Kryon  Grand Rapids, Michigan. 1 / Galactische Familie

Live Kryon Channeling:
Kryon  Grand Rapids, Michigan. 1

Galactische Familie

25 augustus 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Ik spreek tegen degenen in de zaal en degenen die later luisteren of lezen, die zich niet echt bewust zijn van wie wij werkelijk zijn. Er is zoveel verborgen, zelfs op dit punt, zelfs na alle channelings die wij hebben gebracht. Zelfs bij degenen die naar de meeste ervan hebben geluisterd. Ook zij zijn zich niet volledig bewust van wie jullie zijn en wat er is gebeurd, wat er echt, werkelijk hier is gebeurd.

Wat als ik jullie vertelde dat de precessie van de equinox een markeerpunt is, bekend was bij zovelen meer dan alleen die van de Aarde? “Oh, Kryon, nu ga jij weer vreemde dingen vertellen, wij horen het! Jij gaat het waarschijnlijk weer over ET’s hebben en over ander leven in het melkwegstelsel” Ja, dat doe ik en het is helemaal niet zo vreemd. Het is alleen vreemd omdat jullie het niet hebben gezien, maar de echte logica ervan is voor jullie zichtbaar…..als de wetenschap zegt dat er meer dan elf miljard potentiëlen zijn voor leven op andere planeten….allen maar in dit melkwegstelsel. In jullie eigen zone die ervoor zorgt dat jullie oceanen hebben en schoonheid, de groei van jullie DNA…het gebeurde in dit melkwegstelsel steeds en steeds weer. Waarom twijfelen jullie daaraan? Waarom zeggen jullie dat er alleen de Aarde is en naar de lucht kijken en de absoluut miljoenen lichtpuntjes zien – allemaal sterren zoals jullie zon.

Laat mij jullie iets vertellen. Jullie leggen menselijk bewustzijn op de ET, dat hebben jullie altijd gedaan. Elk ET-verhaal in jullie geschiedenis…zij kwamen hier allemaal met een menselijke natuur. Zij kwamen hier allemaal om jullie te veroveren, jullie dingen te stelen, om jullie water te drinken, jullie oceanen te stelen…zij wilden dit en zij wilden dat en wat er met jullie gebeurde kon hen niet schelen…zij wilden jullie afslachten! Lieve mensen, jullie leggen hen op wie jullie zijn! Dit doet de menselijke natuur, het is een barrière voor potentiëlen en het is niet compassievol, niet echt! De menselijke natuur heeft in een oude energie geselecteerde compassie….in de familie, het blijft in de familie en het gaat niet naar buiten. Jullie kijken niet naar de structuur van het zakenleven en van de regering, en zeggen niet: “Is dit geen compassie?” Jullie voelen dat dit niet zo is, en zo is het ook. Ja, het is er wel, maar jullie staan jezelf niet toe om het te zien. Daarom hebben mensen het ook moeilijk als er gezegd wordt licht te sturen naar de regering en zij zeggen dat zij daarmee niets te maken hebben, en toch helpt het als jullie licht sturen naar duistere plaatsen op de planeet. Toch is dat ook moeilijk. Zo is de menselijke natuur en nu begint die te veranderen…..daarom ben ik hier. Deze galactische familie van jullie, met name degenen die eonen en eonen verder zijn dan jullie, degenen die hier waren, miljoenen jaren geleden, met levens zoals die van jullie, hadden een innerlijk aangeborene, net als jullie, zij waren jullie!

IK heb dit eerder gezegd, misschien niet zo duidelijk, dat het grootste deel van het leven om jullie heen in dit melkwegstelsel, weet heeft van de Creatieve Bron. Jullie zijn hier maar zo kort geweest, het nieuwe jongetje in de klas, jullie weten dit. Jullie hebben het laagste bewustzijn dat er is. Dus is bijna alles wat jullie vanaf nu ontmoeten door hetzelfde heen gegaan als jullie.

Er zijn dingen die jullie nu gaan ontdekken over energie, over communicatie, over multi-dimensionaliteit die absoluut elk paradigma gaan veranderen. Elk paradigma! En als jullie dit uiteindelijk hebben zal er een AHA zijn over waarom zij dingen weten over jullie.

Toen jullie het merkteken passeerden was er zulk een viering van zo velen, zo vele miljarden in dit melkwegstelsel en dat is moeilijk te geloven….jullie hebben hen nooit gesproken, jullie hebben hen nooit gezien, jullie geloven niet in hen en hier zijn zij dan met liefde en compassie en weten precies waar jullie doorheen zijn gegaan, zij kijken naar jullie en herinneren zich hun eigen geschiedenis. Zij hebben het gered, zij hebben het gered, zij hebben het gered!!! Kunnen jullie je voorstellen dat een miljoen jaar oude beschaving die naar jullie en jullie problemen toekomt en hen allemaal oplost en er vrede komt die honderdduizenden jaren duurt? Met technologie waar jullie alleen maar van kunnen dromen….kunnen jullie je dit voorstellen? Denk je zoiets eens in. Denk er eens aan hoe oud zij zijn en hoe oud het universum is en hoe jong jullie zijn.

Degenen die met statistieken werken zeggen dat het bijna een gegeven is. Dan kijken jullie naar je leven en zeggen: “Ja, wij hebben dit DNA en wij hebben de dieren en de mensen en alles. Hoe zal het zijn op andere plaatsen en welke fantastische dingen bevinden zich daar? Wat denken jullie ervan als ik jullie vertel dat zij hebben wat jullie hebben? Alle elementen van het kernleven hier zijn de elementen van het kernleven daar. De natuurkunde die jullie genieten is de natuurkunde die zij genieten. Zij hebben hetzelfde DNA als jullie, hetzelfde. Zij zien er een beetje anders uit dan jullie maar zij zijn menselijk. Zij hebben huisdieren, zij hebben compassie, zij hebben liefde, en zij weten…..wie jullie zijn. Op de meest welwillende en glorieuze manier die jullie je kunnen voorstellen. Wat jullie hebben gedaan gaat het hele melkwegstelsel door en er zijn er zoveel die nu toekijken naar het licht dat zich gaat ontwikkelen en zij herinneren zich hoe dit bij hen ging. Vijf jaar na hun transitie…..zij weten wat jullie te wachten staat. Zij weten van de vooroordelen en de oude energie en dat er vele dingen uit vele richtingen op jullie toegevlogen komen om je maar vast te houden aan de oude energie. Daarom noemen wij jullie lichtwerkers! De vuurtorens zijn gebouwd tegen stormen, en dit van de oude energie, is een storm. Jullie als oude zielen: daar gaan jullie! En het zal jaren duren voordat jullie dit licht kunnen zien en dat de wegen neemt waarover ik sprak….maar het komt….het komt…en jullie voelen dit. Als het zich gaat onthullen zullen er mensen zijn die het ontkennen en zeggen dat het niet bestaat om jullie terug te trekken in een oud paradigma dat zo ongemakkelijk is om je in te bevinden. Mensen houden niet van verandering. Zij zijn aan bepaalde dingen gewend. Jullie weten hoe de menselijke natuur is terwijl jullie de menselijke natuur niet begrijpen: het is een oud paradigma op zichzelf. Het ontwikkelt zich en uiteindelijk zullen jullie compassie verwachten waar die er nu niet is. Jullie zullen een behandeling verwachten die veel beter is, van mens tot mens, natuurlijk, dan jullie nu hebben.

Bepaalde delen van deze planeet zijn zich zeer bewust van deze dingen en ook al heel lang bewust. Zozeer zelfs dat als zij elkaar groeten en de hand schudden tegen elkaar zeggen: “De God in mij ziet de God in jou! Namaste.” Dit betekent dat er een eenheid tussen ons is, wij zijn niet verschillend, en het bewustzijn en de manier van denken die wij hebben zijn vrije keuze, maar de kern die wij hebben is engelachtig. Die is Goddelijk! Dit voegt ons samen zoals niets anders dit kan.

Dit is wat jullie leren; dat er een eenheid in alles is die verder gaat dan wat dan ook dat jullie is geleerd door georganiseerde doctrines. De profeten die naar deze planeet kwamen hebben jullie dit geleerd; op zo vele manieren hebben zij jullie dit geleerd. Zij kwamen hier niet om aanbeden te worden maar zijn kwamen hier als voorbeelden en nu zijn zij teruggekomen, de tweede terugkomst, de derde terugkomst – hoe jullie het ook willen noemen, en die komt in het bewustzijn, het zit in jullie als een ontwaken en het is prachtig en het is liefhebbend en het vraagt jullie niet om je manieren te veranderen naar manieren die jullie ooit kunnen schaden. Het vraagt jullie niet om met puzzels bezig te zijn maar in plaats daarvan komt het over jullie met perfectie, met leven, en met een uitgestrekte hand zegt het: “Kom met mij mee want misschien is er nog iets dat beter is! Gooi de frustratie weg zodat er vrede is als jullie ’s morgens wakker worden. Jullie komen niet uit een mooie droom die dan weer vervaagt als jullie worden geconfronteerd met alle afschuwelijkheden en de moeilijkheden van het leven. Te veel van jullie maken dit elke dag mee. In plaats daarvan ontwaken jullie vredig, wat er ook aan de hand is, jullie kijken naar deze dingen, deze frustraties, de moeilijkheden van het leven, en jullie realiseren je dat jullie een bel van vrede om je heen hebben. Het beïnvloedt de manier waarop jullie met de mensen op je werk omgaan, met je eigen kinderen, met je familieleden.

Degenen die het moeilijkst zijn beginnen nu ook te veranderen. Dit is de manier waarop het werkt omdat liefde besmettelijk is. Het is besmettelijk; schoonheid, compassie, en als dit niet zo is verwijderen zij zich van jullie; hebben jullie dit gemerkt? Als jullie je op een compassievolle manier veranderen en niet meer antwoorden op drama zien zij dit en verwijderen zich van jullie als jullie je verhogen. Zij hebben een klankbord nodig en als zij dit zien trekken zij zich terug, en dit doen jullie niet. Dit is de schoonheid hiervan. Energie zal zijn eigen duister en licht zoeken afhankelijk van de vrije keuze van het individu.

Maar, lieve mensen, dierbare oude zielen, jullie zijn gevuld met licht, jullie weten het, jullie zijn hier al geweest en hebben dit en dat gedaan en jullie gaan het begrijpen. Daarom zijn wij hier, daarom zijn de boodschappen de boodschappen en zullen zij dat altijd zijn.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon