Kryon: Door de ogen van ascensie. 2.

Kryon: Door de ogen van ascensie. 2.

Doorgegeven via Lee Carroll / 29 maart 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Hoeveel van jullie voelden het toen jullie hier binnenkwamen? Wat ligt er op de loer vanuit de andere dimensies waarvan zelfs jullie wetenschappers nu zeggen dat zij iets moeten bevatten? Ik zal jullie zeggen wat daar een onderdeel van is: Het is het onzichtbare. Het zijn ‘dingen die niet langer ontkend kunnen worden.’

Een zoete groep is hier drie dagen geleden in het midden van de nacht bijeengekomen. Deze groep bevestigde de speciale elementen waar deze zaal van is gemaakt. Het ging om informeren van het hout, het pleisterwerk en de bekleding. Ik sprak met het glas in het kristal, tegen het cement, de elementen die door de mens zijn gemaakt en geschapen zijn uit elementen die er al waren. Zij vertelden de elementen: “Er gaat hier over drie dagen iets gebeuren. Bereid de zaal voor op sjamanen.” Zij zeiden de materie in deze zaal om zichzelf te structureren voor viering en voorbereid te zijn op meesters. Dat was drie dagen geleden. Nu, vandaag, wandelden de sjamanen en de meesters naar binnen……en degenen die de intentie hebben om deze woorden te lezen.

Sommigen stellen de mogelijkheid van het krijgen van een boodschap door channeling ter discussie. Er zijn er nu ook hier die het niet geloven. Channeling moet een grap zijn, zeggen zij. Dat is toch niet de weg waardoor God spreekt met de mensen, nietwaar? Oh, dat is het wel! Zo is het altijd geweest! Zo zal het altijd gaan! Het is de weg van verlichting, weet je? Het is de weg van alle meesters die jullie kennen. Het is de weg van alle profeten waar jullie vanaf weten.

Mannen en vrouwen schreven alle geschriften, zoals jullie weten. Waar haalden zij hun informatie vandaan? Hoe kon er een geschrift komen als het alleen van de mens kwam? Ik zal het jullie zeggen. Als het informatie bevat de ‘goed voelt’ want dat spreekt recht tot de kern van jullie goddelijkheid. Er is een kern binnenin elk mens die vertelt of dingen goed zijn of niet. Het is een goddelijke kern omdat jullie oneindig zijn.

Lief mens, Ik ken jouw naam. En het is niet de naam waarmee je op Aarde rondloopt. Ik ken de naam die eeuwig is…..en dat doet het pleisterwerk ook…..en het ijzer, het cement, het glas en het kristal. Zij vieren die naam want deze planeet is bevolkt met de energie van die naam. Elk van jullie is een stukje van alles om jou heen. Op een dag zullen wij zelfs een channeling daarover geven.

Goed verborgen, is deze planeet. Dat is om ervoor te zorgen dat jullie je tests zonder inmenging kunnen doorstaan. De goddelijkheid is ook goed verborgen in wat jullie de dualiteit noemen. Zelfs vandaag is de vraag gesteld : “Waarom ik? Waarom nu? Waarom dit?’ Oh, laat ons de armen om jullie heen slaan.

Wordt het geen tijd? Aanvaard het opbloeien van de planeet. Een boom ziet er in de winter niet mooi uit maar de boom is leeftijdloos. De boom weet iets over de dingen. De boom begrijpt en realiseert zich dat over een tijdje, als het cyclische weer verandert, er weer gezondheid en schoonheid zullen zijn. Ga eens een boom daarover vragen in het holst van de winter en hij zal zeggen: “Kijk alsjeblieft nu niet naar mij. Kom later terug. Kom terug……alsjeblieft, kom terug. Als je mij weer ziet zal ik mooier zijn en de keer daarop misschien nog mooier.

“Met deze metafoor willen wij jullie zeggen, vier je leven! Vier het opbloeien en vier de winter als je dat wilt, want dit is waarom jullie hebben gevraagd, sjamanen. Op een tijd in jullie leven die jullie je waarschijnlijk niet eens herinneren vierde de goddelijkheid om jullie heen het feit dat jullie toestemming gaven om te doen wat jullie nu doen!

Doet “doet” geen dingen voor mensen. Dat is niet de manier. Integendeel, wat er gebeurt is voorzichtig georkestreerd met jullie toestemming. Jullie kunnen dat ontkennen en daarom zeggen: Waarom ik? Waarom nu, waarom dit?” Misschien is het omdat je niet helemaal overtuigd bent van de familie om je heen? Dus zitten jullie hier, mensen, en huilen om de Aarde. Wij hebben jullie over deze tijd verteld. (over de oorlog in Irak) en toch willen jullie het niet accepteren, nietwaar? Te veel zorgen, te veel ontbloeien.

Wat als ik jullie vertelde dat wat jullie nu op Aarde zien een van de laatste gebeurtenissen op deze planeet is? Misschien wordt er nu een model gemaakt voor iets wat jullie nooit meer willen zien. Wat als deze gebeurtenis een van de laatste van zijn soort is?

Er zullen er altijd zijn die zeggen: “O nee, dit in de mensheid eigen. Wij zullen elkaar altijd vernietigen. Oorlog zoals deze zal er altijd zijn. Er zullen altijd zulke dingen zijn.” Echt? Wat als ik jullie dit vertel: Alles wat in de laatste 12 jaar is gebeurd heeft die dingen getransformeerd. Wat als ik jullie vertel dat de sluier wordt opgetild en het bewustzijn beweegt, de strijd die wij beschreven tussen de oude en de nieuwe energie er een zal zijn die het bewustzijn informeert over “wat het nooit meer zal doen?”

Wat als ik jullie vertelde dat dit een nieuwe dispensatie is? Een wedergeboorte van bewustzijn. Wat als ik vertelde dat jullie hier zijn om dit mogelijk te maken? Jullie zouden kunnen zeggen: “Wel, wat heb ik daarmee te maken? Wat moet ik daarmee doen? Ik verafschuw het. Ik heb er een hekel aan.” Soms is er zulk werk te doen, weet je?

Laat de metaforen beginnen!

Daar ben jij, vuurtoren. Je staat op de rots, nietwaar, en je schijnt jouw licht. In feite heb je een plaats gevonden waar je verankerd bent, waar geen golf jou kan overspoelen en beschadigen. Niet alleen dat, je hebt jezelf op een gevaarlijke rots gezet, nietwaar? Dat is waarom je kwam, waarom je werd gebouwd. Je bent een vuurtoren.

Dan wordt het donker en zijn veel mensen bang. De schepen van de mensheid proberen zichzelf naar veilige havens te sturen voor welk doel jij bent neergezet. Binnen deze metafoor kun je de haven alles noemen wat je wilt. Misschien zijn er havens van wijsheid, integriteit, hoog bewustzijn, vrede op Aarde of van het Nieuwe Jeruzalem. Maar jij staat daar op de juiste plaats en op de juiste tijd.

Als het donker wordt, wordt het gevaarlijk. Het ziet er somber uit, nietwaar? Maar opeens ontsteek jij je licht. Je bent daar in volle glorie, vuurtoren, met het enige licht op de rotsen. Alles wat je doet is schijnen. De vele schepen zien het en een voor een begeven zij zich naar de veilige haven. De kapiteins van die schepen kennen jou niet. Zij ontmoeten jou en jouw familie nooit. Zij kennen jouw naam niet maar zij zien jouw licht en varen erop af. Soms zelfs intuïtief. Je bent je misschien niet eens bewust van jouw licht sinds je dat bij je hebt, maar de schepen om je heen weten het wel. De een na de ander bereiken zij de veilige haven.

Als er genoeg vuurtorens op Aarde zijn zullen de schepen van de mensheid allemaal hun weg vinden naar de veilige haven. En door de eeuwen heen, vuurtorens van de Aarde, blijf stevig staan, hoe de politieke omstandigheden van die tijd ook zijn. Laat mij je dit vragen, vuurtoren: Als jij stevig op de rots staat, aan welke kant van de huidige worsteling sta jij dan? Welke taal spreek jij tegen de kapitein van het schip? Het antwoord is dat jij geen kant kiest en geen dialoog voerde met de kapitein van welk schip dan ook. Integendeel, jij stond daar alleen maar, geankerd in de liefde van God en hielp alle schepen om in het donker te kunnen zien.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik zeg. Stijg boven de strijd uit. Wat jouw cultuur ook van jou vraagt of wat jouw drie-dimensionaliteit ook zegt dat er van je verwacht wordt, stop! Begrijp dat jij boven de polariteit van anderen uitstijgt. In plaats daarvan is er een laag van nieuwe wijsheid. Het is bijna een laag van ascensie. Het is een laag die duidelijk, heel duidelijk begrijpt wat er aan de hand is. Wat denk jij te gaan doen? Ik zal het je zeggen, vuurtoren, en ik zal er duidelijk over zijn.

Kijkt de vuurtoren naar de vlaggen van de schepen die hij helpt? Nee, Vraagt hij naar de politieke opvattingen van de kapiteins van de schepen? Nee. De vuurtoren houdt van de mensheid en hij is er gewoon om te helpen bij het totale plaatje onafhankelijk van wat anderen als correct of incorrect zien.

Waar denk jij dat de problemen op de planeet zich nu bevinden? Lezer, waar zijn de problemen op de planeet? Denk er eens over na waar dat is. Misschien in een land – misschien een slagveld of een cultuur of een plaats waar ziekte heerst. Misschien in een klein kantoor dat ovaal is (oval office, Witte Huis)? Hoe jouw kijk erop ook is, luister goed, ga boven de strijd staan. Absorbeer de kwaadheid of de polarisatie van meningen niet. Ga erboven staan!

Die plaatsen die in problemen zijn, zijn schemerig en duister. Zij hebben niet het licht wat jij hebt. Wat ga jij dus met dat licht doen? Het gaat niet over het sturen van een of andere politieke boodschap. Het gaat zelfs niet over het sturen van vrede of wat voor idee jij ook hebt, naar gebieden die dat nodig hebben. Oh nee. In plaats daarvan gaat het om het ontsteken van licht! Wat zou er gebeuren als jullie het licht dat jullie hebben – de goddelijkheid die jullie hebben – naar een donkere plaats zouden sturen? Wat zou er gebeuren?

Soms wandelen mensen in het donker en weten zij het zelfs niet. Als het licht is ingeschakeld zijn zij verbaasd en zien zij dingen die zij nooit eerder hadden gezien. Dus als jij het licht ontsteekt heb je niemand een bericht gestuurd. Integendeel, alles wat jij hebt gedaan is hen in staat te stellen om te kunnen zien. Jij hebt hen vrije keuze gegeven en de wijsheid die van hun is om te gaan kijken wat er binnenin hen schuilt.

Het heet onthulling. Ik wil jou herinneren aan tijden in jouw leven waarin jij dingen ontdekte waarvan je niet wist dat zij zo waren. Ik wil dat jij je de momenten in jouw leven herinnert waarop jij de ‘Ah-ha ervaring’ had als je een of andere beslissing nam die de dingen voor altijd veranderde. Dat is het proces van de vuurtoren en van het licht dat jij met je meedraagt. En daar willen wij het over hebben.

Wat is het verschil tussen de energie van vandaag en die van laten wij zeggen een maand geleden?

Wij spreken met jullie in het jaar van de vijf, in de maand van de drie. (2003, maart). De vijf vertegenwoordigt verandering en de drie is een katalysator. Een katalysator is iets wat ergens op drukt, nietwaar? Als die wordt gecombineerd met iets anders laat de katalysator iets gebeuren. Als er geen combinatie is blijft de katalysator onbeweeglijk, zonder energie. Samen zijn zij een acht en dat is het cijfer dat wij gaven voor deze nieuwe dispensatie van verantwoordelijkheid.

Alle dingen die jullie nu zien gebeuren zijn geen toevalligheden. Jij kunt boven de keuzen van 3D gaat staan en in plaats daarvan de kans aanpakken voor wijsheid en het uitstralen van licht. Dat is de boodschap. Het is de boodschap die een tijdje geleden aan mijn partner gaf om door te sturen. Het is het bericht wat ik nu doorgeef. Dit is waarom jullie hier kwamen. In deze tijden zullen velen gedeprimeerd zijn door wat de cultuur of de politiek hen vertellen dat zij moeten doen. Hoeveel van jullie kunnen in plaats daarvan de ladder in de vuurtoren opklimmen en de mantel van Spirit aantrekken en je licht laten schijnen? Wees niet verbaasd als je alleen bent als je dat doet. Misschien begrijp je hoe dit werkt. Het is de vuurtorenwachter die vandaag alleen in deze zaal is of dit leest en die is omgeven door andere vuurtorenwachters.

Laat de boodschap beginnen:

Niets is zo diepgaand als hetgeen waar wij het de laatste tijd met jullie over hebben gehad. Vandaag zullen sommigen beschouwen als deel 2 van een grotere boodschap. Jullie hebben gelijk. Dat is zo.

Waarom heeft Kryon die informatie niet eerder gegeven? Sommigen hebben gevraagd waarom Kryon in de laatste 12 jaar nooit direct over de ascensie-energie heeft gesproken. Nu weten jullie het. Het was een onderwerp dat niet in zijn geheel kon worden aangesneden voordat het raster op zijn plaats was. Wij wisten zelfs nog niet hoe die energie zou zijn die jullie zouden vestigen. Nu is die energie hier. Laat mij jullie dit vragen: Als je een lange reis zou maken van het ene continent naar het andere, zou je dan midden op de oceaan stoppen en klagen dat je er nog niet bent? Zou je de kapitein overboord gooien omdat jij je bestemming nog niet had bereikt? Het antwoord lijkt wel duidelijk en toch zijn er velen die het schip van verlichting in het midden van de reis hebben verlaten,,,,,,omdat Kryon het schip niet wilde laten stoppen en hen instructies te geven voor de weg naar de lokkende haven. Misschien bevinden zij zich op een zinkend schip terwijl dat van jullie uiteindelijk de haven heeft bereikt, klaar om de bibliotheek van kennis aan boord te nemen.

Als je voorbij die twee eerste stappen bent die het resultaat zijn van jouw duwen op de deur van oneindigheid, gaat het werk beginnen. “Goed, Kryon, hoeveel stappen zitten er in dit werk?” Weer is het antwoord: Ja! (gelach) Hoeveel stappen zijn er naar de oneindigheid als zij zich een voor een vertonen? Is er een of zijn er meer? En als er meer zijn, hoeveel meer? Hoe lang is een snaar? Wat is de lengte van een cirkel? Begin jij te begrijpen dat Spirit jou geen lineair antwoord waar jij al lang naar hebt uitgekeken kan geven op die vraag omdat het een niet-lineaire inter-dimensionale vraag is?

Het grote plaatje – Een onthulling van mogelijkheden.

Ik zal jullie nu enige dingen geven die zich voordoen tijdens het proces van ascensie. Wat gebeurt er als een mens begint om zijn eigen meesterschap te aanvaarden? Oh, luister. Voor sommigen duurt dat twee seconden en voor anderen dagen of misschien wel jaren. Dit is erg moeilijk. Wat wij beschrijven gebeurt in twee seconden niet-lineaire tijd als de sluier opeens wordt opgelicht en je de mensheid ziet – in zijn geheel, opeens – en dan huil jij.

Het is niet alleen dat je de onmenselijkheid van mens tot mens te zien krijgt. Het zijn niet alleen degenen die sterven waarom jij zou huilen. Oh, nee. In plaats daarvan zie jij even het totaalplaatje en dat valt niet mee voor jou. Als je kijkt door de ogen van ascensie is een van de eerste dingen die er gebeuren dat jij wordt overdonderd door de gevoeligheid daarvan. Je krijgt te zien wat er in feite op Aarde gebeurt en je kunt er geen touw aan vastknopen.

Meester sjamaan, dit zal verklaren waarom velen heel hard weglopen. Zij kunnen niet eens de eerste stap zetten. Zij zullen alles doen om zich af te zonderen zodat zij het nooit hoeven te zien of te horen en er nooit over hoeven te vertellen. Overgevoelig? Dat is zachtjes uitgedrukt. Het is maar een stap en geen stap waarvan jij denkt dat je erom gevraagd hebt. Maar het is een resultaat van iets waar je wel om gevraagd hebt.

Deze eerste reactie kan snel voorbij gaan maar hij kan ook heel lang duren. Dat hangt van jou af. Hoevelen zullen er blijven steken en nooit begrijpen dat het een onderdeel van de reis is? Dat zijn er momenteel veel. Het is de voorkennis hiervan die jou zal helpen er doorheen te komen. Velen zijn verlamd van ontzag en willen zelfs beginnen of verdergaan.

Dit is het bewustzijn van verantwoording. En het is voor velen een schok. De dagen zijn voorbij waarop je kon zitten en bidden voor degenen in moeilijkheden en niets te voelen. In plaats daarvan moet je voor enige momenten diegenen in moeilijkheden ZIJN. Je ziet het lijden, de zorgen en de lessen. Door de ogen van de geascendeerden zie jij de dualiteit van de aardse mens en je huilt om hun pogingen. Jij bezoekt hun harten en je ‘ziet’ het hart van de mensheid.

Een deel van de Aarde worden – zoals nooit tevoren.

Als jij hier doorheen bent gegaan komt er nog een gelijkwaardige stap, of reactie waarin je ook zou kunnen blijven steken. Opeens begin jij je te verbinden met de Aarde – het stof van de Aarde. Je kijkt anders naar de bomen en de luchten van de Aarde. Jouw passie gaat omhoog en je ziet jezelf als een deel van dit levenssysteem. Nu ga je huilen om de planeet! Inderdaad gaan deze eerste twee stappen over verantwoordelijkheid en bewustzijn maar je zou kunnen vragen hoe het spiritueel gezien komt dat je gaat huilen? Dat komt omdat je verliefd wordt op de mensheid en de Aarde. Het komt omdat je verliefd wordt op alles.

Ik wil je zeggen dat als de sluier verwijderd is de koren van wie jullie werkelijk zijn hun liederen zingen en de liefde van God de toon is. En sommigen van jullie zullen dit niet aankunnen. Jullie zullen zeggen: “Veel te gevoelig! Ik word veel te gevoelig.”En dan ga je wat dan ook zoeken om je ervan af te houden om te zien wat je nodig hebt. Je loopt ervan weg.

Je kunt die houding zolang aanhouden als je wilt maar wij vertellen jullie over deze dingen zodat je ze zult herkennen en ernaar zult kijken als naar een lange reis, een reis van de ene plaats naar de andere. Misschien is het van de ene haven naar de andere of misschien is het een reis over een grote oceaan.

De eerste twee reacties op de energie van ascensie zijn als een voorwoord in een boek van kennis. Zij vertegenwoordigen een vaststellen van een houding en een onthulling van spirituele mogelijkheden. Zij verzachten de menselijke geest voor wat er gaat komen.

Inter-dimensionaliteit zorgt voor een heel ander concept van leven. Er is een palet van leren voorhanden, van een uitdrukking die eraan komt. Dit kan op allerlei manieren zichtbaar worden Het het ‘Het ascensie palet.’ Hier zijn de zes kleuren op dat palet.

Het palet van leren.

Er is een attribuut dat als eerste op het palet moet komen. Wat is de volgende stap na de voorgaande reacties die wij hebben beschreven? Nadat er de intentie is, nadat de deur is geopend, nadat je verliefd bent geworden op de planeet en gehuild hebt om de mensheid en je nu stabiel genoeg bent om met het leerproces te beginnen, wat is dan het eerste wat je zult leren? Hoe zal ik je dat vertellen? Je zult gaan beginnen met iets uit jouw DNA te verwijderen!

De volgende stap is uniek. Ik wil dat je iets begrijpt over de inter-dimensionale beker met DNA-informatie. Al die lagen binnen het DNA die je niet kunt zien – degenen die zijn gevuld met karmische informatie en levenslessen – degenen die beschrijven hoe jij nu bent – jouw tijdelijke contracten – zijn complete, volledige lagen. Die beker met DNA is altijd gevuld. Al het DNA wordt gebruikt voor informatie, elk deel. Er is geen ongebruikt deel. Het hele DNA-complex van ieder mens is tot aan de nok toe gevuld als je aankomt op de planeet.

Je zou kunnen vragen: “Wat bevatten sommige van die lagen?” Laat mij jou vertellen wat een laag bevat: Hij bevat een stelling over dualiteit, een attribuut van de menselijke natuur. Het is iets waarbij jullie op het punt staan om het te verwijderen en het is gecompliceerd omdat het ‘angst’ is.

Angst en wijsheid…. de inter-dimensionale broers.

Vind voor mij eens een meester die bang is. Misschien heb je de levens van een aantal van hen bestudeerd? Misschien voelde jij dat zij bang waren maar goed wisten te doen alsof zij vertrouwen hadden? Noem mij de naam van die meester die jij wilt bestuderen en ik zal je zeggen dat hij niet bang was en ik zal je ook zeggen waarom. In die beker van DNA was de laag die bij de mens gevuld is met angst, bij de meester leeg. Het ascensieproces verwijderde het. Dit proces was de totale en complete verwijdering van de energie van de menselijke psyche, van het lichaam, van de goddelijkheid en van alle dingen die erbij hoorden.

Dit is feitelijk de eerste ‘werkstap’ in het ascensieproces. De angstaanjagende dingen met jouw postzegel en naam erop moeten weggehaald worden, letterlijk eruit getrokken worden als een draad uit het DNA van jouw lichaam en gewonden worden om een spoel – de spoel van angst – en meedogenloos bij het vuil gegooid worden om nooit meer door jou gebruikt te worden. Het is een verandering van de menselijke natuur en een diepgaande die weggenomen zal worden.

Om dit je nog moeilijker voor te stellen zal ik jou nu iets inter-dimensionaals vertellen over het DNA. Angst is gepositioneerd als een omhulsel om elke laag en wij noemen dat het ‘kristallijnen omhulsel.’ Onthoud dat het ‘kristallijnen omhulsel’ een metafoor is voor een ‘herinnering van kennis’ en smeekt om te worden her-programmeerd en veranderd. Verstopt in deze informatie zit het geheim over hoe DNA is opgewerkt en hoe wonderen tot stand worden gebracht binnen jullie lichaam.

Het eerste resultaat van het wegnemen van angst is dat Die volle Beker DNA nog maar gedeeltelijk gevuld is. Het maakt niet uit hoeveel angst er werd verwijderd, de beker is niet meer helemaal gevuld. Sommigen zullen zeggen dat omdat ieder mens verschillend is er ook verschillende ruimten zullen zijn in de bekers. Feitelijk is er evenveel ‘angstpotentie’ in ieder mens. Het lijkt alleen maar zo dat de een meer heeft dan de ander omdat een deel van het spirituele proces bestaat uit het verwijderen ervan.

Wat wij zeggen is dat ieder mens evenveel ‘angstpotentieel’ heeft maar dat het de balans van een mens is die bepaalt hoeveel ervan daadwerkelijk wordt gemanifesteerd. In dit goddelijke proces zal de mens die angst hoe dan ook verwijderen.

Nu gaat het nog iets gecompliceerder worden. Dit palet waarover ik jullie vertel is een onderdeel van een inter-dimensionale groep. Deze groep zit boven en in rechte hoeken ten opzichte van elkaar.

Zij staan niet in een lijn of een wachtrij, erop wachtend om te worden gebruikt. Je kunt geen beroep doen op de ene en dan op de volgende, Integendeel, zij worden tegelijk gebruikt en toch alleen. Denk aan de schilder. Het palet van vermengde, gekleurde verf bestaat in een cirkel. Om de afbeelding te schilderen die in het hoofd van de schilder zit lijkt het erop dat hij ze een voor een gebruikt maar in de realiteit denkt hij aan het geheel terwijl hij zijn penseel steeds weer in dezelfde kleur verf doopt om zijn visioen te scheppen. Hij gebruikt de kleuren niet een voor een. Hij gebruikt steeds alle kleuren. Het geheel wordt daardoor geschapen vanaf het palet en het is een unieke creatie. Let op….de artiest eindigt niet met een schilderij van een palet! Begrijp jij dat hoewel het palet voor iedereen hetzelfde kan zijn, het resultaat ervan voor iedereen verschillend is?

Als je die draad van angst eruit haalt is er nog een stuk op het palet dat het begint te vervangen. Het attribuut wat ervoor in de plaats komt om de beker te vullen is Wijsheid! Stel je eens voor: Stel je eens voor, een mens die op Aarde rondloopt zonder angst en met toegenomen wijsheid. Lijkt dat op een meester? Ja, dat doet het. Het is een transformatie…..een alchemie. Het is een diepgaande verandering in de menselijke natuur en in de basisomstandigheden waarmee je bent geboren.

De Tempel van verjonging herbezocht. (Kryon Boek II)

Er is hierbij een precedent op moleculair niveau en het is er een uit de oudheid die wij al eerder hebben besproken. Er is een proces in cellulaire verjonging zoals dat werd ondervonden in de tempel in Atlantis en dat is het proces van herschrijven en verwijderen rondom lagen van het DNA.

In die dagen gebeurde er iets interessants met de apparatuur van verjonging, [Kryon Boek II – 1993].

In het proces dat wij beschreven was het DNA verbonden op een tijdelijke manier. Er moest dus regelmatig behandeld worden. Wat er leek te zijn verwijderd leek na verloop van tijd weer terug te komen. De behandeling werd dus cyclisch; weghalen, terugkomen, weghalen, terugkomen etc. De tijdcyclus was ongeveer 3 jaar. Daarom kun je zeggen dat zelfs zelfs het beste verjongingsprogramma van de mensheid – en dat was het in die tijd – alleen maar een tijdje werkte totdat e natuurlijke staat van jullie biologie zich herstelde van de magnetische omgekeerde verandering in de tijd.

In het Ascentie proces is er geen teruggang. Het DNA-omhulsel wordt herschreven en de angst is verwijderd. Het gaat over het scheppen van een unieke mens. – een mens die, als je het onder een inter-dimensionale microscoop zou kunnen bekijken was veranderd ten opzichte van het DNA bij de geboorte. Bij deze stap is geen apparatuur benodigd en de kracht van een opgelichte sluier en een stabiel, veranderd raster vullen de machine van het proces aan.

Wij hebben net twee van de zes attributen beschreven van het inter-dimensionale palet: Angst en wijsheid. Het ene dat het andere vervangt. Hoe lang duurt dat? Wat denk je van drie dagen of van 30 jaar? Wat is het dat de mens hiertoe in staat stelt? Wat de goddelijke tijdcyclus van de mens? Al deze dingen spelen binnen dit scenario. Elke handleiding voor ascensie is anders.

Balans.

Laat mij de derde beschrijven. Hij zit op het ascensiepalet en heet balans maar is in feite een karmische

herschrijving. Er is een laag van jullie DNA die jullie karma hebben genoemd. Het is echter een compleet verkeerde benaming, In deze energie zijn alle processen die om het karma heen wentelden, de resultaten erom heen en het doel ervan, behoorlijk verminderd.

Wij hebben het eerder gehad over een van de attributen van het pure indigokind. Het is het compleet ontbreken van karma, wist je dat? Je kunt een indigokind zich niet schuldig laten voelen. Zij hebben daarvoor geen programmering. Het heeft voor hen geen betekenis omdat bijna altijd een manifestatie is van karmische energie. Als de DNA-beker altijd vol moet zijn wat denk je dan wat het indigokind heeft in plaats van karma? Het antwoord? Compassie en de zoektocht naar oplossingen voor conflicten. Daarom hebben wij hen de ‘vredestichters’ genoemd.

Een voorspelling.

Hier is een duidelijk potentieel voor jullie tijd. Er zal een tijd komen waarin een jonge Palestijn en een jonge Israëliër oog in oog staan, beiden met een indigo-bewustzijn. Zij zullen elkaar aankijken en zullen een overeenkomst sluiten om iets anders te beginnen – iets wat je nog nooit in het Midden Oosten hebt gezien. Zij zullen het erover eens zijn dat het niets uitmaakt wat er gebeurd is op het land waar zij op staan – wie wat tegen wie deed – wie denk dat hij wat in eigendom heeft, of wie er eerst kwam. Zij in plaats daarvan komen overeen om de geschiedenis te herschrijven en het NU te laten beginnen.

Zij zullen dat doen zonder hun spirituele geloven en hun culturen te veranderen. Alleen het bewustzijn van het verleden zal veranderen. Om dat te kunnen bewerkstelligen moet het kristallijnen raster van de planeet ook veranderen. Daar wachten zij op. Het zal nog een paar jaar duren voordat dat zal gebeuren. Het potentieel staat zo sterk op het radarscherm van jullie direct nabije toekomst dat wij jullie zelfs de namen zouden willen geven, maar dat kunnen wij niet want het kan een van 18 mensen zijn. Zij leven nu allemaal. Een van hen kan een vrouw zijn.

Als er in een inter-dimensionaal scenario geen verleden en toekomst zijn, wat zou er dan in een laag zitten die jullie karma noemen en die de motor was die energie haalde uit uitdrukkingen uit het verleden? Wat denk je? Begrijp je hoe de energieverhoging van deze planeet verouderde attributen schiep binnen het spirituele deel van het menselijk DNA? Het ascensieproces zal al het karma vervangen met iets wat jullie niet zullen begrijpen. De tijdloze balans van het NU. Denk eraan als instant karma of NU-karma. Jij genereert het en vervult het in een stap!

Je kunt absoluut niet meten wat er nu gebeurt ten opzichte van een soort spirituele blauwdruk die je had binnen de oudste leringen of teksten op de planeet. Je kunt geen nieuwe energie weghalen bij de leraren van de oude energie! Toch proberen velen het niet alleen, zij gebruiken de oude informatie als wapens bij hun streven om jouw opwaardering tegen te houden en jouw licht zonder betekenis te laten zijn. Zij proberen de nieuwe energie te stoppen door het oude te citeren. Kijk ernaar en neem jouw eigen beslissingen als die argumenten naar voren worden gebracht.

Je zou kunnen vragen: “Maar gaven de meesters ons die informatie niet?” Het antwoord is ja, maar de meesters gaven informatie voor een bestaande energie, niet een die nog niet was gebeurd en zelfs ook niet werd verwacht. De meesters die op Aarde rondliepen waren tijdloos. Op een bepaald niveau wisten zij dat hun woorden altijd zouden worden gehoord, maar geen van hen kon de veranderingen voorzien die jullie hebben volbracht op deze planeet!

Sommige mensen lachen daarom. “God weet alles wat er zal gebeuren,” zeggen zij. Laat mij jullie dit vragen: Als dat zo is, waarom zij jullie dan hier en spelen een scenario dat de toekomst van het universum zal beïnvloeden? Als de toekomst al bekend is zouden jullie hier niet moeten zijn! Er is geen reden voor die test. Bekijk het eens zo: God kent elk potentieel dat ooit zou kunnen gebeuren in het NU. De mensheid schept en selecteert een van die potentiëlen en manifesteert dat in een realiteit die een katalysator is voor alle schepping.

De meesters die in de geschiedenis op Aarde rondliepen hadden zelfs controle over de materie om hen heen. Zie je, zij waren verliefd op de Aarde. Zij wisten dat materie terug praat. Zij waren in het nu, steeds zonder karma. Er waren er zelfs die deze attributen bezaten en dat dagelijks aan de massa’s lieten zien.

Wat doet de nieuwe geascendeerde op deze planeet met deze nieuwe energie van wijsheid en balans? Wat doe jij, lichtwerker, als je de mantel van ascensie aantrekt? Wat is de reden van jouw bestaan in de nieuwe energie? Het is om te veranderen wat er om je heen is door het proces van het ontsteken van het licht opdat anderen met vrije keus nieuwe concepten kunnen zien…..die gebracht zijn door jullie resultaten.

Het werk op Aarde dat de vibratie van de planeet verhoogt.

Laten wij met de Aarde beginnen. Degene die is geascendeerd en op de planeet als mens rondloopt is degene die de materie als zijn partner heeft. Dit is degene die verliefd is op het noorden en het zuiden, op het oosten en het westen. Het is degene waar dieren zich toe aangetrokken voelen en degene waar mensen graag bij vertoeven. Het is een mens in ascensie die echt verliefd is op de planeet. En deze speciale verbintenis zorgt voor werk op de planeet dat niemand anders kan doen zoals hij.

Het herschrijven van het kristallijnen raster gaat het belangrijkste spirituele werk worden tot 2012. Het herschrijven van de kristallijnen raster zal het verleden van de planeet veranderen. Er is niemand die zo goed naar de energie van de Aarde luistert dan degene zonder angst…..degene die verliefd is op de lucht en op het water, de bomen en de grond. Toen de meesters op de Aarde rondliepen werkten de elementen met hen samen….natuurkunde boog waar zij liepen. Diepgaand werk op Aarde is meer dan alleen maar een vuurtoren zijn. Integendeel, het is een inter-dimensionale vuurtoren – een die zijn licht aan de top en aan de bodem van toren even helder uitstraalt. Het schijnt een licht op de planeet dat even sterk is als dat aan de bovenkant.

De situatie werk – Licht sturen naar plaatsen die daar behoefte aan hebben.

Volgende is: De Situatie.

Er is geen groter strijder op de planeet dan degene die is geascendeerd en de mantel van Spirit heeft aangetrokken. De mens kan licht laten schijnen op die donkere plaatsen door de wijsheid die hij heeft en door het ontbreken van angst. Dit kan buiten de cultuur, politiek en religieus vooroordeel om gebeuren.

Deze nieuwe mens heeft een gevoel voor de plaats waar de problemen zijn en om vooruit te lopen op de oplossingen en degenen om hem heen te verzamelen die kunnen helpen om licht te sturen naar de gebieden die dat het meest nodig hebben. Ieder van jullie heeft een gebruiksaanwijzing hiervoor en elk daarvan is verschillend.

Biologiewerk – Het veranderen van jouw eigen levenscontract.


En de laatste? Wel, dat is de beste voor jullie allemaal. Het is ook niet de laatste want wij hebben jullie er zes gegeven. Hij heet: Controle over jouw eigen biologie.

Denk jij echt dat je in de ascensiestatus kunt zijn en de biologie kunt houden die je nu hebt? Je weet wel beter! Sommigen van jullie zijn daadwerkelijk het proces begonnen door pure intentie. Misschien had je het zelfs niet eens in de gaten dat je de ascensiestatus inging. Toch gaf je toestemming om naar de volgende stap te gaan.

Weet jij hoeveel goddelijke, spirituele oren gespitst waren toen jij dat zei? Deze prachtige spirituele helpers die al jouw hele leven bij je zijn, zijn in actie gekomen. Misschien ben je al dit proces begonnen? Als je dat hebt gedaan is dat geen toeval, lief mens. Jij hebt de kracht om jouw eigen levensduur te herschrijven. Jij hebt de kracht om het menselijk genoom te veranderen. Wij hebben het eerder gezegd en wij zeggen het weer. Wat is het wat jouw vader had, jouw moeder had, jouw zuster had of jouw broer had waar jij bang voor bent om het ook te krijgen? Begin jij eindelijk te begrijpen dat wat het ook is het alleen maar een ‘beginstand’ was? Begrijp je nu dat die ‘beginstand’ erom smeekt om veranderd te worden? Hij ligt daar klaar om instructies te ontvangen van wat wij eerder ‘de baas’ hebben genoemd. (Jij!)

Waarom meesterschap scheppen en doodgaan, weer terugkomende weer 20 jaar gebruiken om op te groeien en het terug te krijgen? Nee, dit is jouw tijd. Bezit die! Welke gewoonten heb jij waarvan je weet dat zij jouw lichaam vernietigen en de dag sneller naderbij brengen waarop jouw lichaam faalt? Misschien kun je ze kwijtraken? Denk er eens over na. Hoe lang wil jij hier blijven om de planeet te veranderen en om het verschil uit te maken voor degenen om je heen? Je hebt hier eonenlang op gewacht, weet je dat? Nu zit je er middenin! Er is in de geschiedenis van de mensheid nooit een tijd geweest als deze – nooit! Het is jouw tijd om langer te blijven dan jouw imprints zeggen dat je zou moeten toen je werd geboren. Nu is deze biologische klok van jouw leven volledig in jouw handen. Dat is de kracht van diegenen, door de ‘ogen van ascensie’ gezien.

Als laatste…..

De gereedschappen zijn nooit zo scherp en verfijnd geweest. De informatie is nooit helderder geweest. De uitnodiging voor meesterschap is nog nooit zo sterk geweest als nu. De terugkomst van alle meesters van het oude heeft al plaatsgevonden. Zij zijn in het raster van de planeet, allemaal samen, allemaal gegroepeerd, allemaal hier om te zorgen voor de ‘machine voor ascensie van de mensheid.’

Wat is jouw verantwoordelijk bij dit alles? Eerst, verklaar het geldig voor jezelf. Geloof niets dat niet goed voor jou voelt. Neem de tijd om het in jouw realiteit op te nemen gebaseerd op jouw eigen intellect, intelligentie en spirituele kern.

Nu zeg ik jou dit: Misschien kwam je naar de Aarde om te kijken naar en feitelijk mee te doen aan het Nieuwe Jeruzalem? Wat een verantwoordelijkheid! Misschien ben jij daarom hier! En daarom zit jij in de stoel te lezen of te luisteren en je deze boodschap te herinneren.

Nu is de boodschap voor dit moment compleet en aldus hebben twee ogen deze pagina’s gelezen en hebben een keus als zij het boek neerleggen. Zou het zo kunnen zijn dat Spirit op deze manier tegen de mensheid spreekt? Wat als alles wat is onthuld waar is? Wie ben jij en waarom ben jij hier? Wat brengt jou in een staat van ontwaken…..een staat waarvoor je hier bent gekomen of de tijd neemt om dit te lezen? Denk jij dat het toeval is? Dat is het niet. Misschien is het waarom jij gevraagd hebt…..als je aan Spirit vraagt: “Lieve Spirit, vertel mij wat ik moet weten.”

Begin die vuurtoren te bouwen. Maak je klaar om de lamp aan te steken. Er zijn diepgaander mensen op de planeet dan degenen die het licht van de kennis van ascensie dragen. Het is de kennis en wijsheid dat zij invloed hebben op het bewustzijn om hen heen en aanzetten tot onthulling, het aandoen van het licht en het tonen van dingen die voorheen onzichtbaar waren.

En daarom houden wij zoveel van jou. Er zijn hier nu vele entiteiten die op jullie drukken en zeggen: “Dank je, voor het vervullen van jouw potentieel.” En tegen de mensen hier en tegen degenen die lezen en die angstig zijn, degenen die niet begrijpen waarom er onlangs uitdagende dingen in hun leven zijn gebeurd.

Wij wassen jullie voeten. Dat is waarom het werk heet, lichtwerker. Wij beloven om vlak naast jou te staan en om te zijn waar jij ons nodig hebt om te helpen beslissingen te nemen. Wij willen dat jij een lange, lange tijd blijft. Wij willen dat jij deelneemt aan een vredig bestaan met de vreugde en de liefde van God elk moment aan jouw zijde.

En zo is het.

Kryon