Kryon: Hoe het werkt

Kryon: Hoe het werkt.

Doorgegeven via Lee Carroll

1 Februari 2005
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Jullie zijn nu hier en denken dat deze zaal te warm is om te beginnen? Wacht maar af! (hij heeft het over het gebrek aan plaatsruimte zodat iedereen dicht op elkaar zit). Er is hier een groep die op jullie begint te drukken. Het begint achteraan in de zaal en gaat langzaam naar voren. Hij is een tijdje op de 11e verdieping geweest. Op Donderdag gebeurde hier iets in de late avond. De zaal werd warmer en er kwamen entiteiten binnen waarvan jullie er enkelen kennen. Er begon een driedaagse voorbereiding zodat jullie erin konden passen en zodat jullie hier allemaal aanwezig konden zijn om te luisteren naar de familie.

Ik weet wie jullie zijn! Dit is geen op angst gebaseerde stelling. Ik weet wie jullie zijn, familieleden. In deze zaal is er maar een persoon die voor de eerste keer op arde is en vreemd genoeg is deze nieuwkomer als een van de eersten bereid om de energie te aanvaarden terwijl hij vers van ergens anders vandaan komt.

Het is niet ongebruikelijk en vreemd dat deze nieuweling al een eind op het pad gevorderd is.

De rest van jullie is al heel vaak gekomen en gegaan en gekomen en gegaan van deze planeet. Wij noemen jullie ‘oude zielen’ en sommigen van jullie zijn zelfs Lemuriers – en jullie weten wie jullie zijn. Allemaal samengekomen in een kleine ruimte.

Jullie weten allemaal dat alles vandaag wordt opgeschreven en dat zal ervoor zorgen dat de ogen en oren van vele lezers en luisteraars bereikt zullen worden. Dus, geliefden, laten wij de luisteraars groeten en ook de lezers, want zij zijn hier nu ook. Laat hen in deze zaal met ons meedoen…..er zullen er tienduizenden zijn. Deze speciale boodschap zal lang na deze channeling beschikbaar zijn voor velen. De lezers van deze pagina zijn degenen die wij kennen en die zullen deelnemen in deze energie in jullie toekomst, die wij geschiedenis noemen. (Kryon ziet de toekomst van de Aarde als ‘geschiedenis’ omdat de toekomst alleen maar verleden wordt door voorbijgaande tijd, en Kryon is in het NU.)

Dus, lezer, groeten wij jou en spreken de woorden vandaag voor jullie allen, luisteraars en lezers.

Ik zal jullie nu toespreken en de vraag stellen die wij zo vaak stellen: Waarom zijn jullie hier? Waarom zijn jullie ogen op deze pagina gericht en waarom horen jullie oren dit? Kwamen jullie hier misschien voor genezing? Oh, dit zou daarvoor best de juiste plaats kunnen zijn. Heb je dat al voor elkaar of werk je er nog aan? Ben jij geïnteresseerd in vooruitgang door iets wat wij hebben omschreven als verlichting? Wil jij een vuurtoren zijn?

Geheel uit vrije wil brengen wij vandaag deze boodschap. Hij gaat over vrije wil en keuze om spiritueel verder te gaan. Het is een basisboodschap, een eenvoudige boodschap maar hij beantwoordt alweer aan vele vragen en geeft jullie iets om te overpeinzen. Velen hebben gevraagd over verlichting. Laat mij dus tegen jullie spreken – lezer, luisteraar – en tegen jullie zeggen: Kwamen jullie hier voor een healing? Het is een algemeen onderwerp hier, nietwaar?

Lezer, wat doe je terwijl je hiernaar kijkt? Is er hier iets voor jou? Wat circuleert er door jouw lichaam dat je vandaag wilt veranderen? Goddelijkheid drukt nu op de zaal. Er zijn gidsen waarvan jullie niet weten wie zij zijn. Misschien willen jullie hen groeten? Misschien wil je hen voelen, want zij hebben toestemming om jullie te raken. Sommigen zouden hen misschien wel kunnen ruiken……degenen waarvan je niet verwacht dat zij hier zijn.

Herhaaldelijk heb ik jullie verteld over een systeem maar jullie begrijpen en geloven het nog steeds niet. Misschien worden jullie vandaag op een manier geraakt waardoor jullie het uiteindelijk wel zullen weten. Wij hebben jullie verteld dat degenen waarvan je hebt gehouden en die jullie hebben verloren voor jullie hele leven een deel van jullie gidsengroep zijn. Wist je dat? Geloof je dat? Oh, dit is een geheimzinnig concept, nietwaar? Jij werd, toen je de laatste keer overging vanaf de planeet, de gids van iemand die nu nog leeft. Dat betekent dat jij een tweeledige rol op de planeet had gepland. Jij denkt dat je enkelvoudig rondloopt en maar een gezicht ziet als je in de spiegel kijkt. Laat mij jou nogmaals iets vertellen: Jij bent op vele plaatsen prachtige dingen voor de planeet aan het doen. Jij bent nog steeds met anderen samen in jouw eigen karmische groep als hun gidsen. Wist jij dat?

Je zou kunnen zeggen: “Hoe kan dat? Ik voel dat niet zo.” Toch doe je dat. Het is verantwoordelijk voor wat jullie soms tweelingvlammen noemen, of zielsverwanten…….allemaal soorten van verbindingen die je voelt met mensen die niet dezelfde afstamming hebben als jij, die je nooit hebt ontmoet maar die je gaandeweg toch gaat ontmoeten. Als je hen ontmoet zul je zeggen: “Er is een verband maar ik weet niet wat het is.” Je hebt geen idee dat wat jullie delen een kwantumband is – misschien zijn jullie wel elkaars gids. Het is zo complex dat wij er zelfs niet aan gaan beginnen om het uit te leggen. Er zal een dag komen waarop jullie dit alles weer zullen begrijpen. Wij stippen het alleen maar aan zodat jullie misschien iets beginnen te begrijpen van de echte relatie die jullie met elkaar hebben en zelfs met mij. Later dit jaar zal ik jullie er alles over vertellen.

Jullie komen op deze Aarde en zijn erop voorbereid om de mensheid te helpen en jullie denken dat jullie alleen zijn. Willen jullie weten waarom jullie hier zijn? Ik zal het jullie zeggen. Er was een tijd waarop jullie tegen de wind van de geboorte in leunden, toen wij jullie hand vasthielden en jullie even tegenhielden. Jullie waren nog niet naar de Aarde want het was nog niet zover en wij vroegen: “Zijn jullie er zeker van dat jullie willen gaan? Willen jullie echt op Aarde ontvangen worden? “ En jullie zeiden: “Ja, kijk maar eens wat er daar aan de hand is, er is een potentieel – het potentieel dat wij het allemaal kunnen veranderen.”

Begrepen jullie het, hebben jullie je dat ooit gerealiseerd en hebben jullie er ooit aan gedacht dat al jullie voorbije levens, bij elkaar opgeteld, op klassen leken waarvoor jullie wilden slagen? Zou je dat ooit hebben willen missen? Daarom zijn jullie hier. Alles wat jullie hebben gedaan in vorige levens heeft geleid tot dit. Daar stonden jullie, tegen de wind der geboorte in leunend, met al jullie geweldige zelven. Het inter-dimensionale in jullie fonkelde en schitterde in wat jullie het spinnen van het holografische deel zouden noemen – een diamant binnen een diamant. Prachtig! Omgeven door entiteiten die met jou meegaan om je te steunen zijn jullie net een kleine groep. De grote en alle andere erom heen.

Uiteindelijk ging jij en begon de reis toen jij in de plaats viel die jullie geboorte noemen en jij sprak al die tijd met ons. “Dit is het.” zei je, “Dit is de tijd die ik bedoelde. Het maakt niet uit welke leeftijd ik heb als ik ontwaak voor mijn hogere doel. Ik zal op de perfecte leeftijd zijn en heb vrije keuze en ik hoop dat ik dat zal zien. Deze keer hoop ik dat ik het zal zien. Ik weet niet hoe oud ik ben als ik het zal zien maar ik zal op de perfecte leeftijd zijn om mijn meesterschap te vinden en een vuurtoren te worden voor de planeet en een verschil te maken.”

Er is hier niemand die dit hoort of leest die dit scenario niet heeft meegemaakt en toch vragen jullie je af waarom wij van jullie houden! Ik schilder een levendig beeld van de manier waarop het begon, nietwaar? Het is zelfs nog glorieuzer. Jullie kunnen het je niet voorstellen. Gezegend zijn jullie tussen de schepselen in het universum! Zij zijn allemaal verbonden met jullie en kennen jullie namen (niet de namen die jullie nu hebben – de echte), de naam die wij jullie steeds weer toezingen in licht als wij jullie zien.

Het doel van het leven is om het leven binnenin te ontdekken….de goddelijkheid die zit verstopt binnen jullie 3D-bestaan. Zou het kunnen zijn dat jullie hiervoor zijn geboren? Voel je een roep van binnen om dat uit te zoeken? Sommigen voelen dat, anderen niet. Dit is de vrije keus aan het werk.

Waarom beginnen?

Laten wij het eens hebben over deze vrije keuze en wat jullie voor jullie hebben liggen. De intellectuele menselijke geest stelt logische vragen over het niet-logische inter-dimensionale zelf. De vragen zijn altijd hetzelfde: “Wel, Kryon, wij willen dat wel doen, maar weet je, er is hierover niet veel bewijs. Bewijs het ons eens voordat wij aan onze reis naar verlichting kunnen beginnen.” Dit is een interessant onderwerp voor mensen. Er is geen echte terugkoppeling op een inter-dimensionale manier omdat jullie nog niet inter-dimensionaal zijn.

Denk eens hieraan: Als je op de 3D-planeet komt is een van de eerste dingen die jullie doen, weten hoe je moet eten. Het gaat volgens instinct. Jullie weten hoe je moet beginnen en wanneer je ermee moet stoppen. Het schijnt jullie niet te kunnen schelen dat je iedere dag moet eten ondanks dat je gisteren ook hebt gegeten. Is dat niet vreemd? Je hebt altijd 3D terugkoppeling, chemisch, die je informeert wanneer je vol zit. Jullie weten alles over eten.

Wat als er ook een honger was die inter-dimensionaal is? Velen van jullie beginnen te ontwaken omdat de sluier wordt opgetild. Wat als het een spirituele honger is en jullie vragen: “Hoe moet ik beginnen? Waar is het eten? Wat doe ik? Wanneer ben ik vol? Wanneer ben ik te vol? Dus zeggen wij dat dit een moeilijke situatie is. Het is als de kip en het ei: Er is geen inter-dimensionale terugkoppeling totdat jullie inter-dimensionaal zijn. De eerste vraag is daarom: “Hoe begin ik? Waar begin ik? Is er bewijs voor dat het echt is?”

Het enige bewijs dat wij jullie kunnen aanbieden is dit: Waarom zouden jullie hier zijn en die vraag stellen? Waarom zijn jullie ogen op deze pagina gericht? Is er inderdaad een soort inter-dimensionale spirituele honger die jou bezoekt en zegt, “Is er meer dan mij verteld werd? Is er nog iets anders? “ Laat dat voor nu even het bewijs zijn – het feit dat het hier voor jullie is en dat jullie ernaar kijken. Of denken jullie dat het allemaal toeval is?

Geliefde, als je hier zit of deze pagina leest en er geen spirituele honger is, stop dan met deze poging. Het is niet voor jou. Het is geen tijd; misschien is het nooit tijd. Het maakt niet uit want wij hebben hier te maken met vrije keuze. Jij bent geschapen met een dualiteit. Als je deze vragen in alle eerlijkheid stelt en de antwoorden niet echt aankomen, leg het dan allemaal opzij en wij zullen straks vertellen wat er zal gebeuren als je dat doet.

“Kryon, hoe begin ik?” Het moeilijkste waar wij ooit over hebben gesproken is beginnen en zoals jullie weten hebben wij het daar eerder over gehad. Als je klaar bent om te beginnen zoek dan het spirituele voedsel dat jou het beste ligt. Is het channeling? Is het geschiedenis? Zit het in het bestuderen van oude religies en wat zij over God te zeggen hadden dat jou het meeste ligt? Wat zal jouw spirituele honger het meeste stillen? Waar moet je beginnen? Het is soms mogelijk om alleen te zijn en te zeggen: “Lieve Spirit, met pure intentie vraag ik jou om de deur te openen en het proces met mij te beginnen.”Zonder iets te lezen, te bestuderen en zonder enige geschiedenis, zonder een boek te openen of met iemand te spreken, kan het beginnen.

Er zijn zovele wegen als er ogen op deze pagina zijn gericht en er oren zijn die dit horen. De processen zijn individueel, net zoals jullie uniek zijn en zij zullen aansluiten bij het bewustzijn waarmee je op Aarde kwam – niet goed of slecht – gewoon goddelijk inter-dimensionaal voedsel.

Aan het pad beginnen.

“Lieve Kryon, hoe begin ik? Hoe zal het zijn?” Er is lineariteit, de manier waarop dingen werken in jullie drie dimensies, dat vaak een interessant praktisch probleem veroorzaakt. Jullie openen die deur, bidden tot God om het proces te laten beginnen en dan gaan jullie wachten tot er iets gebeurt. Sommigen van jullie klagen omdat het niet snel genoeg gebeurt. “Ik opende de deur. Ik heb hier lang gezeten en nog steeds is er “helemaal niets gebeurd.

Je begrijpt het niet en je realiseert je niet dat je God bent. Wat als ik jullie verteld dat jullie zowel aan de andere als aan deze kant van de deur zijn? Zouden jullie dat begrijpen? Nou, als dat waar is en jullie echt op twee plaatsen op dezelfde tijd zijn – een duaal schepsel – betekent dat in feite dat jullie de deur voor jezelf kunt openen! Beginnen jullie het te begrijpen? Misschien zijn jullie de meester van de deur?

Ga niet afwachten tot God iets doet! Neem de gereedschappen die je door de deur door de engelenrijken zijn overhandigd, op, en ga aan het werk! Zo moet je beginnen. Je moet niet afwachten en zeggen: “Wel, Kryon, wanneer komt het? Weet je, als ik voedsel eet weet ik wanneer ik vol ben. Maar hierbij weet ik niet wat ik heb gekregen en ik heb geen idee waarom ik moet vragen. Wat moet ik doen? Dat weet je nog niet. Er is een mantel met vele kleuren met jouw naam erop. Hij is aan jou overhandigd door de deur. Het is jouw mantel, het is de mantel van Spirit en als je die aanneemt kun twijfelen welke arm je er eerst in moet doen, maar hij zit je als gegoten.

Je weet dat je die hebt omdat je voelt dat je hem aan hebt en je warm bent! Hij kon niet beter passen. Kijk, hij is voor jarenlang voor jou gesneden! De kleuren vertegenwoordigen jouw leven, de oplossingen voor jouw uitdagingen en waarom je hier kwam. Het antwoord is dus dat jullie het bewijs ervaren. Jullie voelen het op hartsniveau. Je zou de mantel niet kunnen voelen maar jullie zijn spiritueel ‘warm’ en dus weten jullie dat hij er is.

Dan zouden jullie kunnen vragen: “Hoe krijg ik die gereedschappen en hoe weet ik dat ik ze heb?” Zij worden ook niet volgens jullie klok gegeven. Zij kunnen ook niet voelen op de manier waarop jullie denken dat zij zouden moeten voelen. Sommigen zeggen: “Ik heb lang gemediteerd en ik weet hoe het voelt als ik ‘afgestemd’ ben. Als ik mediteer houd ik mijn bewustzijn op een bepaald niveau. Is dat de manier?” Nee. Ongelukkigerwijs kun je deze methode niet toepassen voor een ontwakings–ervaring. Wij hebben jullie de metafoor eerder verteld. Het radiostation waarop jullie zijn afgestemd verandert zijn frequentie. De frequentie wordt hoger. Jullie zullen aan de knop moeten draaien om de nieuwe frequentie te vinden en dat bijna elke keer als je gaat mediteren. Dat is moeilijk, nietwaar? Dat is een hoop werk, niet?

Klopt! Dus waarom doen jullie het niet automatisch? Waarom gaan jullie niet naar een staat van bewustzijn die zegt: “Ik Ben een goddelijk schepsel van Spirit. Ik ben in de gelegenheid om af te stemmen op het station, waar dat ook is. Ik zal hier zitten en het zal bij mij komen omdat ik het licht aantrek. De mantel die ik draag is goddelijk en de kleur die ik heb is er een die een huwelijk met die speciale frequentie die ik zoek, zal scheppen. En inderdaad, dat zal zo gebeuren.

Moeilijk, nietwaar? Het is een hoop werk, niet? Ik ben het ermee eens. Waarom gaan jullie het dus niet automatisch doen? Waarom gaan jullie niet naar een staat die zegt: “Ik ben een goddelijk schepsel van Spirit. Ik ben in de gelegenheid om op het station af te stemmen, waar dat ook is. Ik zal hier zitten en het zal naar mij toekomen omdat ik het licht aantrek. De mantel die ik draag is een goddelijke en de kleur die ik heb is er een die de bruiloft zal scheppen van de speciale frequentie. Ik hoop dat ik duidelijk ben. Jullie zullen het weten doordat hij past.

Geliefden, jullie hoeven niet te vragen over esoterische kwesties over hoeveel, hoe vaak of wanneer en waar. Het gaat net zoals bij de mantel die perfect zit en intuïtief zullen jullie de warmte ervan voelen..

Er is een groot vertrouwen nodig bij het beginproces. Velen zoeken het in 3D en zijn teleurgesteld. Zij begrijpen niet dat het resultaat van het starten van het ascensie proces een ‘afweten van Spirit’ is dat jou vult en je laat weten dat je met het proces begint. Dit kan eenvoudigweg niet uitgelegd worden en zelfs nadat je het hebt ervaren kan het nog steeds niet aan een ander worden uitgelegd. Probeer een aan een buitenaards wezen dat nooit hoeft te eten uit te leggen hoe het voelt in verzadigd te zijn. Hij heeft geen vergelijkingsmateriaal met voedsel! Heel moeilijk.

Te veel!

Soms zijn er enkelen die zeggen: “Ik heb er genoeg van! Ik deed al die dingen en opeens ben ik het zat. Ik kan ‘s nachts niet slapen en het hindert mij bij het werkt. Het moet langzamer. Hoe kunnen wij langzamer gaan?” Laat mij jullie iets vertellen. Als je de deur opendoet en jou die prachtige mantel wordt gegeven wordt je omgeven door een engelenrijk van broers en zusters die jullie kennen en hebben gekend, allemaal bereid om voor en met jullie te werken. Oh, ik weet dat het simpel klinkt maar het is het beste wat wij in 3D kunnen doen.

Als je de deur opent met pure intentie gaan er velen van ons instromen en zullen wij net zo hard drukken als jullie toestaan omdat wij heel lang hebben gewacht tot jij die deur ging openen!

Vanaf jullie geboorte zijn er stukjes van jullie geweest die weer verbonden wilden worden, en dat geldt ook voor ons allemaal! Het antwoord op de vraag is dus: als je teveel ontvangt, vertel het ons dan gewoon. Raad eens wie de teugels in handen heeft? Dat zijn jullie. Dacht je dat het een of andere God in de hemel was? Nee, jullie zijn het. Alles wat jullie hoeven te doen is dus te zeggen: “Ga langzamer.”

En dat zullen wij doen. Wij zullen ons op jullie afstemmen. Want jullie zijn de baas over jezelf. Wij geven jullie alle energie met de snelheid die geschikt is voor jullie leerproces, voor jullie houding en voor jullie slaap. Jullie hebben totaal en compleet de leiding.

Laten wij nog eens teruggaan naar het idee dat jullie hier op Aarde zijn en God in de hemel. In deze benadering , als jullie dingen gaan doen, komt God uit de hemel naar beneden en doet dingen met jullie en voor jullie. Dit houdt dan in dat jullie het niet echt onder controle hebben omdat God groter is dan jullie zijn

De waarheid, zoals wij jullie al meer dan 16 jaar vertellen, is, dat er geen God in de hemel is. In plaats daarvan is er goddelijkheid binnen de cellulaire structuur die het stukje God wil bezoeken dat in jullie zit.

Er zijn ook in Gaia energieën die God zijn. De lucht die jullie ademen is inter-dimensionaal en leeft, en heet ook God. En de inheemsen wisten dat en probeerden dat door te geven aan jullie nieuwe culturen die het gewoon niet geloofden. Er zal een dag komen waarop zelfs de wetenschap het zal bewijzen. De Aarde leeft!

De meeste dingen in de natuur ook, zelfs de dingen waarvan jullie denken dat het niet zo is – zoals de lucht die jullie ademen – allemaal samenwerkend voor het leven op Aarde en een goddelijke onthulling geschapen door pure intentie.

De Ascensie-factor.

Er zijn nog steeds mensen die zullen zeggen: “Ik ben echt geïnteresseerd in het openen van die spirituele deur in mijn leven. Er heb er niet zoveel over gelezen maar het klinkt alsof ik ook ascensie kan krijgen…..echte ascensie. Als ik als die dingen goed doe betekent het dat ik er dan uit kan gaan – ik kan wegstromen. Ik hoef geen mens meer te zijn en ik verdwijn net zoals Elias. Schrijf mij maar op! Ik wil dat doen.”

Laat mij jullie dit nogmaals vertellen. Jullie vergeten het plan door de dualiteit – in alle duidelijkheid – jullie vergeten alles wat jullie hadden gepland toen jullie tegen de wind van geboorte in leunden. Wij spraken tegen jullie, hielden jullie tegen om er zeker van te zijn dat jullie het echt meenden en er klaar voor waren. Nu kijken jullie om je heen en beginnen je te herinneren dat wij jullie de waarheid vertellen maar jullie hebben ook gelezen dat in het verleden ascensie betekende dat men verdween in de ijle lucht en ‘samen met God’ werd. Dit is niet de manier in de nieuwe energie, maar velen zoeken nog steeds die oude manier. Zij voelen dat als zij die spiritualiteit omarmen, zij weg kunnen gaan van alles om hen heen….en velen doen dat ook!

Hebben jullie ooit de uitdrukking gehoord dat iemand te spiritueel is voor welk aards goed dan ook – zij hebben hun ‘hoofd in de wolken’ en er iets niets meer praktisch aan hen? Dit is de persoon die alle spirituele wijsheid wil gebruiken om te ontsnappen. Snappen jullie dat? Ik denk het niet als jullie terughalen waarom jullie hier zijn – om een brug te bouwen die Vrede op Aarde heet.

Jullie zijn hier om het licht hoog te houden dat zal schijnen op duistere plaatsen die nodig verlicht moeten worden zodat vrije keuze helderder wordt voor iedereen. Jullie zijn hier om een voorbeeld te zijn en alleen te staan, best vaak, op de meest gevaarlijke kusten van de planeet. Dat is ascensie. Je stroomt niet weg, je verdwijnt niet in de nacht en wordt een geascendeerd persoon die de planeet verlaat. Het is veel grootser dan dat! In feite gaat jullie ‘zelf’ dood en hebben jullie een wedergeboorte met jullie naam En je loopt van plaats naar plaats met nieuw speciaal gereedschap. Mensen zien jullie licht en je hoeft het niet te romantiseren, te evangeliseren en je hoeft hen ook geen Kryonboeken te geven. Alles wat jullie moeten doen is een licht hebben dat zo helder is dat zij er verliefd worden op wie jullie zijn. En, geliefden, dat is niet zo moeilijk als je de liefde van God op dat niveau met je meedraagt.

Dat dragen jullie van plaats tot plaats met je mee, weet je? Het is de liefde van God en wat het doet is niet de ruimte van iemand anders binnenvallen. Het doet het tegendeel. Het schept een ruimte met balans waar velen in willen vertoeven. Het is een speciale ruimte, zo krachtig met vrede dat jullie degenen aantrekken die deze balans niet hebben. Zij willen bij jullie zijn omdat jullie in balans zijn! Oh, wij hebben jullie heel veel parabels verteld over de manier waarop dit werkt! Zorg goed voor jezelf, en alle dingen zullen op hun plaats vallen.

Alleen de goede delen, graag!

“Kryon, ik wil alleen de goede delen. Er is mij verteld dat er ook rotsige dingen langs het pad liggen.” Oh ja – laten wij hier duidelijk over zijn. Denk erover na. Wat zal er om jullie heen gebeuren als je dit doet, als je aan een spirituele verandering begint? Als je een licht gaat laten schijnen op een donkere plek en je met anderen bent die gewend zijn aan het duister? Het kan zijn dat zij jou niet mogen. Zij hebben een energie die niet samengaat met wat jij nastreeft en dus kan er wel of niet iets aan gedaan moeten worden. Dat is hun vrije keus, weet je, maar het kan een rotsige weg voor jullie zijn. Zijn jullie daar klaar voor?

Hoe zit het met jullie vrienden? Zijn zij bereid om jullie te accepteren? “Niet als ik vreemd word, Kryon!” Wat denken jullie ervan om niet vreemd te zijn maar in balans te zijn door je licht op te steken? Gezegend zijn de mensen die niet bang zijn om het licht te ontsteken en de veelkleurige mantel aan te nemen die door de deur wordt aangegeven.

Als jullie die mantel aantrekken zullen zelfs de kinderen jullie anders zien. Gezegend zijn de kinderen die een verlichte moeder, vader, oma of opa begrijpen. Er zal nooit een grotere vreugde zijn tussen jullie en jullie kinderen als jullie besluiten spirituele balans te hebben. Zij zullen niet bij jullie vandaan rennen. Zij zullen niet verlegen zijn en zich verstoppen. Van alle mensen op de wereld zullen zij de eersten zijn die jullie licht zien. Wees niet bang om je familie te verliezen omdat dat geen vereiste is op het pad van verlichting.

Maar het blijft nog steeds een moeilijke weg. “Kryon, ik wil alleen de goede delen. Ik wil die andere dingen niet. Is er geen proces waarbij wij ons alleen met de goede delen bezighouden?” Geliefden, het zijn allemaal goede dingen! Jullie hebben van tevoren vastgesteld dat er uitdagingen zouden zijn en jullie hebben vastgesteld dat ‘uitdaging’ negatief is! Wat als uitdaging niets anders is dan het schoon schrapen van de fundering zodat jullie een nieuw huis kunnen bouwen?

Wat als uitdagingen niets anders zijn dan stappen in het leerproces? Jullie verzoek is als een vrouw die zegt: “ik houd niet van het zwangerschapsdeel en van het geboortedeel bij het krijgen van kinderen. Ik houd veel meer van het verhaal over de ooievaar.” Wel, dat is mythologie! Dus zullen jullie inderdaad moeten werken voor welke groei dan ook omdat dat iets is wat jullie alleen moeten doen. Dat is wat de dualiteit jullie zegt.

Wat als ik al deze spirituele informatie negeer?

“Kryon, wat zal er gebeuren aks ik dat niet doe? Wat als ik alles gewoon negeer wat jij ons al 16 jaar lang vertelt?” Ik zal je daar een voorbeeld van geven, geliefde. Het is een mooi verhaal. Er zullen er zijn die deze woorden horen of lezen die zouden zeggen: “Dat is niets voor mij. Ik wil dat echt niet, maar ik geloof in God. Wat zal er dus gebeuren als ik niet verderga op het spirituele pad? Ik wil hier weg en deze bijeenkomst vergeten. Ik wil dit boek neerleggen en vergeten dat ik het ooit heb gelezen. Wat gaat er met mij gebeuren? Word ik gestraft? Zal er duisternis zijn in mijn leven? Zullen dingen slechter gaan als ik gewoonweg negeer wat mij hier is verteld?”

Laat mij iets duidelijk maken en het is iets waar wij het vaker over hebben gehad. Wij doen dit nogmaals omdat er nog steeds mensen zijn die het nodig vinden om het te onderzoeken in de context van deze boodschap. Er is een parabel die wij jullie al vele jaren geleden gaven. Hij is gepubliceerd en hij heet ‘de Parabel van de verloren zoon.” Hij gaat zo: De vader, die metaforisch gezien, God is, stuurt twee zonen de wereld in. Dit is een metafoor voor geboren worden op Aarde. De ene zoon wordt predikant en de ander zoon wordt verkwister. Zij zaaiden beiden hun eigen energieën en hun eigen zaden op de planeet.

In dit verhaal zitten zij in dezelfde cultuur en groeiden samen op. De ene lijkt alles goed te doen en heeft een prachtig leven met integriteit en spirituele groei. De andere lijkt alles te doen wat goed voelt en heeft een leven vol toegeeflijkheid aan plezier voor zichzelf – vaak op kosten van allen die om hem heen zijn. Zij gaan beiden dood als het moment daar is. Zij komen terug door de sluier en verschijnen voor de vader. (God).

Hier is de informatie die jullie zouden moeten onderzoeken: Wat gebeurt er met hen? Wij vragen jullie om de geschriften erop na te kijken. Lees het nog eens. Zie je, zij kregen bieden hetzelfde feest! Toen zij terugkwamen bij de vader werden zij beiden geëerd met dezelfde energie! Het gaat niet om wat zij deden of om hun werken op Aarde. Het ging om het zijn binnen de test van vrije keuze. Het ging om het zijn op de planeet en door de test van dualiteit te gaan. God is er niet om jullie te straffen. Jullie rennen niet voor God op Aarde in een tredmolen. Jullie dualiteit is beschreven als wanneer engelen naar de planeet komen die niet weten wie zij zijn. Met vrije keuze, wat zullen zij beslissen? De energie van deze test is verbonden met de speciale vibratie van de planeet. Het verandert de planeet zelf! Met andere woorden: Juist de geschriften van jullie eigen cultuur schreeuwen het uit dat er geen oordeel is!

Al jullie energie gaat nu over wat er gebeurde in 1989 – de Harmonische Convergentie – wat vaak de 11:11 wordt genoemd, gevierd in 1992. Het is de kennis over dat de Aarde haar vibratie heeft veranderd en dat de mensheid nooit meer dezelfde zal zijn. Dus het antwoord op de vraag: “Wat als ik het niet doe? Wat zal er gebeuren?” is niets. Er is niets negatiefs dat jullie zullen scheppen door niet geïnteresseerd te zijn in dit spirituele aspect van jezelf. Jullie vrije keuze wordt vergezeld door de eer van jullie keuze.

Geliefde, misschien ben jij degene die de zaal verlaat en geen beslissing neemt, of dit boek neerlegt zonder enige keuze te hebben geactiveerd. Misschien wil je echt niets doen met deze spirituele energie. Laat mij jou iets beschrijven: Je zult verwelkomd worden als je teruggaat naar achter de sluier en wel net zo als ieder ander familielid. “Wel, Kryon, Waarom zou ik het doen? Het klinkt naar een hoop problemen.” Waarom zou je eten, geliefde? Het antwoord is omdat het jou voedt in je leven. Jullie spirituele voedsel is hetzelfde maar velen zijn gewoonweg niet hongerig! Het is inderdaad het voedsel van God binnenin jou.

Degenen die dit pad kiezen zullen langer en fijner leven, zonder frustratie en met weinig of geen drama in hun leven. Zij zullen de uitdagingen oplossen, langzaam, stukje bij beetje de weg verhelderen totdat zij tevreden zijn in zichzelf dat zij inderdaad de energie van Spirit in hun lichaam dragen. Hun persoonlijkheden zullen heel langzaam gaan veranderen. Zie je, er gebeurt iets als je die mantel aantrekt.

Al het ego dat jullie waren wordt gedwongen om in de zakken van die mantel te gaan zitten en dan naaien jullie die dicht! Oh, die mensendingen zijn er nog steeds en zullen er jouw hele leven zijn en zij willen eruit maar als jij de handen ineenslaat en die mantel draagt blijft het ego precies daar waar jij het hebt opgesloten. Daarom zien mensen dat ego niet meer en in plaats daarvan zien zij de mantel van Spirit en de liefde van God.

Waarom niet in balans zijn en een leven van betekenis leiden? Waarom niet de planeet helpen terwijl jij jezelf helpt en degenen om jou heen? Dat zijn de echte vragen. Waarom niet doen waarvoor je gekomen bent? Het gaat niet om oordeel en dingen die goed of fout kunnen zijn in een volgend leven. Het gaat om ten volle leven terwijl je hier bent en wordt gesteund door een hele groep die achter die deur staat en die jullie hierbij wil assisteren.

Kwam jij hier vandaag voor een healing? Pakte jij dit boek op voor antwoorden? Laat mij jou nu direct iets vertellen, luisteraar en lezer: Als jij iemand bent die hier ja tegen zegt zou het nu een goed moment zijn voor healing. Zij zijn er allemaal, weet je? Alle kleuren van jouw mantel.

En hiermee besluiten wij. Gezegend is de mens die hier is gekomen en wiens ogen op deze pagina zijn gericht, die begrijpt wat er gebeurt in zijn lichaam en de potentiëlen daarvan kent. Voor nu zeggen wij dit tegen jullie: Je kunt deze zaal anders verlaten dan je binnenkwam. Je kunt dat boek neerleggen en de intentie voelen om te veranderen. Laten de zaden van de healing waarvoor je bent gekomen in jou worden geplant zodat je, als je uit de stoel opstaat, of je nu luistert of leest, anders zult zijn.

Wat houdt jullie zo bezig? Zijn er uitdagingen in jouw lichaam die je niet onder controle hebt, waar je geen grip op lijkt te krijgen? Waarom hier niet weggaan met een nieuwe gezichtsuitdrukking. Waarom laat je dat niet het geschenk van vandaag zijn? Wat doe je met de gewoonte die jou langzaam doodt? Ik weet wie hier zijn! Wij willen dat jullie nog langer meegaan, lichtwerkers, strijders voor het licht. Wij willen dat jullie hier nog lang blijven in goede gezondheid. Wij gaven jullie er de gereedschappen voor en gaven jullie suggesties over hoe het werkt, waarop te letten en te weten dat jullie het bezitten.

Jullie kunnen controle hebben over alle gewoonten, wat de chemie van jullie lichaam je ook vertelt! Als je begint aan dit pad van verlichting en er een hele hoop rommel is, helpt het jullie hierbij. Het herschikt de chemie zodat de verslavingen zullen vervagen. Nogmaals, ik weet wie hier zijn! Twijfelen jullie daaraan? Ik weet wie er leest. Ik weet ook wie er vandaag voor healing kwamen.

Gezegend is de mens die pure intentie heeft gegeven voor de healing waar hij voor kwam. Laat hen niet hetzelfde zijn als zij hier weggaan. Laat deze ontmoetingen, die channeling-ontmoetingen blijken te zijn, healings worden! Met menselijke toestemming, laten er veranderingen zijn in de cellulaire structuur van al degenen in deze zaal die daartoe de intentie hebben, want dit is waar zij voor kwamen. Niet een ervan kwam met angst. Allen kwamen met verwachtingen, laat hen dus sterker zijn geworden, versterkt, meer in balans en genezen!

De problemen waarmee jullie binnenkwamen zullen op de vloer achterblijven als jullie weggaan. Dat is de boodschap, mede-scheppers. Dat is altijd de boodschap geweest. “Kryon, wanneer geef je ons wat nieuw spul? Steeds als wij jou horen gaat het over dezelfde dingen. Andere woorden, andere parabels, verschillende metaforen, verschillende verhalen. Het is steeds hetzelfde.” Ik zal een deal met jullie sluiten, mensen: Als jullie volledig opnemen wat ik jullie de laatste 16 jaar heb verteld zal ik naar iets nieuws gaan. Mijn boodschap gaat over meesterschap en als de meesters opstaan en het Nieuwe Jeruzalem scheppen zal ik naar de volgende fase gaan. Ik zal jullie dan nog meer vieren dan ik nu al doe.

En zo is het.

Kryon