Kryon Channeling. DNA Cursus. 3.2 / De Twaalf Lagen van het DNA

Live Kryon Channeling.
DNA Cursus. 3.2

Lee Carroll / 23 mei 2021
Geplaatst: 26 augustus 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Twaalf Lagen van het DNA

Engelse audio

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik weet dat deze speciale channeling wordt beluisterd en gelezen door mensen die niet bij de cursus zelf aanwezig waren. Zij zijn hier wel mee verbonden, maar er is tijdens de cursus een studie geweest over wat de Lemurische Lagen wordt genoemd, en een daarvan is nu zeer kritiek voor heel veel mensen.  Laag negen is de helingslaag en die behoort toe aan Lemuriers. Dit is een statement dat zegt dat deze laag een laag van menselijke attributen is. Het is een multidimensionale, door kwantum opgeladen energie-laag. Al jullie DNA, lieve mensen, is meer dan alleen maar chemie en de kwantumbiologen bestuderen dit. Is het mogelijk dat DNA meer dan alleen maar chemie is? Zij zeggen: “Ja, dat is zo!” Het is niet mysterieus. Als jullie naar natuurkunde gaan kijken, zien jullie dat dingen die verder gaan dan de dimensie waar jullie mee werken, er allemaal al zijn. Er zijn attributen die zich tonen op het scherm van de natuurkundigen en die anders zijn dan die van jullie.

Zij gaan nu inzien dat er een vijfde dimensie moet zijn, een zesde, een zevende, een achtste. Zij gaan dingen zien waarvan jullie denken dat jullie ze niet kunnen zien of nooit zullen gaan zien, en daarom is er een studie over de lagen van het DNA. Lieve mensen, als jullie dimensiebewustzijn toeneemt gaat de aanwezigheid van deze dingen zich aan jullie voordoen, een aanwezigheid die bestaat uit de informatie, het bewustzijn, de energie, als de aanwezigheid zich gaat opbouwen. Deze dimensionale dingen die jullie nooit eerder hebben gezien, zullen in jullie eigen realiteit naar jullie toe komen.

Wat ik zeg is dat jullie hogere dimensionaliteit gaan zien dan die waar jullie mee werden geboren. Waarom? Omdat het tijd is! Maar meer dan dat: omdat het daar altijd was! Het is alsof jullie op deze planeet zijn geboren en de planeet een groot thuis is en jullie al je tijd in maar een kamer doorbrachten en dat het is waar jullie aan gewend zijn….waar de ramen zijn, waar de deuren zijn, hoe het voelt, waar het plafond is, en al die dingen, en er sprookjes zijn over andere kamers die verder gaan dan jullie eigen ervaring. Jullie realiseren je dat het huis van jullie is, jullie leven erin. Het grootste deel van de mensheid leeft en overlijdt in maar een kamer.

Stel je de schok eens voor als zij aan de andere kant van de sluier komen en de grootte van hun huis zien en zeggen: “Bedoelen jullie dat dit er altijd al was?” en het antwoord “Ja!” is!

Als jullie er op deze manier naar kijken beginnen deuren zich te openen naar andere kamers die ook van jullie zijn en die altijd al van jullie waren en ook van jullie zullen zijn. Wat er in deze kamers is, is een andere dimensionaliteit die jullie in staat stelt om dingen te zien, te voelen en te manifesteren zoals jullie dit nooit eerder deden.

Als jullie naar laag negen kijken is dit de helingslaag….de Lemurische laag. Deze laag vertegenwoordigt hetgeen ik jullie zojuist heb verteld. Hij is gespecialiseerd in het openen van deuren in het huis waarvan jullie denken dat het niet van jullie is. Ik wil jullie dit vertellen: In jullie eigen biologie, in jullie eigen lichaam, is er heling voor bijna elke ziekte die ooit heeft bestaan of zal bestaan. Het hoeft niet van buitenaf te komen, het hoeft niet gemaakt of samengesteld te worden. Het is daar en het is daar altijd al geweest, en als dit niet zo is, is het direct beschikbaar vanuit de natuur, want de planeet is jullie partner in een toevoeging van licht. De planeet neemt grotendeels jullie koolmonoxide en geeft jullie daarvoor de zuurstof terug die jullie nodig hebben.

Wat een symbiotische relatie hebben jullie, die over de hele planeet aanwezig is. Remedies voor jullie leven, toevoegingen, zijn altijd een deel van de Aarde geweest….niet samengesteld in een of ander laboratorium, maar helemaal beschikbaar. Wat er ook altijd beschikbaar is, is een deel van dat huis, dat grotere huis waarin jullie zitten en dat jullie niet kennen en dat feitelijk invloeden heeft op jullie chemie, om om te keren wat jullie het verouderingsproces noemen en ziekte uit te bannen.

Enkele maanden geleden bracht ik dit allemaal weer naar mijn partner en ik vertelde hem alles over de negen. Hij begreep dat niet en nog nooit had iemand hem daarover verteld. Als Spirit met jullie over de negen gaat vertellen is dit beangstigend voor jullie omdat dit completie betekent, en waar de mens ook loopt en de engel naar beneden komt, en met jullie over de negen wil spreken, maken jullie je natuurlijk klaar voor wat die wil zeggen. Het is het einde, het is de volbrenging van je leven tot waar de menselijke geest gaat, en als ik jullie zeg dat het tijd is voor de negen, begreep hij dit niet.

Toch was hij op de gepaste tijd aan het channelen met vele mensen en legden wij uit wat hij vervolgens zou gaan doen en dat dit allemaal over de negen zou gaan. En nu de onthulling van de negende laag van het DNA….de Cirkel van Twaalf die is ontwikkeld tot een programma waarvan minstens 25% beschikbaar is voor iedereen en de rest voor studenten. Het praten over die negende laag zal het onmogelijke mogelijk maken. Daar naartoe gaan om het te begrijpen moest beter zijn dan alleen maar aan mensen te vertellen dat zij blootgesteld zouden gaan worden aan een laag van jullie DNA. Het moest grootser zijn dan dat….het moest begrijpelijker zijn dan dat, het moest een metafoor zijn voor het aanraken van de ziel, misschien wel het aangezicht van de Schepper.

Weer wil ik jullie vertellen dat dit de nieuwe energie is, lieve mensen, een energie die met jullie zal gaan samenwerken met jullie lichaam en jullie ziel en jullie pracht….meer dan welke energie op de planeet dit ooit heeft gedaan, en het begint ongeveer nu. Als jullie donker en licht nemen en licht naar het duister sturen is er tegenstand….veel tegenstand. Degenen die geloven dat het niet goed is of dat het magie is, misschien zelfs het kwade is….totdat zij zich realiseren dat het een deel van henzelf is en dat zij dit altijd al hadden.

Het huis waarover ik jullie vertelde, in dat wat wij laag negen noemen, heeft deuren die zich openen als jullie dit willen, maar meer dan dat….als jullie je deuren kunnen voorstellen met namen erop….uiteindelijk, omdat jullie alleen maar witte en zwarte muren zagen. Nu zien jullie deuren met namen erop en zij zeggen dingen zoals: heling, vrede, welwillendheid, liefde en dan is er een deur die alleen jullie kennen omdat daarop al jullie problemen staan genoemd, of jullie verwachte problemen omdat jullie denken dat dit of dat zal gaan gebeuren en die deur laat jullie ook zien wat jullie daaraan kunnen doen. Met andere woorden: al deze dingen die jullie hebben gaan over jullie, je DNA, je heling van je angst voor het voortijdig oud worden, de andere dingen waar jullie misschien bang voor zijn. Het is daar allemaal. Het is daar altijd al geweest in ieder van jullie. De machine die daar is, is de helingmachine voor jullie. Jullie hoeven het alleen maar te herkennen. Is het zo of niet? En als Spirit daar is….hoe kom ik daar dan?

Het antwoord, mensen, is: langzaam! Omdat deze deuren zich openen en sommigen daar niet doorheen willen gaan omdat zij nieuw zijn, en anders en vreemd en vol zijn met energie die zij niet kunnen begrijpen omdat jullie die nooit eerder hebben gezien. Er is moeilijk mee om te gaan….van een hoge naar een lage energie en van een lage naar een hoge energie en daar niet door beïnvloed te worden, en dus gaan jullie langzaam.

Daarom zeg ik altijd: Neem mijn hand. Laten wij daar samen naartoe gaan….wanneer jullie maar willen. Wij zijn er helemaal klaar voor om jullie daar naartoe te brengen.

En zo is het.

Kryon