Kryon: Het verhaal van Maria. Een leven.

Kryon: Het verhaal van Maria.
Een leven.

Doorgegeven via Lee Carroll / 12 april 2008
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Het is hier een fijne plaats….een plaats van ‘toestaan’. Er moet een reden zijn waarom jullie hier in de stoelen wilden zitten en zijn gekomen om dingen te ervaren waar veel mensen om zouden lachen. Er moet een reden zijn! Er is hier een energie die vol is van vastberadenheid. Het gaat veel verder dan de woorden van vanavond. Het is een energie die tussen de stoelen en de gangpaden loopt. Hij zal velen raken met het attribuut van de vrije keus.

Er zijn hier mensen die ontkennen. Velen zullen zeggen “Dit kan niet gebeuren” omdat zij niet-gelovigen zijn. Wel, ik wil het even tegen de niet-gelovigen hebben. Jullie geloven niet dat dit echt gebeurt, nietwaar? Hier is mijn boodschap voor jullie: Jullie zijn buitengewoon geliefd! Jullie worden voor je ongeloof niet beoordeeld. Er zal niets negatiefs met jullie gebeuren omdat jullie hier kwamen en niet geloofden.

Er is een groep engelen die vlak naast jullie staat, net zoals bij alle anderen hier. Als je er vanavond voor kiest om je hart te openen, als je dat doet, word je misschien door een van hen geraakt. Wat is het dat je vanavond zou willen achterlaten? Zijn het vanavond zorgen? Wat is het? Misschien is het HET onoplosbare probleem van jouw leven. Misschien is het pijn of ziekte? Wel, hier is een belofte: Dit gebouw is al dagen lang gevuld met kostbare energie en jullie kunnen je daarin baden als je dat wilt – als je dat wilt.

Je kunt hier lichter vandaan gaan dan dat je gekomen bent. Je kunt de dingen die onoplosbaar voor je zijn in je stoel achterlaten! Dat is omdat je een stukje van God bent.

Er zijn er hier die nog steeds niet kunnen geloven dat dit echt gebeurt. Zij zeggen dag in dag uit dat er mensen zijn hier op dit toneel zijn geweest die deden alsof zij channelden. Zij deden net alsof omdat die hele handelingsgebeuren niet mogelijk is. Dat is niet de manier waarop God werkt. Begrijp jij niets van elk stukje heilige communicatie dat is opgeschreven en aan jullie is doorgegeven door mensen? God kwam niet naar beneden en schreef het zelf op. Alle kostbare geschriften in alle talen op de Aarde, alle culturen en hun boeken zijn geschreven door mensen. God kwam niet naar beneden om er ook maar een van te schrijven! God gebruikt mensen. Dat is wat familie doet met familie – ALLE informatie.

Sommigen van jullie houden boeken omhoog en schreeuwen “Dit is het woord van God!” Wees hier helder in: Het is het woord van mensen die in contact stonden met God. Soms zijn die woorden zeer waarachtig en heel mooi. Dat is omdat die mens in contact was met God…..dat is channeling en dat is sinds het begin de tijden al bij jullie geweest.

Misschien mis je de versierselen, de gebouwen, de regels? Misschien mis je wat jij voelt dat nodig is om God te vinden en om het echt te laten zijn? Het is aan jou om je hart te openen en het te ‘zien’’ en te voelen. Mens, je zal hier heel anders over gaan voelen als je deze plaats verlaat. Heel anders dan toen je hier binnenkwam.

Als dat gebeurt is er geen mens of organisatie die het geloof in jou, dat niet echt was, kan verbreken.

Daarom zijn wij hier gekomen….om de harten aan te raken van allen die dat wensen. Ben jij het? Laat jij toe dat jij het bent? Weet je van de liefde die jou hier naartoe heeft gebracht?

Ik ga jullie een verhaal vertellen. Het gaat over een leven op deze planeet, maar het is niet precies een parabel. Het is een verhaal, een waar gebeurd verhaal over een vrouw die Maria heet. In deze visualisatie zien jullie wat ik ook zie. Maria is een gewoon mens en ik zal je meenemen van haar geboorte tot haar dood. Als ik dat doe wil ik dat jij jouw naam erop zet in plaats van Maria want ik ga vertellen hoe een leven werkt van het begin tot het eind en ik hoop dat wanneer ik daarmee klaar ben je een epifanie zult hebben – een goddelijke openbaring – een realisatie van wie jij precies bent – omdat alles wat ik vertel over Maria ook geldt jouw eigen leven.

Voordat ik met het verhaal begin moet ik starten op een plaats waar ik al eerder over sprak. Twintig jaar geleden heb ik mijn partner verteld dat er een plaats is die ‘de grot van creatie’ wordt genoemd. Het is een vast onderdeel van wat wij het Kristallijnen raster noemen. Het is een echte grot op deze planeet, een die nooit ontdekt zal worden door welk mens dan ook. Hij zal ook verborgen blijven ondanks dat het in jullie drie-dimensionaliteit realiteit is. Geen enkel technisch apparaat zal in staat zijn hem te ontdekken en open te breken. Veel van de korst van de Aarde is kristallijn zoals elke geoloog zal weten. Het vinden van deze heilige plaats is onmogelijk want het lijkt precies op al het andere op Aarde. Hij zit diep genoeg om door normale mensen niet bereikt te kunnen worden.

De reden waarom hij in drie dimensies aanwezig is een geheiligd proces van jouw leven hier en jij verkeert in drie dimensies. In deze kristallijnen energie zijn er vele fysieke kristallen. Zij zijn eigenlijk veel meer dan kristallen. Elk kristal vertegenwoordigt een zielen-energie, niet van enkel een mens. Het is de zielenenergie van het kern Hoger Zelf van elk mens dat hier is. Op deze plaats is elke ziel die ooit op de planeet is geweest of er ooit zal zijn. Dit is geen voorbestemming maar de kennis van de potentiëlen van wat jullie scheppen. Daarom is er genoeg van de hele toekomst van de planeet en het vertegenwoordigt alles wat is geweest en alles wat er nog gaat komen.

Een apart prachtig kristal is er voor elk van jullie maar hier komt wat je niet verwacht: Elk apart kristal is ‘gevuld’ met al jouw incarnaties of ‘uitdrukkingen’ op jullie planeet. Met andere woorden: elk kristal vertegenwoordigt een Hoger Zelf, maar met vele voorbije levens. Je komt en gaat van deze planeet omdat je verliefd bent op deze planeet. Daarom doe je dat. Het maakt niet uit wie je denkt dat je bent, de meesten zijn hier eerder geweest. Degenen die hier vanavond in een esoterische stoel zitten zijn hier eerder geweest! Van alle mensen in de zaal (250) zijn er maar 17 nieuw voor de planeet.

Luister naar mij, jullie zijn hier eerder geweest. Je weet dat op een intuïtief niveau. Er is een kristal met jouw geheiligde naam erop in deze Grot van Creatie, en elke keer als je op de planeet komt plaats jij je menselijke ziel in dit kristal. Wat er daarna gebeurt is dat het huidige DNA van bij jouw geboorte samengaat met het heilige DNA uit het verleden dat jij toen creëerde en vanaf dat moment ben je verbonden met het verleden. Dit bevat dan alle levens die je ooit hebt gehad op de planeet. Tot degenen die je nog zult gaan leven.

Jij activeert dit kristal als je arriveert en je de-activeert het als je vertrekt. Dat betekent dat het hier blijft zelfs als jouw kern-Hoger Zelf vertrekt omdat wat jij op de planeet hebt gedaan, de stappen die jij op deze planeet hebt gezet, vibreert binnen dat kristal, zelfs nadat jouw zielenenergie weg is. Omdat het kristallijn is draagt het de herinnering van alles wat jij bent geweest en zendt dat naar het kristallijnen raster van de planeet. Denk daar eens even aan. Alles wat je hebt gedaan voor de planeet en alles wat je hebt geleerd blijft in het kristallijnen raster. Het is een onderdeel van de mechanieken van waarom jij hier bent. Het is onderdeel van jouw bijdrage aan eonenlange Aarde-ervaringen en onderdeel van wat het ‘systeem’ laat werken.

Het verhaal van Maria
.

Laat mij jullie voorstellen aan Maria. Het is Maria voor jullie maar voor mij is zij geen vrouw en geen man. Zij is een prachtig engelwezen – aan mijn kant van de sluier, het perfecte wezen, de perfecte energie en niet alleenstaand. Dat wil zeggen: aan mijn kant is Maria een groep, net zoals ik. Energie is niet alleenstaand. Het is een ‘soep’ van vele soorten attributen en geen ‘ding’. Begrijp je dat? Dus aan mijn kant is Maria een verzameling attributen en niet een lichaam zoals jullie jezelf zien. Maria is niet echt Maria, maar zij staat op het punt het te worden.

Er bestaat geen tijd aan mijn kant van de sluier. Er is ook geen tijd voor Maria. In de inter-dimensionale ruimte die wij hebben is er geen enkelvoudigheid en geen lineariteit. Maria is een deel van God in zijn meest pure vorm en is er bijna klaar voor om de helft van haar essentie achter te laten en wat ik noem De Wind der Geboorte in te gaan. Klinkt dat zinvol voor jou? Maria is een stukje van God dat een vrouw op de planeet Aarde gaat worden. Het zal Maria’s 343e keer daar worden en zij is er klaar voor om te gaan.

De mechanismen van dit hele verhaal zijn ongelooflijk voor jullie want jullie kunnen iets dat niet enkelvoudig is en geen lineariteit heeft, niet snappen. Elke keer als een engel de planeet in 3D heeft bezocht en zichzelf aan iemand heeft laten zien zal de menselijke geest om dat geloofwaardig te maken er een huid en vleugels opplakken en het een enkelvoudige naam geven. De mensen kunnen het EEN ding noemen maar dat is helemaal niet zoals het werkelijk is. Engelenenergie is een veelvoud van vele attributen, heeft geen lichaam, geen enkelvoudigheid en geen naam. Maar dat moet voor jullie om het geloofwaardig te maken.

Dit prachtige wezen dat Maria heet – dit deeltje van God – staat op het punt om zich op te splitsen in vele geheiligde fragmenten en een deeltje van haar gaat het menselijke wezen worden dat op weg is naar het geboortekanaal. De rest? Die blijft hier. Die is geen deel van jullie geheiligde les maar hier is het: Er is een enorme hoeveelheid energie die ‘jij’ is en die zit in een tijdelijk opgeschorte energievorm en die zich manifesteert op de magnetische en kristallijnen rasters van de planeet.

Ik heb jullie net een geheim verteld en toch zal niemand van jullie het geloven. Jullie zijn net als Maria en jullie denken enkelvoudig. Maar dat zijn jullie niet! Wist jij dat je deel bent van een groep? Wist jij dat een ander deel van jou ergens anders is? De plaats waar dat is wordt het Hoger Zelf genoemd. Dat is de verbinding. Wist je dat? Je zegt dat het een deel van jou is maar ergens denk je nog dat het apart van jou is. Nietwaar? Het is jij, de rest waar jij van afgescheiden bent. Misschien begin je te begrijpen waarom de verbinding met het Hoger Zelf zo belangrijk is. Het verbindt jou met jou.

Weet je hoe het is om jezelf op te splitsen – de wetenschap weg te geven dat je een stukje van God bent zodat je naar de Aarde kon komen in totale onwetendheid? Waarom zou een engelwezen zoiets doen? Omdat zij van deze planeet houden, daarom; en zij houden van menselijkheid, daarom. Er is iets te doen op Aarde, daarom! Begin je te begrijpen wat ik je vertel? Er is een reden voor jullie aanwezigheid hier.

Wij hebben het vaak gehad over De Wind der Geboorte. Vanaf mijn standpunt is het de energie die door een spiraal dringt aan mijn kant van de sluier die een driedimensionale botsing vertegenwoordigt met een een inter-dimensionale realiteit (de mijne). Daarom is het een botsing die opmerkelijk is en Maria staat op het punt om in dat portaal te vallen. Het is het proces van geboorte voor elk mens en ieder van jullie heeft dit gedaan.

Begrijpen jullie nu waarom Kryon jullie de voeten wast? Het is moeilijk wat jullie doen! Maria staat op het punt om geboren te worden. Zij heeft haar ouders uitgezocht en zij hebben haar gekozen en zij deden dat geen eonen geleden zoals sommigen van jullie denken. Zij deden dat op een tijdloze plaats die de wijsheid van eeuwen vertegenwoordigt en de ogenblikkelijkheid van jullie ‘NU’. Het is een beslissing uit de oudheid die toch jullie huidige behoeften vertegenwoordigt en dat is onmogelijk om dat voor jullie te beschrijven.

Elk mens is gespleten en daarom is er een van spirituele planning die al die tijd met jullie meegaat. Jullie kozen elkaar voor lessen en voor beloning en voor tests en ervaring. Dit is volkomen compleet en kan jullie niet in een dag geleerd worden maar het vertegenwoordigt de potentiëlen die altijd hebben bestaan en toch veranderd kunnen worden door een eenvoudige menselijke keuze.

Deze energie die Maria is gaat in de Wind der Geboorte. Zij is er klaar voor en ik ben daar. Ik ben daar voor de gebeurtenis, zoals altijd en zoals ik er altijd zal zijn. Dat is wat ik doe. Ik kijk naar engelen die steeds weer in mensen veranderen in een proces dat gaat over de liefde van de mensheid.

Nu naderen wij het knooppunt waarop het menselijk logisch denken Spirit in de val wil lokken met woorden en tijdpuzzels. Zij stellen vragen die van hoog gehalte lijken te zijn vanuit driedimensionale ethiek: “Kryon. Jij gaat nu de geboorte van Maria beschrijven. Is dat zo?”

Ja, dat is zo.

“Dan willen wij graag dat je ons uitlegt op welk punt het leven voor Maria begon. Is het de bevruchting van het eitje? Is het biologisch of spiritueel? Wanneer gebeurt het? Wanneer begint het leven?

Oh, hoe 3D van jullie! Jullie kunnen Spirit niet in de val laten lopen met vragen die de beperktheid van het driedimensionale denken vertegenwoordigen.

De beste intellectuele denker op Aarde kan alleen redeneren binnen zijn eigen beperking terwijl hij niet begrijpt dat er een echte wereld aan de andere kant is. Ik zal jullie zeggen wanneer Maria’s leven begon en jullie zullen dat niet leuk vinden omdat het een inter-dimensionaal antwoord is.

Het begon toen het contract met Maria’s ouders en Maria vooruit werd geplaatst naat een tijdloze plaats waar zij instemden met de potentiële geboorte van Maria. Dat is de echte tijd waarop haar leven begon en het vertegenwoordigt de potentiëlen van voordat de Aarde werd gevormd en toch is het de energie van ‘gisterenmiddag’. Dat is wat er gebeurde. Begrijp je nu dat jouw leven begon op het potentieel van de ontmoeting van jouw ouders? En wat denk je van de potentiëlen van jouw grootouders’ ontmoeting om de geboorte van jouw ouders te manifesteren? Ja, jij was ook bij het maken van die plannen. En om het helemaal leuk te maken, jij had vaak een relatie met jouw eigen grootouders tegelijkertijd! Intellectueel gezien ben je net als een goudvis die probeert het geluid te begrijpen als hij tegen het glas van de kom tikt. Jullie wereld is klein en simpel en jullie vragen zijn dat ook. Breek met die tijdgeest en word een inter-dimensionaal denker en ga je geest echt uitbreiden om de heiligheid te beseffen van waarom jij denkt zoals je denkt. Dan zal jouw potentieel om te denken echt enorm toenemen.

Ik wil jullie allen iets vertellen. Maar er is hier iemand, of leest, waar dit zinvol voor zal zijn: Er zijn engelwezens die door deze geboorte-ervaring gaan met al hun schoonheid en alle vreugde, met alle liefde en complexiteit…..op zo’n manier dat zij kunnen komen als een doodgeboren kind. Wisten jullie dat?

Sommigen komen en zullen sterven op driejarige leeftijd. En als je dit meemaakt bedenk dan dit: Het potentieel van dat alles is op voorhand al bekend en er is een reden voor. Gezegend is die engel die door dat alles heengaat – in jullie realiteit komt en sterft als hij jong is, misschien wel voordat het kan praten of denken of redeneren, om de zaden van mededogen te planten bij bepaalde individuen, voor bepaalde omstandigheden die levens om hen heen zullen veranderen.

Misschien overkwam het jou? Moeder, vader, is dit jouw omstandigheid? Jullie weten tegen wie ik het heb, nietwaar? En als jij het was, vierde jij het dan? Kon jij dat? Zo’n overeenkomst is diepgaand en je zult hem nooit vergeten, niet? Nou, zij ook niet! Het is een systeem dat mededogen schept op de wereld en het werkt heel goed. Jij kunt er deelgenoot van zijn geweest. Jij hebt deze planeet misschien echt geholpen met de compassie voor zo’n gebeurtenis en de Aarde zal nooit meer dezelfde zijn. Heb je daar wel eens aan gedacht? Velen haten God na zoiets en weten niet dat zij hebben geholpen om de vibratie van de Aarde zelf op te tillen. Maria heeft echter niet zo’n contract. Dat is niet haar overeenkomst. Maria kwam als een voldragen kind om een lang leven te leiden.

Ik zeg Maria gedag en zij valt in het geboortekanaal. Het eerste wat er gebeurt is dat Maria de grot van Creatie bezoekt. Zij vindt het kristal dat haar zielenenergie heeft en het gloeit door haar activering. Heb je al iets uitgedacht? Hoeveel levens denk je dat je hebt gehad? Laat mij je een paar dingen geven om over na te denken. Het maakt niet uit hoeveel je er had. Hetzelfde Hoger Zelf zat in hen allemaal. Dezelfde ‘kernziel’ was de baas in elk leven. Dat betekent dat jouw Hoger Zelf er voor hen allen was want deze levens hadden iets gemeen. Hebben jullie enig idee wat je met deze informatie zou kunnen doen? Als sommigen van jullie je gaan verbinden met je Hoger Zelf verbind jij je eigenlijk met elke energie waarmee jij ooit op deze planeet bent geweest.

Maria plaatst haar nieuwe energie in het zeer oude kristal waar al haar vorige levens inzitten. Het reageert daarop door alle energieën en al het spiritueel geleerde in Maria’s nieuwe DNA op te slaan. Zij zal alles wat zij ooit was van binnen met zich meedragen. Maria is geboren en zij is een prachtig meisje. Haar ouders zijn gelukkig en trots op Maria!

Politiek incorrect denken….Waarheid heerst.

Al in de eerste maanden van haar leven laat Maria zien dat er een artiest in haar schuilt, een goede. Hier stoppen wij weer even met het verhaal want Maria’s artistieke mogelijkheden zijn overgenomen uit een ander leven. En het is opvallend! Mensen dragen attributen van leven tot leven in zich mee. Deze attributen gaan veel verder dan de biologische genealogie van de ouders. Realiseer jij je dat in jullie politiek correcte gemeenschap er tegen jullie wordt verteld dat jullie allemaal gelijk worden geboren? Vraag dat eens aan een moeder en zij zal je zeggen dat zij een aantal kinderen heeft die duidelijk verschillend van elkaar zijn. Het ene kan zanger zijn, het andere zal helemaal niet kunnen zingen. Er kan er een gek zijn op lezen terwijl het andere kind alleen maar wil dansen. De ouders kijken hiernaar en zeggen “Hoe kan ik kinderen hebben die zo duidelijk verschillen van dezelfde ouders?” Het is misschien niet politiek correct maar het is waar!

Bij aankomst zijn kinderen zeer verschillend en verre van gelijk. Kijk naar de angsten die sommigen hebben als zij zijn geboren. Dit zijn onzekerheden en angsten…..overblijfselen van dingen waar zij doorheen zijn gegaan voordat zij hier waren.Als kinderen komen zijn zij zeer verschillend en verre van gelijk! Kijk naar de angsten die sommigen hebben als zij zijn geboren. Dit zijn onzekerheden en angsten….overblijfselen van dingen waar zij doorheen zijn gegaan en die meegenomen zijn uit een vorig leven. Vraag een moeder hoe het kan zijn dat haar ene kind heel zeker is en het andere bang is voor zijn eigen schaduw? Het is een deel van het systeem en het dient een doel. Gelijk geboren? Inderdaad zijn allen geboren met de kracht om te veranderen hoe je bent geboren! Maar jullie komen allemaal hier met een bedekking van wat er eerder was en voor degenen die hier voor het eerst zijn, en dat zijn er veel, jullie komen binnen met de attributen van ‘alle onwetendheid’. 

Dit is gemakkelijk te zien want het is de mens die geshockeerd is over hoe dingen werken en er nooit aan kan wennen hoe mensen op deze planeet met elkaar omgaan. Dit is het leven waarin zij met hun benen op Aarde komen te staan en dingen gaan uitzoeken.

Maria was nog een kind en zij deed wat alle kinderen doen. Weet je, als je zo jong bent zie je allerlei energieën om je heen. Vraag het een moeder! Heb je ooit jouw kind in de armen gehad terwijl het iets in de hoek zag? Zijn gezicht gloeit helemaal en hij lacht en heeft plezier met wat er ook in de hoek moge zijn. Je draait je om en kijkt in de hoek en ziet niets. Je weet dat ik gelijk heb, nietwaar? Heb jij je ooit afgevraagd wat dat is? Kinderen kunnen nog steeds een aantal maanden na de geboorte aan de andere kant van de sluier kijken. Dat is voor hun overleving. Het is een deel van thuis en het blijft bij hen zodat zij in een andere manier van liefde kunnen opgroeien – menselijke liefde.

Dan gaan de inter-dimensionale dingen langzaam weg maar jullie hebben ze allemaal gezien toen jullie zijn gekomen.

Wij gaan jullie niet door haar hele leven meenemen maar je toch wel wat vertellen. Maria wordt een artieste, en een goede. Zij werd geen esoterisch leidster. Kryon verscheen nooit in haar leven en zij las nooit een boek van Kryon. Zij kwam nooit op een bijeenkomst zoals deze maar Maria was wel in staat om mensen met haar kunst te genezen. Maria werd een wereldberoemde artieste – zij kon echt schilderen! Velen vonden een spirituele connectie door haar werk en Maria zei dan: “Ik schilder alleen maar wat ik voel” Zij voelde haar Hoger Zelf bij elke streek van haar penseel.

Het grote misverstand – Het kan God schelen hoe jij verlichting vindt.

Laat mij nu even samenvatten. Ik vertelde jullie dat Maria God vond. Je zou kunnen zeggen: “Hoe deed zij dat? Zij volgde niet de spirituele regels die je zo vaak hoort bij vele religies. De wereld is vol van structuren die doctrines met regels in zich hebben. Dus, hoe kon Maria God vinden terwijl zij nooit naar een spirituele bijeenkomst is geweest?”

Ik wil dat jullie het volgende onthouden. Als je de deur naar mogelijkheden opent, ongeacht hoe je er bent gekomen, open je de deur naar huis en dat is wat je wilt doen – er genoeg om geven om die deur te vinden. Dat is het hele doel van het leven, om die deur te vinden en er zijn vele wegen om dat te doen.

Er zijn leraren in deze zaal die traptreden hebben gecreëerd om jullie de deur te laten vinden omdat zij weten dat jij die treden wilt hebben. Jouw realiteit heeft die treden nodig. Er zullen er ook zijn die zeggen dat je die treden niet nodig hebt en tegen hen wil ik het volgende zeggen: Begrijpen jullie wat ik zeg? God zit in alle menselijke systemen die de heiligheid van het proces respecteren en er zijn mogelijkheden voor vele manieren om de deur te openen. Er is geen goed en geen fout proces als het jullie naar zelfrealisatie van God in jou brengt…….terwijl je het Hoger Zelf ontdekt.

Velen zullen direct zeggen: “Kryon, dit bevalt mij helemaal niet! Er moet een juiste weg naar God zijn. God is complex en heilig en wij zijn eenvoudig en 3D. Dat zei jij zelf! Hoe kun jij ons vertellen dat er geen juiste weg naar God is?” Dat heb ik niet gezegd. Ik zei dat er geen goed en geen slecht proces was. Er is absoluut een ‘juiste weg’. Liefde en mededogen zijn de sleutels om het Hoger Zelf te vinden maar er zijn vele liefhebbende wegen en meedogende systemen die jou toestaan de liefde van God in jou te ontdekken.

Luister: stel je eens voor dat je een liefhebbende ouder bent en je jouw kinderen al tientallen jaren niet hebt gezien. Stel je ook voor dat zij jou al op zeer jonge leeftijd werden ontnomen. Stel je nu eens voor dat je een telefoontje krijgt van een van deze kinderen.

“Ma, Pa, Ik weet waar je bent en ik kom naar je toe!

O, je hart zou opspringen, nietwaar? Ik heb mijn kinderen gevonden, nog beter, zij hebben mij gevonden! Je zou door de telefoon zeggen: “Kom, alsjeblieft. Ik kan niet wachten om je in mijn armen te nemen!”

Laat mij je nu eens iets vragen. Als het kind met een rode auto zou komen, zou je tegen hem zeggen; “Oops, sorry! Ga maar terug. Ik wilde echt dat jij in een groene auto zou komen.”

Dat zou je niet doen, nietwaar? Zou het je wat uitmaken met welke auto ze zouden komen? Alles wat je wilt is ze in de armen sluiten. Het antwoord is dat het je niet interesseert hoe zij zijn gekomen. Als zij zouden zeggen: “Ma, Pa, ik vond dit prachtige proces en dat bracht mij tot het bedenken waar jullie zijn – en ik vond jullie!” Kan de manier waarop je veel schelen? Dat denk ik wel! Je zou het vieren. Een ander kind zou zeggen: “Ik had geen proces nodig, ik deed het helemaal zelf” Zou je dat kind dan meteen uitsluiten omdat het niet hetzelfde proces gebruikte als de eerste? Nee!

Gezegend is het proces of niet-proces dat een mens thuisbrengt. En dat is de waarheid – dat mensen zich gemakkelijk moeten voelen bij hun zoektocht naar God en wel op zo’n manier dat zij eventueel de ware ontmoeting kunnen hebben met de ‘rest van de delen’.

De terugkeer van Maria.

Maria werd oud, zoals de meeste mensen doen. Uiteindelijk wist zij dat haar dagen waren geteld, zoals de meeste mensen. De jongeren denken daar meestal niet echt aan maar langzaamaan wel bij het toenemen van de leeftijd. Het is het verstand dat langzaamaan naar huis begint te verlangen en Maria’s verstand wist dat zij er niet veel langer meer zou zijn.

Maria had in dit leven kinderen en zij waren prachtig. De meesten ervan konden niet tekenen of schilderen. Zij waren niet gelijk geschapen omdat zij niet Maria’s heilige kristallijnen energie van haar voorbije levens hadden. In plaats daarvan hadden zij die van henzelf. Dat hebben jullie allemaal en jullie zijn gevormd door wat je op de planeet in vorige levens hebt gedaan. Daarom zijn jullie niet gelijk en allemaal verschillend en allemaal zo uniek.

Het was tijd voor Maria om te gaan. Dit is geen triest verhaal.. Maria was omgeven door haar familie toen zij overging en zij haar leven vierde. Zij brachten enkele prachtige schilderijen naar de ziekenhuiskamer, de schilderijen die de harten van de zielen zo vaak hadden aangeraakt.

Ah, mensen zouden er voor haar schilderijen gaan zitten en huilen. Sommigen zouden zelfs huilen met de vreugde van het zien van het aangezicht God. Denk aan de energie die zij op de planeet had achtergelaten! Op haar eigen manier, in haar eigen proces, kende zij God.

Het eerste wat er gebeurde nadat Maria’s ziel uit haar lichaam was, was een reisje naar de grot van Creatie. Het is een driedaags proces om volledig terug te gaan naar de andere kant van de sluier.

Dat betreft aardse dagen. Maria deactiveerde haar kristal. Bedenk eens wat dat kristal nu bevatte. Het had de energie in zich van alle vorige levens van Maria plus de energie van het laatste leven met al zijn kunst. Nu liet zij dat op de Aarde achter. Geen ervan ging met haar mee. Zij bleven allemaal op de Aarde achter.

Luister: Dat kristal liet de Aarde hoger trillen. Zelfs nadat Maria weg was, bleef het doorgaan met voor haar te werken. Zien jullie het plaatje? Jullie denken dat jullie gewoon zijn en in deze zaal zitten. Wel, denk aan het werk dat je in je leven hebt gedaan. Denk aan degenen die je hebt geholpen en dat hebben jullie allemaal gedaan in je leven. Denk eraan…..het blijft allemaal hier! Je mag denken dat je gewoon bent maar geloof mij, als je overgaat zal de planeet altijd weten dat jij hier bent geweest. Wat een systeem. Wat een eerbetoon aan het menselijk leven! Ik verwelkomde Maria bij haar thuiskomst. Het leek erop of zij maar even was weggeweest. O, wat hadden wij een feest! “Het is goed om thuis te zijn” zei zij en zij ging weer op in de energie die jullie God noemen. De entiteit genaamd Maria stopte met bestaan, behalve in die speciale geheiligde plaats die spreekt tegen de kristallijnen structuur van de Aarde.

Menselijk wezen, dit is wie jij bent. Velen geloven dit niet. Jij bent een stukje van God en een stukje van de geschiedenis van de planeet. Diepgaand! Daarom wassen wij jullie voeten.

Het is tijd voor ons om te gaan. Misschien heb jij je vanavond toegestaan om het te geloven. Misschien begin je er de zin van in te zien. Dit is een goed moment om de dingen die je met je meedroeg toen je hier kwam en niet mee naar huis wilt nemen, los te laten. Zou je dat niet willen?

Wat denk je over vergeving? Vergeef jij het verraad? Ik weet wie hier zijn. Hoe zou je zorgen willen kwijtraken? Druk op die deur binnenin je want er wachten familieleden op jou. Als dat is gebeurd zullen alle dingen gaan verdwijnen. Je wordt een gebalanceerd mens – niet een religieus mens – niet een spiritueel mens maar een mens vervuld van vreugde.

Het is moeilijk voor ons om te vertrekken, dus zullen wij blijven en als de channeling is afgelopen blijven wij toch hier, klaar voor de dag van morgen. Het valt zwaar om te gaan. Ik heb dit al vaak gezegd: Weet jij wie hier wie kwam zien? Wij wisten dat jij in deze stoel zou komen zitten. Misschien kwamen wij om jou te zien? Misschien is dat het wat wij doen? Ja, dat is het. Heb jij ons gehoord?

En zo is het.

KRYON