Kryon: DNA-laag 10.

Kryon DNA-laag 10.

Lee Carroll /21 december 2011

Laag 10 is de eerste van de goddelijke God-lagen en in feite de eerste Multi-dimensionale laag die een menselijke zoektocht begint naar God. Hij belichaamt vrije keuze en doet absoluut niets om een mens van ook maar iets spiritueels te overtuigen wanneer daar niet om wordt gevraagd.

Hij zorgt alleen voor leren en doet toch niets om te onderwijzen of te overtuigen. Integendeel, hij helpt gratie en begrip te plaatsen die de mens in staat stellen om zelf te ontdekken.

Net als andere lagen is hij slapende en wacht op inter-dimensionale ‘signalen’ uit bronnen die varieren door synchroniciteit. Hij is de eerste God-laag en ontwaakt niet volledig totdat de mens erom vraagt, het herkent of zich in een situatie bevindt waarin hij hem nodig heeft.

Geliefd mens, Dit is de liefde van God op zijn best want er is een energie in jouw DNA dat jou helpt om te geloven! Hij werkt met vrije keuze maar als jij op een dag besluit om te zoeken naar de schepper in jezelf begint hij aan zijn achtergrondondersteuning die zal helpen om alles waar jij naar kijkt zinvol te maken als jij vooruit gaat in spiritualiteit.

~ Kryon, Book 12 as channelled by Lee Carroll ~