Kryon: Het Maja-Koor. 1

 

Kryon: Het Maja-Koor. 1

11 november 2022
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik roep de voorouders van dit land op voor toestemming om hiermee door te gaan. Niet alleen voor de channelings van vandaag maar ook voor de gebruiken op deze dag. Degenen die hier zijn, lieve mensen, hebben dit zoveel gegeven. Mijn partner bevind zich op een plaats in New Mexico waar de overblijfselen hem overblijfselen toonden die met astronomie te maken hebben. Die hebben veel te maken met de dag van vandaag….de Precessie van de Equinox. Dit was ook de reden van bestaan van het koor. Je zou kunnen zeggen dat de wortels van het koor hier liggen en jullie vinden het interessant dat jullie nu hier zijn.

Ik zal jullie iets vertellen: Dit is niet zomaar een koor. Een van de redenen is dat jullie hiervoor niet werden gevraagd. Laat mij dit uitleggen. De grondlegger hiervan kwam naar mij en wilde om hulp vragen omdat er soms beslissingen genomen moeten worden, en dat soort dingen. Toch vroeg hij het nooit. Hoeveel koren waren er in Lemurie? Jullie staan op het punt om een serie te completeren en dit zal de komende koorzang zijn. Dit was nooit bedoeld als het einde van een serie.

Er waren dus allerlei omstandigheden om jullie naar deze plaats te brengen….er moest ook iets anders gebeuren. Dit is koor nummer 10. Ik zal jullie wat vertellen over numerologie. De numerologie waarover ik jullie zal vertellen heeft te maken met de nieuwe moraal over gewone dingen.

Als jullie bijvoorbeeld de numerologie van je naam toepassen zouden sommigen vragen of dit de numerologie van je wettelijke naam is. Nee, het gaat om de naam die mensen voor jou gebruiken, want het is de energie van die naam die uitstraalt naar de cijfers. Als je de naam uitspreekt werken de cijfers al….zij spreken voor zichzelf. Als jullie vragen naar de bijnamen van koren zijn die namen vaak de cijfergegevens. Bijvoorbeeld de dag van vandaag….de elfde van de elfde in 2022…dat is de numerologie. Er is daarin EEN cijfer. Als je op de hoogte bent van numerologie is dit duidelijk voor je. Laat mij jullie zeggen wat van het nummer van 22 is. Het is een meestergetal waarvan er maar drie zijn geïdentificeerd, maar dat cijfer is er niet een dat jullie waarschijnlijk zullen vieren. Het heeft te maken met specifiek dit jaar en het heeft een naam die voor bijna iedereen moeilijk te begrijpen is….KOSMISCHE WET.

Laat mij jullie iets aparts vertellen in het jaar van de kosmische wet: Niet de laatste kooruitvoering…maar jullie willen vandaag een klein ding doen voor de planeet. Zien jullie waar dit naartoe gaat? De condities komen schijnbaar lukraak samen….de zaden ervan komen samen in het jaar 22…en dit is wat ik jullie wil zeggen: Ik wilde dat jullie zouden samenkomen met het koor nummer 10 in het jaar 22 en ik wil dat jullie die cijfers specifiek maken. Een kleine groep die de planeet kan helpen met het zingen van deze liederen zoals niemand dat kan. Een groep die eraan toegewijd is om hier te zijn. Niet zomaar een groep. Geen mensen die zeggen: “Ik wil weleens zien wat hier gaat gebeuren.” Maar mensen die weten waarom zij hier in de stoelen zitten.

Ik vraag jullie: Waarom denken jullie dat jullie hier zijn? Echt! Om je lekker te voelen onder de zon? Of is er misschien meer? Hebben jullie gemerkt dat er dit jaar iets bijzonders aan de hand is? OORLOG….en precies op tijd in het jaar 2022!

KOSMISCHE WET IS DUALITEIT. Dit is klaar voor verandering….dit is 2022! Deze planeet gaat zich ontwikkelen vanuit het duister en als jullie het licht aandoen komen alle slechte dingen uit het duister gekropen zodat jullie hen kunnen zien. Dit is het jaar waarin jullie zouden kunnen zien dat de samenleving iets uit de hoge hoed tovert, zou je kunnen zeggen, en dat is dat er mensen zijn die er belang bij hebben om jullie in die oude energie te houden. Wisten jullie dit? Zij willen jullie daar houden en nu kijken jullie daarnaar. Het is overal! Jullie zullen het zien in het bedrijfsleven, in de politiek, in oorlog….alle dingen die in 2021 begonnen komen nu samen in dit jaar en zij zijn overal!

Zien jullie dingen opkomen in landen waarvan jullie dachten dat die daar onmogelijk zijn? En dat vrouwen het doen? Wie heeft ooit gezegd dat dit zou kunnen gebeuren? Er zijn dit jaar zoveel dingen die tegen alles ingaan…en dit is de groep, een teken, die de tonen zingt voor meer licht dan hier ooit is geweest. Dit is koor nummer 10. Jullie zijn het op een na laatste zijnde koor vanuit Lemurie. De laatste van de serie is een 11. Jullie houden van dubbele cijfers. De beste tijd zou zijn waarop het de structuur van het Universum raakt…..de 12…de twaalf….24 zou het nog beter kunnen zijn?

Nu is het moment waarop het zo zal zijn.

En dan, voor degenen die zeggen: “Wacht even, wacht even….12 is de structuur van het universum en jij hebt de drie, de vier en de zessen en die zitten allemaal in de structuur van het Universum! Waarom heb jij geen 12 koren?” Nou, misschien vertel ik jullie dit later nog eens. (Publiek lacht)

Kryon