Kryon – Het Maja-Koor. 4

KryonHet Maja-Koor. 4

11 november 2022/ Door Lee Caroll
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik wil graag beginnen met eer brengen aan de Inheemsen….op vele manieren. Niet alleen voor de moed die zij opbrengen om naar voren te komen maar ook om ons enkele van hun manieren te tonen. Er is heel lang angst geweest. De moderne samenleving heeft vele dingen die heilig waren vernietigd.

Maar wat er in deze Opwaardering gebeurt is anders. Wat wij nu zien is dat velen naar hen toegaan….de Aardebeschermers. Zij zeggen: “Laat ons zien wat nodig is!”

Er zijn zoveel bewijzen, lieve mensen, over waar de belofte van deze serie over gaat. Wij spreken over zaden van de sterren. Wij spreken over de processen die zij hadden en die nu naar buiten komen. De tonen hebben vele doelen…wij zullen het daar straks over hebben. Deze mensen zijn hier niet alleen om te zitten en signalen uit te zenden door de tonen, want er is meer en daar gaan wij in de volgende channeling over spreken.

Maar er zijn zoveel overduidelijke bewijzen over hetgeen wij hier vandaag zien. Als jullie hier vandaan gaan en dit vertellen tegen een vriend/in die niet begrijpt wat jullie doen….waar zouden jullie dan beginnen? Het is heel moeilijk om dit aan iemand te verkopen die nog nooit van deze waarheid heeft gehoord en het misschien ook helemaal niet wil weten en die de consensusrealiteit heeft van waarmee hij is opgegroeid. Het is voor hen te moeilijk als jullie vertellen dat wij die lang geleden van degenen van de sterren ontvingen.

Wat als er een Lemurie was…een echt Lemurie? En wat als er in Lemurie dingen waren die wij nu kunnen toepassen? Kennis die nieuw is…processen die nieuw waren en oorspronkelijke kernwaarheden waren? Wat als deze dingen langzaamaan ontdekt zullen worden? Maar er zijn al vele plaatsen op deze planeet waar dit wordt geloofd…het kwam niet van mij.

Laat mij jullie meenemen naar twee daarvan. Ik weet dat hier mensen zijn die naar bepaalde plaatsen op het Zuidelijk Halfrond zijn geweest die Rapa Nui worden genoemd. Anderen noemen het Paaseiland! Dit is de plaats waar al die grote stenen beelden staan. Deze stenen hoofden wegen elk dertienduizend kilo. De Egyptische stenen wegen er maar drieduizend, en dat betekent dat zij geen stenen uit een groeve haalden en die over het hele eiland verspreidden en zij kijken allemaal naar het eiland toe en het waren geen goden. Het waren voorouders! Elke steen vertegenwoordigt een voorouder die over het eiland kijkt en zij houwden hen uit als familieleden om hen te helpen….behalve voor zeven van hen.

Er zijn zeven van de machtige uitgehouwen stenen hoofden, heel groot, die naar de oceaan keken. Als jullie naar de Rapa Nui gaan en aan de inheemsen vragen wat deze zeven hoofden zijn en waarom zij naar de oceaan kijken, zullen zij zeggen: “Dit waren de zeven reizigers die begonnen op ons eiland. Dit zijn degenen die uit het Noorden kwamen. Zij kwamen uit Lemurie!! (Kryon lacht) Het verhaal dat wij jullie hebben verteld over degenen die van Lemurie naar het Zuiden gingen is hetzelfde als dat van de Inheemsen. Het is hun mythologie en zij maakten de stenen die het verhaal vertellen van wat er is gebeurd en waarom zij kwamen en wat zij met zich meebrachten vanuit Lemurie….precies vanuit de plaats waar wij vertelden dat Lemurie was.

Maar degene die het meest gevierd is, de langst levende, is er vandaag nog steeds voor jullie te zien….staat precies in het hart van Australië! Het Rode Centrum, noemt men het….Ayers Rock wordt het genoemd, en daar is een stam die de Ananu wordt genoemd. Zij vertegenwoordigen een geloof dat in heel Australië wordt gevonden. Onlangs, in de laatste tien jaren, heeft DNA-onderzoek bevestigd, absoluut bevestigd, dat de Inheemsen van dit grote en grootse land daar zijn geweest. Leven zoals zij nu leven, doen wat zij nu doen, geloven wat zij nu geloven….en dat al 60.000 jaar!

Dit gaat in tegen alle sociologen die jullie zullen vertellen wanneer beschavingen begonnen en zij zullen jullie de regels geven over wat deze beschavingen vormde en over geschreven informatie en religies die er zouden moeten zijn.

Zij hadden deze dingen niet maar zij hadden kernwijsheid!

Waarom ik jullie dit vertel? Omdat als jullie naar dat Rode Centrum van Australië gaan en met een van de Ouden spreken, een vrouw, een sjamaanse. Als zij zich zou openen om haar kennis te delen, zal zij dit vertellen: “Wij komen van de Zeven Zusters! Wij komen van de Pleiaden!” Er is zelfs een grot waar jullie de tekeningen van de landingen kunnen zien waarvan zij zeggen dat die plaatsvonden. Dan zal zij verdergaan en zeggen: “En de Sterrenmoeders zijn nog steeds hier! Zij zullen spreken over namen van de Sterremoeders die jullie niet uit kunnen spreken. Dat er geheime plaatsen zijn waar jullie geacht worden niet naartoe te gaan omdat de vrouwen daar de leiding over hebben.

Precies dezelfde dingen als ik jullie vertelde over Lemurie die ongelooflijk en buitengewoon leken te zijn…vreemd, raar en voor sommigen te veel om te geloven, zijn allemaal echo’s van dingen die zij al duizenden en duizenden jaren geloven.

Lieve mensen, wij zijn dit nu pas aan het herhalen en aan het ontdekken wat altijd een waarheid is geweest.

Dit is geen verhaal van de New Age…dit is het verhaal van de Aarde.

Ik kom terug.

Kryon