Kryon: De manier van kijken naar God.

Kryon: De manier van kijken naar God.

Doorgegeven via Lee Carroll / 14 oktober 2006
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij komen al vele jaren naar jullie toe. Vanaf het begin van de nieuwe energie op de planeet naar wat jullie de 11:11-energie noemen, zijn wij gekomen om jullie boodschappen te brengen. Het zijn boodschappen die jullie eerder op de planeet hebben gehoord. Zij gaan over vreugde en zelfbekrachtiging. Voor sommigen van jullie is deze energie helemaal niet nieuw. Het is waar sommigen vanaf hun geboorte op hebben gewacht!

Ik zit voor een groep mensen wier namen ik ken. Ik ‘zie’ de namen in licht in de Akashakroniek. Prachtige, inter-dimensionale namen zingen wij in licht als wij jullie zien. Hoeveel van jullie kunnen dit echt geloven? Laat mij aan elk van jullie, waarvoor je hier ook kwam, vragen: Kun jij even naar binnen kijken? Kan het waar zijn dat als jouw dood aanstaande is, alles voorbij is? Geloof jij echt dat dit alles is wat er is? Heb jij niet een kleine vonk van intuïtie die tegen je zegt: “Nee, het is helemaal niet voorbij.” Wel, de sluier is dik en de dualiteit speel zijn rol, dus jij bent er niet zeker van, nietwaar? Maar kun je het voelen? Is er iets meer? Dat heet de sluier. Die houdt jou af van het geloof dat er meer is, echt. Maar jullie kennen allemaal de waarheid op een zeer intuïtief niveau.

De meeste religies op Aarde belijden een geloof in het hiernamaals. Bijna elke religie op de planeet, zelfs de mythologie, zegt dat je na je dood ergens heengaat. Zie je, het is intuïtief, nietwaar? Wat jullie menselijk leven noemen is niet wat het lijkt. Als jullie het daarmee eens zijn moeten jullie wel vragen: “Waar ga ik dan naartoe?” Wat denk je van: naar huis? Deze Aarde is niet waar je echt thuishoort. Ik ben Kryon. Ik zit in de zetel die jullie voor je zien. Ik toon mijn partner beelden die hij nog nooit heeft gezien. Ik zit in een zetel van waaruit ik jullie pracht en jullie grootsheid kan zien. Jullie zijn nu niet thuis. Jullie zijn hier op Aarde maar jullie komen steeds terug, weet je? Als ik jullie namen nu zou kunnen zingen zouden de cellen in jullie lichaam vibreren van herinnering. Maar de sluier is dik. 

Wij hebben jullie al die jaren verteld dat elk mens goddelijk is, dat er in jullie een systeem is van goddelijkheid. Tegengesteld aan wat de meesten van jullie voelen zijn jullie inderdaad goddelijk. Dit is om mee te beginnen niet intuïtief. Met andere woorden, het is moeilijk te geloven. Dat is het onderwerp van deze boodschap. Wat gaan jullie doen om dit te geloven?

De boodschap gaat door en vertelt jullie dat jullie de controle hebben over jullie huidige cellulaire structuur. Genezing, angst, zorgen en frustratie kunnen jullie onder controle hebben – totale controle. Maar dat is niet intuïtief, nietwaar? Is het ongeloofwaardig? Velen van jullie voelen dat de energie van degenen om jullie heen op je drukt. Ik weet wie hier zijn. Ik weet waar jullie doorheen gaan. In een groep van deze afmeting is er zoveel! Sommigen van jullie zitten zelfs terwijl jullie hier zitten diep in de zorgen.

Oh, dit is een prachtige tijd. Jullie zeggen: “Ik ben hier voor een vakantie. Ik kan hier zitten en mijzelf een tijdje ontspannen. Ik kan mijn voeten door Spirit laten wassen en ik kan de energie voelen en mij een tijdje ontspannen. Maar als ik hier weer wegga moet ik de deur uitlopen en zal de zwaarte weer terugkomen. Ik moet teruggaan naar dezelfde situatie waar ik iedere dag tegen vecht.”

Ik zal jullie zeggen, geliefden, deze ontmoeting zou geen ontsnappingsmogelijkheid moeten zijn. Deze ontmoeting zou de oplossing moeten zijn. Jullie zouden hier moeten zijn om te vieren! Vier jullie goddelijkheid en vier dat jullie de macht hebben over juist die dingen waarvan jullie denken dat ze je gevangen houden.

Sommigen van jullie zullen anders naar huis gaan dan zij gekomen zijn. Ik weet dat. Maar het is moeilijk uit te leggen. Jullie kijken in de spiegel en zien alleen een mens, niet? Het lijkt een belediging, nietwaar, als je steeds in de spiegel kijkt en ziet dat je gezicht weer wat ouder is geworden? Zo is het nu eenmaal, denken jullie. Hoe zouden jullie het vinden om dat te veranderen? Wat denken jullie van een systeem waarbij je in de spiegel kijkt en zegt: “Het lijkt erop dat ik niet ouder ben geworden.” Wat vinden jullie daarvan? “Kryon, kunnen wij dat?” Ja, jullie hebben altijd de macht gehad om dat te doen. De Yogi’s uit oude tijden lieten zien hoe dat moet. Denken jullie dat zij van een andere planeet kwamen? Of dachten jullie dat zij zo speciaal waren dat jullie het niet zouden kunnen?

Waren zij zover van jullie verwijderd dat het niet voor jullie was om dat te doen? Wat houdt jullie tegen om te denken dat het ook voor jullie mogelijk is? Ik zal het zeggen: Omdat het niet intuïtief is en jullie aangenomen realiteit heeft geleerd dat jullie het niet kunnen.

Hoe kan ik geloven?

De dualiteit drukt op zo’n manier op jullie dat jullie moeten proberen om die valse waarheid te ontmaskeren om uit te vinden wat hier echt is. Dat is moeilijk te geloven, nietwaar? “Kryon, wat kan ik doen?” zouden jullie kunnen vragen “Om mijn geloof te vergroten?” Laat mij zien hoe ik dat kan vergaren want ik heb moeite met geloven. Het klinkt zo goed. Ik wil het! Ik kan het niet geloven.” Voor degenen die dat zeggen geef ik in dit uur het antwoord.

Het eerste deel van het antwoord is dat je moet willen om uit de doos te gaan die God in stukken wil delen. Jullie weten niet eens dat jullie het doen maar de doos waarin jullie zitten is beperkt tot vier dimensies. De meesten van jullie denken zelfs dat het er drie zijn! Ondanks dat jullie het op een gelimiteerde manier niet kunnen zien is er een doos waar jullie in zitten die jullie inderdaad beperkt. Oh, de intellectuelen onder jullie zijn het hier niet mee eens. Zij zijn het niet met Kryon eens. Zij zeggen: “Wij zijn een intelligent ras. Wij mensen op de planeet zijn de enigen die ons eigen bestaan kunnen bevestigen> Wij kunnen onze voortplanting controleren. Wij kunnen onze realiteit veranderen.” Het is waar dat jullie al die dingen kunnen doen maar alleen binnen de doos waarin jullie jezelf geplaatst hebben. Jullie veranderen alleen de doos. Jullie kunnen niet verder dan het plafond, zie je?

Jullie denken dat de doos wijd openstaat en vrij zijn om wat je wilt te denken. Niet echt! Bij het overpeinzen raken jullie een realiteitsplafond dat jullie niet eens herkennen. Het houdt jullie af van het zien wie jullie zijn en de vragen te stellen die jullie zouden moeten stellen. Het houdt jullie af van geloof en het is gepast. Het heet dualiteit.

Gewoon blij om hier te zijn.

Nu ga ik jullie wat voorbeelden geven die grappig voor jullie kunnen zijn. Voor sommigen kan het zelfs beledigend zijn, speciaal voor de intellectuelen die zullen betwijfelen wat ik zeg. Ik wil het hebben over jullie hond.

Jullie hebben niet allemaal een hond maar jullie kunnen doen alsof. Als je er een hebt bezit je de hond echt. Voor hem ben jij zijn meester. Voor de hond zijn jullie echt God, nietwaar? Hebben jullie daar ooit aan gedacht? Hoe stelt de hond jullie voor? Als het winter is en de hond weet dat het buiten koud is en je hem binnenbrengt waar het lekker warm is, wat denken jullie dan wat de hond daarvan vindt? De hond weet dat het buiten echt koud is en dat jullie het op de een of andere manier warm hebben gemaakt. Is de hond daar nieuwsgierig naar? Zegt zijn brein: “Wel, hoe heeft mijn baasje dat gedaan? Het is echt onbehaaglijk buiten en het is hier erg knus. Hoe heeft hij dat gedaan?” De hond denkt daar niet aan, nietwaar? Zie je, de hond is gewoon blij om hier te zijn.

Wat jullie ook doen, de hond is blij om hier te zin. Je kunt de hond in de auto meenemen en vele kilometers rijden. De hond zal er op een heel andere plaats uitkomen dan toen hij erin ging. En jullie zouden denken dat een slim schepsel zich zou afvragen: “Hoe deden zij dat? Hoe kan ik in zo’n bewegend ding gaan en er op een andere plaats weer uitkomen?” De hond doet dat nooit. De hond is gewoon blij om hier te zijn. Elke dag geven jullie hem voedsel uit een of andere mysterieuze plek in het huis en zetten jullie het voor de hond. Een constante overvloed van heerlijk voedsel is altijd voorhanden. Soms krijgt hij snoepjes en dessert – zijn hele leven lang., altijd! Verwachten jullie dat het dier op een dag zijn kop optilt en naar jullie kijkt en met zijn ogen vraagt: “Hoe deed jij dat?” Maar dat doet hij nooit. Hij is gewoon blij om hier te zijn.

Nu gaan jullie zeggen: “Kryon, dat is een hond, dat is geen mens. Vergelijk die twee niet met elkaar.” Sorry! Ik wilde jullie iets vertellen. Jullie zijn net als die hond! Heel veel van jullie zijn gewoon blij om hier te zijn! Er gebeuren verbazingwekkende dingen voor jullie ogen en jullie stellen ze niet eens ter discussie. Er ligt een deksel op jullie zienswijze van alle dingen maar jullie denken niet eens dat die er is.

Engelenenergie: Wonder of een ander soort ‘normaal?’

Weet je, er zijn engelen – echte engelen. Jullie hebben over hen gelezen in de schrift. Er is vaak over hen gesproken. Denk er eens aan. Een engel verschijnt soms voor een mens of een groep mensen. Het is een inter-dimensionale energie en daardoor komt hij vaak door een muur of uit de vloer – een enorme inter-dimensionale bal met alle kleuren van de regenboog met acht meter doorsnee. Precies acht meter. Daarin schijnt alles te stromen omdat er zwaartekracht is in 3D.

Toch is dit experiment zo krachtig dat welk mens er ook in de zaal is, moeite heeft met ademhalen. Het dwingt de mensen op de knieën . Het is een stukje God dat als een engel in de zaal komt. Als dat gebeurt schreeuwen de mensen van angst! Het valt totaal en compleet buiten het voorstellingvermogen van een mens en dus zijn zij er direct bang voor. En, volgens de schrift geven engelen altijd de boodschap: “Vrees niet. Vrees niet.” Dan brengt de engel een boodschap en gaat weer weg.

Wat doen de mensen dan? Staan zij van de grond op, strekken jij hun hoofd en zeggen: “Hoe deed hij dat?” Nee. Ik zal jullie zeggen waarom. Omdat jullie God als een andere entiteit zien – onaantastbaar, in staat om alles te doen. Jullie mythologie leert jullie alles over God, nietwaar? Zij staat heel apart van jullie – iets om te aanbidden, nietwaar? In sommige delen van de Aarde is het een controlerende God, een die jou zal straffen als je niet goed bent. Dat is de mythologie die de mensheid heeft aanvaard.

Kryon is een engel. Mijn energie verschijnt door vele mensen, maar niet op de manier waarover ik net sprak. Integendeel, het gaat vergezeld van een boodschap in deze nieuwe tijden. Jullie weten of ik het echt ben omdat de boodschappen dezelfde kern van liefde hebben. Deze nieuwe energie op Aarde eist bijna dat jullie de vragen beginnen te stellen. “Hoe deed hij dat?” En Kryon is hier om te helpen bij het antwoord. Het grootste antwoord is dat jullie een ingebouwde DNA-helper hebben als jullie ervoor kiezen om die te activeren.

Ik zal jullie iets interessants vertellen. Heeft iemand in de gaten gehad dat het universum een systeem van creatie over zich heeft? Wetenschappers noemen het zelfs een ‘intelligent ontwerp.’ wetenschappers, geen spirituelen, zeggen deze woorden: “Schepping, zoals wij dat zien, kan niet bij toeval gebeuren. Overal waar wij in de ruimte kijken is er een intelligent plan. Het is totaal in strijd met het idee dat het toeval is.” Dan gaan jullie gewoon verder met je leven alsof er niets aan de hand is. Hebben jullie hen gehoord? Waarom is er geen stroming die naar de hemel kijkt en vraagt: “Oh, hoe hebben zij dat gedaan?’ Nee, jullie zijn gewoon blij om hier te zijn. (Kryon-glimlach)

Zeggen jullie dat het niets met jullie te maken heeft? Het heeft alles met jullie te maken! Kijk als je vanavond naar buiten gaat eens naar de sterren en kijk hoe zij naar jullie knipogen. Zij weten allemaal wie jullie zijn. Het systeem is er voor jullie. Het systeem IS jullie. Hier hebben wij zo’n diepgaand, betrouwbaar, zichtbaar aspect van hoe het universum werd geschapen en zelfs jullie wetenschappers kijken ernaar en zeggen dat het een intelligent ontwerp is. Jullie claimen er niets van, nietwaar? Het moet God zijn, zeggen jullie……het moet wel God zijn.

Ik zal jullie er nog zo een geven. Wij hebben jullie dit eerder verteld maar het is het waard om er nog eens naar te kijken: Jullie zien op Aarde allerlei prachtige dieren. Jullie zien de zoogdieren die veel op jullie lijken en jullie kijken naar hun ontwikkelingen door de jaren heen. Hebben jullie ooit de variëteit opgemerkt? Zelfs bij degene die mensachtig zijn, de apen? Zijn jullie ooit naar de dierentuin geweest om te zien hoeveel soorten apen er zijn? Hebben jullie ooit de natuurlijke selectie op de planeet gezien en hoe dat werkt?

Er zijn dozijnen en dozijnen soorten apen met staarten, zonder staarten, verschillende kleuren en haren en verschillende grootten. Zij worden ingedeeld in de nieuwe en de oude wereld en uit verschillende plaatsen op Aarde. Zo werkt de natuur. Zij schept dozijnen variëteiten.

Kijk nu eens naar de mensheid. Daarvan is er maar een soort! Hoeveel van jullie zijn er ooit bijeengekomen om openheid te eisen van de wetenschap over wat er aan de hand is? “Dat klopt niet. Tegen alles in is er maar een soort mensen.” Misschien is dit een teken van iets groters om naar te kijken? Wat betekent het? Maar nee, het wordt niet gevraagd. In plaats daarvan zijn jullie gewoon blij om hier te zijn.

Een soort mensen, Ooit aan gedacht? Oh, er zijn verschillende kleuren. Maar er is maar een soort mensen. Deze feiten zijn tegen-intuïtief ten opzichte van alles wat jullie om je heen zien.

Bijna zeven miljard sterk, aan de top van de evolutieladder, het meest progressief, in staat om zichzelf te beschouwen en toch niet in staat om zichzelf te zien als een uniek stukje van God. Ja, geliefden, er zit een plafond boven jullie gedachteproces en dat heet ‘de sluier.’

De sluier drukt zwaar op jullie allemaal. En jullie stellen niet eens de vragen die jullie zouden moeten stellen. Mister Intellectueel, heb jij ooit aan een uitbreidend bewustzijn gedacht. Heb jij ooit aan dit soort dingen gedacht? Hoe zit het met alle anderen om jou heen? Dat is niet intuïtief, weet je? Zie je, er is ook een gekend spiritueel systeem dat jullie in die doos houdt. En dat, lieve mensen, is wat er met de nieuwe energie verandert. Jullie hebben veel weerstand om te veranderen, weet je? Jullie hebben evenveel weerstand tegen wetenschappelijk bewijs! Jullie zijn vaak tevreden om het te laten zijn zoals het is.

Laat mij jullie een parabel geven om te laten zien hoe weerspannig mensen kunnen zijn bij verschillende dingen en angstig zijn. Laat mij jullie mee terugnemen naar de Egeïsche zee. Er is daar een zeeman, Wo genaamd. Wo is het parabel voorbeeld – een Wo – man, geen man en geen vrouw. Wij gebruiken hem/haar altijd als voorbeeld. Ditmaal is Wo een zeeman en dat is hij zijn hele leven al geweest. Hij is heel vertrouwd met de zee maar er komt nu een storm opzetten, een waterhoos. De mist sluit hem in en Wo weet niet waar hij is. Het is een nacht waarop hij niet op de sterren kan navigeren omdat die niet zichtbaar zijn. Wo vreest voor zijn leven maar hij heeft dit al vaker meegemaakt. Het is in veertiende eeuw en hij heeft geen moderne uitvindingen ter beschikking – alleen moed.

Opeens verschijnt er een wezen op zijn schip en zegt:

“Wo, wij zijn hier om jou te helpen.”

Wo begrijpt het niet. Wie zou dat kunnen zijn? Het wezen was er net nog niet dus moest het niet-menselijk zijn. Wo moest direct afwegen of het goed of slecht voor hem was. Weten jullie dat jullie dat ook doen? In dit jaar 2006? Als er in deze zaal een verschijning zou komen is het eerste wat jullie doen: er bang voor zijn. Dat is niet eerlijk maar dat is wat de dualiteit jullie aandoet.

Dus, in gepaste dualiteit besluit Wo dat dit een goed ding moet zijn. Het zou de duivel kunnen zijn, weet je?

“Kom niet dichterbij. Wat wil jij?” zegt Wo.

“Wo, wij hebben jou hier gezien en jij zit in moeilijkheden, wij hebben een paar geschenken voor jou. Hier is een apparaat uit de toekomst, het heet radar. Je kunt het gebruiken. Hier, kijk op dit scherm en je weet waar het land is. Je kunt in die richting sturen.”

Wo keek ernaar en zei: “Dit is een apparaat van de duivel. Zoiets kan niet bestaan. Het zal nooit bestaan en het is alleen maar jouw kwade magie. Wat wil jij echt?”

De man zei: “Ik ben hier om jou te helpen, Wo! Hier is iets dat GPS heet. Je zult nu precies weten waar jij op de oceaan bent. Kijk naar dit scherm. Het geeft informatie die jou veilig terug zal brengen.”

Wo is bang en zegt de man van zijn schip af te gaan. Hij besluit om alleen verder te gaan. “Ik ga verder met wat ik zelf weet en waar ik aan gewend ben.” zegt Wo. En dat doet hij.

Ik heb jullie zojuist een beeld gegeven van hoe jullie zijn, mensen. Het is ook een voorbeeld van dualiteit op zijn meest efficiënte niveau. De dingen die Wo werden aangeboden waren niet eens geschenken van God. Zij waren gewoon de gebruikelijke technologie uit jullie tijd. Toch was Wo er bang voor. Hoe vaak hebben jullie hetzelfde pad belopen en het uitgeschreeuwd naar God om hulp? Als dan de antwoorden op een vreemde manier komen, zijn jullie eerst bang. Jullie zeggen: Nee, ik kan dat niet doen. Ik ben er bang voor.” Dat doen jullie allemaal en mijn partner heeft het de laatste twee dagen ook gedaan, en hij is nog wel een kanaal. De eerste menselijke reactie is angst. Jullie kunnen de geschenken niet zien waarvan jullie denken dat je ze niet kunt behappen in 3D. En jullie herkennen de goddelijkheid er helemaal niet in.

Het is tijd voor jullie om in te zien dat jullie een partnerschap hebben met God. Ik heb wat goed nieuws en ik zal het jullie zo geven. Velen zeggen: “Kryon, hoe kan ik geloven? Hoe kan ik een sterker geloof in deze dingen krijgen? Jij zegt dat de dualiteit bij mij is ingebouwd om mij van geloven af te houden dus hoe kom ik daar dan voorbij?”

De mensen wil het allemaal uitpluizen voordat zij het geloven. Daar zijn jullie kerken voor – een 3D-brug voor geloof. Zij schrijven alle regels voor jullie zodat jullie het begrijpen en je er goed bij voelen. Zij dienen hun eigen doel maar het opent alleen de deur die jullie je prettig laten voelen over dit alles.

Ik wil jullie een vraag stellen. Als jullie de zaal verlaten gaan veel van jullie met de auto en rijden ergens heen. Hoeveel van jullie zullen eerst de handleiding van de versnellingsbak doorlezen voordat jullie instappen? En hoe zit dat met die complexe motor? Jullie zullen nooit instappen zonder te weten hoe alles werkt? Maar dat doen jullie wel. Jullie doen dat steeds. Omdat het gewoon is en jullie erop vertrouwen. Jullie willen geloven? Het wordt tijd dat jullie iets gaan vertrouwen wat wij Kosmische Intelligentie noemen. Dat is de handleiding voor jullie geloof. Willen jullie dat, geliefden? Kosmische Intelligentie?

Ik ga het jullie op een hele basale manier geven. Willen jullie meer over jezelf weten? Willen jullie geloven? Alles wat jullie hoeven te doen is, met pure intentie, op die deur te duwen……de deur van de grote zaak. Zeg daarbij: “Lieve God, als het mogelijk is dat er dingen zijn die groter zijn dan ik ben waarvan ik af moet weten? Lieve God, ik probeer het niet uit te pluizen; ik wil alleen weten of het mogelijk is. Ik wil deze deur naar geloof openen.”

Hier is de belofte van vandaag: Ieder van jullie met pure intentie kan die deur openen. En als jullie dat doen activeren jullie iets goddelijks in jezelf. Dit is de drukknop waarop gedrukt wordt die jullie in staat stelt om achter de sluier te gaan. Met pure intentie stellen jullie de vraag en dan wordt alles opgetild.

Stel geen nieuwsgierige vragen. Het moet een vraag vol passie zijn vanuit het hart: Lieve God, laat mij zien wat er nodig is om verder te kijken dan mijn ongeloof.” En dan gaat het licht aan, geliefden. Ik zal jullie vertellen wat er gebeurt. Jullie DNA gaat veranderen! Dit is geen sprookje. Dit is geen fictie. Dit is het systeem dat de dualiteit neutraliseert maar het is geactiveerd uit vrije wil en pure intentie bij elk mens persoonlijk.

Het goede nieuws? Daar hebben wij het al eerder over gehad. Laag 10 van jullie DNA is verantwoordelijk voor hulp bij het geloven. Denk eraan als een groot deel van jullie lichaam dat jullie hele leven heeft geslapen maar er steeds klaar voor was om iets te doen. Het is verbonden met het goddelijke en als jullie op die deur gaan duwen met de passie van God zal het lichaam gaan reageren. Er gaan dingen rondom jullie veranderen en het geloof begint gecentreerd en geactiveerd te worden.

Langzaam beginnen jullie de kosmische intelligentie te begrijpen. Het is net alsof jullie worden aangesloten op de computer van God. Jullie hoeven niets te doen om dit te verdienen! Jullie hoeven niets anders te doen dan erom te vragen en dan begint de energie langzaam heen en weer te stromen. Jullie beginnen licht naar de Aarde te sturen. Jullie hoeven niet te weten waar het naartoe gaat of hoe dat in zijn werk gaat, of zelfs wie het zal ontvangen. Jullie openen de deur naar kosmische intelligentie en laten het gaan!

Sommigen van jullie hebben gezegd: “Hoe moeten wij bidden? Wij moeten een lijst hebben. Wij moeten de namen kennen. Hoe gaat het proces van bidden in zijn werk, Kryon? En als wij bidden, moeten wij dan het in het donker doen of moet het licht aan? Wat voor soort muziek? Dag of nacht? Kaarsen of kristallen?

Ik zal jullie een manier geven die jullie zal choqueren: Wat denken jullie ervan om naar het toilet te gaan, het licht uit te doen en te gaan bidden? Geen kaarsen, geen muziek, geen kristallen. Omdat er een engel in het toilet is die verbonden is met de bron en er zijn geen bij-artikelen nodig voor een engel. Jullie zullen de liefde van God in het donker voelen en jullie zullen niet bang zijn. Stop met het schrijven van de handleidingen en stuur alleen maar licht. Er zijn inderdaad nieuwe, elegante systemen ontwikkeld in deze energie om jullie te helpen die deur open te duwen. Jullie worden geacht die systemen niet weg te gooien omdat sommige ervan jullie echt kunnen helpen om die deur te openen. Het is interessant als je naar die nieuwe systemen kijkt want jullie zullen ontdekken dat vele ervan al in de laatste 15 jaar beschikbaar waren. Goed verzorgd, waren zij. Gegeven aan zeer hoge energieleraren. Kijk ernaar. Zij zijn er voor jullie en zij zorgen voor dat speciale ding: kosmische intelligentie.

Jullie helpen je goddelijkheid van binnen te ontdekken – dat is onze boodschap. Het ontwaken van de echte essentie van jullie ziel en jullie laten inzien dat jullie oneindig zijn – dat is onze boodschap. Hoeveel van jullie gaan hier straks weg en zijn gewoon blij om hier te zijn?

Of hoeveel van jullie gaan er zeggen: “Ik wilde enkele dingen in mijn leven veranderen. Ik ben het zat om mij overal druk om te maken,” Zie je, ik weet wie er hier zijn. Weten jullie hoeveel mensen er in deze groep zijn die healing nodig hebben? Hoeveel zoeken er echt healing in een groep van bijna 500 mensen? Doe niets, geliefde. Steek je hand niet op omdat ik het al weet. Het zijn er bijna 100.

Er zijn er die niet in balans zijn. Kwamen jullie hier misschien voor? Kijk voor balans niet naar het toneel want daar zal niets gebeuren. In plaats daarvan zijn er engelen om jullie heen en daar zijn jullie er een van. Misschien is het tijd om op die deur te duwen en je aan te sluiten op die kracht? Voel de kosmische intelligente nu op jullie drukken. Hoe weten jullie dat die er is? Ik zal het jullie zeggen: Jullie zullen je vredig voelen als daar eigenlijk helemaal geen reden voor is. Jullie zullen hier vredig vandaan gaan. Jullie problemen zullen niet zijn veranderd maar opeens zijn jullie niet alleen maar blij om hier te zijn. Jullie gaan ook vragen”Hoe deed hij dat?” En het antwoord stroomt naar jullie kant van de sluier – naar jullie toe. Jullie zullen vrede over jullie leven voelen. Jullie zullen je verzekerd voelen van de toekomst, zelfs als jullie die niet kennen of zien. Dingen zullen gaan veranderen. Zijn jullie daar klaar voor?

Al die jaren waarin ik bij jullie ben gekomen ben ik nooit veranderd. Ik heb nooit veranderd wat ik jullie vertel. Zo werkt de dualiteit. Sommigen horen het en anderen niet. Enkelen horen het alleen als zij angstig zijn en anderen beginnen zich te realiseren dat de informatie voorhanden is om te bestuderen en op te volgen in het gewone leven. Gezegend is de mens die dit ‘normaal’ vindt!
De groep die hier is zal nog blijven. Als jullie morgenochtend terugkomen is het eerste wat jullie gaan voelen dat de zaal klaar voor jullie is. Wij zullen klaar zijn om weer jullie hand vast te houden als jullie binnenkomen en om jullie voeten te wassen terwijl jullie hier zijn. Wij houden ervan om jullie deze momenten van gelukzaligheid en vreugde te geven – niet om ervoor te zorgen dat jullie kunnen ontsnappen, maar zo dat jullie zullen weten wat het is om binnen jullie meesterschap te zitten. Zo zullen jullie je elke dag van je leven voelen tot aan de dood. Dan komen jullie thuis. Dat is het systeem. Het is prachtig, weet je? Kwamen jullie voor een healing? Oh, dit zou er een goede tijd voor zijn!

Pauze.

Dan zijn er hier nog degenen die licht naar jullie zullen sturen en voor jullie zullen bidden. Engelen zijn jullie, allemaal.

En zo is het.

Kryon.