Kryon Dringende boodschap – De Veldslag tussen Donker en Licht

Kryon

Dringende boodschap

De Veldslag tussen Donker en Licht

7 Mei 2022 / Door Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lee deelt met ons wat Kryon vertelt over de huidige veldslag tussen Licht en Donker die nu op Aarde plaatsvindt.

Een onverwachte situatie

Als jullie terugkijken/lezen naar de boodschappen van maart zullen jullie merken dat het interessant genoeg zo is dat Kryon wist wat er zou gaan gebeuren.

In sommige channelings ging het letterlijk over dit potentieel. Maar daar wil ik het niet over hebben. Ik wil het hebben over de manier waarop dit ons allemaal heeft geschokt en verrast.

Ook al heeft Kryon al eerder gesproken over de dingen die er gebeuren, wij hadden niet verwacht dat het op deze manier zou gaan gebeuren. Ik wil het hier gewoon even over hebben. Ik wil erover spreken op een manier waarbij ik niemand politiek wil beledigen, of met goed of fout of wat landen zouden moeten doen en niet doen, maar ik moet het toch zeggen. Ik ben acht keer in Rusland geweest en twee keer in de Oekraïne.

Ik heb gestaan waar de ontploffingen nu plaatsvinden. Wat ik in deze twee landen zag was dat de mensen daar net zo zijn als wij. In Rusland houden zij van hun families en willen zij net zo graag vrede als wij, echt! Wij zagen geluk, goede tijden en mensen die precies hetzelfde voor hun kinderen wilden. De tweede keer dat ik in de Oekraïne was vierde men juist hun onafhankelijkheid van het Sovjetblok.

Wij zien al deze dingen, maar wat wij algemeen zien zijn mensen die willen wat wij willen. Naar mijn idee is wat er vandaag gebeurt iets dat geen enkel land wil, en toch is het er nu. Het is donker, vlak voor onze neus en het is afschuwelijk. Ik was meteen ondersteboven over hoe oud dit was. Sommige mensen zeiden: “Welkom in 1943!” Want zo ziet het eruit!

Er kwam een Opwaardering aan

Het is gewoon afschuwelijk….de dingen die wij zien en die daar zijn gebeurd door hun onredelijkheid. Wij zijn erdoor geraakt alsof het niet van deze wereld is. Het is als een oud nieuwsriedeltje. Ik wil vertellen wat Kryon met name hierover zei zodat jullie het weten. Wij hebben dit niet verwacht.

Als je luistert naar wat Kryon in de afgelopen twee jaar heeft verteld, zijn deze twee stappen vooruit er een achteruit. Het belangrijkste wat hij zei was: “Er kwam een Opwaardering aan. Er zou een Opwaardering komen!” Hij zei dit zoveel jaren geleden al en toen het echt begon ging dit geleidelijk.

Wij begonnen een geleidelijke verandering te zien in wat wij wilden en wat de planeet wilde bij de ervaringen in 2012 met de Maya-kalender….met de processie van de equinoxen, al die dingen waar de Inheemsen over spraken. Het toonde ons in onze cultuur dat wij volwassen begonnen te worden en een beetje meer voor elkaar gingen zorgen. De modder vertoonde zich ook een beetje meer.

Wat betekent dit allemaal. De dingen die er altijd al waren, de vooroordelen, ongelijkheden en het misbruik van kinderen. Het ging zich vertonen en wij keken ernaar en zeiden: “Dit is onaanvaardbaar; wat kunnen wij hieraan doen?” Wij zitten maar nauwelijks op dit pad.

Het potentieel van de jongeren

Dit is nieuw, en het gebeurde voor het eerst in honderden jaren toen wij het langzaamaan gingen zien. Wij beginnen nu ons best te doen binnen onze cultuur en samenleving om aardiger te zijn voor elkaar, meer compassie te hebben, en dit geldt ook voor organisaties. Wij verwachten meer van onze politici en dat krijgen wij nog niet, maar dit zal wel gaan gebeuren. Zoals Kryon zegt: “Wij wachten tot de jongeren komen, jonger dan ik, Lee, ben.”

Ik geloof dat omdat ik zoveel weet over de manier waarop jonge mensen denken want social media is voor mij als senior anders dan voor hen.

De reactie van mensen onder de 40 die ik heb gezien, de jongeren zoals ik hen noem, is fenomenaal. Ik zie wijsheid die ik nooit eerder zag. Ik zie ideeën waarvan ik dacht dat wij die nooit zouden zien. Wij ouderen zien ideeën die geacht worden te gebeuren, door de jongeren.

Als Kryon zegt: “Heel veel van de planeet wacht erop dat de jongeren op belangrijke posities gaan komen, de leraren enzovoorts.” Ik geloof dit echt en ik feliciteer jullie allen met het hogere denken, bewustzijn, compassie en de gebeden die er nu zijn voor allen die nu door deze oorlog in de problemen zitten. Ik wil hier graag ook de Russen bij betrekken want wat ik op dit moment weet en heb gezien zijn zij niet volledig op de hoogte. Dit is niet wat zij willen. De Oekraïners staan onder grote druk.

Veldslag van Licht en Donker

De dood en verschrikkingen die zij zien hebben wij al 75 jaren niet meer gezien. Niet zoals dit en niet op deze schaal. Dit is waarover ik het wil hebben. Kryon vertelde ons over de oude energie, definieer het, dit is het, jullie hebben het gezien. Het zou gaan fladderen en dwars gaan liggen als een kind met een driftbui om te voorkomen dat deze planeet opgroeit.

Kryon zei dit steeds weer. Ik kan jullie niet vertellen in hoeveel channelings hij zei: “Let op het duister; zij zullen niet zomaar weggaan!” Het licht op deze planeet begint zich te tonen en er zijn mensen die hebben geïnvesteerd in de oude energie omdat zij daar grote voordelen uit behalen en corruptie is alles waarin zij geïnteresseerd zijn.

Jullie zullen dit overal zien. Niet alleen in de oorlog, jullie zullen het in zakelijke aangelegenheden zien en in andere politiek. Jullie zullen het in ons land (VS) zien en in andere landen.

Waarschijnlijk is dit al zo, maar het punt dat ik jullie hierover wil vertellen is dat  iedereen hiervan is geschrokken. Kijk maar eens naar de reacties op licht en donker!

De verrassing en de schok, hoewel die groot waren, kwam samen met iets anders, en dat is echt iets waarover ik wil spreken. Dit kwam met een planeet die zei: “Nee!” en dit zegt de planeet nog steeds. Wij weten niet waar dit naar toe gaat, maar als zelfs Zwitserland dat altijd neutraal is gebleven, partij kiest…

Als sommige landen iets doen wat wij niet verwachtten, het ene ding doen en niet het andere, kijken zij ernaar en zeggen: ”Wel, laten wij het even aankijken en wachten.” Het leek zo ongepast, en wij weten dat het ongepast is. Jullie weten dat het angstwekkend is, het is raar en het is de duisternis. Degenen die in de oude energie investeerden willen dit niet. Zij zien het komen en zeggen: “Nee, niets voor mij en ik zal dit niet laten gebeuren!”

Zien door compassie

Dit zal mogelijk doorgaan omdat er veel duisternis van de oude energie is. Het zal ons proberen aan te vallen, zeggen dat wij gek zijn en het zal alle mogelijke manieren proberen. Let op dit proces. Willen jullie weten hoe jullie dit kunnen beoordelen? Als jullie willen oordelen over wat goed en fout is, kijk dan naar compassie, liefde, vriendelijkheid, begrip, niet-oordelen en alles zonder vooroordeel.

Dit zal jullie vertellen waar het licht is en niet waar men jullie dit probeert wijs te maken. Ik wil dat jullie kijken naar wat er is gedaan en wat jullie alles zal vertellen. Is er liefde, compassie en vriendelijkheid? Is het iets waar wij vaak over spreken? Ik channel nu 33 jaar en dit is waar ik het over heb!

Het is geen cultus. Als iemand zegt: “Jij volgt Kryon en dat is een cultus.” Laat hen dan naar mijn website gaan en zoeken naar een knop waarmee men geld kan doneren. Die is er niet. Wij geloven in uitwisseling van energie, producten die een redelijk bedrag kosten en dat is de manier waarop wij in ons levensonderhoud voorzien. Wij vragen niet vriendelijk om donaties.

Het is een tijd waarin wij samen gaan met iedereen die wil luisteren. Wij spreken over liefde en het verbeteren van jezelf door liefde, vriendelijkheid en compassie. Dat is alles wat wij ooit hebben gedaan en daarom gaan wij hier ook mee door. Degenen die ons zien en die het niet bevalt zoeken naar redenen waaruit zou blijken dat wij vooringenomen zijn en dat wij dit en dat zijn.

Licht zal zegevieren

Alles wat wij willen doen is iedereen vertellen dat er in dit leven betere manieren zijn om met het leven om te gaan en waaraan men nooit eerder heeft gedacht. Wij kunnen aardig zijn tegen elkaar. Dit heeft een energie die aanstekelijk is in het Veld en die anderen aan zal steken. Het is als lachen, als er vreugde is, is die aanstekelijk.

Het is als jullie glimlachten, als jullie lachen en als anderen lachen. Ik weet dat ik het versimpel, maar zo gaat dit ook met culturen. Hoe vriendelijker wij voor elkaar zijn, hoe meer de politiek uiteindelijk ook die kant op zal gaan. Wij gaan ons realiseren dat als wij aardig tegen een ander zijn, niet iedereen dit ook bij ons doet. De modder op de planeet wordt ons getoond als het licht wordt aangestoken.

Dit is wat er aan de hand is. Houd vol, mensen, het zal beter gaan worden. Mijn hart wenst alle goeds voor degenen die nu op de hele planeet lijden. Maar met name in het oorlogsgebied waarin ik stond, ik voel dit echt diep. Het is moeilijk om daar niet aan te denken, maar ik stuur degenen die dit horen of lezen en in moeilijkheden verkeren, allemaal mijn liefde.

Dit geldt voor degenen die gezondheidsproblemen hebben en voedselproblemen hebben. Ik wil dit even noemen, want wat er op het nieuws komt, daar kijk ik nog steeds niet naar, en wat ik in de kranten lees, is gewoon gewetenloos. Laten wij dus door gaan met het sturen van licht zodat het snel voorbij zal zijn en wij dit in het veld zullen zien. Ik zie het in het Veld en het zal misschien niet op de manier zijn die jullie denken. Ook dat heeft Kryon verteld.

Dank omdat jullie bij mij waren. Dank jullie wel voor het lezen. Dank jullie wel omdat jullie van elkaar houden. Ik ga nu sluiten met wat Kryon altijd zegt. Hij zegt: “Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid! “

Ik ook!, dank jullie wel.