Kryon – Het Maja-Koor. 2

Kryon Het Maja-Koor. 2

11 november 2022 / Geplaatst 20 december 2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

En nu informatie waarmee ik tien jaar heb gewacht om jullie die te geven. Dit is het tiende jaar van het koor. Als je tien of twaalf jaar teruggaat…het allereerste begin van de ontwikkeling van Jahwee, waren er allerlei soorten geluiden. Er begon informatie gegeven te worden aangaande Lemurie, met name door degene die nu achter de microfoon staat en die ik niet ben. Er waren toen voorspellingen van mij over hem, maar meer dan dat was er informatie die vreemd leek, onmogelijk.

Waarom was Jahwee wie hij was? Wat had hij gedaan in Lemurie? Lemurie. een plaats waar de sterrenmoeders leidden…en hij was de zoon van een sterrenmoeder. Wat hij toen had was wetenschap, en die wetenschap is waar ik jullie specifiek over heb verteld. Hij zocht dingen uit…langer leven…hij had een proces. Hij bevond zich vaak op de top van de berg, in de kou, als onderdeel van de wetenschap dat hij daar moest zijn. Met de wetenschap die hij had ontwikkeld kon hij de zaden van pasgeboren baby’s gebruiken, zonder hem op geen enkele manier te beschadigen, en dit zaad in te bouwen bij de volwassenen zodat die volwassenen drie jaren meer te leven hadden. Ik maakte het hem heel duidelijk, en dat was wat hij deed. Je kunt je voorstellen dat hij heel populair was… (gelach)

Ik vertelde jullie ook dat, als in zovele culturen, niet iedereen dit deed, maar degenen die dit deden leefden vele jaren langer. Jahwee leefde heel erg lang. Hij was de eerste Lemurische naam die wij gaven.

Waarom heb ik tien jaar gewacht om deze channeling te geven? Jullie hebben hem drie jaar niet gezien. Jullie weten niet wat er is gebeurd. Een deel van wat hij vanavond gaat presenteren zal de rest van dit verhaal zijn. Dit jaar gaat een hoofdlijn van de studies in de wereld over langer leven. Hij heeft zichzelf bekend gemaakt en bewezen….waarmee hij momenteel op de planeet bezig is, bij een zeer sceptisch publiek. Publiek dat zo sceptisch was dat zij met hun armen over elkaar zaten en zeiden: “Wij gaan wel naar hem luisteren maar wij weten nu al dat wij er niets van gaan geloven!” Toen hij klaar was wilden zij meedoen met zijn processen!

Wat doet hij? Hij heeft de zaden ontdekt die ieder mens heeft….dat nooit is gezien….de zaden van een baby, uit het DNA en hij heeft hen ingebouwd bij volwassenen op een zeer unieke manier die gedaan wordt met een nieuwe uitvinding….de laser. En raad eens hoeveel extra jaren hij kan geven? Drie!!!

Hij herhaalt wat hij 26.000 jaar geleden ook deed. DAT is degene die hier als jullie leider staat. Hij is niet alleen maar die vent met die rare tonen! (Gelach) Hij is veel meer dan dat. Hij komt met dingen waarvan velen willen dat hij hen niet doet. Maar jullie hebben dit al op deze planeet gezien toen de wetenschap een beetje verder was dan degenen die daar nu naar kijken en zij willen niet verder kijken, maar hij zal het wel redden.

Maar dit….tien jaar later….kan ik jullie zeggen dat hij dit doet!

Dit is wat wij jullie wilden zeggen….dat de dingen die jullie zien zo ver weg leken te zijn. Dit was in Lemurie en het is nu hier en dat is geen toeval. Als hij zich de tonen herinnert…is hij ook in staat om zich zijn wetenschap te herinneren.

Dank je, Jahwee.

En zo is het.

Kryon