Kryon: Het innerlijk aangeborene onthuld 3

Kryon:

Het innerlijk aangeborene onthuld 3

Lee Carroll / 22 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De oude energieprogrammering van het innerlijk aangeborene

Nu jullie weten wat het innerlijk aangeborene is, laten wij het nu dan eens hebben over de programmering van het innerlijk aangeborene in het verleden. In het eerste Kryonboek (1993) sprak ik over iets waar het innerlijk aangeborene verantwoordelijk voor is. Ik zei: “Het is tijd om jullie karma te laten vallen.” Karma is een energie die jullie meedroegen als resultaat van ervaringen uit vorige levens die door de sluier heen meekwamen naar een geïncarneerd lichaam. Het is een energie van onafgemaakte zaken. Dat is karma. Het is echt en het was in een oudere energie nodig.

Het zit in het DNA en het innerlijk aangeborene regelt het. Dus toen ik jullie vertelde om je karma te laten vallen, vertelde ik jullie dat jullie met je lichaam en je cellen moesten gaan praten. Als jullie dit doen zeg dan: “Ik ben klaar met de energie uit het verleden. Ik laat mijn karma vallen. Ik ga verder en vooruit.” Dit waren de eerste instructies die jullie ooit van mij hebben gekregen overeen proces dat de brug overgaat van het stoffelijk zelf naar het innerlijk aangeborene. Wij vertelden jullie pure intentie te gebruiken.

Cellulaire opwaardering gaat niet automatisch

Pure intentie bereikt jullie cellen op een manier die zo puur is dat het lichaam het als waarheid ziet en aldus gaat handelen. Dit is hoe je karma kunt laten vallen. Het ziet jullie als de Baas, zoals het hoort, en het handelt daarnaar. Nu wil ik dat jullie zien wat al die jaren niet is verteld en waarvoor het nu tijd is om het te onthullen. Ik wil dat dit hout snijdt voor jullie en dus vertellen wij jullie eerst de logica hiervan.

Welke programmering het lichaam ook heeft, het wordt totaal geregeld door vrije keuze. Jullie hebben de keuze om naar de overlevingsinstructies van de hersenen te luisteren of niet. Jullie hebben de vrijheid om deze boodschap te geloven of niet. Daarom komen de esoterische keuzes in deze nieuwe energie niet automatisch vanuit je lichaam. Vrije keuze betekent dat jullie worden geacht om je Goddelijk bewustzijn te gebruiken om het innerlijk aangeborene naar de nieuwe energie te laten bewegen. Klinkt dit logisch voor jullie als jullie in een nieuwe energie komen waarin karma niet langer nodig is en dit niet automatisch gebeurt door het innerlijk aangeborene? Het antwoord is ja. Het innerlijk aangeborene wacht op sturing en jullie bewustzijnsopwaardering is niet geprogrammeerd in jullie DNA. Dit is waar vrije keuze over gaat!

Luister nu, want dit is de lering van de dag! Het innerlijk aangeborene, zo slim als het is, zal doorgaan op de oude manier totdat het nieuwe instructies krijgt. Jullie moeten het her-programmeren omdat het een programmering uit de oude energie heeft. Het heeft gewerkt zolang jullie mens zijn. Het was ontworpen om bepaalde dingen op een bepaalde manier te doen en het is tijd om dit te veranderen.

Jullie bewustzijn is de sleutel tot dit alles. Dit is altijd zo geweest en het zal altijd zo zijn. Jullie vrije keuze is nodig om te programmeren wat ik de instructiesets wil noemen van het innerlijk aangeborene. Het laten vallen van jullie karma was de eerste instructie in de nieuwe energie die ik jullie ooit gaf en nu is er een andere.

Her-programmeer het innerlijk aangeborene in jezelf, NU! Deze herprogrammering gaat via jullie vrije, bewuste intentie en het is niet moeilijk. Jullie bewustzijn, door pure intentie, is de koning van het veranderen van het lichaam. Jullie hebben altijd geweten dat jullie je chemie kunnen veranderen en je lichaam kunnen genezen. Spreken tegen het innerlijk aangeborene is dus de sleutel. Nu gaat het gecompliceerder worden. Ik zal jullie vertellen wat het oude programma was.

De kracht van Jullie

Dit is de manier waarop het werkt: Jullie moeten tegen het innerlijk aangeborene spreken alsof het je beste vriend is. Bedenk dat je een gesprek aangaat met je beste vriend, alsof er een mens voor je zit. Zouden jullie dan alles steeds weer herhalen? Het antwoord is nee. In plaats daarvan zouden jullie een goede vriend geloofwaardigheid en de intelligentie toeschrijven om te luisteren en te begrijpen.

Dit is de geloofwaardigheid die jullie met het aangeboren innerlijk moeten hebben. Het aangeboren innerlijk is een slim lichaam en het is voor jullie tijd om te her-programmeren wat het denkt dat jullie spirituele overleving is. Dit komt omdat het innerlijk aangeborene nooit die energiebrug met jullie is overgegaan. Jullie bewustzijn is overgestoken naar de nieuwe energie, niet jullie oude originele cellulaire structuur. Herijking, lieve mensen, gaat niet automatisch.

Oude zielen, er zijn een paar dingen die jullie zouden moeten begrijpen. Vinden jullie het interessant dat het innerlijk aangeborene alles weet over vorige levens en jullie niet? Wat is dit voor een efficiënt systeem? Willen jullie hier meer over weten? Welke energie is het die jullie in een vorig leven hebben verdiend en die jullie vandaag weer zouden kunnen gebruiken? Wij hebben hierover gesproken. Het Akasha ontginnen wordt gedaan uit vrije keuze van bewustzijn en door het spreken met het innerlijk aangeborene.

Met de hand voelen, met het lichaam spreken, affirmaties, decoderen – wat jullie ook kunnen doen dat de logica van het menselijk brein omzeilt, bevestigt het werken met het innerlijk aangeborene.

Jullie moeten in je realiteit anders denken om je dit potentieel volledig te realiseren. Jullie zijn gewend aan kwantiteit, herhaling en andere lineaire concepten om dingen in jezelf te veranderen. Nu niet meer!!

Laten wij het nu hebben over wat jullie dienen te her-programmeren, en dit is het grootste onderwerp van het innerlijk aangeborene.

Wordt vervolgd