Kryon. De herijking van de mens.

Kryon. De herijking van de mens.

Lee Carroll / 7 januari 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Het lijkt maar een paar momenten geleden dat ik jullie vertelde dat er veranderingen in de zaal zouden zijn en ik kan ze voelen. Het attribuut van degenen van de andere kant van de sluier is compassie. Er zijn echter altijd vragen.

Sommigen vragen: “Hoe weet ik wie mij bezoekt? Ik ben voor dit of dat, bang als ik channel en als ik mijn mond opendoe. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Moet ik mijn energie geven om het universum binnen te laten komen?”

En wij zeggen tegen jullie: Oh, hoe 3D van jullie om te denken dat de engelen om jullie heen zijn dit nooit zouden laten gebeuren. Het is energie van compassie, het komt van God. Als dat niet zo is komt het van jullie. Zo simpel is het. Stel het je in jullie geest niet voor als een overdaad van donkere energieën die erop wachten om op jullie te bestrooien want dit is een door mensen gemaakte suggestie. Jullie hebben God zoveel vermenselijkt dat jullie er zelfs niet zeker van zijn wanneer Spirit jullie hand vastpakt.

Laat deze avond dat veranderen. Weet dat waar jullie ook gaan. waar jullie het kunnen noemen zoals jullie dat willen, er is een groep om jullie heen. Het is heel moeilijk voor mij om  zielfragmenten uit te leggen, want het lijkt op een negatief iets maar het is prachtig. Er zijn er altijd drie van jullie, waar jullie ook gaan. Er zijn er meer, maar die drie vertegenwoordigen de hoofdgroep. Een van hen is het Hoger Zelf dat jullie kern is. Hoe kan ik het Hoger Zelf uitleggen? Het is de kern: Jij. Het is het deel van jullie dat hoger vibreert. Het is niet boven jullie maar eerder in jullie en deze hoger vibrerende jij opent een portaal dat letterlijk een verbinding en een handreiking met Spirit is. En dat zijn jullie. Zo, dat is nummer een.

Dan is er de bewuste geest die jullie lichaam vertegenwoordigt. Er zijn twee delen. Hoeveel heb je er nodig voor een groep? Zie je? Er zijn dingen over kwantum waar jullie nauwelijks, nauwelijks vanaf weten, inclusief het acht meter brede veld om jullie heen. De mens is verbazingwekkend.

Het andere hoofddeel is het deel dat achterblijft aan mijn zijde van de sluier dat jullie volkomen ontkennen. Jullie zien het als een gids of een helper waar jullie je erg toe aangetrokken voelen. Integendeel, het is de constante die jullie verbindt met God – altijd, waar jullie ook zijn.

2012

Ik wil het met jullie hebben over wat er momenteel op de planeet gebeurt en ik wil jullie in deze eerste channeling van 2012 geven wat ik de attributen zou willen noemen van de energie die jullie nu bezoekt. De energie is aan het veranderen. Degenen die in deze speciale zaal in de stoelen zitten en dat morgen zullen doen, zullen dezelfde boodschap ontvangen. Dit vertegenwoordigt een van de weinige keren dat ik hetzelfde bericht in dezelfde taal breng. Hij moet herhaald worden. Het zal ook worden opgeschreven en velen zullen het horen.

Na mijn uitleg zullen oude zielen meer weten over de ervaringen die zij hebben en zullen zij meer begrijpen wat er de oorzaken van zijn. Dit wordt jullie in liefde gegeven en er is geen enkele angst in. Jullie zitten op een veilige plaats.

De energie die jullie en deze Aarde bezoekt werd verwacht. De Ouden voorspelden het en wij hebben jullie recentelijk channelings gegeven, zelfs onlangs nog in het land dat jullie Peru noemen, over de opwaardering van wat wij zouden noemen, de beweging van de gevederde slang. (Voor het eerst genoemd in Kryon boek 8 in 2000) Er is een actuele polariteitopwaardering gaande tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie van de planeet. Het Noordelijk Halfrond, dat altijd zwaar-mannelijk is geweest, verandert. Het Zuidelijk Halfrond dat niet zo werd gezien begint de wijsheid van de Ouden van het Zuidelijk Halfrond de wijsheid van de Ouden van het Noorden te veranderen. En jullie beginnen een zachter mens te zien.

Spiritueel gezien zijn de oude zielen allereerst alert op deze opwaardering en beginnen zij lichamelijk te veranderen. Jullie hebben het verwacht en nu is het hier. Dit proces is er een dat door de hele planeet wordt gevoeld. De verstoringen die jullie nu in landen zien waar dit in honderden jaren niet is voorgekomen, zijn een resultaat van deze verandering – want dit is wat er gebeurt als de mensheid meer compassie begint te krijgen, als zij wensen zich te verenigen in plaats van zich af te scheiden en nieuwe gedachten en wijsheid beginnen naar voren te komen.

Nieuwe uitvindingen.

Dit nieuwe bewustzijn schept nieuwe uitvindingen – hogere wetenschap, hoger denken en oplossingen voor dingen die jullie basis-menselijke dingen noemen. Bevolkingsexplosie, voedsel, water, opwekken van elektriciteit – al deze dingen gaan veranderen. Er zal een nieuwe manier van denken zijn, nieuwe gedachten en nieuwe onthullingen in de twee volgende generaties, sommige ervan zelfs in de komende 18 jaar. Maar er doet zich een opwaardering voor en ik zal jullie vertellen wie dat het eerst zullen merken. Het zijn degenen in de stoelen die naar mijn stem luisteren of dit lezen en die zo vaak op deze planeet zijn geweest dat zij gewend zijn aan de oude energie.

Oude zielen, jullie gaan het je weer herinneren. Jullie gaan je herinneren hoe het was en hoe het weer kan zijn. Oude zielen! Jullie beginnen jezelf te herscheppen en dat door cellulaire verandering in 3D.

Deze energieopwaarderingen waarover wij spreken zijn niet een of andere esoterische magie van de Nieuwe Tijd. Jullie zullen zien dat het duidelijk zichtbaar is in regeringen en in de wetenschap. Jullie gaan het over de hele planeet zien als de energie hoger gaat dan wie dan ook had verwacht. Heel langzaamaan zullen er landen zijn die jarenlang in een isolement hebben verkeerd en nu hun poorten gaan openen. Jullie kunnen nu beter een paar foto’s maken want de dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Langzaamaan zullen zij met de rest van jullie meedoen en zullen hun kinderen die van jullie ontmoeten en zullen jullie je realiseren dat jullie dingen gemeen hebben en dat zijn niet de lage energieattributen die jullie verteld zijn.

De herinnering van Biologie.

De herinnering van de oude ziel is het onderwerp van de channeling van vandaag. Ik wil dat jullie weten wat jullie kunnen verwachten en waar sommigen van jullie al mee werken: Herinnering.

Jullie biologie moet omhoog gaan. Het moet absorberen en ermee werken en deel zijn van een zachtere energie. Als het dat gaat doen, moet er een herinnering zijn van de kern, of het centrum van de energie.

Degenen die het raster hebben bestudeerd dat de energiepatronen om jullie heen toont, weten van herinnering af. Jullie weten van de energieën van balans die vereist zijn voor de mens die zichzelf wil gaan veranderen, Jullie weten van verjonging van het lichaam, over hoe cellen goddelijk kunnen worden en hoe elke cel in jullie lichaam, inclusief de hersenen, het hart en de huid, kan regenereren. Zij zijn hiervoor ontworpen en als zij de weg kwijt zijn, zijn zij ontworpen om te regenereren en als zij beschadigd zijn zij ontworpen om zich te verjongen.

Oh, ik zeg het nogmaals, mensen, vinden jullie het niet vreemd dat de zeester een arm kan laten aangroeien en jullie niet? Jullie denken dat dit vreemd is? Dat gaat veranderen.

Wel, als alles verjongt, vinden jullie het dan niet vreemd dat een ziekte het denken van een mens kan gaan veranderen en de wetenschapper jullie vertelt dat de hersencellen beginnen af te sterven of bewegen of worden vergiftigd en de mens zelfs de herinnering aan liefde kwijt zal raken? Waar is de verjonging?

Waar is het herstel? Zo is het DNA niet ontworpen, geliefden. Cellen zijn ontworpen om terug te gaan naar de blauwdruk en een nieuwe verse cel te scheppen. Zo is het ontworpen Jullie wetenschap gaat dat ontdekken en jullie spirituele lichamen gaan dat zien en degenen die hier in de stoel zitten moeten het zich herinneren om ermee te kunnen werken.

De herinnering gaat automatisch. Jullie hoeven er niet om te vragen. Laat mij dit herhalen. Het gaat gebeuren omdat jullie oude zielen zijn en jullie daarvoor hier zijn. Jullie hoeven er niet om te vragen maar de herinnering is wat jullie hebben verwacht. Maar misschien is het niet helemaal wat jullie hadden verwacht?

Het is ongemakkelijk! Sommigen van jullie zullen weten waar deze boodschap over gaat als wij jullie de attributen geven die jullie, laten wij zeggen, als minder positief zullen ervaren bij het herinneringsproces. Dit geldt voor sommigen van jullie, niet voor allemaal. Elk mens heeft zijn eigen unieke pad en dus zullen zij die dingen op hun eigen manier ervaren. Dit is dus niet een generale lijst van wat er gaat gebeuren met alle oude zielen.

Het zijn, in plaats daarvan, potentiëlen met vele van herinnering die oude zielen kunnen ervaren die hier zijn en er klaar voor zijn om vooruit te gaan op de planeet.

De lijst.

Sommigen van jullie hebben last van duizeligheid. Het is een attribuut van herinnering. Dat is alles en het zal voorbij gaan. Maar het is ietwat zorgelijk want degenen die duizelig worden zullen ook gedesoriënteerd zijn en zij zouden misschien zelfs kunnen vallen. Wat doen jullie dus met deze nieuwe kennis? Nummer 1 – weet dat jullie niet een of andere vreselijke hersenziekte hebben. Nummer 2 – loop voorzichtiger. Klinkt dat logisch voor jullie?

Er zijn andere dingen. Jullie gaan slaapproblemen krijgen – meer dan normaal. Jullie gaan niet een keer wakker worden maar eerder twee of drie. Er zijn er al onder jullie die hiermee ervaring hebben. Het is herinnering.

De eerste vraag die mensen stellen is: “Hoe lang gaat dit duren? Het antwoord is: zolang het nodig is. De herinnering vindt plaats zolang het daarvoor nodig heeft en als je ertegen vecht, zal het langer duren. Nog erger, als jullie er medicijnen tegen innemen, gaat het juist veel langer duren. Vier het en ga er samen mee vooruit. Zeg tegen je cellulaire structuur dat je het begrijpt en ga ermee samen. Dat zal het versnellen en dan is het sneller voorbij.

Elk mens in deze zaal is verschillend en nu brengen wij iet naar voren wat wij al een tijdje niet hebben gedaan, maar het is nodig dat jullie het horen. Wat voor jullie met betrekking tot gezondheid werkt is bijna geheel gebaseerd op jullie Akasha-erfenis. Waar hebben jullie de meeste levens doorgebracht? Misschien in Azië? Misschien India of Tibet? Misschien was het op het Zuidelijk Halfrond? Elk van deze plaatsen en culturen had verschillend voedsel dat werkte en jullie in balans en gezond hield. Nu zitten jullie op het Noordelijk Halfrond, in dit leven. Wat ik wil dat jullie weten is dat jullie duidelijk worden beïnvloed door het soort dieet waaraan jullie gewend waren. (in jullie vorige levens)

Misschien waren jullie vegetariërs. Misschien aten jullie alleen granen. Daarom zullen jullie naar dat dieet hunkeren om je in balans te voelen. Begrijpen jullie dat? Er zijn anderen die hoofdzakelijk uit Noord Amerika komen, uit Europa en die nooit zulke diëten hebben gehad uit Azië of het zuiden. Daarom zullen zij geen enkele moeite hebben met het voedsel van hun land. Luister: Er is geen algemeen antwoord op de vraag: “Wat moet ik eten voor spirituele gezondheid?” Er is geen ‘moeten,’ integendeel, er zijn goede, aangeboren signalen binnenin jullie die inzicht geven over de dingen die het gezondst zijn voor jullie lichaam. Met andere woorden: luister naar jullie cellen!

Waarom heb ik het hierover? Omdat jullie advies gaan krijgen van mensen over wat je moet eten om te herstellen wat er mis met jullie is als jullie je herinneren. Ik ga jullie nu zeggen: negeer hen. Ga in plaats daarvan naar binnen en laat je eigen Akashakroniek jullie vertellen wat er voor jullie werkt.

Wees niet verrast als enkelen van jullie allergisch worden voor dingen die jullie altijd hebben gegeten. Ik zeg jullie: Jullie biologie herschikt zich. Dit attribuut zal voor jullie noodzakelijk zijn om vooruit te gaan, om omhoog te gaan naar de plaats waar jullie in balans kunnen zijn met de grootste wijsheid.

Velen van jullie houden misschien niet van kant en klaar voedsel omdat jullie daar in je Akasha niet aan gewend bent. Horen jullie wat ik zeg? Als jullie de sjamanenenergie uit de diepte der wijsheid gaan trekken die jullie hebben geleerd en waar jullie in de geschiedenis steeds doorheen gingen – komen er dingen mee – zoals een uitgebalanceerd dieet, bijvoorbeeld -en zullen jullie daarmee om moeten gaan. Vecht er niet tegen.

Verwacht deze dingen. Zij zijn er om jullie te laten zien en voelen. Zie hen zoals zij zijn: Herschikking. “Lieve Spirit” zouden jullie kunnen zeggen, “Dank u voor deze herschikking, om genoeg om mij te geven zodat ik weet dat dit het is waar ik naartoe wil en wat ik wil gaan doen” Mens, hoe jij nu herschikt bepaalt hoe je terugkomt in het volgende leven. Je hoeft er niet nogmaals doorheen te gaan – nooit meer.

De erfenis van de Akasha is veel meer dan de genealogie van de mensen waaruit jij voortkwam. (ouders)

Een geërfde Akasha vertegenwoordigt de dingen die jullie in alle levens hebben ervaren, ongeacht de genen van je ouders. Soms zijn het de meest dominerende en de zwaarste dingen waar jullie mee om moeten gaan. Degenen in de stoelen die mijn stem horen beginnen om te gaan met deze dingen. Dus dat is het andere ding: Verwacht dat deze dingen uit het verleden naar voren komen om opgelost te worden.

Het verleden schonen.

Misschien zijn jullie niet goed omgegaan met de levenslessen in de paar laatste levens en is dit het leven waarvan jullie voelen dat jullie het beter zullen doen? Dat zullen jullie omdat de Aarde jullie nodig heeft. En zij heeft geen behoefte aan jullie als je bent bevangen door angst.

In plaats daarvan heeft zij er behoefte aan dat jullie zeggen: “Ik aanvaard deze herschikking. Wat er ook in mijn lichaam is, het kan verdwijnen. Als het er niet thuishoort, kan het verdwijnen. Ik sta op dit moment fier als een stuk goddelijkheid op deze planeet – wijs, gepast, en ik hoor hier thuis. Dit is mijn tijd. Cellulaire structuur, luister: Als er iets is wat er niet thuishoort, laat het dan gaan. Laat het weggaan met het vuilnis. Laat het weggaan omdat het als ongepast wordt gezien en niet evenredig aan de liefde van God. Laat alleen dingen van compassie mijn bewustzijn binnengaan.” Dit kan moeilijk zijn voor sommigen van jullie om te zeggen.

Het goede nieuws.

Laten wij nu eens kijken naar de dingen die jullie lichamelijk kunnen verwachten en die niet zo moeilijk zullen zijn.

Nummer 1: Jullie zullen in staat zijn om te gaan met zelfs de slechtste gewoonten die jullie ooit in je leven hadden en hen zeer snel kwijtraken. Het is een nieuwe energie die samenwerkt met de energie van de lichtwerker. Hebben jullie dat? Laten wij even tijd nemen om diep adem te halen want ik heb nu te maken met degenen die luisteren naar mijn stem en die dit lezen en door duizenden jaren van vervolging, lijden en marteling heen zijn gegaan.

Er zijn er die zijn verbrand op staken. Dat komt omdat zij op Aarde kwamen met een energie die totaal niet samenging met de heersende energie van dat moment op Aarde. Aan heilige mannen en vrouwen werd op het ene moment gevraagd om iemand te genezen en op het volgende moment moesten zij naar de rand van het dorp gaan en werden gedwongen om van een klif te springen. Zo is angst. En jullie zijn hier. Ik ken jullie. Jullie zijn teruggekomen. Nu echter begint deze plannet zo te bewegen dat alle dingen die jullie hebben gebracht naar deze planeet met jullie Akasha-ervaringen beginnen samen te werken met de nieuwe energie.

Oh, haal eens diep adem, want er begint een verhoogde manifestatie – niet direct – niet vandaag – niet in dit uur, maar heel langzaam. Deze kwantumklok gaat in jullie richting bewegen. De Aarde ontvangt een vriendelijkere, gepassioneerde energie. Dat is waar jullie mee zijn geboren. Dat is het gereedschap wat jullie hebben. In het verleden werd dit gezien als vreemd en raar en werd het gezien als zwakte. Jullie zijn verbannen. Sommigen van jullie zijn uit je familie gestoten. Ik weet wie hier zijn. Ik zeg jullie dat in deze nieuwe energie zelfs zij anders naar jullie zullen kijken en zien hoe jullie zijn begonnen zachter te worden en zelfs niet wisten dat zij het waren die veranderd waren.

Er zullen dingen gaan werken die dat voorheen niet deden. Hebben jullie een gewoonte waarmee jullie willen stoppen? Is het de manier waarop jullie eten of denken? Is het wat jullie in je lichaam stoppen? Is het wat jullie roken? Het doodt jullie en jullie weten dat. Jullie weten tegen wie ik het heb, geliefden. Zouden jullie het willen veranderen? Ik zeg jullie dat hetgeen jullie in de nieuwe energie gaan doen heel anders zal weerklinken in jullie lichaam, zelfs als je dat al eerder hebt geprobeerd.

Luister: Niet een van jullie is het toegestaan om te zeggen: “Ik heb het geprobeerd en het ging niet.” Als je dat doet zal het zijn als een kind dat praat en niet weet hoe de dingen werken. In plaats daarvan gaan jullie zeggen: Deze keer weet ik beter. Ik zal het manifesteren omdat mijn lichaam luistert. Nu is het mijn tijd.”

Samenwerkende energie en hoe ermee om te gaan.

Dat is het dus wat de nieuwe energie brengt: Samenwerking. Dingen zullen beter gaan en beter stromen. Zij zullen vooruit gaan in plaats van achteruit. Als jullie het woord uitspreken over wat jullie in je leven wensen te hebben en dat proces beginnen zullen velen van jullie gaan zien dat er direct een positieve reactie komt.

Synchroniciteit is de sleutel. Zet jezelf op plaatsen waar die dingen kunnen gebeuren. Probeer niet iets te manifesteren om dan naar het toilet te gaan en erop te wachten. Zet jezelf in plaats daarvan op plaatsen waar jullie van verwachten dat het zich daar manifesteert. Begrijpen jullie dat? Daar zullen de antwoorden zijn omdat er ook anderen met hun oplossingen zullen zijn! Zij kijken naar jullie zoals jullie naar hen. Zonder jezelf niet af. Als je aan het herschikken bent is er altijd een tendens om je af te zonderen omdat je niet helemaal in orde voelt.

De gewone verkoudheid.

Jullie zullen vaker kou vatten. Waarom zou dat zijn? Maar jullie zullen hen sneller genezen – en waarom zou dat zijn? De menselijke verkoudheid is altijd een herschikking geweest van het biologische proces. Het is nodig om een kou te krijgen en daarom kunnen jullie het niet ‘genezen’. Jullie moeten er doorheen. De gewone kou is een cyclische mogelijkheid voor het immuunsysteem om zichzelf te corrigeren. Misschien wisten jullie dat niet? Het is een herschikkend hulpmiddel in jullie. Het bouwt het systeem in jullie op een bepaalde manier op en het helpt jullie, maar het moet af en toe verschijnen. Wees niet geschokt als jullie er een krijgen en zeg: “Wel, ik dacht niet dat het zou gebeuren omdat ik er pas geleden een heb gehad.” Het is herschikking.

Dit zijn de dingen die wij jullie wilden brengen zodat jullie zullen weten wat er gebeurt en er geen angst voor hebben. Er zijn vele positieve dingen die de ware positieve energie vertegenwoordigen die verschijnt op de planeet en mogelijkheden brengt voor de mensheid. Dit is een energie die de lichtwerkers ondersteunt. Jullie hoeven niet meer tegen de stroom in te zwemmen, geliefden.

Jullie zijn allemaal verschillend en ik weet wie jullie zijn. Overeenstemming is de sleutel. Je kunt geen van die dingen af en toe doen, maar dat wisten jullie, nietwaar? Als jullie overeenstemmen om te manifesteren wat jullie nodig hebben in je leven, luistert het universum. Als jullie boodschappen ontvangen van mijn kant van de sluier zal ik jullie iets vertellen dat jullie misschien al weten. Wij hebben geen klok. Daarom spreek ik met jullie in het NU.

Ik zie de energie in de zaal en ik zie wie er hier zijn. Ik zie de oude ziel. Ik spreek jullie in het NU. Het hangt dus van jullie af wat jullie klok doet en hoe lang het duurt in jullie realiteit. In mijn realiteit is het al gedaan…..al gereed, want de sterkste potentiëlen worden gemanifesteerd in de realiteit. Kunnen jullie het zo zien? Kunnen jullie hier weggaan met ‘het is al gedaan’ in jullie brein?  Er is energie in deze zaal die zichzelf nu druppelt in plaatsen die dat nodig hebben.

Wat er spiritueel te verwachten is.

Wat kunnen jullie op spiritueel gebied verwachten? Deze herschikking is bijna in staat om op de planeet te blijven in gezondheid en geluk en zonder drama en angst. Dat is wat de oude ziel zich herinnert over het potentieel voor deze tijd.

Mijn partner stipte eerder vandaag tijdens zijn communicatie aan dat het voor hem is een van de grootste mysteries is waarom oude zielen zulke diepgaande onderwerpen over zelfwaarde meemaken. In zijn onschuld stond hij daar en zei dat hij geen idee had waarom het oude zielen betreft. Ik zal jullie zeggen waarom: Het is omdat jullie honderden jaren geslagen zijn! Elke keer als jullie twee stappen vooruit deden werden jullie er weer een teuggeslagen – soms vijf. Dan komen jullie in dit leven en wat verwachten jullie? Heel weinig. Voordat sommigen van jullie ook maar aan een project beginnen is er dat kleine stemmetje van binnen dat zegt: “Jij verwacht niet al te veel, nietwaar?” Dat komt omdat alles wat jullie in de oude energie deden tegenstand ontmoette. Alles. Steeds als jullie een positieve suggestie over iets wilden doen dat zou kunnen helpen, werd jullie verteld op te hoepelen. Steeds als jullie spirituele wijsheid zagen in een gecompliceerd probleem zag niemand anders dat ook. Zij waren er niet in geïnteresseerd. Jullie stonden steeds weer alleen. Als dingen hoog opliepen riepen jullie om een oplossing. De meeste anderen riepen om het zwaard.  Nu zeggen wij dat dit aan het veranderen is.

Spiritueel gezien moeten jullie meer van jezelf gaan houden en nu is hebben jullie daarvoor de mogelijkheid omdat er universum binnenin jullie is dat jullie de cellulaire structuur noemen met triljoenen stukjes DNA. Deze stukjes beginnen te reageren en zijn klaar jullie instructiesets te ontvangen. De hand van jullie cellulaire structuur is uitgestoken, zou je kunnen zeggen en de cellen zeggen: “Ok, jij bent de baas. Wat gaan wij doen?”

De sleutel naar eigenwaarde.

Eigenwaarde is een programma. Het is een programma! Het is informatie die ontwikkeld is door ervaring en het is iets dat is geleerd. Je kunt het niet on-programmeren! Alles wat je hoeft te doen is te zeggen wat je wilt. “Lieve cellulaire structuur,” zou je kunnen zeggen, “Ik verdien het om hier te zijn. Dit is mijn tijd. Ik heb dingen die anderen willen hebben. Ik ben belangrijk in het schema van de Aarde. Ik heb mijn strepen verdiend. Dit is mijn tijd. Lieve cellulaire structuur, verwijder ongewenste, emotionele zaken die mij tegenhouden om vooruit te gaan naar mijn schoonheid en mijn kracht. De kracht waarover ik spreek is de mogelijkheid om compassie en licht te scheppen waarheen ik ook ga.”

Jullie cellulaire structuur zal lachen en jullie de hand geven die op jullie heeft gewacht en zeggen: “Wij zijn jullie partner in deze medeschepping. Laten wij aan de slag gaan.”

Ongemakkelijk?

Herschikking. Het zal attributen hebben die uitdagend zijn en mooi. Hoe zal het voor jullie voelen om opeens meer verlicht te zijn en meer informatie te hebben?

Jullie zullen je veel meer deel van God voelen – met een verkoudheid. (Kryon-glimlach)

Soms struikelen jullie over elkaar en moeten jullie lachen. Bij biologie gaat dat ook zo. Het heeft een tijdje nodig voor de opwaardering, maanden, misschien meer.

Dus terwijl jullie bezig zijn met de zaken van herschikking en ongemak, weet waarom die er zijn. Vier tegelijkertijd hetgeen er in jullie is, meer compassie en wat er gaat werken in jullie leven. Dingen gaan beter werken.

Vrije wil en het hele plaatje.

Dit alles in de aanname dat jullie deze boodschap begrijpen en je ermee verbonden voelen en het gaan manifesteren. Jullie vrije wil is wat er gaat gebeuren. Als jullie deze boodschap negeren zal er zeer weinig gebeuren. Jullie zijn nog steeds oude zielen en hebben een vrije keuze.

Een van de meest voorkomende vragen over herschikking is: “Kryon, jij zegt dat de Aarde-energie wordt opgewaardeerd. Dat betekent dat de hele mensheid dat gaat voelen, nietwaar?” Ja, de hele mensheid zal het voelen. Jullie zullen het zien in de manier waarop regeringen worden geëlimineerd en hervormd. Jullie zullen het gaan zien aan de veranderende manieren van denken. Jullie gaan het zien aan de veranderende wegen die er voor jullie beschikbaar en mogelijk zijn door jullie veranderende manier van denken.

Oude energie-regimes kunnen zich niet hernieuwen, zij kunnen alleen maar veranderen. Gemeenschappen die al 1.000 jaar op een of andere wijze hebben bestaan zullen plotseling besluiten om te veranderen. Samenwerking en vereniging zullen de komende twee generaties de norm gaan worden. Er zal een dag komen waarop jullie terugkijken naar vandaag en zeggen: “Wij waren barbaren.” Dat is een verandering.

Timing en de toekomst.

Ik ben aan mijn kant van de sluier in het Nu. Ik heb hier geen klok. Ik vertel jullie gewoon dat dit het is wat ik zie. Ik zie een mogelijk genezen planeet met nieuwe wetenschap. Ik zie een planeet waarop geen permanente ziekte is en waar schoon water nooit een probleem is. Nooit! Ik zie een tijd waarin alle mensen elektriciteit hebben en die gemakkelijk verkrijgbaar is en goedkoop, waarin jullie je huizen makkelijk en goed kunnen verwarmen. Dit zijn allemaal dingen met de sterkste potentiëlen in de kwantumsoep van manifestatie. Maar ik kan jullie geen klok geven.

Wat ik jullie kan vertellen is dat de Aarde zichzelf herschikt en er zich enkele zaken zullen voordoen. Sommige ervan zullen politiek zijn en andere zullen slechtere attributen van de herschikking zijn, en de Aarde zal het voelen. Zal iedereen verlicht worden? Nee. Jullie vertegenwoordigen minder dan een half procent van de menselijke bevolking, oude zielen, en jullie gaan die lucifer in het donker aansteken. Jullie zullen de lucifer in het donker zijn als een paar lichtjes ervoor zullen zorgen dat allen beter zullen zien. Dat is jullie werk, maar dat werk is wel wat makkelijker geworden.

Ik spreek in het NU. Ik kan jullie geen klok geven. Begrijp alsjeblieft de wijsheid hiervan als jullie deze zaal verlaten. Zie de potentiëlen, niet het dagelijkse nieuws, en als dingen morgen niet gebeuren binnen jullie sneldraaiende bewustzijn, word dan niet kwaad. God is geduldig; jullie zijn geduldig. Is dat het niet waard, al deze levens te hebben geleefd en hier nu te zijn met deze uitgelezen kans?

Er zijn er hier die zich afvragen hoelang zij zullen leven  vanwege wat er allemaal gebeurt. Jullie weten over wie ik het heb. Ik zal jullie het potentieel vertellen en wat ik zie is een zeer lang leven. Toch zijn er nog die zullen zeggen: “Ja, maar, ja, maar, ja, maar…..” Wat ik ook zeg, er zullen er altijd een paar zijn die een excuus hebben waarom het niet zal werken. Dat is de oude energie die tegen jullie spreekt. Herschik! Ga zien wat er mogelijk is en maak het wat het IS.

De kwantumfactor.

Aan het einde dit: Hoe meer de wetenschap gaat kijken naar de atomische structuur in het zeer kleine en dan kijkt naar het zeer grote in het universum zullen zij een overeenkomst vinden. Jullie wetenschap begint dat te zien dat er geen willekeur is in wat er willekeurig lijkt in 3D. In plaats daarvan kijken zij naar een intelligent ontwerp. Dat betekent dat in die attributen die jullie schepping noemen, de manier waarop dingen samenkwamen moesten leiden naar leven, naar compassie. Wat jullie zien is het handwerk van God. Het kan niet langer ontkend worden dat er een schepper is.

Als jullie naar binnen gaan en met jezelf gaan omgaan, wil ik dat jullie hetzelfde in jullie zien. Het wordt tijd dat jullie gaan inzien dat jullie niet willekeurig zijn. Jullie leven is geen willekeur. De dingen om jullie heen gebeuren niet willekeurig. Zij gebeuren op de manier die jullie scheppen. Er zit een systeem in en dat kan worden gestuurd en geprogrammeerd en hergeprogrammeerd worden. Dit is een manifestatie.

Dit is de mogelijke les voor de hele mensheid – om een genezen Aarde te scheppen, een vredige Aarde; naar plaatsen te gaan in gezondheid en onderzoek, waaraan jullie nooit hebben gedacht. Dit is het begin! Ik heb geen klok. Maar ik zie de sterkste potentiëlen en dat is het wat ik jullie vandaag geef terwijl mijn partner voor jullie in de stoel zit. De potentiëlen die wij zien zijn grootser dan vorig jaar. Als de lichtwerkers zich makkelijk herschikken, kunnen zij het proces versnellen. Vecht er niet tegen.

Als jullie deze plaats dus gaan verlaten en het leven weer zijn gewone gangetje gaat en de routine de routine is, zouden jullie eens kunnen terugkijken op deze paar minuten die wij samen hebben doorgebracht en zeggen: “Ik zou die dingen best willen doen.” Jullie vallen zo gemakkelijk weer terug in de oude energie en hebben niet in de gaten wie jullie zijn. Daarom is herschikking nodig zodat jullie niet op die manier gaan denken.

Wat er gebeurt in een multi-dimensionale staat heeft te maken met bewustzijn buiten tijd en ruimte. Terwijl jullie gewoon op Aarde rondlopen en het licht hooghouden, schept dit een energie waarvan jullie niet wisten dat jullie die hadden. Daarom willen wij dat jullie gezond blijven, zonder drama en angst. Degenen die voelen dat zij niets voor de planeet doen zitten in een zwart/witte wereld terwijl zij overal kleuren verspreiden.

Dus stel je een doel, als je dat wilt, omdat mensen daarvan houden. Maar laat mij jullie dit vertellen: Er zijn vele manieren waarop jullie verandering bereiken door gewoon te leven en compassie te hebben voor de anderen om je heen. Sommigen van jullie in de zaal zijn leraren en sommigen zijn genezers. Sommigen zijn niet geïnteresseerd en ik weet ook wie zij zijn want deze boodschap is er niet voor allemaal. Jullie staan voor een afgrond van potentiëlen waarvoor ik hier ben gekomen. Daarom is Kryon hier – om jullie de brug over te helpen. Gefeliciteerd dat jullie al zover zijn gekomen.

De oude energie zal terugvechten, geliefden. Verwacht dit, maar verwacht deze keer ook te winnen. En dat zullen jullie want nu, in 2012, is er het begin van dat lichtwerkers de overhand krijgen. Het licht wordt gezien en de zaadjes die zo lang geleden werden geplant gaan langzamerhand geoogst worden.

En zo is het.

Kryon