gesprek. Dit zijn de twee mogelijkheden (Kryon lacht) die jullie allebei hebben….de een ziet wetenschap achter dit alles en de ander ziet alleen maar een sprookje.

Lieve mensen, het is geen sprookje dat de zaden van de sterren binnenin jullie zijn!

Laat de les beginnen!

En zo is het.

Kryon