Kryon Channeling. DNA Cursus. 4.1 / De Twaalf Lagen van het DNA

Live Kryon Channeling.
DNA Cursus. 4.1

Lee Carroll / 24 mei 2021
Geplaatst: 28 augustus 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Twaalf Lagen van het DNA

Engelse audio

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Deze channeling is de eerste van cursus vier over de Twaalf lagen van het DNA, vol onthullingen en uitleg. Er zijn zeker vele mensen die deze channeling horen of lezen die niet aanwezig zijn geweest bij deze cursus, maar ook zij kunnen informatie in zich opnemen door de emoties, de attributen, de zienswijzen, jullie intelligentie en ook jullie intuïtie over wat er aan de orde zal komen.

Wat ik met al deze woorden wil zeggen is dit: Er is in deze boodschappen veel informatie naar jullie overgebracht die achter de woorden zit….informatie de jullie kunnen voelen en bespeuren…..ook als ik het over de vorige lessen heb.

De Twaalf lagen van het DNA zijn een studie over de meesterschap die in ieder mens aanwezig is. Ik gaf het drie jaar lang langzaam aan mijn partner om ermee te werken. Het bedoelde boek over de Twaalf Lagen van het DNA duurde langer dan elk ander boek dat hij heeft geschreven over mijn channelings. De reden hiervan is dit: de Twaalf Lagen van het DNA zijn een studie. Het komt samen op een complexe manier die nooit af is. Je zou kunnen zeggen dat het DNA-boek 1 is omdat er nog zoveel esoterische en wetenschappelijke ontdekkingen moeten komen aangaande de magie van deze dubbele helix.

De studie die ik geef is bijna geheel esoterisch en wij hebben die ingedeeld in vier esoterische groepen van de helix. Niets van wat jullie in de microscoop kunnen zien is waar wij over spreken, met uitzondering misschien van de eerste groep….de Boom van het Leven. De rest is een statement, misschien een metaforische statement, over wat er binnenin jullie zit. In het boek leggen wij zorgvuldig uit wat het betekent en geven informatie over wat het betekent. Wij brachten soms een beetje geschiedenis om het licht te laten schijnen op hetgeen wij jullie proberen te geven. Maar als je het in een paar woorden zou moeten samenvatten gaat dit boek over hoe groot(s) de mens is en over de reikwijdte van het Universum en die van de Aarde want ieder van jullie heeft een goddelijke ziel, en als jullie niet hier in een lichamelijke vorm zijn is die ziel een deel van de multidimensionale Bron die jullie God noemen. Het heeft nooit een einde of een begin gehad…..het WAS gewoon altijd, net als God!

Als jullie de Twaalf Lagen bestuderen, klas, hoop ik dat jullie zien en je realiseren dat hoewel jullie alle details opschrijven en bestuderen hoe die allemaal samengaan omdat dit complex is, is er toch nog zoveel meer. Misschien komt er een tijd waarin jullie je aantekeningen wegleggen, studenten, en je hand op je hart leggen en zeggen: “Wow, dank je, Spirit, om dit in mij te brengen en mij te helpen begrijpen dat terwijl elke uitdrukking die ik ben, terwijl ik hier op Aarde ben, ik ook aan de andere kant ben. Dank u voor het begrip dat mijn gidsen en engelen meer zijn dan alleen maar figuren aan de andere kant, maar dat zij verwant aan mij zijn. Ik Ben hen. Ik Ben die ik Ben!”

Het is een geweldige cirkel die voor sommigen van jullie moeilijk te bevatten is. Dat is ook zo, en toch is dit prachtige en geweldige informatie.

Deze klas van vandaag bestudeert de laatste groep. De laatste drie lagen, 10, 11 en 12, worden eenvoudigweg de God-lagen genoemd. Wij noemen de naam GOD omdat dit het woord is dat jullie hebben ontwikkeld. Het is niet een woord dat wij altijd gebruiken, deze Creatieve Energie, deze Creatieve Bron, deze Liefde die elke cel doordringt, elke molecule van het Universum met zijn scheppende energie! Dat is God! Sommigen gebruiken het woord Spirit, dit komt er dichter bij.

De God-lagen refereren niet aan een oordelende God in de Hemel. Zij refereren aan de Schepper. Deze lagen, deze drie lagen, zullen uitgelegd worden en misschien zelfs op een manier waarop zij nog nooit zijn uitgelegd in het boek en daarom zijn velen van jullie er klaar voor om deze cursus bij te wonen. Ik moedig alle aanwezige studenten aan om terug te kijken want er zijn misschien dingen die jullie hebben gemist omdat het snel gaat en er woorden zijn die lineair zijn. Jullie hersenen missen soms hetgeen dat met de woorden meekomt. Vaak is wat er met de woorden meekomt, gedachten-groepen die jullie feitelijk helpen begrijpen en de lineaire woorden uitleggen die zo snel voorbij gingen, vandaag en de vorige dagen. Dit is de reden dat deze speciale cursussen beschikbaar zijn voor jullie allen….om te herhalen en te herhalen…..en weer te herhalen. Om erover te denken en misschien studiegroepen samen te stellen, om met anderen te bespreken, zodat jullie misschien kunnen zitten op een manier van onthulling, dankzegging en dankbaarheid over wat er werd onthuld over jullie zelf.

Dit is cursus vier. Laat de klas beginnen!

En zo is het.

 

Kryon