Kryon: De historie van het DNA en het menselijk ras.

Kryon: De historie van het DNA en het menselijk ras.

 Doorgegeven via Lee Carroll / 29 augustus 2009
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij zouden er alles voor geven om de regels voor vrije keuze op te heffen, om onszelf te kunnen laten zien op een manier die zou bewijzen dat wij echt hier zijn. Maar op deze planeet van vrije keuze zijn jullie het die deze deur naar ons moeten openen.

Wij staan naast jullie als de engelen die wij in jullie leven zijn en gaan de hele rit met jullie mee. Op het moment dat jullie werden geboren op deze planeet waren de engelen om jullie heen en zij blijven tot de laatste adem bij jullie. Tijdens de eerste weken kunnen jullie de baby met grote ogen zien die naar de engelen kijkt! Het kind zal naar hen staren en soms zelfs glimlachen, zelfs als hij maar twee of drie weken oud is, want hij herkent ons. Dat deden jullie allemaal in die eerste dagen waarin er zoveel was veranderd en zoveel was om aan te wennen, zo vers uit de baarmoeder waren de engelen bemoediging voor jullie. Weten jullie het nog? Dan sloop de realiteit langzaam in jullie. Heel langzaam. Maar velen van jullie hebben gezien dat het kind kijkt naar wat voor jullie lege ruimte is en blij was met wat het zag.

Diezelfde engelen zijn nu ook bij jullie. Zij worden niet ouder, weet je? Jullie wel. Zij zijn al jullie levens bij jullie geweest, zij lopen naast jullie; zij kwamen samen met jullie; zij zullen weggaan met jullie en als jullie nooit met hen spreken zullen zij ook niets zeggen. Dat is de afspraak. Maar oh, lieve mensen, als jullie ook maar een sprankje intentie laten blijken en zeggen: “Lieve God, laat mij zien dat er van mij gehouden wordt.” gaan de sluizen open.

Dat is het moment waarop wij in jullie leven komen tot de graad waarop jullie dat toestaan. Dat is het moment waarop wij jullie zullen geven waar jullie om vragen, te beginnen met de synchroniciteit, het onderwijzen, het vasthouden van de hand en het einde van voelen dat je alleen bent. Dat is het moment waarop wij jullie zover zullen vullen dat jullie je niet meer druk maken om ziekte of ouder worden of drama. Jullie zullen alleen de beloften zien van wie jullie zijn. Zo is het altijd gegaan sinds de dagen waarop wij begonnen want onze taak is om het bewustzijn toe te staan dat jullie een deel van ons zijn.

De boodschap is heilig.

Er zijn er nog steeds die zich dingen afvragen over channeling. Het werkt het best als de channeler helder is. Het werkt als het vooroordeel over het zijn van een enkelvoudig mens opzij wordt geschoven. Dat is de manier en zo is het altijd geweest. Alle geschriften van de planeet zijn geschreven door mensen. Kijk eens hoe dit werkt, mensen, want jullie zelf zijn verantwoordelijk voor alle profetieën en alle goede dingen die jullie in die woorden die jullie troosten, zullen vinden en waarvan jullie zeggen dat zij van God komen. Wij komen nu weer bij jullie met informatie die op deze oude, geheiligde manier wordt gegeven.

De informatie die vanavond wordt gegeven aan de aanwezigen in de zaal wordt gebracht in wat jullie echte tijd noemen. Degenen die luisteren en horen in wat degenen die hier zitten hun toekomst noemen, weten hoe dit werkt. Toch is dit lineaire tijdspoor niet onze realiteit. Wij zijn kwantum en daarom kunnen wij het potentieel zien van wie er naar deze bladzijde kijken, zelfs als het nog niet is gebeurd voor degenen die voor mij zitten. Het betekent dat de boodschap, ondanks dat die over geschiedenis gaat, toch een persoonlijke boodschap is en wij nodigen jullie uit om de oude waarheid daarvan te voelen want wij weten wiens ogen er op deze pagina zijn gericht.

Alle informatie die ik jullie nu geef is in de laatste 20 jaar al eerder gegeven in de Kryonchannelings maar wij hebben jullie nooit deze samenvatting gegeven want wij gaan de onderwerpen wat eenvoudiger weergeven voor helderheid zodat zij wat makkelijker te begrijpen zijn in jullie realiteit. Helder spreken en heldere woorden is wat deze channeling jullie zal brengen.

De informatie van de boodschap van vandaag.

Dit is voor ons een geschenk dat jullie hier zitten en je voeten door ons laten wassen. Terwijl mijn partner jullie informatie geeft zal de derde taal in alle harten aanwezig zijn. Sommigen die in de toekomst dit horen of lezen zullen er ook door aangeraakt worden.

Wij weten wie jullie zijn terwijl jullie deze woorden horen, want wij zien jullie. Wij zien jullie gezichten en wij zien ook jullie licht. Het is geen toeval dat jullie uit vrije wil deze communicatie vandaag willen meemaken.

Laat de informatie van vandaag velen bereiken. Deze informatie die wij nu geven gaat over de lijnen van het DNA…..vanaf de start van het DNA tot het heden. Wij zullen het hebben over hoe het op de planeet is gekomen, de manier waarop het werkt, hoe het veranderde en de dingen die jullie erover moeten weten om in deze nieuwe energie te kunnen gaan naar de plaats waar jullie het kunnen gaan gebruiken zoals het was ontworpen.

Bij deze boodschap moeten wij gaan beginnen bij het begin….zoals jullie leven in een lineaire wereld. Wij beginnen met de geschiedenis van het DNA en de mensheid.

Hoe zit dat met het DNA?

De vraag is gesteld: “Kryon, waarom heb jij het zo vaak over DNA? Het is een biologisch attribuut van het menselijk lichaam. Het is de blauwdruk voor het menselijk genoom. Het schrijft de chemie voor alle genen, meer dan 30.000. Maar waarom zouden jullie daarover spreken? Jullie spreken niet over moleculaire substanties of chemie, dus waarom zouden jullie het over DNA hebben? Praat met ons over spirituele zaken!”

De bovenstaande kritiek is door velen uitgesproken. Zij hebben een sterke spirituele zoektocht maar hun teleurstelling is zichtbaar en zij begrijpen niet waarom wij het over DNA hebben, schijnbaar een lichamelijk attribuut van de mensen. Laat mij jullie dit eindelijk uitleggen, geliefden, als jullie een van hen zijn, dat het tijd is om te onthullen wat DNA is en waarvoor het dient.

DNA is het kernelement van wie jullie zijn, zowel lichamelijk als spiritueel. Als jullie een plaats zouden moeten zoeken waar je Hoger Zelf zich bevindt, zit het in jullie DNA. De Akashakroniek, de blauwdruk van alles wat jullie ooit waren, zit in het DNA. Alle levens, al jullie spirituele groei, al jullie talenten van eonen van jullie levens, zitten daar. Het karma waarmee jullie kwamen en wat velen van jullie hebben verworpen is daar. De opslag van de verlichte actie is daar.

Jullie menselijke spirituele geschiedenis is daar, geschreven in kwantumdelen. Sommigen van jullie begrijpen dit tot op het niveau dat jullie weten dat jullie Lemuriers zijn. Als dat zo is, kennen jullie de ongelooflijke diepgang van wat er in jullie zit. Dat is de reden waarom wij over deze dingen spreken. Het is voor een mens moeilijk te begrijpen want het betekent dat veel waarvan jullie hebben gedacht dat het van buiten jullie kwam, van binnenuit kwam. Dit volgt ook de leringen van de meesters en van Kryon, dat jullie een stukje van de Schepper zijn en over de processen van het meesterschap binnenin jullie.

De wetenschap van DNA.

Pas in de laatste paar jaar heeft de wetenschap jullie het bewijs gegeven van hetgeen waar wij nu over gaan spreken. Wij hebben hier in het verleden over gezinspeeld en nu zullen wij het uitspreken zodat er geen geheimen bestaan over waar de wetenschap over puzzelt: Jullie DNA is meer dan drie miljard chemische delen sterk. Elke DNA-molecule, die in een spiraal loopt, heeft meer dan 3 miljard chemische deeltjes in zich. Het is een molecule die zo klein is dat je een elektronenmicroscoop nodig hebt om hem te kunnen zien.

Het menselijk genoomproject, een wetenschappelijke poging, heeft een mysterie onthuld: Maar 3% van het DNA doet iets! Wij hebben het over de proteïnegecodeerde portie van de DNA-delen. Dat alleen al produceert meer dan 30.000 menselijke genen. Deze genen zijn de blauwdruk van het leven waar jullie naar zochten. Maar 3% van het DNA is het hele genenproducerende deel. Meer dan 90% van de chemie van het bekeken DNA is daarom een mysterie want het lijkt geen duidelijke functie te hebben. Er is geen zichtbaar systeem, geen symmetrie of biologisch doel te zien binnen de 90% van de chemie. Er zijn geen chemische codes zoals bij de proteïnegecodeerde delen. Het lijkt van nature willekeurig en sommigen hebben het zelf ‘junk DNA’ genoemd.

Sommige biologen zijn ervan overtuigd dat dit deel van het DNA overgebleven chemie is van het evolutieproces en niet langer door de mens gebruikt wordt. Er is geen code en het lijkt niets te doen. Daarom is er de tendens om het te negeren. Het is waardeloos.

Een groep in de oudheid deed een verbazingwekkende ontdekking: Links op het strand bij een tijdreiziger is een verbazend draadloos stereosysteem. De kleine, efficiënte speakers blazen de meest verbazingwekkende ritmes uit en de mannen zijn erdoor gemagnetiseerd. Zij durven het niet aan te raken maar zij zitten en genieten van de muziek en begrijpen niet hoe die werd geproduceerd en snappen niets van de glimmende apparatuur die voor hen staat.

Na vele dagen gaan zij wat dieper kijken in de magie van dat alles. Zij zijn nieuwsgierig want nieuwsgierigheid is een hoofdbestanddeel van de mens. Zij beginnen het te analyseren. Zij kijken ernaar, en nog eens, en durven het niet aan te raken en de ouderen kondigen uiteindelijk aan dat zij het hebben uitgezocht.

Zij zien de CD-speler, de hoofdversterker en de processors die bij de speakers zitten. De speakers zijn hetgeen waar de muziek vandaan komt en dus zijn het de speakers die al het werk lijken te doen.

De stam komt bij elkaar en zij kondigen hun bevindingen aan: Geavanceerde schepsels uit de ruimte zijn geland en hebben wat van hun uitrusting achtergelaten. De wijzen van de stam kunnen niet begrijpen wat alles doet maar twee kleine dingen zijn verantwoordelijk voor de prachtige muziek die zij horen. De rest van de apparatuur is een mysterie en moet gewoon ‘ruimterommel’ zijn die niets met de muziek te maken heeft.

De parabel spreekt voor zichzelf. Wat niet wordt begrepen als ‘een deel van het geheel’ wordt weggegooid door het te negeren. Verborgen in dit voorbeeld is er meer dan jullie denken. Het is niet alleen de ongelooflijke technologie die de onzichtbare muziek speelt. Hoe zit het met de schepping en de compositie van de muziek? Hoe zit het met degenen die het opnamen en de bronnen die er allemaal voor nodig waren om het op CD te zetten? Wat te denken van de geschiedenis van de muziek zelf en de ontwikkeling van de ritmes door de eeuwen heen? Er is een reusachtig intellectueel geheim verborgen in het zand voor hen en zij zien alleen de speakers omdat dat ding ‘geluid maakt.’’

Evolutie en wat jullie Moeder Natuur noemen werken samen en zijn heel efficiënt als het om de menselijke biologie gaat en om leven in het algemeen. Of het nu gaat om fotosynthese op het juiste moment op de planeet of om de manier waarop het menselijk genoom is ontwikkeld, het systeem gooit dingen weg die niet nodig zijn. De 90% van het DNA die niet wordt begrepen is geen rommel. Helemaal niet! In plaats daarvan is het de processor en de instructies die het deel laten werken dat wel bekend is. Het zorgt voor de muziek die door de 3% wordt gespeeld.

Ik zal jullie zeggen wat het speciale is en ik vraag jullie om te denken wat het voor jullie persoonlijk betekent. 90% van jullie DNA is letterlijk de kwantumblauwdruk van jullie goddelijkheid. Het is de blauwdruk van jullie Akasha. Het is de opslag van alle levens, alle dingen die zijn bereikt, alle groei, alle goddelijke onthullingen en alle mislukkingen. Voor degenen onder jullie die zich Lemuriers noemen vertegenwoordigt het een onmetelijke hoeveelheid van ervaringen op de planeet, helemaal vanaf het begin waarover wij het nu gaan hebben.

Dingen in een kwantumstaat zijn niet logisch in 3D. Kwantumnatuurkunde is maar weinig logisch voor de lineaire denker en jullie zijn lineair. Daarom is jullie vooroordeel dit: Dat jullie realiteit is gebaseerd op alleen maar een paar van de dimensies in het universum. Totdat de rest zich onthult, waarschijnlijk door jullie wetenschappelijke zoektocht, zullen jullie alleen maar de beperkte realiteit zien waarin jullie zitten. Dingen van buiten 3D zullen een mysterie blijven, schijnbaar willekeurig en chaotisch in plaats van logisch en systematisch. Jullie DNA draagt jullie spirituele blauwdruk in zich en de instructies voor wie jullie zijn. Dat zit allemaal in de 90% die kwantum is.

Daarom is de discussie over het DNA een discussie over jullie schepping, jullie Akashakroniek en jullie spirituele afstamming. Daarom concentreren wij ons hierop.

Menselijk bewustzijn……3D?

Het is tijd om deze dingen met elkaar te verbinden en te denken aan het grotere plaatje: Binnen die 90% van het kwantum-DNA zit het menselijk bewustzijn. Het bewustzijn van de mensheid is niet meetbaar met codes en genen. Het valt buiten het gezichtsveld van de chemie en het bevat iets wat de wetenschap ziet als een resultaat van hoe biologie samenkomt……weer, er is geen begrip over wat de ‘hele mens’ schept. Binnen het menselijk bewustzijn hebben jullie de mogelijkheid om met het DNA te spreken, het te controleren, ermee te werken en er deel van te worden. Dit hebben wij vanaf het begin gezegd. Daarom is een van de grootste geheimen van jullie realiteit jullie mogelijkheid om de leiding te hebben over jullie eigen lichaam en zijn basisfuncties.

Nu, met nieuwe wetenschap worden zelfs sommige processen van de planeet zelf gezien als beïnvloed door de menselijke gedachten. Beginnen jullie het te zien? De 90% van jullie DNA kan een deel zijn van iets dat is groter is dan jullie eigen persoonlijke biologie.

Een van de eerste dingen die wij jullie vertelden is dat bewustzijn de Aarde beweegt. Bewustzijn is verantwoordelijk voor de vibraties van de planeet en jullie zijn altijd in staat geweest om dat te veranderen waarvan jullie dachten dat het niets met jullie te maken had……de realiteit van wat er op jullie planeet gebeurt. Als jullie deze waarheid beginnen te begrijpen zullen jullie zeker begrijpen dat Gaia op JULLIE reageert!

Dit is de werking ervan op een duidelijke manier uitgelegd. Dat komt alleen door de ontwikkeling van het menselijk genoom en de onthulling over de 90% die niets lijkt te doen, dat ons toestaat te spreken over wat het echt doet. Het gaat op een bepaald punt in de tijd logisch worden voor de wetenschap. De hint: Als zij gaan kijken naar de 90% van het DNA en beginnen het te bestuderen als ongecodeerd, zullen zij beginnen te zien dat het grootste deel van het DNA een echte signaalgever is aan de 3% die de motor is die de biologie van het menselijk lichaam bestuurt.

De puzzel over de zwakte van het menselijk lichaam.

Een maand geleden zeiden wij over dit onderwerp: Hier zitten jullie op de top van de evolutionaire ladder op de planeet Aarde en jullie hebben een systeem dat zwak is……veel zwakker dan jullie zouden verwachten. Dit is een terugblik.

Jullie cellulaire structuur vertegenwoordigt niet wat er origineel aan jullie werd gegeven. Anders dan jullie gewone ontwikkeling heeft het kwantumdeel van jullie DNA zich ontwikkeld in antwoord op het menselijk bewustzijn (de bestuurder van jullie realiteit). Feit is dat jullie immuunsysteem niet zo heel goed werkt! Vele ziekten en virussen waren rond op jullie planeet. Hebben jullie dat gemerkt? Jullie kunnen niet eens een gewone verkoudheid tegenhouden.

Je zou kunnen zeggen dat dit een probleem is en dat is het ook! De 90% van jullie DNA die geacht wordt kwantum te zijn is maar 30% efficiënt. Wij vertelden dat jullie enige tijd geleden maar bij deze boodschap zeggen wij het opnieuw zodat de logica van deze boodschap duidelijk is.

In het kort zeg ik dit: Hoe voelt het om te weten dat jullie kanker in je systeem kunnen hebben en je lichaam jullie dat nooit vertelt? Jullie moeten naar een medisch expert gaan en een technische test ondergaan om uit te vinden wat je lichaam doet. Wat voor systeem is dat? Het zelfonderzoekende van het menselijk lichaam werkt niet zo goed. Kanker is het resultaat van het onvermogen van het lichaam om te gaan met modern voedsel. Het resultaat schept signalen die niet overeenstemmen met hoe het lichaam geacht wordt te werken……uitgebalanceerde deling van cellen op een manier die in balans is met de chemie van wat het als voedsel tot zich neemt. In plaats daarvan produceert het lichaam abnormale groei……tumoren die uiteindelijk het hele organisme verteren.

Kanker is geen virus en het is niet besmettelijk. Integendeel, het is een onbalans……een allergie van de moderne samenleving. Het immuunsysteem van het lichaam is er niet echt bij betrokken want kanker verschijnt bij alle verdedigingssystemen van het lichaam als normale cellen die doen wat zij altijd doen. Dat zijn zij niet want zij zeker kankerachtig maar zij hebben geleerd om zich te verstoppen in een cellulaire structuur. Een kwantumbewustzijn schept een systeem van ‘weten’ dat het lichaam alarmeert als er onbalans is. Het resultaat is dat jullie direct weten dat er een probleem is maar dat doen jullie niet omdat het systeem niet werkt zoals het is ontworpen.

Een ander attribuut van kwantum-DNA dat veel beter zou moeten werken is de schepping van een veel, veel langer mensenleven. Het lichaam wil niet ouder worden! Het wil leven! Dit is basisoverleving en dus is het in staat om door een intuïtief proces een intelligent scenario te scheppen voor de deling van cellen. Zonder deze kwantumverhoging telt de cellulaire klok gewoon de uren en de dagen en gaat mee met de cyclus van de maan. Het weet niet beter, het werkt niet zoals het is ontworpen.

Sommige van de Ouden leefden twee of drie keer zo lang als jullie. Het hing ervan af hoeveel kwantumschap zij waren verloren. Weet dit: Een eventuele succesvolle levensverlenging zal op deze planeet alleen plaatsvinden als alles een ding gemeen heeft……de toegenomen signalen naar het DNA naar een hogere kwantumstaat. Jullie noemen het ‘activeren van het DNA.”

Een kwantumbewustzijn is ‘een met alles’ en zou zeker weten ` als cellen ‘wild waren geworden’ en ongepaste groei de gezondheid zou bedreigen. Maar jullie immuunsysteem zal jullie niet waarschuwen. Er is iets kapot maar jullie zijn met die realiteit opgegroeid dus de logica van wat ik zeg ontgaat jullie. Als jullie genoeg tijd besteden aan het op je kop hangen zal jullie lichaam snel weigeren om te lopen of om daar zelfs maar aan te denken. Uiteindelijk hangt iedereen gewoon naar beneden en verhongert omdat zij vergeten zijn hoe ze moeten lopen.

Lopen is iets dat alleen de meesters konden, zo ontwikkelt zich de gedachte. Daarom loopt er niemand. Dit is eenvoudigweg de manier waarop de menselijke realiteit zich steeds weer ontwikkelt en dit is de uitdaging die wij dagelijks tegenkomen in de nieuwe energie.

Als zenuwen worden doorgesneden in jullie ruggengraat is er chemie die naar dat gebied toesnelt en ze tegenhoudt om weer aan te groeien. Wisten jullie dat? Het proces is bekend bij de wetenschap en heeft zelfs een naam! Het is het tegenovergestelde van wat jullie willen en lijkt tegengesteld aan de logica van hoe een lichaam zou moeten werken. Er is iets kapot.

Zeesterren kunnen een arm laten aangroeien en jullie niet. Hoe voelt dat, aan de top van de evolutionaire ladder? Dat allemaal omdat de ’blauwdruk’ die de genen produceert net functioneert zoals hij is ontworpen.

Maar dat deed hij altijd wel…..

Laat mij jullie meenemen naar het begin.

De schepping van jullie kwantumschap……de schepper in jullie.

Hier ligt het voor jullie uitgespreid zodat iedereen het kan zien en horen en alle attributen ervan moeten jullie horen in heldere taal. Honderdduizend jaar geleden waren er 17 soorten mensen in ontwikkeling. Net als de variëteit van de natuur zou roepen om enkele van de andere diersoorten en zoogdieren, was er een ingebouwde variëteit waar Gaia voor zorgt bij de overleving van een soort. Net zoals er dozijnen soorten apen zijn en een ongelooflijke variatie bij vele andere diersoorten op de planeet was er ook een variëteit in mensen in ontwikkeling.

Maar als jullie het in de gaten hebben is er tegenwoordig maar een soort mensen. Oh, er zijn verschillende kleuren en een verschil van gezichten, maar allemaal van een soort. Er is geen typisch verschil zoals jullie dat in de natuur vinden.. Jullie hebben geen soort met een staart en de anderen zonder. Jullie hebben geen superkleine, behaarde mensen op het ene continent naast supergrote mensen op een ander continent. Er is iets gebeurd.

Ga 100.000 jaar met mij mee terug en jullie zullen zien dat het door de wetenschap is gedocumenteerd die deze tegenstelling in de laatste 10 jaar heeft ontdekt. Zij zien hetzelfde. Tegenstrijdig aan alle biologische evolutiekrachten gebeurde er iets dat maar een soort mens schiep en het gebeurde ongeveer 100.000 jaar geleden.

Let nu op want sommigen zullen het niet leuk vinden om het te horen. Dit was de lezing van mijn partner en ik zal het jullie weer geven voor degenen wier ogen op de pagina gericht zijn of wier oren naar de opname hiervan luisteren. Luister: Er gebeurde iets prachtigs…iets geweldigs! Er gebeurde iets door een ontwerp en jullie hebben erop gewacht, net zoals ik, toen jullie de planeet schiepen, geliefden. Toen jullie samen met mij toekeken toen de Aarde afkoelde wisten jullie dat dit zou gaan gebeuren. Een goddelijk plan was in ontwikkeling.

In jullie eigen melkwegstelsel dat de Melkweg heet, hebben jullie een sterrengroep die de Zeven Zusters heet. Hij vertegenwoordigt zeven sterren waarvan er een een planetaire hoedanigheid heeft. Jullie hebben deze hoedanigheid en degenen die er vandaan komen de Pleiaden genoemd. Dit zijn degenen die jullie Aarde 100.000 jaar geleden bezochten en het kostte hen niet veel tijd om hier te komen.

Dit mensachtige ras is zeer kwantum, net als jullie. Dat wil zeggen dat er binnen hun bewustzijn een samensmelting is tussen 3D en kwantum. Er is geen tijd; er is geen ruimte; er is geen afstand. Zij wilden gewoon hier zijn en toen waren zij er. Het is een vergevorderd, spiritueel ras en het is spiritueel gediplomeerd in natuur. Dit zal voor jullie nergens op slaan omdat het buiten jullie spirituele systeem ligt waarvan jullie denken dat het echt is. Laten wij gewoon zeggen dat hun spiritualiteit volwassen is en prachtig en totaal gepast. Jullie kwamen op het juiste moment hier, bij ontwerp en met een doel.

Zij kwamen kwantumzaden planten, goddelijk DNA binnen een van de typen mensen van de 17 die op Aarde in ontwikkeling waren. Zij bleven zolang als nodig was. Jullie moeten weten dat dit meer dan 100.000 jaar duurde. Langzaamaan verdwenen alle andere mensensoorten en bleef er maar een over……de soort met de zaden van de schepper. De soort die vandaag bestaat.

Dot is het oorspronkelijke en goddelijke scheppingsverhaal dat jullie met een doel door Spirit is gegeven. Het was een gezalfde tijd en ik wil jullie vertellen dat zielen die hier zijn al lang voor Lemuria, toen jullie naar het potentiële scenario keken, wisten dat het goed was. Intuïtief voelen en weten jullie het want jullie zijn sterk gerelateerd aan diegenen in een ander sterrenstelsel die jullie dit grote geschenk gaven.

De Pleiadische broeders en zusters lijken op jullie. Zij hebben geen reptielenhuid; zij hebben geen vreemde armen en benen, grappige ogen of grote hoofden. Zij hebben geen agenda en controleren de menselijke gedachten niet. Zij zijn een stukje groter maar zij lijken op jullie! Zij zullen op een dag komen als het goed, correct en gepast is en zij zichzelf zullen laten zien. Het zal niet in jullie leven zijn want zij wachten daarvoor op een speciale vibratie op de planeet. Maar als zij komen om jullie te groeten komen zij uit hun voertuigen en zullen er net als jullie uitzien. Dan zullen jullie weten dat wat ik hier zeg accuraat en waar is want terwijl ik deze boodschap breng kijken zij toe en glimlachen door de mogelijkheid die wordt gegeven aan degenen die het nodig hebben om dit op deze manier te horen.

Luister: Er is hier geen samenzwering. Niemand deed de Aarde of de mensheid iets aan wat jullie niet planden. Er is hier geen sprake van controle en er wordt niets verborgen gehouden. Door ontwerp en met een doel stelde Spirit hen, op uitnodiging, in staat om te komen en jullie dit geschenk te geven. De enige planeet met vrije keuze ging van de Plejaden naar dit zonnestelsel en letterlijk naar de Aarde. Biologische wezens verzamelden langzaamaan hun kwantum-DNA en spiritualiteit was geboren. Niets gaat er snel bij God, hebben jullie dat al eens in de gaten gehad? God is langzaam en de Aarde is geduldig maar mensen hebben moeite met dit ’langzame’ concept. Zij willen dat spirituele dingen snel gebeuren en de mythologie laat dat ook zien.

Deze informatie is controversieel en degenen die dit horen of lezen hoeven het niet te geloven. Deze informatie is niet noodzakelijk om jullie licht op Aarde te laten schijnen. Als het niet goed klinkt voor jullie ziel, laat het dan gaan, maar begrijp dat er op de een of andere manier God in jullie is. Misschien is het voor jullie niet noodzakelijk om te weten maar voel de Schepper aan het werk in jullie DNA.

De tegenstelling zal toenemen en het zal bij niemand geforceerd moeten worden. Maar hier kwam jullie zaad biologisch vandaan en ik heb jullie gewoon de waarheid verteld.

Vreemd genoeg zullen er nog steeds mensen zijn die wensen door te gaan met de mythologie van een God die opeens kwam en binnen enkele dagen een spiritueel systeem op de Aarde presenteerde. Zij willen echt niet denken dat het ongelooflijke verhaal van vreemdelingen uit de ruimte die naar de Aarde kwamen ook maar iets met God te maken heeft. Of met de spirituele natuur van de mens. Voor hen is het belachelijk! Zoals mijn partner zegt: “Zij houden van het verhaal van de sprekende slang.” Dat is dan wat zij zullen hebben want een verborgen geschiedenis zou mensen niet bij hun geloof vandaan moeten houden of dat zelfs wegnemen.

Lemurie.

Langzaamaan werd de eerste samenleving op Aarde geschapen en hij heette Lemurie. Weet dit: Het was geen gevorderde samenleving op de manier waarop jullie aan ‘vergevorderd’ denken. Zij hadden iets wat jullie moeten weten. Hun kwantum-DNA was op 90% en niet op 30% zoals bij jullie. Alle kwantumschap van hun DNA was geactiveerd want dat is wat de Pleiadiers aan hen gaven. Lemurie was de oudste beschaving op Aarde en ook de langstdurende die ook nooit oorlog meemaakte.

Het kwam uiteindelijk aan zijn einde doordat de oceanen omhoogkwamen. Zoals ik heb beschreven werden zij een volk dat angstig werd voor de zee en zich verspreidde naar vele delen op Aarde. Ironisch genoeg gingen sommigen van hen zover weg dat de wetenschap hen tegenwoordig beziet als van buiten de Aarde komend in plaats van uit Lemurie.

Lemurie was de oorspronkelijke menselijke samenleving op de planeet en zij woonden waar de Pleiadiers waren geland, op de top van het grootste eiland van Hawaï waar de Lemurische ‘kano’s’ zijn verborgen. Hawaiianen zullen jullie tot op de dag van vandaag vertellen dat dit de stamlijn is van Hawaï, dat de Pleiadiers hier kwamen want dat vertellen zij over hoe de mensheid hier is gekomen.

Lemuriers hadden een kwantumbegrip van het leven en zij wisten in hun DNA van het zonnestelsel. Een kwantum-DNA dat op 90% werkt, schept een bewustzijn dat een is met het universum. Een van de oudste religies op jullie planeet vraagt jullie om een te zijn met alles. Het is geen toeval. Ik kom daar zo op.

De overblijfselen van Lemurie zijn verdwenen, al heel lang geleden bedekt door het water. Jullie zullen er geen bewijs van vinden want de natuur heeft het compleet begraven en het kan nu alleen worden gevoeld op de plaatsen waar Lemurie was die nooit door het water zijn bedekt. Als een van jullie daar naartoe zou gaan met pure intentie zouden de voorouders naar jullie toekomen en zeggen: “Welkom thuis.”

Hier is wat historisch advies: Geef niet zoveel aandacht aan Atlantis. Atlantis was veel, veel later en er waren er eigenlijk drie en er is veel verwarring over wat er was en wat er gebeurde. Over welk Atlantis willen jullie het hebben? Atlantis speelde lang niet de rol die in het bovennatuurlijke en esoterische lezingen eraan toegeschreven wordt. Oh, het was belangrijk, maar een van hen was helemaal niet uit de oudheid. Het was heel recent, buiten de Griekse eilanden en er wordt zelfs binnen de huidige Griekse geschiedenis over gesproken. Zij hebben ook een dramatische interesse in beschavingen die snel werden vernietigd. Dat schept weer verdere mythologie en schept ideeën dat Atlantis een van de meest geavanceerde beschavingen was. Dat was niet zo. Dat was Lemurie, maar alleen in bewustzijn.

Lemurie was geen vergevorderde technische samenleving want zij hadden geen technische aanleg. Zij wisten hoe zij moesten genezen met magnetisme. Het zat in hun DNA, zie je? Het was intuïtieve informatie. Omdat zij een waren met het universum wisten zij alles over het DNA. Doet niet iedereen dat? (Kryon glimlach). Zij kenden zelfs de vorm ervan……allemaal zonder microscoop. Dat doet kwantum-DNA.

De Ouden wisten!

Lemuriers wisten door het kwantum-DNA dat zij droegen, met dank aan de Pleiadiers. Zij wisten alles over het zonnestelsel en over het melkwegstelsel in het algemeen. Zij keken naar de sterren en begrepen wat daar was. Dit schiep een schijnbaar geavanceerde samenleving maar zonder enige technische ondersteuning zoals jullie die nu hebben.

Lang nadat de Lemuriers weg waren, duizenden jaren later, is er een sterk bewijs dat de Ouden die kennis nog steeds hadden. De moderne versie van de menselijke geschiedenis geeft niet de aandacht die het verdient aan de 30.000 jaar van een geavanceerde samenleving zoals die van de Lemuriers. Jullie zien de mensheid nauwelijks 10.000 jaar bestaan. Dat zal veranderen met de nieuwe ontdekkingen in de nieuwe tijd.

Toch is alles wat jullie zien niet meer dan een kleine 4.000 tot 5.000 jaar geleden en hadden de Ouden kennis over de sterren……veel meer dan jullie je realiseren. De meeste van de oude beschavingen op Aarde hadden kennis van de sterren en de Galactische Uitlijning die komt in het ‘tijdperk van 2012’. Wij hebben jullie verteld dat deze Galactische Uitlijning al is begonnen. Jullie zien het als 2012 en wij zien het als 1998. Gebruik de meetkunde met moderne computers en telescopen en jullie zullen zien dat 2012 alleen maar een grove schatting is van culturen zonder jullie technologie. Met dit in gedachten zullen jullie uitvinden dat jullie in een energie zitten van de Galactische Uitlijning zoals wij zeggen.

Deze Uitlijning is een 26.000-jarige cyclus waar de Ouden vanaf wisten! Hoe is dit mogelijk, zou je kunnen zeggen? Als jullie je geschiedenis een paar honderd jaar terugspoelen zullen jullie zien dat de ‘moderne wetenschap’ alle kennis totaal is kwijtgeraakt! De Aarde was plat, de zon ging om de Aarde heen en alle intuïtieve kennis over hoe het lichaam werkt was totaal verdwenen.

De Ouden hadden DNA dat op een kwantummanier werkte en wat zij erfden van Lemurie, zonder telescopen en computers. Zij wisten. Zij wisten van het zonnestelsel, dag- en nachtevening, eclipsen en planetaire bewegingen. Zij wisten zelfs dat jullie in een grote groep zitten die het melkwegstelsel heet. Dus vraag ik jullie, wat gebeurde er? Wij onthullen het overduidelijke, dat jullie weg geleden op een heel duidelijke manier en dat was pas geleden.

Als wij op deze manier spreken zijn er altijd mensen die willen geloven dat er een andere kracht dan de mensheid verantwoordelijk was voor het “weghalen van jullie kennis” en jullie gewond hebben achtergelaten. Dit is de mens die ontkent dat hij de vibratie van de Aarde controleert. Vrije keuze wordt gerespecteerd door Spirit en het hele idee over dat jullie hier zijn is om te onderzoeken waarheen deze planeet zal gaan, afhankelijk van wat de mensen doen. De splitsing van Lemurie en het fragmenteren van de menselijke samenleving schiep vele wegen om kwijt te raken wat een collectief bewustzijn was. Zolang de samenlevingen een kwantumgemeenschap hadden was er een samensmelting van begrip. Toen zij uiteenvielen ging de eeuwenlang gebruikte, meest intuïtieve kennis

gewoon verloren. Als jullie daaraan twijfelen hoe verklaren jullie dan dat de Ouden wisten wat alleen de ‘moderne astrologie’ jullie in de laatste paar jaren heeft gegeven?

Dit is het proces waarbij het DNA dat voor 90% werd gebruikt langzaamaan verminderde tot de 30% die jullie vandaag hebben. Jullie zijn letterlijk opnieuw begonnen. Jullie verloren de kwantumintuïtieve kennis, die intuïtie, het absolute begrip van waar jullie zaad vandaan kwam, over hoe het lichaam werkt en de Pleiadische ervaring……alles was weg.

Mensen vergaten de basisastronomie en wisten niet eens dat de Aarde een bol was. Al die prachtige kennis over de werking van het universum en het menselijk DNA verdween. Nu hebben jullie een opwaardering die eraan komt en werken jullie jezelf langzaam omhoog. Ik zal jullie zeggen wat er vandaag anders is en daarmee zijn wij bijna compleet.

De grote opwaardering.

De afstamming en de geschiedenis van het DNA begonnen met een kostbare schepping die gepast was, met de integriteit van de engelenrijk, en gezalfd met een heilig doel. Door vrije keuze nam het af toen mensen een lagere bewustzijnsstaat aannamen. Mythologie zit vol met dramatische verhalen over de ‘val van de mensheid’ maar er waren geen duivels bij betrokken, alleen maar het proces van vrije keuze van de mensheid.

Jullie zitten in een opwaardering. Jullie zitten in de Nieuwe Tijd waar die is niet nieuw. Integendeel, het is het teruggaan naar de Oude kennis en de manier van Lemurie. Daarom is het een teruggaan naar de Lemurische staat en dat wordt tijd ook. Dat is wat jullie de nieuwe energie noemen en de opwaardering zal gevolgd worden door geschenken en langzaam een doelbewuste verhoging van bewustzijn op deze planeet brengen. Maar zoals wij hebben gezegd, moet dit bij het DNA beginnen.

Oh, mens, luister naar mij: Dit is de kern van waarom jullie hier zijn. Het is wat wij vandaag onderwijzen, dat het DNA, dat kwantum, geheiligde deel van jullie daar is en gereed is om verhoogd te worden door jullie pure intentie. Alles wat Kryon in magnetische dienst aan jullie bracht was om de planeet te dienen op een manier waarop het magnetisme kon dienen om te verhogen en te communiceren met je DNA. Deze nieuwe communicatie is een resultaat van de Harmonische Convergentie van 1987 en de combinatie van het gaan naar een nieuwe Gaia-energie die door de Galactische Uitlijning wordt geschapen.

Het geeft de potentiëlen van het terugkomen in een staat die jullie verdienen……een Lemurische staat van bewustzijn, een staat waarin oorlog geen optie is en gezondheid intuïtief is. De Maya’s spraken er al over! Dit is de hoogste vibratie die Gaia ooit heeft gezien en jullie zitten in de aanloop daar naartoe. Dit was hun 2012-informatie en er is niet door velen op die manier over gesproken.

Neem menselijk bewustzijn om die vibratie samen te laten gaan en jullie DNA zal toenemen in efficiëntie. Het zal beginnen om weer kwantum te zijn. Jullie gaan het beginnen te zien op vele manieren en wij hebben daar ook over gesproken. Kijk naar de tekenen dat mensen erbij zijn betrokken. Dit proces van betrokkenheid begint met wat jullie de indigokinderen noemen. Deze kinderen van nieuw bewustzijn zijn heel anders, hebben jullie dat gemerkt? Het gaat er helemaal om hoeveel kwantum-DNA zij gebruiken in contrast met hoe lineair jullie zijn! De botsing tussen het kwantum en het lineaire is pas begonnen! Als jullie denken dat er nu verschillen zijn met de nieuwe kinderen wacht dan maar eens af tot zij kinderen hebben! Mensen zijn aan het veranderen.

Binnen deze ’Nieuwe Tijd’ brengen jullie potentieel een oorspronkelijke energie terug, langzaam, een energie die was ontworpen voor vandaag. Het is tijd voor jullie om terug te gaan naar de kwantumstaat die de spirituele staat is die de Pleiadiers jullie gaven, en dat begint nu.

Op het moment vechten jullie een veldslag uit tussen de oude en de nieuwe energie. Vergis je niet, de oude energie zal nog wel een tijdje bij jullie blijven. Het gaat door met het scheppen van dingen die jullie als problemen zien maar het is in feite een ‘kwantumschoonmaak.’ Als jullie je economie opschonen, en er nog niet mee klaar zijn, zullen jullie de wegen naar een nieuw tijdperk van ZIJN zien, van opbouw, maar het zal een tijdje duren. Wees niet bang voor wat het zal doen want het zal ontwikkelen tot wat jullie wisten wat het zou ontwikkelen……een van de sterkste energieën op Aarde die gevuld is met integriteit. Het zal potentieel een nieuw tijdperk presenteren dat past in een nieuwe tijd. Jullie kunnen erop rekenen en de indigovolwassenen zullen jullie helpen bij het ontwerpen ervan. Nieuw concepten zullen in plaats komen van bestaande gedachten en een revolutie brengen in de manier van leven op de planeet.

Dit maakt allemaal deel uit van de menselijke ontwikkeling in bewustzijn die jullie in je DNA kunnen zien. “Kryon, kan een wetenschapper het ook onder zijn microscoop zien?” Nee. Wat jullie ook is verteld, zij zullen geen verandering in het DNA zien. De huidige microscoop is 3D. Daarom zeg ik tegen de wetenschappers: Als jullie een kwantumlens ontwikkelen zullen jullie het zien, jullie zullen feitelijk de chemie zien in de 90% willekeurige gebieden. Het zal gloeien door de invloed van kwantumschap en jullie zullen weten dat ik gelijk heb.

Dan zal het van kleur veranderen door de activeringen die jullie scheppen en zullen jullie in staat zijn en het op te sporen en te zien. Maar op het moment hebben jullie geen kwantumlens. Er is geen apparaat om het kwantumschap van het universum dat op de planeet bestaat te meten, maar jullie zijn er dichtbij. Als jullie dat doen ligt de eerste onthulling binnen jullie eigen biologie. Hier is nog een aanwijzing. Ga door met onderzoeken van dingen in een vervlochten staat want dat is het begin van de ware kwantumstaat die jullie kunnen veranderen met 3D-technologie.

Dat zijn de dingen die wij jullie vandaag willen brengen en het zijn de dingen van de boodschap van vandaag. De hele tijd door hebben wij jullie omarmd. Waarom brengen wij jullie deze dingen? Waarom zorgen wij daarvoor?

Omdat jullie als familie een groot geheim beginnen te ontdekken…..dat jullie kernzielen zijn gerelateerd aan het universum en dat jullie Hoger Zelven voor altijd engelachtig zijn. De mensheid begint een volle cirkel te worden. Heel langzaam en in de volgende drie mensenlevens zullen jullie een hele nieuwe Aarde scheppen. Dit zijn de potentiëlen waar wij jullie 20 jaar geleden over vertelden.

Jullie zouden dit niet hebben willen missen, lieverds. Daarom lezen jullie dit. Jullie zijn een deel van de oplossing voor vrede op Aarde. Ik ken jullie. Er zal een bepaald percentage zijn van degenen die dit horen en lezen, die mij in de komende jaren zullen zien. Er zal een overdracht zijn die niet nieuw voor jullie is. Het is een levensoverdracht die gepast en prachtig is. Voor een oude ziel is het iets wat jullie vaak hebben gedaan, zo vaak dat het niet te tellen is. Jullie zullen daarna terugkomen naar de planeet en daarna zullen jullie weer terugkomen omdat jullie dit niet willen missen! Jullie hebben eonenlang op deze planeet gewerkt en jullie gaan dit niet missen.

Dit is de opwaardering waar jullie om hebben gevraagd en voor hebben gebeden. Velen in de zaal zullen hun leven gewoon uitleven maar zullen terugkomen met een hoger niveau van DNA-efficiëntie dan waarmee zij zijn weggegaan. Wij zeggen het nogmaals. Als jullie menselijke evolutie willen zien, kijk dan naar de indigokinderen want zij gaan ontwikkelen naar een nog meer frustrerende groep dan zij nu al zijn! En sommigen van JULLIE zullen HEN zijn als jullie terugkomen. (Kryon glimlach)

Ik zou al deze dingen niet zeggen als zij niet accuraat en waar zouden zijn. Zie de helderheid van het kanaal vandaag. Voel in je eigen innerlijke zintuig de waarheid van dit alles. Wees je ervan bewust dat er innig van jullie gehouden wordt. Dat is de reden waarom wij hier zijn.

Wij collecteren op een metaforische manier de schalen met tranen die wij plengen van vreugde als wij jullie de voeten wassen. Wij nodigen jullie in de zaal uit om nu met ons de energie van Spirit te dragen. Laat ons even bij jullie zitten voordat jullie opstaan en weggaan. Laat het bekend zijn dat Spirit hier vandaag echt was….om de broers en de zusters te ontmoeten. Jullie voeten met respect te wassen en dat jullie ons zouden toestaan om deze dingen te doen……een uur bij jullie te zijn en van jullie te houden zoals wij dat doen.

Nu kennen jullie ons geheim. Deze hele bijeenkomst was in elkaar gezet zodat wij bij jullie zouden kunnen zitten, en dat hebben wij gedaan.

En zo is het.

KRYON