Kryon: Het inter-dimensionale Universum.

Kryon: Het inter-dimensionale Universum.

Doorgegeven via Lee Carroll / 15 november 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

God is niet lineair en jullie zijn dat ook niet. Als jullie hier op Aarde zijn doen jullie mee in een inter-dimensionale levenskracht die God wordt genoemd. Wij geven jullie deze informatie al jaren en toch is het nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

De energie van Kryon is hier al de hele dag. Het is een deel van de groep die hier drie dagen geleden is gekomen. Spirit is ook zo, weten jullie? Het potentieel van jullie bezoek was bekend. Het was niet bekend als een voorbestemd iets maar als een potentieel waarbij jullie toestemming gaven om vandaag als gevolg van jullie vrije keuze …..net als dat de lezer zijn vrije keuze heeft om te lezen of niet te lezen.

Zoals ik al eerder heb gezegd werden jullie begroet en gevierd toen jullie hier binnenkwamen en dat geldt ook voor degenen die later kwamen. Sommigen van jullie voelden dat diepgaand en sommigen niet. Misschien weten de lezers nu over de veranderingen om hen heen? Dit is de basis voor de vrije keuze. Hoeveel jullie willen meedoen aan een bijeenkomst als deze die jouw eigen goddelijkheid ontwikkelt ligt aan jullie zelf.

Velen van jullie kennen anderen die “geweldige lichtwerkers” zouden zijn. Jullie wensen dat zij dit en dat boek zouden lezen en toch bewegen zij zich al hun levens ‘aan de zijkant van de spiritualiteit” en willen nooit het spirituele slot openen en hun lichtwerkerspak aantrekken, om zo te zeggen,

Zij blijven teruggetrokken en toch zit er een bestemming in deze dingen. Er zijn respect en ceremonie en vrije wil bij betrokken. Wij hebben jullie ook verteld dat er geen oordeel van familie over deze dingen is. Er is ook geen regel die zegt dat je dat slot moet openen. Het is hun keuze. Sommigen van hun zijn ook erg spiritueel! Dat is een deel van jullie frustratie, nietwaar…..dat jullie de reus in een klein lichaam zien en wensen dat zij konden zien wat jullie zien?

Ieder van jullie doet het werk en door een mensenleven wandelen is geen eenvoudige taak. Als je ervoor hebt gekozen om het spirituele slot te openen en een “vuurtoren’ te worden zul je jezelf, metaforisch gezien, een licht zien schijnen op de rotsen. – daarbij anderen helpend om hun weg te vinden door de uitdagingen terwijl zij wensen dat zij hetzelfde licht zouden hebben als jij. Hoe meer licht jij schijnt hoe meer compassie jij zult hebben met de mensen om jou heen.

Ik heb dit alles gezegd om jullie te laten weten dat jullie gekend worden door God. -helemaal en compleet. Gekend worden door God betekent eigenlijk ‘gekend worden door jullie’. Als jullie er niet zouden zijn zou er geen God zijn. Jullie zijn niet alleen gekend, jullie ZIJN. De uitspraak ‘Ik Ben Die Ik Ben’ lijkt rond te draaien in logica. Het is een inter-dimensionale uitdrukking die jouw eigen goddelijkheid claimt. Het is er een die te moeilijk is om uit te leggen in welke taal op de planeet dan ook want die is gegeven in een realiteit die jullie niet bestuderen en waar jullie niet in leven. Mensen zullen altijd zichzelf van God afscheiden door hun manier van kijken naar God omdat dat een onderdeel is van de dualiteit. De grap hierbij is dat dit lijkt op mensen die besluiten dat hun eigen gedachten bij iemand anders horen, omdat zij ze niet kunnen zien.

Laat mij meer over jullie vertellen. Jullie zijn hier in een speciale tijd op de planeet. Dit laatste weekend, omgeven door een energie waarvan velen wisten dat die zou komen (de Harmonische Concordantie). Als toevoeging: bij die energie van het op een lijn staan van de Ster van David werd ook de eclips door sommigen van jullie opgemerkt. De zon bevindt zich in een 11-jarige stralingscyclus en er is verbazingwekkende energie aan de planeet geleverd door de helle zonnevlammen. Nu zullen er enkelen onder jullie zijn die zeggen: “Wat een toeval dat dit tegelijkertijd gebeurt met een spiritueel op een lijn staan.” (Harmonische Concordantie) Natuurlijk is er geen ‘bewijs’ dat die twee zijn uitgelijnd maar laat mij jullie toch iets geven om over na te denken. Deze convergenties zijn net als boekensteunen: De Harmonische Convergentie, de 11:11 waar wij jullie al zoveel over hebben verteld, en de Harmonische Concordantie (waar jullie pas doorheen gingen) zijn inderdaad als gebalanceerde boekensteunen. Deze beide gebeurtenissen vroegen vragen over menselijkheid, zij waren beide vensters van mogelijkheden en beide leverden zij noodzakelijke energieën aan de Aarde.

Nu daag ik jou uit om eens terug te gaan, wetenschapper, en mij te vertellen wanneer het de laatste keer was dat de zonnevlammen de intensiteit bereikten die jullie de laatste twee weken hebben ondervonden. Wanneer was dat? Je zult zien dat het in 1987 was! Oh, wat een toeval! En nu zitten jullie met deze boekensteunen. Dit is niet zomaar een spirituele gebeurtenis. De huidige levering van balans voor de planeet is waarvoor sommigen van jullie in feite hier zijn! Het is het begin van hetgeen waarvoor jullie gewerkt hebben. Het betreft de hemelen, de zonnestelsels, de uitlijningen en de energieën van de combinatie hiervan.

Laat ik jullie zeggen dat dit overal in het universum bekend is. Familie op verschillende plaatsen, die ik jullie niet kan beschrijven, weet ervan. Alle goddelijkheid kijkt naar deze planeet van vrije keuze. En jullie. Wel, jullie zitten hier en denken dat jullie gewone mensen zijn. Toch vertel ik jullie dit weer. Gewoon of niet, dit zijn geen gewone tijden. Oude zielen zijn ontwaakt en verborgen bewustzijn komt daadwerkelijk uit de planeet om mogelijk te maken wat er gaat gebeuren.

Mensen, sommigen van jullie hebben gewacht aan de andere kant van de sluier. Jullie wilden niet komen voordat jullie deze leeftijd hadden. Horen jullie mij? Sommigen hebben gezegd: “Ik ben nu oud genoeg om de energieën te genereren die ik nodig heb om volledig mee te doen met deze dingen waar Kryon over spreekt.” Oh ja? Waarom stop je dan niet met ouder worden? Het begint in het gezichtsveld van jullie mogelijkheden te komen, mensen, om dat biologische proces te vertragen.

Ouder worden is alleen maar een afspraak met de cellen. En dat is alles! Het is zelfs niet helemaal biologisch. Het is onderdeel van het DNA dat een overeenkomst heeft met jullie goddelijkheid die verklaart: ‘Hier is het potentieel over hoe lang jij hier zult blijven’. Dat is erg veranderbaar, weet je? Waarom vertel jij je lichaam niet om de klok weer aan te passen op hetzelfde moment waarop je die oude geloften laat vallen? Denken jullie dat wij jullie bedotten? Wacht maar tot de wetenschap met deze kennis op de proppen komt! Dan zullen deze woorden niet meer zo raar klinken. Zullen jullie je herinneren waar je ze het eerst hebt gehoord? De volgende keer als wij bij jullie zijn zullen wij het over De Overeenkomst hebben.

Laat de energieën van de helingen waar jullie voor zij gekomen op deze groep neerdalen. Laten er helingen komen voor overvloed, relaties, cellulaire communicatie en persoonlijke groei. Hoe lang duurt het om een lichaam dat gewond is te helen? Misschien is het tijd om de oude concepten van ervaringen weg te gooien. Waarom deel je die tijd niet in tweeën? Jij weet tegen wie ik praat, lezer. Waarom bewijs jij jezelf niet dat je kunt praten tegen jouw eigen cellen om genezing te bevorderen lang voordat het zou plaatsvinden in de oude tijdgeest? Dit is allemaal mogelijk!

Laat mij jullie iets interessants vertellen, mensen: Jullie zijn bijna klaar om inter-dimensionaliteit aan te snijden op vele, vele manieren. De Harmonische Concordantie was alleen energie die aan de planeet werd geleverd. Het ging ook over een zachtjes optillen van de sluier. Het ging ook over het toestaan van dingen die onzichtbaar waren. Laat mij jullie vertellen dat wij een reis gaan maken. Dit gaat op wetenschap lijken.

Maak een denkbeeldige reis…..

Ga met mij naar het midden van jouw atomische structuur. Denk even dat jij zo groot bent als een proton. Dat is heel, heel klein, weet je? Daar ben je dan, in de glorie van de atomische structuur. Nu zou je kunnen zeggen: “Ik denk dat ik mij dat wel kan voorstellen. Als ik zo groot ben als een proton, kan ik de elektronen heen en weer zien schieten. Er zal waarschijnlijk licht zijn en het zal op vuurwerk lijken en er zal een prachtige show zijn.” Denk nog eens. Het is donker. Echt donker. Als jij echt de grootte van een proton in het midden hebt, zijn de elektronen mijlenver bij jou vandaan! Wist je dat? Je zult moeten liften om ze te vinden! Dat is de gemiddelde schaal van de atomische structuur. Er is heel veel lege ruimte in elke atomische opmaak.

De meeste wetenschappers vragen zich dit nog steeds af. Waarom zouden de basisblokken van jullie realiteit een structuur hebben waarin de betrokken objecten op zo’n alarmerende afstand van elkaar staan? Misschien was je niet op de hoogte van dit feit. Als je de grootte van een proton had in een heliumatoom zou je lopen en lopen en lopen met jouw kleine protonenbenen voordat je iets zou zien dat lijkt op een zweem van een atomische structuur. De hele wandeling zou in het donker zijn! Je zou tegen jezelf kunnen zeggen: “Wel, dit is niet wat ik verwachtte. Eigenlijk is het best vervelend.”’

Inderdaad! In afgelopen wetenschappelijke channelings hebben wij jullie aangegeven dat het micro en het macro veel met elkaar gemeen hebben binnen hun fysica. Zelfs binnen jullie biologie is er een orde die het grotere universum volgt. Laat mij je zeggen wat er onzichtbaar is in die ruimte tussen de protonen in het midden van het atoom en de elektronennevel, die, in proporties gezien, heel ver weg is. Het is volgepakt met informatie! Het is volgepakt met fysica. Er is daar materie die je niet kunt zien; een deel ervan zou je wel spirituele materie kunnen noemen. Jullie inter-dimensionale bewustzijn begint zich al te manifesteren. Jullie kijken nog steeds naar alles op een lineaire manier binnen jullie vierdimensionale realiteit. Als je dus kijkt naar de wiskunde over het centrum van het atoom zul jij alleen zien wat vier dimensies je vertellen dat er is. Je zult niet zien wat daar echt is.

Het verschil tussen jullie realiteit van oude energie en nu is dit: Stel je nog steeds voor dat je een proton bent dat de lange reis maakt om zijn kleine vrienden te vinden, de snel bewegende elektronen die zoals je weet circuleren. In een oude aarde-energie zul je niets ‘zien’ tot je uiteindelijk de buitenste cirkel bereikt waar zij rond suizen. Nu echter, binnen de nieuwe energie en een beetje opgetilde sluier, beginnen jullie iets te ‘zien’ in deze eindeloze ruimte in je reis van het midden van het atoom naar zijn buitenste omtrek: Je begint andere dimensies te ‘zien’! Zij laten zich eerst als ‘schaduwen’ zien die vibreren. Nu, luisteraar en lezer, dit is een fantasiereis, nietwaar? Ja, en toch gaf ik de wetenschap een hint over hoe inter-dimensionaliteit eruit kan zien als jullie wetenschap ook aan de visualisatie ervan gaat beginnen.

Geliefde mensen, er zijn heel echte stukjes en delen van dit ‘inter-dimensionale uitzicht’ in deze eigenste groep. Sommigen van jullie worden inter-dimensionaal! Oh, niet helemaal, maar jullie snijden het onderwerp van het ongeziene aan. Een van de leukste dingen die wij over mensen vragen is wat er zal gebeuren als sommige van deze dingen zich voordoen en jullie de schaduwen zien van iets dat jullie nog nooit hebben gezien op plaatsen waar jullie al jaren naar hebben gekeken. In jouw ooghoek kan zich voordoen wat jullie in het verleden angst zou bezorgen maar wat nu geschikt is. Wij hebben jullie al meer dan tien jaar gezegd dat jullie ‘niet alleen’ zijn. Oh, dat klinkt prachtig, nietwaar? Misschien beangstigt het enkelen?

Als jullie beginnen te zien wat er werkelijk is, hoe zal jullie reactie dan zijn? Angst of viering? Wij praten hier niet over geesten; wij hebben het over de liefde van God (Spirit). Wij hebben het over jullie met je familie en inter-dimensionale dingen die zichtbaar gaan worden – sommige duidelijk, andere niet. Wacht maar gewoon af. En het is niet alleen voor lichtwerkers. Sommigen zullen dit zien in laboratoria en sommigen zullen attributen ervan bij zichzelf zien.

Klinkt het logisch voor jullie dat als de Aarde een punt van hoge vibratie heeft bereikt waarop het dit soort afleveringssysteem (de Harmonische Concordantie) heeft verdiend, dat het alleen maar voor enkelen zou zijn? Nee, het is voor allen die het wensen te onderzoeken. Het is mensbreed deze nieuwe energie van de Aarde.

Er is meer. Ik nam jullie net mee op een reis naar het centrum van een eenvoudig atoom en vertelde dat er veel meer te zien is dan hoe het verschijnt in 4D. Laat mij jullie een voorspelling doen: Wetenschappers zullen dit op een grotere schaal beginnen te begrijpen als zij doorgaan met naar het universum te kijken. Er ontbreekt iets binnen de energiemeting van ‘alles wat er zou moeten zijn’ voor de beweging en de omvang van het bestaan zoals jullie dat zien.

Wat ontbreekt er dus? Waarom kunnen jullie het niet zien? Nu al hebben wetenschappers de mogelijkheid aangegeven dat er donkere materie zou kunnen bestaan. Dit zou materie zijn die jullie niet kunnen zien maar die moet bestaan om het energie-evenwicht in balans te houden. Niemand heeft al iets gezegd over inter-dimensionaliteit, maar dat gaat gebeuren. Zij moeten wel want de elegantie van de wiskunde zal ze heel helder laten zien dat wat er waarschijnlijk in het universum aan de hand is, inter-dimensionaal is in zijn bereik. Wat er ontbreekt in hun energieberekeningen is zeer echte inter-dimensionale materie.

Wie zei dat het kosmische raster lineair was? Wie zei dat de energie die jullie niet kunnen zien dezelfde regels volgt als die je wel kunt zien? Oh, voordat wij hier klaar zijn zal ik jullie enkele puzzels geven. Hier is een andere voorspelling: De wetenschap zal gaan beginnen te zoeken naar ontbrekende dimensies om ontbrekende energie te verklaren! En dat wordt tijd ook. En zo gaat dat. Het is dus tijd om de vorm van het universum en de duw/trek beweging te onthullen binnen dimensionale verheffing die ervoor zorgen dat jullie universum doet wat het doet, en ook laat zien wat het doet. Veel van waar jullie continu naar kijken geeft jullie een hint, maar jullie interpreteren het niet goed.

In vier dimensies is jullie natuurkunde heel logisch. Als je uit de 4D gaat en inter-dimensionaal wordt, veranderen al die logische regels van de natuurkunde. Tijdens de voorgaande channeling zeiden wij jullie ook dat als je maar klein genoeg wordt, de regels van de basisnatuurkunde ook veranderen. Het verandert ook als je naar heel groot gaat. Het verandert ook bij tijdramen. Blijf bij mij want dit wordt direct vereenvoudigd.

De snelheid van het licht. Een regel van de natuurkunde opzij schuiven.

Voordat wij naar de puzzel over het feitelijke universum gaan, heb ik nog een voorspelling. Om die te geven moet eerst het grondwerk gelegd worden. Laten wij even duidelijke taal spreken. Ik geef jullie een van de veronderstellingen van jullie moderne wetenschappelijk denken: De snelheid van het licht is absoluut en alles wat snelheid betreft wordt daar tegenaan gehouden omdat dat het snelste ding is wat jullie kunnen meten.

Het is een meetlat geworden voor de astronomie en een standaard. Het idee van ‘tijd’ is variabel (en dat is het ook) en is ook afhankelijk van de snelheid waarmee je reist. Dat is allemaal realiteit geworden omdat jullie dat magische getal hebben gebruikt – de snelheid van het licht. Let op, nu komt het! Er zal een tijd komen waarin er gekend wordt dat de snelheid van het licht variabel is! De realiteit is dat dit inderdaad door het hele universum verschilt afhankelijk van de dimensionale attributen of van waar het wordt gemeten.

Deze verklaring bevat belangrijke verschillen ten opzichte van alles wat jullie hebben geleerd en met bijna alles wat is verklaard over de manier waarop dingen werken. Het idee zal dus niet snel komen maar langzaam, maar het moet komen. Het ontregelt ook de metingen van afstanden in de astronomie, maar dat werd tijd ook! Zoek ernaar – het bevindt zich net om de hoek. Sommigen zullen de uitspraak doen dat de snelheid van het licht variabel moet zijn om te voldoen aan de nieuwe kijk daarop. Als de instrumenten van de astrologen beter worden zal het zo zijn dat jullie de redenen achter wat jullie zien wel moeten veranderen.

Kijk naar stellingen over multi-dimensionale gebieden in de ruimte en ook naar stellingen over de snelheid van plaats naar plaats, afhankelijk van de formule over de lokale realiteit, met name het tijdraam. Dit zal tussen twee haakjes beginnen te verklaren waarom er geen ‘big bang’ was maar in plaats daarvan een ‘grote openbaring’. Nogmaals vraag ik jullie dit: Als onzichtbare dingen zichtbaar worden, betekent het dan dat zij niet bestonden voordat jullie ze konden zien? Denk daar eens over na.

Julie wetenschappers gaven jullie de stelling dat als je reist met bijna de snelheid van het licht, de tijd verandert. Doe dat eens andersom: Wat gebeurt er met de snelheid van het licht als je in plaats daarvan de tijd verandert? Het werkt beide kanten uit en magnetisme en aantrekkingskracht spelen de rol van de veranderende tijd.

Al deze ‘nieuwe inzichten’ en begrippen zijn in feite verbonden met wat er gebeurde op 11:11 1987. Toen gaven jullie toestemming om jullie tijdraam te veranderen. Jaren later kunnen wij tegen jullie zeggen dat de snelheid jullie trein van realiteit is verhoogd. Wij zeiden jullie in 1989 dat het magnetische raster van de Aarde zou gaan veranderen en dat deed het ook. Ook zeiden wij dat de toekomst, het potentieel van de Aarde, flinke weersveranderingen zou brengen. Hebben jullie er een paar gezien? De vibratie van de planeet is reusachtig verschillend met die van 1987, nietwaar? En hoe zit het met jullie zintuigen? Is er iemand hier of misschien bij degenen die dit lezen die kan zeggen: “Ja, ik heb de versnelling van de tijd in de laatste twee of drie jaar gevoeld?”

De mens heeft het gevoeld, de Aarde laat het fysiek zien en jullie zitten nu in een tijdraam dat verschilt van hetgeen waarin jullie opgroeiden. Jullie zijn je niet bewust dat de snelheid van het licht voor jullie veranderde, nietwaar? Dat is wat er gebeurt met een hoger vibrerende planeet (en alles erop en er omheen). Het potentieel voor de wetenschap is er een van een nieuw begrip over relativiteit….dat veel verder gaat dan alles wat ooit door de wetenschap werd gesteld. Als alles echter in relatie staat met alles waar is dan de constante? Dit is wat de wijze wetenschapper rustig laat ademhalen en weten dat chaos niet de weg is van zo’n groots plan. Er is een constante die wordt genoemd: De liefde van God!

De vorm van het universum.

Wij willen nu de vorm van het universum aan jullie gaan uitleggen. Dit wordt moeilijk en weer zeggen wij dit: Bij wetenschappelijke discussies van deze aard kan ik jullie inter-dimensionale informatie geven binnen een enkelvoudige realiteit.

Er is geen enkele manier waarop ik de manier waarop het werkt kan geven zonder jullie over-vereenvoudigde metaforen en analogieën te geven. Sommigen van jullie zullen dit begrijpen ondanks dat jullie functioneren binnen een enkelvoudige dimensie met een metafoor die alleen maar in bepaalde mate geldig is. Er zijn mensen geweest die zouden zeggen: “Kryon, wat is de vorm van het universum?” De vorm van het universum in jullie dimensie lijkt op een toroide.

Voor degenen die niet weten wat een toroïde is, het is een vorm die lijkt op een fietsband of een donut. Binnen de 4D- toroïde vorm Zijn er wiskundige relaties die uniek zijn. Deze relaties hebben van doen met effectiviteit en afstand en jullie zullen ze ook vinden (de relaties en de toroidale vormen) binnen jullie DNA. Hierbij zal blijken dat het macro gelijk is aan het micro binnen hun natuur, als jullie ernaar kijken. Dit is geen toeval. Wij nodigen jullie uit om te gaan bestuderen waarom dit zo zou zijn.

Ik heb jullie dus net de vorm van het universum gegeven maar het heeft jullie geen steek verder gebracht. Ik ga het nu nog ingewikkelder maken. Zoals jullie weten is het universum beplakt aan de buitenkant en de binnenkant van de teroidale band. Jullie kijken en zien het universum in een vorm die voldoet aan jullie verwachte realiteit. Jullie zien de bochten niet omdat jullie van licht veronderstellen dat het in een rechte lijn gaat. Dat doet het niet…..en heeft dat ook nooit gedaan. In een inter-dimensionale tijdgeest kun je kijken naar iets waarvan het licht naar je toekomt door een ingewikkeld, gedraaid pad, maar binnen jullie 4D-realiteit en waarbij jullie zouden zweren dat het in een rechte lijn op je afkomt omdat dat hetgeen is wat jullie verwachtten.

De waarheid ligt binnen een gebied van realiteit buiten hetgeen jullie verwachten of hebben ervaren en daarom is het moeilijk voor jullie te beschrijven.

In een gesloten, onder controle zijnde 4D-vorm is er geen pad van de binnen- naar de buitenkant. (denk eraan als een gesloten pijp in een cirkel, een hoela-hoep) Toch heb ik jullie net verteld dat jullie universum tegelijkertijd bestaat aan zowel de oppervlakte van binnenkant als aan die van de buitenkant.

Je zou dus naar een model van een toroïde kunnen gaan en het gaan onderzoeken om te zien hoe het werkt – dat er tegelijkertijd iets aan de oppervlakte van de binnenkant en van de buitenkant kan zijn. Er is echter niets wat jullie kunnen doen om in 4D om dat pad te scheppen, zelfs als jullie de toroïde doorknippen, het rechtmaken en experimenteren door de einden op slimme manieren te verbinden. Maar wat jullie ook doen, de binnenste oppervlakte zal altijd eindigen met zichzelf te verbinden en hetzelfde geldt voor de attributen van de buitenkant…..hoe vaak jullie de einden ook mogen draaien en cirkelen en verbinden. En nu gaat het erg vreemd en inter-dimensionaal worden, Wij gaan voor jullie beschrijven hoe het werkt, maar jullie zullen het niet begrijpen.

Sommigen van jullie begrijpen de attributen van een Moebius-band. Wij hebben het hier eerder over gehad. Een Moebius-band is een lint, behalve dat het is geknipt en half gedraaid en weer geplakt. Dit schept een interessante situatie. Als je het lint ziet als een weg, kun je reizen over dit lint en lopen en lopen en lopen, eventueel op wat de binnenkant en de buitenkant heet te zijn van dat lint. Het is een zeer efficiënte vorm. Deze Moebius-band is een welbekend fenomeen in de wiskunde en de fysica.

Wat ik jullie nu ga vertellen lijkt nergens op te slaan. Niets lijkt ergens op te slaan vanuit 4D gezien. Jullie hebben nog nooit gehoord van een Moebius-teroïde, nietwaar? Dat is nu precies het attribuut van de inter-dimensionale teroïde die jullie universum is. Multi-dimensionale fysica is anders dan jullie 4D-fysica. Het maakt paden en poorten mogelijk die buiten jullie lineaire denken liggen en het lijkt objecten (en licht) toe te staan zich op twee plaatsen tegelijk te bevinden. Dat zijn zij niet, maar als je de lineaire tijd wegneemt, lijkt dat voor jullie wel zo te zijn.

Laat mij jullie een voorbeeld geven. Jullie zijn gewend aan lineariteit en aan elementen om jullie heen die elke dag weer voldoen aan een bepaald gedrag. Jullie kennen de vorm van de stoelen waarin jullie zitten. Jullie wisten dat zij jullie zouden ondersteunen. Jullie weten hoe je ze moeten oppakken en opstapelen om ze een tijdje op te bergen. Er zijn gewoon dingen waaraan jullie gewend zijn. Maar wat als ik jullie vertel dat er een situatie is dat de stoel op de top van die stapel de onderste kan worden! Dat slaat nergens op, nietwaar? Er kan geen materie door materie heengaan. De kunt geen dingen verbinden met andere dingen die door zichzelf heengaan. Zeker niet in 4D. Laat mij dit vertellen terwijl de stoel echt bovenaan staat in jullie realiteit. Dat komt omdat jullie die daar het laatst plaatsten. Het heeft weinig van doen met het feit dat hij solide is zoals de lineariteit van het tijdraam waar hij een onderdeel van is. Bij inter-dimensionale dingen wordt hun plaats in het universum vaak gestuurd door het tijdraam. Objecten in het NU denken altijd dat zij samen zijn ook al denken jullie dat zij galaxies van elkaar verwijderd zijn!

Jullie realiteit bevat twee attributen die sterk inter-dimensionaal zijn. Beide overtreden zij de regels van 4D-fysica omdat zij niet weten wat de huidige regels zijn. Die twee dingen zijn zwaartekracht en magnetisme. Is het niet waar dat zwaartekracht overal doorheen gaat? Het maakt niet uit wat voor materie of element je ook neemt, zwaartekracht wint het altijd. (heeft effect op het voorwerp) Zwaartekracht is een inter-dimensionale kracht die in verband staat met tijd en de vorm van het universum zelf. Het in feite zeer verbonden met de toroide. Het gaat overal doorheen ook al is jullie dimensie onzichtbaar voor de zwaartekracht.

Magnetisme doet tot op zekere hoogte hetzelfde. In jullie realiteit is magnetisme de basis voor al jullie radio- en tv-uitzendingen . Jullie zenden een gemoduleerde magnetische frequentie uit en die gaat door gebouwen heen, door muren en door de meeste objecten en het komt direct jullie huizen binnen. Als jullie een ontvanger hebben kun je manifesteren wat het bevat in jullie realiteit. Het is een inter-dimensionaal ding, dit magnetisme, net zoals zwaartekracht.

Jullie wetenschap begrijpt ze nog steeds alle twee niet en dus is het bij die twee hetzelfde als bij hetgeen ik jullie nu metaforisch ga laten zien. De vorm van het universum is op de binnenkant en de buitenkant van een teroide en toch zijn zij beide verbonden op een manier die jullie niet kunnen zien in jullie 4D-geest. Denk aan jullie universum als dat het dezelfde attributen heeft als zwaartekracht en magnetisme die in staat lijken te zijn om bijna alles te doordringen. Met dat in gedachten zouden de stukjes en de delen kunnen lijken op de stoel die op de een of andere manier onderaan de stapel verschijnt ook al is hij het laatst op de stapel gezet. Hij gaat door de anderen heen omdat er regels van inter-dimensionale fysica zijn die eisen dat het zijn ware universele plaats vindt die gebaseerd is op andere dingen dan wat jullie denken dat zij zouden moeten doen in jullie 4D-lineariteit.

Afstanden in het universum.

Hier komt iets wat jullie kunnen visualiseren en jullie zou kunnen helpen begrijpen wat ik de misleiding van een dimensie noem die naar een andere dimensie kijkt. Ik ga jullie laten zien dat het universum niet echt zo groot is.

Neem die teroide die wij hebben geschapen in onze metafoor en visualiseer die. Verander nu de metalen pijp in een van zachte stof. De teroïde is nu flexibel. Neem een schaar en knip hem door waar je dat maar wilt. Maak het recht, zodat het een tube wordt. Maak hem groot genoeg zodat jouw hand erin kan.

Ga helemaal door de tube heen en trek hem binnenstebuiten. Visualiseer dat je dat vele keren doet van de ene naar de andere kant totdat je in plaats van een pijp iets krijgt dat nog maar weinig doet denken aan een tube door dat vaak heen en weer halen.. Als je daarmee klaar bent verbind dan op een slimme manier de beide einden met elkaar. Dat kun je, het is niet moeilijk Je kunt het ene eind over het andere schuiven en weer met elkaar verbinden. Vraag: Is het nog een teroide? Antwoord: Ja. De vorm is de vorm en hij is alleen veranderd in de drie dimensies. Het bevat nog steeds het meetkundige ‘magische’ van de teroïde alleen is die nu vervormd en toch gelaagd en samengedrukt. Nu neem ik even je mee naar het midden van dit samengedrukte rommeltje. Jij hebt de grootte van een molecule binnenin de tube, metaforisch gezien ben je in een speciaal universum dat veel verder gaat dan wat je kunt geloven en wat toch gelaagd is en samengedrukt. Als je begint te ‘wandelen’ op het oppervlak van de teroïde (aan de binnen- of de buitenkant) moet je nog steeds lopen en lopen en lopen om een volledige rondreis te maken, ook al is de tube samengebald. Waarom zou je dat doen als de omgekeerde laag maar een fractie van een millimeter verwijderd is? Het antwoord: Je kunt niet door de lagen heengaan om te weten waar je bent. Je kunt zelfs niet zien door de lagen heen om te zien waar je bent. Je gaat dus met lopen en lopen om ergens te komen.

Wat wij je vertellen is dit: Jullie wetenschap en logische observaties vertellen je dat je letterlijk honderden miljoenen lichtjaren van dingen verwijderd bent, maar wat als dat een illusie is en het multi-dimensionale universum attributen heeft van het model van de tube/teroïde.? Zou het kunnen zijn dat wat lineair 100 miljoen lichtjaren lijken te zijn, vlakbij is?

Het antwoord is een positief en sterk: Ja! Alhoewel het moeilijk te bevatten is, ja, de onmetelijkheid is echt, net als de perceptie van de molecule die gelooft dat hij door het hele interieur van de tube heen moet lopen om te komen waar hij wil komen. De vorm van het universum is zo ook op zo’n manier bochtig dat er een voorspelbare en meetkundige manier van aansnijden van de ‘muur’ is, (net als bij zwaartekracht) die jou in staat stelt om te springen naar andere delen van de binnen- en de buitenkant van de tube.

Dat is de vorm van het universum. Laat mij nu enige informatie geven over het ‘aansnijden van de muur’ tussen de lagen van de samengedrukte toroïde. (ben je nog steeds bij mij?) Het universum is een druk/trek-regeling van energie. Het schept zichzelf aldoor. Het vernietigt zichzelf nooit, maar beweegt simpelweg tussen de dimensies in een geregelde omgeving waar tijd en zwaartekracht vereisen dat het zichzelf in balans houdt.

Er zijn faciliteiten in het universum om materie weg te nemen en aan te vullen. Hele galaxies lijken te verdwijnen en terug te komen (gezien vanuit eendimensionale omgeving). Dimensionale optilling is daarom de motor van jullie universum en alles wat jullie tegenwoordig zien in 4D. Het is verantwoordelijk voor wat jullie voelen als het begin van het universum alhoewel het niets te maken heeft met een ’big bang’.

Wat jullie ‘zwarte gaten’ noemen die in het centrum van elke galaxie zijn, zijn onderdeel van de machine van dimensionale optilling. Het zijn portalen die de muren van de tube aanbreken. Wij hebben jullie ook verteld dat in het centrum van iedere galaxie op zijn minst twee zwarte gaten zijn. Zij zijn er altijd in paren en de ene duwt en de andere trekt. Alleen is er maar een voor jullie zichtbaar. De andere behoort tot de andere kant van de muur en verstopt zich. Toch zullen jullie het snel zien.

Dimensionale optilling is ook de machine van het kosmische raster. Jullie worden inter-dimensionaal, mensen, omdat jullie de realiteit op jullie eigen planeet hebben opgetild. Jullie zijn de enige wezens in het universum die in de dualiteit zijn maar ook in staat zijn om de dimensie van de planeet te veranderen! Veel kan er veranderen met de machinerie maar alleen jullie kunnen het hele realiteitsscenario veranderen.

Laat mij jullie nog een hint geven over de mechanica van jullie universum. Wij hebben het over activiteit van gammastralen in de laatste tien jaren. Wij zeiden jullie te’’ kijken naar intense gammastralenactiviteit’ en ook dat als je het zou zien je zal weten dat et iets wordt geschapen – iets heel speciaals. Nu noemen wij dit een dimensionale optilling. Die gaat altijd vergezeld van krachtige gammastralen en met name een hoge intensiteit. Dit is een attribuut van dimensionale optilling en het vertelt ook dat er iets gaande is. Je ziet dit op de hoek van jullie melkwegstelsel en je weet dat er daar iets verandert. Het is in jullie woorden een “mini big bang,” het is een onderdeel van de constante verandering van het universum, een dat beweegt in een duw/trek beweging.

Ondanks dat het miljarden jaren ver weg lijkt is dat niet zo. Het is echt in jullie achtertuin maar jullie zijn nooit in gevaar, lieve mensen, voor een ineenstorting van de tijd om jullie heen of dat er een nieuw universum verschijnt in jullie zonnestelsel. De fysica ervan houdt het gescheiden en in zijn eigen tijdraam. Dit betekent ook dat het ‘centrum’ van het universum overal is.

Er is echter een speciale, geheiligde plaats in jullie universum en die lijkt op een heel gewone plaats te zijn. Het is een plaats die Aarde wordt genoemd en hij bestaat met engelen erop die vermomd zijn als mensen. Zij werken daar een puzzel uit om universa een optilling te laten maken. Hij wordt ‘de planeet van vrije keuze’ genoemd….de enige die zijn eigen realiteit kan veranderen. Het is de enige planeet waarop de inwoners het heft in handen kunnen nemen en het tijdraam van hun realiteit kunnen veranderen en in feite een dimensionale optilling scheppen. En dit, geliefde mensen, is het verschil tussen gisteren en vandaag.

De Harmonische Concordantie was overduidelijk. Mensen besloten de manier waarop zij waren te veranderen. Zelfs op cellulair niveau zal dit worden gevoeld. De ‘toestemming’ structuur van het DNA zal feitelijk veranderen door wat jullie hebben gedaan. Hoe kan ik jullie dat vertellen? Jullie gaan beginnen aan inter-dimensionaal ‘zien’ en dat gaat jullie helpen bij jullie medescheppen. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid tot medescheppen van een realiteit voor jullie zelf die zal overeenkomen met de energie van de planeet en degenen om jullie heen. Misschien betekent dit echt het brengen van vrede in jullie eigen levens terwijl jullie werken aan de puzzels die jullie de meeste uitdagingen hebben gegeven?

Wat als jullie inter-dimensionaal de soort zouden ‘zien’ die dingen kan onthullen die verborgen zijn maar die letterlijk de voeding zijn van wat jullie nodig hebben? Wat als ik jullie zou vertellen dat de sleutel voor medescheppen samentrekking is? “Kryon” zouden jullie kunnen zeggen, “Je praat weer onzin”.

Wo en het granieten blok.

Wij gaan jullie nog een parabel geven over Wo. Wij hebben dit al een tijdlang niet gedaan. Wo is een geslachtsloos mens. Hij/zij is een WO-man maar wij zullen Wo een ‘hij’ noemen voor het doel van dit verhaal.

Wo was ontevreden over zijn leven. Oh, hij werkte hard en hij was ook lichtwerker maar hij was depressief. Hij zei: “Ik wil iets waardevols in mijn leven. Ik wil iets betekenisvols en belangrijks en moois in mijn leven.”Wo wist dat hij kon manifesteren. Hij was alleen een beetje onzeker over wat hij zou gaan manifesteren. Hij wist ook niet waar hij om zou vragen bij het manifesteren. Hij was voorzichtig en vroeg Spirit nooit om iets specifieks maar zei altijd: “Laat mij alleen manifesteren wat ik nodig heb en wat geschikt is voor mijn eigen goddelijk plan.” Wo had de wijsheid van een lichtwerker en daarom bad hij: “Lieve Spirit, ik wil iets groots in mijn leven manifesteren. Dat wordt tijd. Kiest U wat het gaat worden, God, Hoger Zelf. U hebt de wijsheid…..kiest U wat het gaat worden. Ik heb het nodig om iets groots te manifesteren zodat ik kan doorgaan met mijn leven.”

En dat deed hij! Op een dag kwam Wo het huis uit en vond een groot blok cement voor zijn voordeur!

Het was 10 bij 10 meter. Hij voelde zich vernederd! “Is dit wat ik echt nodig heb, Spirit? Wat is dit?” En Wo’s Hoger Zelf zei: “Wij zijn nog niet klaar, Wo. Wacht maar even.” Wo wachtte, maar heb blok bleef daar. Hij werd ongeduldig, zoals altijd, en dacht dat hij de berichten misschien verkeerd had begrepen. Toen begonnen zij buren over het blok te klagen. Wo was er zeker van dat er een vergissing was gemaakt. Echt!

Spirit zou geen blok cement afleveren! Dat is niet echt goddelijk. Dus haalde hij er een grote mechanische kraan bij en probeerde het blok te verplaatsen. Het wilde niet bewegen. Hij nam toen allerlei granieten-blok -verplaats-experts in de arm.

“Kunnen jullie alsjeblieft dit blok verplaatsen.?” vroeg Wo.

“Nee, dat kunnen wij niet, want het is veel te groot!”

Toen gebeurde het. Wo hoorde geklop op de deur en hij opende die. Er stond een kleine man met een beitel.

“Wie bent U?” vroeg WO.

“Neem mij niet kwalijk dat ik wat laat ben.” zie de man. “Ik ben de beeldhouwer

“Ik heb helemaal geen beeldhouwer besteld.” zie Wo. “Wij hebben geprobeerd om dit blok te verplaatsen en het hier weg te krijgen. Kunt U het misschien weg krijgen?”De kleine man was vol afschuw.

“Alsjeblieft, alsjeblieft, dit is een prachtig kunstwerk – dat kun je niet vernietigen! Is dat niet waar jij om gevraagd hebt? Je hebt nu iets waardevols en kostbaars en voor altijd in jouw voortuin. Het zal op een plaats zijn waar jij dat leuk vindt en men zal het aanbidden en van verre komen om het te zien.” De kleine man hijgde en was buiten adem. Wo keek even naar hem en stopte even.

“Het is een blok cement, “ zei Wo langzaam. “Waarom zou iemand zoiets willen aanbidden?”

“Nee, dat is het niet! Kun je dat niet zien?”

“Het is een groot, irritant en niet te verplaatsen blok cement,” zei Wo. “Het vermorzelt mijn gazon.”

Ook al begreep Wo het niet, hij duldde de kleine man toch een paar maanden in zijn voortuin en begon het langzaam te begrijpen. De beeldhouwer zag helemaal geen blok cement. Hij zag kunst! Hij ging door met het verwijderen van het cement wat er niet thuishoorde om het kunstwerk en de artiest ‘keek’ in het cement.

Voorzichtig beitelde hij weg wat niet kostbaar was en uiteindelijk verscheen er een vorm die veel, veel kleiner was dan het blok was geweest. Oh, het was prachtig!

Wo was heel gelukkig! “Ik heb iets kostbaars in mijn leven waarvan ik nooit heb geweten dat het bestond in dat lelijke blok! Ik kan niet geloven dat ik dat weg wilde doen. Hoe belachelijk!” Wo’s buren hadden het snel in de gaten en de “Oh’s” en de “Ah’s” waren niet van de lucht. Wo was erg trots.

Toen het beeld af was kwam de man naar de deur.

“Wel,” zij hij, “Het is tijd.”

“Tijd waarvoor?” vroeg Wo, “Gaat U weg?”

“O nee, Wo, zo werkt het niet.”

“Bedoelt u dat u mijn hele leven in mijn voortuin blijft?”

“O, nog veel beter dan dat,” antwoordde de man met een glimlach.

Met een witte lichtflits veranderde de beeldhouwer. Hij werd een deel van Wo en nam zijn plaats in tussen de engelen die Wo zag als zijn gidsen. Hij werd een zielsverwant, een spirituele tweelingvlam. En een adviseur.

Zijn vermomming was weggevallen en hij toonde helder zijn goddelijk licht.

Het is grappig, weet je. Wo vroeg nooit naar de naam van de beeldhouwer. Hij begreep nu dat de naam van de kunstenaar Wo was. Wo kreeg niet alleen de manifestatie waar hij om gevraagd had, hij kreeg ook nog een actieve partner in de wijsheid die met hem kon samenwerken. Wo had net een nieuwe zienswijze gekregen; misschien is het onzichtbare het belangrijkst en het gaat om wat ervoor nodig is om het in de realiteit te brengen en wonderen tot stand te brengen.

De nul.

Er komt een tijd waarin jullie wetenschap de nul in jullie toekomstige inter-dimensionale meetkunde zal gaan waarderen.

Nu zien jullie de nul als niets. Sommigen hebben gezegd; “Wij weten dat nul niet echt niets betekent. Wij denken dat een inter-dimensionale nul oneindig zal zijn. Dat is wat de nul is.” Nee, dat is niet zo.

Wij hebben jullie al meer dan tien jaar geleden verteld over de op 12 gebaseerde meetkunde. De elegantie ervan zal jullie verbazen, speciaal zijn berekenbare eenvoud. Het is de enige wat goed past en de ‘handen schudt’ met de natuur. Het kan niet niets zijn en het vertegenwoordigt niet de oneindigheid. Nogmaals zeggen wij jullie dit: De nul is het magische van inter-dimensionale meetkunde. Het is de magie van de 12. Het vertegenwoordigt potentieel, of een energie van mogelijkheden. Daarom is de nul variabel afhankelijk van de vergelijking. Jullie zijn hier niet aan gewend. Jullie zijn gewend aan meetkundige vergelijkingen die empirisch (door ondervinding) zijn en jullie willen dat het zo blijft. Maar dat kan niet als je buiten de lineariteit gaat rekenen. Binnen dat schema wordt de elegantie van de meetkunde onthuld. De nul verwijdert wat niet nodig is en onthult de oplossing. Het wordt de facilitator van de realiteit van de puzzel zelf en is vaak het doelcijfer. Wij verwachten niet dat jullie alles volledig begrijpen. In feite verwachten wij hierover helemaal geen begrip van jullie – nog niet!

De harmonische concordantie.

Eindelijk, ik ga jullie nu vertellen wat er de laatste week is gebeurd. Er is een plaats op deze planeet die de Grot van Creatie wordt genoemd en waarover wij de laatste keer dat wij hier waren met jullie hebben gesproken. Dat was onze naam ervoor. Jullie noemden het de Akasha Kroniek. Het is een waardevolle plaats waar jullie levens zijn opgeslagen. Ik wil jullie daar even mee naartoe nemen. De muur gloeit. Het kristallijn is overal. Het is koel ook al zou het er geologisch niet kunnen zijn. Er is een kristal voor iedere man, vrouw en kind op de planeet. Vele kristallen zijn zeer oud maar zij zien er niet zo uit. Als je komt en gaat vullen de vele uitdrukkingen het kristal aan. Je zou kunnen zeggen dat er een systeem is dat nog veel verder gaat dan waar wij het over hebben gehad.

Sommigen van jullie hebben aangegeven dat jullie voelen dat dit jullie laatste leven is. De meesten, nietwaar? Wat jullie niet weten dat dit voor de meesten van jullie is ‘wat jullie doen’ in het universum. Je zou kunnen zeggen dat jullie universeel professioneel mens zijn. Waarom? Omdat jullie verliefd zijn op de Aarde! Jullie zijn verliefd op de familie! Als dit spel is afgelopen en jullie “leven” eindigt veranderen jullie gewoon energieën.

Een deel van jullie zal gids voor andere mensen worden; een deel van jullie gaat naar de andere kant van de sluier, gaat terug en reïncarneert weer. De groep die jij bent werkt altijd. Jullie doen dat weer en weer en weer en dat komt omdat jullie weigeren het eindspel te missen! Jullie werkten te lang om het te missen, Lemurianen! Jullie hebben hier een hele, hele lange tijd deel van uitgemaakt en deelden de liefde van God. Jullie hebben gezien dat het werkt. Jullie waren vrijwilligers voor de moeilijke dingen en hier zitten jullie nu alweer in een van de laatste golven waarvan niemand ooit had gedacht dat die zou plaatsvinden.

In die Grot van Creatie werden kristallijnen energieën die de echte levenskrachten zijn van wie jullie zijn, veranderd. Maar twee of drie keer in de geschiedenis van de Aarde zijn de Grot van Creatie en de Akasha Kroniek gewijzigd.

Dit was er een van. Het kristallijnen raster van de Aarde wordt langzamerhand herschreven en op een lijn gebracht. Daarom zijn er kristallen met jullie levenskracht en jullie uitlijning en jullie archieven van de ziel van deze planeet.

Zij zijn ook veranderd. Dat moet ook zo zijn. Er komt een tijd waarin het esoterische ook het fysieke is.

Het is een systeem dat omhooggetild moet worden, zie je? De mensen komen steeds dichter bij het engelen zijn. Het was hetzelfde bij de 11:11. Hebben jullie daaraan gedacht? Daarom wassen wij jullie de voeten!

Vandaag hebben wij jullie inter-dimensionale informatie gegeven over wetenschap. Je zou kunnen zeggen: “Dat is niet echt mijn onderwerp, Kryon. Ik had liever echte spirituele informatie gehad.” Jullie kunnen daar beter aan wennen want deze wetenschappelijke informatie zou nooit, nooit zijn gegeven aan een Aarde in een lagere vibratie. Er is een reden waarom die is gegeven bij een spirituele ontmoeting. Jullie staan op het punt om vele veranderingen te brengen, inclusief een grootsere uitleg over het universum. Daarom kunnen jullie eventueel naar plaatsen gaan waaraan je nooit zou hebben gedacht. Een grootsere uitleg van jullie realiteit is nodig zodat jullie dingen kunnen doen met je lichaam waaraan je nooit zou hebben kunnen denken.

De Aarde zit in een proces van reparatie – tegenintuitief misschien, aan wat je ziet op het nieuws maar er is veel hoop op vrede voor deze grootse planeet. Er is hoop op een einde van de haat die jullie hebben gezien in vooral de laatste jaren en op begrip en wijsheid die er nooit eerder zijn geweest. Er zijn mensen hier die energie en licht geven aan de Aarde, en wij wassen hun voeten daarvoor.

En nu verwijdert de groep zich weer,…..in alle liefde.

En nu is deze boodschap compleet.

Kryon