Kryon – Het Maja-Koor. 3

KryonHet Maja-Koor. 3

11 november 2022 Geplaatst 7 januari 2024
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

In de laatste twee jaar gebeurde er iets op deze planeet in de wetenschap. Omdat het zulke bizarre wetenschap is zijn er nog steeds mensen die dit niet geloven. Toch zijn er meer wetenschappers, sociologen, antropologen die kijken naar iets dat duidelijk is.

Als je kijkt naar de geschiedenis van de mens zijn jullie hier al miljoenen jaren geweest. Jullie hebben een ontwikkelingscyclus die welbekend is. De rotsen tonen dit aan, de biologie laat dit zien….en toen gebeurde er iets. En het is niet zo lang geleden! Als je kijkt naar de biologische tijdlijn van de planeet….vier miljard jaar geleden toen het licht begon….waar ik jullie over wil vertellen is maar 200.000 jaar geleden.

Wat er gebeurde leek heel veel op wat er staat geschreven in jullie christelijke geschriften, in niet-christelijke geschriften, bij vele Inheemsen, in sommige Heilige Boeken der Tijden werd hierover gesproken. Jullie kennen dit als het verhaal van Adam en Eva waarin er een engel naar beneden kwam en naar een mensheid kwam die er net zoals jullie uitzag….perfect….geen holbewoners die in ontwikkeling waren, maar zij zagen er net zo uit zoals jullie. En zoals het verhaal gaat – er waren kleine verschillen in elk verhaal ervan – gaf de engel aan de mens en de partner van de mens iets goddelijks….een ziel!

Noem het zoals je wilt…het goddelijke…het verschil tussen goed en kwaad zou je het kunnen noemen. Maar het was een ziel! Een goddelijke ziel. Als er al zoiets als een ziel was werd die verhoogd! Jullie hebben hierover gelezen, hebben het als kinderen misschien geleerd…dat dit waarlijk het begin was van het bemeten van de mensen over wat goed en kwaad was.

Wat deed de mens vervolgens en hoe deed hij dat? Wij weten nu dat er 200.000 jaar geleden iets gebeurde. Het gaf aan dat er iets veranderde in jullie fysieke DNA. Een grote verandering! Een grote verandering op de hele Aarde…waar je ook keek. Dit is wat er met de mensen gebeurde. Men kon ook terugkijken…”Ja, dat was na de verandering en dat was ervoor!” De manier van veranderen van het DNA was niet een soort van langzame ontwikkeling die jullie zouden verwachten. In feite schreeuwt dit woord het uit: Interventie!!!…want wat gebeurde er in jullie DNA? Het leek bijna op superieur vakmanschap. De mens met 24 paar chromosomen op deze planeet werd veranderd in 23!

En hier zitten jullie dan met 24 paar chromosomen. Lieve mensen, niet alleen dat…er werden twee anderen – een paar – verhoogd op manieren die verbazingwekkend, verrassend zijn en elegant. Het gaf jullie dingen als compassie en herinnering…alle dingen die jullie nodig zouden hebben voor goddelijkheid. Ik zal jullie vertellen wat er gebeurde op dat punt in de tijd met dat wat jullie ontvingen van de sterren. Als jullie denken dat dit een idioot verhaal is laten wij dan eens kijken naar sommigen van de Inheemsen die jullie precies hetzelfde zullen vertellen. Dit is hun wijsheid, hun erfenis en hun wetenschap….waar dan ook op de hele planeet…dat zij werden bezocht vanaf de sterren. Iemand gaf hen deze informatie die pas heel veel later door de telescoop kon blijken. Is het werkelijk zo gek om te denken dat er ergens anders in dit melkwegstelsel ook leven is en niet alleen hier?

Dezelfde chemie is overal en schept leven, net zoals hier. Is dit te ver gedacht om het te geloven? Als jullie denken dat het zo is wordt het tijd dat jullie verder gaan kijken dan je neus lang is want alle gegevens en materialen die naar de planeten worden gezonden hebben leven in zich. Er is momenteel een onderzoeker (Surveyor) naar leven op de planeet Mars. Men onderzoekt het en verwacht het!

ZIJ VERWACHTEN HET!

Dit is wat er gebeurde. Zij komen hier met logica bij dit koor en dit is ook al genoemd bij de Pieken en Dalen! (Energiepunten van de planeet! Henk.) Zij zijn hier geplaatst en werken samen om de negativiteit te verminderen. De Pieken en Dalen werden allemaal verborgen gehouden en schiepen een systeem van gezondheid. Dit is wat zij zijn. Zij werken niet op zichzelf…zij werken met jullie, maar er ontbreekt een deel. Zij werken niet goed omdat er een deel ontbreekt dat nu geactiveerd kan worden. Ik denk dat jullie weten waarover ik het nu heb.

Lieve mensen die hier voor mij zitten, hiernaar luisteren of dit lezen….jullie hadden er altijd 24! Het werd weer herschikt, her-ontworpen waardoor de 24e multidimensionaal werd. Het kon niet gezien worden onder een 3-dimensionale, lineaire microscoop.

Volgens de wetenschap hebben jullie dus 23 paar chromosomen. Ik zeg jullie dat jullie er altijd 24 hadden…zij werden alleen herschikt. Het 24e is het Pleiadische paar en wat het anders maakt dan de 23 andere is dat het een multidimensionaal attribuut heeft en dat is wat jullie nodig hebben als jullie naar de toekomst van deze planeet bewegen…de mogelijkheid om deze dingen te zien door uitvindingen…zelfs in de politiek die nu heel ondoorzichtig is.

Jullie zouden kunnen vragen waarom jullie multidimensionaal zouden moeten zijn om betere politiek te hebben. Laat mij jullie dit vragen: Hoe vinden jullie het tot nu toe? (Publiek lacht) Dit 24e paar, lieve mensen, geeft jullie verhoogde ideeën over de manier waarop jullie dingen kunnen doen….jullie niet-lineaire geest zal jullie hen geven. Compassie en systemen die jullie nog niet kennen. Uitvindingen die nu nauwelijks aan de oppervlakte komen. Het is een nieuwe manier van denken….maar wel vol liefde. Het verandert de geest. Het verandert het hart. Het verandert planeten. Het zal jullie vragen om iets te doen.

Ik zeg jullie dat dit multidimensionale 24e paar nooit geactiveerd zou kunnen worden voordat de Pieken nu geactiveerd zijn. Zij zijn er nu klaar voor. Dit is waarom de Pieken en Dalen bestaan….voor jullie….om paar nummer 24 te activeren en te beginnen met het scheppen van een hele nieuwe planeet. Het verslaat de dualiteit. Het verovert de dualiteit. Het is geen moeilijke keuze meer voor iemand die het duister van de een en het licht van een ander ziet. Dat is nieuw!

Het gaat van jullie vragen om iets te doen! Hoeveel van jullie willen dat het 24e paar geactiveerd gaat worden? Dit is de groep waaraan ik vraag om dit te doen. Dit als eerste. Ik heb nooit voor een groep als deze gestaan waaraan ik vraag om dit te activeren. Jullie zouden kunnen zeggen in je geest: “Lieve Spirit, ik ben er klaar voor. Ik weet dat het er is en dat het er altijd is geweest. Ik heb hierop gewacht. Ik geef officieel toestemming om de geplante zaden te laten groeien…nummer 24 in mijn lichaam!”

Dit is waarvoor jullie kwamen!

En zo is het.

Kryon