KRYON: Hoe Synchroniciteit werkt. (gelijktijdige gebeurtenissen)

KRYON: Hoe Synchroniciteit werkt.

(gelijktijdige gebeurtenissen)

Lee Carroll / 21 november 2013.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Lee en Kryon,

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer stapt mijn partner opzij. Wij hebben channeling eerder beschreven als een proces dat eer betoont aan de mens. Het gebruikt een multidimensionaal, biologisch portaal dat pijnappelklier heet en dat ervoor zorgt dat de creatieve bron die in jullie zit, zich kan uitbreiden.

Dat is channelen. Channeling is beschikbaar voor de mensheid en is dat ook altijd geweest. In deze nieuwe energie echter, is het beschikbaar voor heel nieuwe informatie, een nieuwe manier van denken en nieuwe processen die op jullie weg komen.

Voordat wij de met de boodschap beginnen of dat er iets onderwezen wordt, wil ik een vraag stellen: Is het mogelijk dat er een intelligente bron in jullie Universum is, in jullie melkwegstelsel, die heeft geholpen om alles samen te stellen wat jullie vandaag de dag zien? Is het mogelijk dat er een plan is dat welwillend en weldadig is voor het menselijk wezen omdat de mens een deel is van deze creatieve bron? Is het mogelijk dat jullie nooit alleen zijn? Is het mogelijk dat de familie een beetje anders is dan jullie denken? Misschien zelfs veel groter dan jullie denken? Is het mogelijk dat de hele boodschap die ik jullie breng en ga brengen, accuraat is? Waar is? En echt vanuit een bron komt die buiten jullie lichaam ligt en buiten jullie realiteit?

Het heeft lang geduurd voordat mijn partner (Lee) begreep dat hij niet in de maling werd genomen. Dat duurde zo lang omdat de door de geest geschapen “doos” waaruit hij kwam wilde dat het fout was en dat er negatieve consequenties vast zouden zitten aan wat hij deed. “God spreekt niet op deze manier met mensen.” zeiden velen. “Het is een truc van het duister van de planeet en het wil jou bezitten en je ziel veroveren” zeiden velen. Toch leerde hij al snel dat steeds als hij zijn pijnappelklier opende, dit een portaal vormde naar de liefde van God.

Dat was alles wat hij in het begin ontving. Het was puur – het puurste ding dat hij ooit had ervaren – en het was consistent, altijd hetzelfde. Het was altijd smetteloos, zonder vooroordeel en het vertelde een mens nooit om iets te doen dat buiten zijn integriteit gaat.

Het was altijd een felicitatie, welwillend, en het vertegenwoordigde de spirituele familie. Het veranderde nooit in 23 jaar.

Zo zou het moeten zijn, lieve mensen, en als jullie enig bewijs willen hebben dat dit echt is kunnen jullie misschien, heel misschien dat deeltje in je hart openen dat jullie kunnen openen en zeggen: “Ik zou iets willen voelen! Ik wil binnen mijn cellen een beetje bevestiging hebben dat dit correct en waar is.”

Dan zou je misschien het kippenvel beginnen te krijgen dat alleen maar komt als je weet dat de waarheid wordt onthuld. De waarheid is eenvoudig: Ik ken jou; ik ken jouw vele levens; ik weet waar jullie doorheen gaan, oude zielen. Jullie zijn bekenden voor mij. Ik zie jullie nu.

Wij hebben zoveel samen gedaan en toch hebben jullie nooit mijn gezicht gezien en kennen jullie mijn echte naam niet.

Ik ben alijd bij jullie, samen met de groep die uit triljarden bestaat. Wij zijn bij jullie in de moeilijkste tijden die jullie hebben gehad, bij de tranen die jullie hadden, bij de zorgen en en ja, ook bij de momenten die jullie uitgekozen hebben waarin jullie haan victorie kraaide. Soms bestond dat uit gezondheid en soms ging dat over oplossingen van problemen die jullie al een heel leven met jullie meedroegen. Wij weten wie jullie zijn. Jullie zijn nooit alleen.

Het systeem.

Er is een systeem dat mijn partner jullie al jaren heeft geleerd in dit soort bijeenkomsten. Het is een systeem waarover wij al in ontelbare boodschappen hebben gesproken en wij hebben eigenlijk nog nooit een hele channeling daaraan gewijd op de manier waarop wij dit vandaag doen. Het is een systeem waarvan de meesten van jullie niet eens weten hoe je het moet gebruiken en toch gebruiken sommigen van jullie het altijd. Jullie weten alleen niet dat jullie dat doen omdat het intuïtief niet past bij wat jullie hebben geleerd.

Deze channeling zal gaan over de manier waarop synchroniciteit werkt – wij zouden ook kunnen zeggen: “Het ter ziele gaan van de Belvormige Bocht”! (kryon-lach) Als er iets goeds met jullie gebeurt kunnen jullie vrienden zeggen: “Wat een geluksvogel ben jij! Hoeveel kans is er dat dit met jou gebeurt?” Als jullie in een moeilijke situatie terecht komen, iets dat algemeen voor mensen is, zoals een operatie en die verloopt zonder complicaties en jullie herstellen wonderwel, zouden jullie vrienden weer kunnen zeggen: “Wat een ongelooflijke mazzelaar ben jij!” Op de een of andere manier heb jij steeds weer “geluk!”

Misschien ga je ergens naartoe en ontmoet je toevallig de juiste persoon die een ander kent die de juiste informatie heeft waar jij naar zocht en dit eindigt in een situatie waarin jij precies krijgt wat je zocht. Wat zijn de kansen hiervoor? Je vrienden zijn ondersteboven! “Wat een ongelooflijke bofkont ben jij!” is alles wat een mens kan zeggen omdat er gewoonweg geen verklaring is in hun realiteit. Het idee dat jij misschien de belvormige bocht van de gewone gang van zaken hebt rechtgebogen en – bij toeval, een beschikbaar systeem daarbij hebt gebruikt, komt niet in hen op.

Mensen zien de structuur van synchroniciteit niet. Het maakt geen onderdeel uit van welk systeem dan ook dat zij gebruiken. Zij denken dat het gewoon geluk is. De enige structuren die worden gebruikt zijn doelstellen, plannen en voorspellende systemen. Alleen hierdoor geloven mensen dat zij hun leven kunnen controleren. Het is inderdaad de enige manier waarop een mens dingen kan bereiken op een lineaire manier zodat zij een vooropgesteld doel kunnen halen.

In dit lineaire systeem moet er een doel zijn, welk proces je ook hebt bestudeerd dat je van A naar B zal brengen. Sommigen van jullie zetten die doelen op papier en plakken hen op de koelkast zodat zij hen elke dag zien. Dit is een lineair proces voor een lineair mens en het is welbekend.

Wat als ik jullie zou vertellen dat er een proces is dat niet lineair is en alleen maar conceptuele doelen heeft? Een conceptueel doel is een doel dat zegt: “Lieve God, zet mij op de juiste plaats, ook al weet ik niet waar dat is. Lieve God, als u dat doet, doe het dan op een voor mij comfortabele manier en help mij om er het nut van in te zien. Maak het makkelijk en breng mij de juiste situaties en synchroniciteiten om mij op de plaats te brengen die ik niet ken.” Wat vinden jullie daarvan?

Als ik deze stelling aan iemand in de straat zou vertellen, zou hij zeggen: “Jij moet zo’n New Age-figuur zijn!” Zij zien jullie als mafkezen die rondlopen zonder doelstelling en erop hopen dat het Universum op de een of andere manier de weg zal laten zien. Zij lachen. Maar de mens die begint om synchroniciteit te gebruiken als zijn levenspad gewoon de “doos van geloof” verandert naar iets dat beschikbaar is voor iedereen, maar dat niet in 3D is. In feite hebben sommigen van jullie dit proces al een zeer lange tijd gebruikt, maar weten jullie het alleen niet.

De waarheid over de kracht van synchroniciteit.

Vandaag gaat de channeling dus over de kracht van synchroniciteit en de waarheid daarover. Nu weten jullie wat het is zodat wij het nu kunnen hebben over waar die vandaan komt, wie erbij betrokken is, en wat jullie kunnen doen om te helpen dat het voor je gaat gebeuren. De mens schept synchroniciteit door intentie en geloof. Daarmee begint het.

Het volgende onderdeel komt van mijn partner die ervan houdt om over de Parkeerengel te praten. (gelach) Dit is een voorbeeld dat hij gebruikt en dus zullen wij dit nu ook gaan doen. Vele lichtwerkers zijn geneigd om alles wat zij ontvangen toe te schrijven aan een speciale engel, in dit geval een Parkeerengel die krachten heeft om te helpen een goede parkeerplaats voor de auto te vinden. Dit is geen planning, nietwaar?

Het is een ander concept, een concept waarbij jullie jezelf, of een engel die jullie ogen wordt, in de lucht plaatsen, ver boven de parkeerplaats om alle parameters van alle plaatsen te zien, en hoe het eraan toe gaat. Als dat mogelijk zou zijn zouden jullie in 3D je auto sturen naar een plek waar er net iemand is weggegaan, en dat zou ook werken! Het werkt feitelijk. En het werkt steeds weer. Het werkt omdat dit de definitie van synchroniciteit is. Er is geen vooruitziende planning maar eerder een concept waarmee jullie je verbinden en erin geloven. De meeste mensen rijden gewoon rond en hopen op een gelukje.

Ik kan dit verhaal over de Parkeerengel natuurlijk niet zomaar afsluiten zonder jullie de clue daarover te brengen die mijn partner jullie wil geven. Er bestaat niet zoiets als een parkeerengel. Jullie zijn het, jullie verbinden je kracht aan een mythologisch schepsel dat op jullie auto staat met een grote letter P op zijn borst. (gelach)

Mensen zijn hier heel goed in. Zij geloven niet dat zij dit kunnen doen maar zij geloven in engelachtige krachten die het wel kunnen doen. Daarom verbinden zij hun macht met en geven die weg aan een hogere entiteit. Toch zijn jullie het die het doen, geliefden! Jullie vinden die parkeerplaats maar jullie geloven daar gewoon niet in.

Laten wij dit hele voorbeeld nu eens in groter verband bezien, de schaal van het Leven en van het leven zelf. Hierbij zitten jullie in een situatie waarin jullie vooruit willen gaan in een gebied dat jullie niet kennen. Alles wat jullie willen is een parkeerplaats vinden. Parkeren is een metafoor voor het plaatsen van het menselijk voertuig op een plaats die gepast voor jullie leven is, waar dat dan ook is. Het brengt jullie daar zodat jullie dan verder kunnen gaan met waar julie voor zijn gekomen. Dat is de metafoor.

Mensen hebben een idee over waar dat zal zijn. Het is normaal voor jullie om doelen en verwachtingen te hebben. Mensen zeggen: “Ik wil een boek schrijven; ik wil een healingcentrum beginnen; ik heb dit, ik wil dat hebben.” Dat is absoluut normaal.

De volgende vraag die ik jullie moet stellen is deze: Vinden jullie het goed als hetgeen je ontvangt niet hetgeen is wat je je had voorgesteld? Is het goed als het nog beter is? Is het goed als het in lijn ligt met je Akasha, met hetgeen waarvoor je hier bent gekomen of dat er talenten naar boven komen waarvan je niet eens wist dat je ze had? Dat is de eerste stap; om de intentie te hebben om synchroniciteit in je leven te scheppen om je naar een plaats te brengen die overeenstemt met een (voorheen) onzichtbare bekwaamheid.

Als jullie de Parkeerengel gebruikten, specificeerden jullie dan de plaats voor de auto? Nee. Jullie zeiden: “Waar dan ook!” Het doel was dus conceptueel, niet specifiek. Daar gaat het allemaal om.

Hoe het in 3D werkt.

Zo werkt synchroniciteit: Jullie komen naar een bijeenkomst zoals deze en ontmoeten iemand voor het eerst. Mischien ontmoet je hem ergens achterin de hal. Jullie raken in gesprek en je komt tot de conclusie dat jullie gezamenlijke interesses hebben. Vaak hebben zij informatie die jij nodig hebt of heb jij iets dat zij nodig hebben, en jullie beiden vertrekken met een relatie die jullie niet hadden verwacht. Dan leidt die relatie tot iets anders want zij kennen mensen die jij niet kent en vice versa. Later zou je hen kunnen bellen of ontmoeten. Dan, heel anders dan je had verwacht, merk je dat je op een heel ander terrein bezig bent dan je had verwacht maar dat veel dingen vervult die je oorspronkelijk wilde.

Soms komen jullie hoegenaamd zonder verwachtingen, maar ontmoeten de partner van je leven! Dit gebeurt heel vaak omdat zij beslissen te gaan naar waar familie is. Steeds weer hebben mensen besloten om alleen in het leven te staan. Dan komen zij naar een bijeenkomst van gelijkgestemden en zullen zij iemand vinden die bij hen past. Het leven verandert en soms zijn er romances en synchroniciteit. Jullie hadden het niet gepland! Zien jullie het verschil?

De mens die de deur uitgaat en de deur van deze bijeenkomst binnengaat doet wat? Hij komt en heeft een geweldige tijd, maar tegelijkertijd staat hij open voor synchroniciteit. “Lieve Spirit, als ik geacht word iemand te ontmoeten toon mij dan de signalen zodat mijn intuïtie het mij zal vertellen.” Zien jullie het verschil? Synchroniciteit is het plannen van concepten die jullie niet kunnen definiëren.

Ik zit in een zaal vol oude zielen en minstens een kwart van jullie weet precies waarover ik het heb. Daarom zijn jullie hier; iemand liet jullie iets zien dat ervoor zorgde dat jullie misschien anders naar dingen gingen kijken. Ik gaf jullie geen doctrine, nietwaar? Het liet jullie alleen ergens naar kijken. Kun je dat in geld uitdrukken? Het liet jullie kijken naar een plaats die jullie liet zien dat jullie goddelijk gebouwd zijn, en misschien heeft je lichaam nog iets meer in zich, iets dat julie aangeboren noemen. Dit is lichaamsintelligentie en het weet wie jullie zijn.

Het werkt samen met de mens als daarom gevraagd wordt. Het is een bewustzijn binnen een bewustzijn en het haakt jullie vast aan synchroniciteit. Dat doet het, veel verder dan de wet van de gemiddelden en veel verder dan vaste patronen.

Ik gaf jullie net een scenario dat steeds weer kan gebeuren in bijeenkomsten zoals deze, in kleine groepjes en in grote samenkomsten. Laten wij het nu eens hebben over hoe het werkt. Dit zijn dingen waar wij zelden over hebben gesproken en nooit binnen een channeling zoals deze. Maar eerst zullen wij het hebben over de grootsheid van de mens.

Niet zo heel lang geleden gaven wij jullie een channeling genaamd: De negen energieën van de mens. Ik wil graag dat mijn partner snel met de lessen daaromtrent gaat beginnen. Het is esoterisch, het is complex, en het wordt tijd! Er zijn conceptuele delen van deze negen attributen die verder gaan dan wat de mens gewend is om te horen en hier is er een van.

De mens maakt deel uit van de Creatieve Bron van het Universum.

Als het waar is, lieve mensen, dat jullie een deel van de creatieve bron zijn, begrijpen jullie dan met je logische verstand dat de ziel enorm is en dat er maar een deeltje daarvan in jullie biologische 3D-lichaam is? Als al die energie in jullie lichaam zou zitten, zouden jullie in het niets verdwijnen.

Jullie zouden terugkeren naar het licht zelf en wel met meer macht dan alle meesters van de mensheid.

Jullie zouden hebben wat Elia als enige mens ooit ervoer door te ascenderen terwijl er een ander bij was en het registreerde. Zoals ik al zei loste Elia op omdat de kracht van God niet voluit kan leven in een menselijk lichaam. Begrijpen jullie dit? En als jullie dit begrijpen, zullen jullie ook begrijpen dat jullie alleen maar een klein stukje ervaren van de God in jullie, die de schepper in jullie lichaam is. Dit leidt weer naar een volgende vraag: Waar is de rest van jullie spirituele zelf? Het is bij mij, lieve mensen. Het is aan de andere kant van de sluier als onderdeel van de Creatieve Bron. Het is nooit weggeweest.

Wat nu volgt is moeilijk voor jullie zienswijze in jullie 3D-doos. Jullie hebben in je stoffelijk lichaam een identiteit die enkelvoudig is. Wij hebben eerder gezegd dat jullie helemaal niet enkelvoudig zijn. In plaats daarvan maken jullie deel uit van een hele grote groep die God is. Als jullie naar de Aarde gaan, wordt er een klein deeltje van jullie afgescheiden en wordt het lichamelijk. Het heeft een lichaam en een gezicht en dit is hoe jullie de dingen zien. Maar de rest van jullie – die nog steeds jullie is, blijft bij God.

Laat mij jullie nu de onthulde waarheid vertellen: Jullie zijn een multidimensionaal wezen en een deel van jullie is aan de andere kant van de sluier. Wen daar maar aan. Jullie ziel is niet verdeeld, maar in 3D lijkt dit zo. Er is nergens aan de andere kant van de sluier een ziel met het gezicht van jou, die op zijn tenen staat te wippen in afwachting tot de rest thuiskomt. Jullie zijn altijd samen.

Er zijn echter mensen die geloven in deze afscheidingomdat alles wat zij kunnen doen, het projecteren is van hun eigen lineariteit op de majesteit van God. Daar hebben wij ook over gesproken. Wen dus maar aan het feit dat er een kwantumGod is en een lineaire mens en jullie kunnen die twee in je geest niet makkelijk samen bevatten.

De waarheid is dat julie een deel zijn van de geheiligde soep en dat de heilige delen van jullie naar jullie neerkijken en altijd beschikbaar zijn, altijd beschikbaar. Net als de Parkeerengel zien jullie zieldelen alles. Stel je eens voor! Een deel van jullie is beschikbaar vanaf de andere kant van de sluier. Laten wij dit eens in jullie 3D-perspectief zetten: Het is een spion in de hemel die altijd alles in de gaten houdt. Hij weet wie jullie zijn en weet alles over jullie omdat hij een deel van jullie is. Hij zendt informatie naar jullie toe die jullie door intuïtieve gedachten ontvangen.

Volgen jullie mij nog? Begrijpen jullie het? Het informeert jullie om op te staan en naar plaatsen toe te gaan, als je ernaar wil luisteren.

Het is een Goddelijk Systeem in alle Mensen
.

Dit is wat jullie moeten weten: Elk mens op de planeet heeft het omdat elk mens een deel van het geheel is. Begrijpen jullie dit? Wat zou er echter gebeuren als het wel wordt uitgezonden maar 90 procent van de mensen geen radio heeft? Dat betekent dat 90 procent het nooit ontvangt. De uitzending is er nog steeds, met hunnamen erop, maar zij hebben geen radio omdat zij er niet in geloven.

Dan komen jullie. Sommigen van jullie hebben jullie metaforische radio al lang geleden ontvangen en sommigen krijgen hem nu in deze tijd. Erin geloven activeert hem. De “radio” is de pijnappelklier die opengaat naar een multidimensionaal portaal die precies is afgestemd op jullie. Dit is voor een mens moeilijk te begrijpen. Als jullie deze uitzending van het “multidimensionale jou” ontvangen begeleidt het jullie links en rechts; het weet wie jullie zijn; het is ondersteunend; het is een deel van God; het is een deel van mij. Het is moeilijk uit te leggen

Daarom voelt het zo goed, geliefden. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom diepgaande boodschappen en meditaties zo goed voelen? Het zijn jullie met je zielen! Het is prachtig! Als jullie een deel van de craetieve kracht zijn en kwantum en multidimensionaal zijn, betekent dit dat deze intuïtieve boodschappen jullie gezicht op zich hebben en dat zij jullie nooit ergens naartoe zouden leiden om andere dan weldadige plekken. Dat is het systeem.

Waarom zijn jullie op deze bijeenkomst?

Laten wij nu even teruggaan naar het punt waarop jullie besloten om naar deze bijeenkomst te gaan. Sommigen van jullie zitten hier vandaag en wisten tot op het laatst niet dat jullie hier naartoe zouden gaan. Ik zal jullie vertellen: jullie zijn afgestemd. Jullie radio werkt omdat jullie intuïtie genoeg tegen jullie gesproken heeft om jullie om je heen te laten kijken en ergens te gaan kijken om uit te vinden of deze bijeenkomst zou plaatsvinden.

Ik ga jullie een vraag stellen: Wie hebben jullie in deze zaal niet ontmoet? Nu, dat is een moeilijke vraag omdat je niet iedereen kunt ontmoeten, nietwaar? Nu komen wij dus bij het proces van synchronisatie en een proces dat wordt gestuurd door intuïtieve gedachten. Het is wat jullie de aangeboren intelligentie van het lichaam zouden noemen dat jullie in staat stelt om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn en met de juiste mensen te spreken.

Dit kunnen jullie niet echt plannen, nietwaar? In plaats daarvan moeten jullie erop afgestemd zijn en sommigen van jullie kunnen dingen ontdekt hebben die voor een verandering in je leven kunnen zorgen. Misschien hebben jullie anderen ontmoet met dezelfde interessen? Daar gaat het allemaal over.

Als een ander dus tegen jullie zegt: “Jij moet zo’n New Age-figuur zijn.” glimlach dan alleen en geef het toe. Jullie gebruiken intuïtieve gedachten en luisteren er zoveel mogelijk naar om jullie op de juiste plaats op de juiste tijd te krijgen. Dit ontkracht ook het idee dat eenNew Age-persoon de hele dag thuis zit, niets doet dan mediteren en wachten tot God tegen hen spreekt. Dat is niet de manier waarop het werkt. Ga in plaats daarvan naar plaatsen waarvan je intuïtie je dat vertelt.Besluit daarna: was het juist? Hoe voelt het als het juist is en hoe voelt het als het niet juist is? Bekijk alles en, al snel, als een geoefende spier in je lichaam, zal het beter voor jullie gaan werken.

Aangeboren intelligentie helpt jullie om fijn te tunen. Het weet wat jullie proberen te doen en helpt bij dit verdere proces. Soms kunnen jullie iemand aankijken en kijken zij terug en lijkt het erop dat jullie zouden kunnen zeggen: “Hallo, oude vriend! Goed om jou te zien!” Jullie zouden elkaar even een knuffel kunnen geven of de handen schudden, afhankelijk van de cultuur, en weten dat je zojuist een zeer goede vriend weer hebt ontmoet. Zij kunnen iets voor jullie hebben of niet. Het kan gewoon voor een moment zijn zodat jullie je kunnen vermengen op een kwatummanier en overtuigd zijn van het feit dat jullie oude zielen zijn. En dat is goed genoeg!

Moeilijke concepten.

Wat ik nu ga vertellen is het moeilijkst voor een mens. Het proces is anders dan jullie denken.

Allereerst hebben wij gezegd dat het niet lineair is. Het is een conceptueel attribuut dat jullie niet kunnen plannen. De timing is onbekend dus kunnen jullie ook geen doel stellen en plakken op jullie koelkast voor iets dat jullie niet kennen. Inplaats daarvan vereist het dat een mens geloof zonder klok heeft. Zo, dat was nummer een.

Toen hebben wij gezegd dat de informatie komt van een deel van jullie dat zich aan de andere kant van de sluier bevindt omdat jullie niet alle meesterschap die jullie hebben in je lichaam kunnen herbergen. Jullie zijn een deel van een creatieve bron en zullen dat altijd zijn. Een deel van jullie is aan mijn kant van de sluier – het deel dat intuïtief tegen jullie spreekt en zegt: “Ga links, ga rechts, sta op, ga zitten, ga daar naartoe en ontmoet die persoon.”

En het volgende is het moeilijkste concept van allemaal. Hoe zullen wij dit beschrijven? Er zijn zeven miljard zielen op de planeet en zij hebben allemaal dezelfde attributen als jullie – allemaal! Ook zij vertoeven net als jullie aan de andere kant van de sluier en op Aarde.

Zij spreken allemaal tegelijk en zenden dingen uit, net als jullie. De dingen die zij uitzenden gebruiken dezelfde “Geest van God” die jullie hebben omdat zij aan mijn kant van de sluier zijn. De goddelijke delen van de mensheid blijven steeds goddelijk, wat de lichamen en intellectuele delen ook denken of doen. Kunnen jullie dit begrijpen?

Dus zelfs als zij een lichamelijk zelf hebben dat compleet en totaal onbewust is en geen radio heeft om te ontvangen, het maakt geen verschil. Zij blijven steeds potentiëlen en liefhebbende intuïtieve boodschappen uitzenden. Deze boodschappen zijn opbouwend en voor de gehele mensheid. Dit betekent dat jullie er ook naar kunnen luisteren en dat zij afgestemd zijn op jouw frequentie omdat die frequentie geen privébezit is. Het resultaat? Zij zullen jullie dingen vertellen die jullie intuïtief zullen geleiden en zullen helpen met hun lichamelijke tegenhangers.

Dit is moeilijk te begrijpen. Denk er op deze manier aan: De goddelijke delen van mensen die jullie misschien nooit ontmoeten, weten dat jullie luisteren. Daarom helpen zij, door naar jullie uit te zenden, hun eigen zieltegenhangers, want jullie werken aan vrede op Aarde en aan gecompassioneerde actie.

In jullie enkelvoudig 3D denken jullie dat jullie vastzitten aan maar een ziel –jij –nietwaar? Aan mijn kant van de sluier? Nee! Aan mijn kant, zitten jullie vast aan hen allemaal. Daarom ontvangen de zieldelen van complete ongelovigen ook steeds de uitgezonden informatie en dat zal de mensheid helpen. Het is een moeilijk concept. Denk eraan als aan een collectieve, intuïtieve kracht.

“Wow!” zeggen de mensen. “Kijk naar die tragedie waaraan je ontsnapt bent. Waarom verliet jij het gebouw voordat het instortte?” Je zou kunnen zeggen: “Ik weet het niet. Iets vertelde mij dat ik moest gaan en dat deed ik ook.” Dit gebeurt heel vaak, lieve mensen, en nu weten jullie hoe dit werkt. Is het mogelijk dat de menselijke ziel op zo’n manier is verbonden dat hij met iedereen tegelijkertijd spreekt? Het antwoord is ja.

Als een intuïtief genezer voor een totaal ingekeerde en stijfkoppige ongelovige zit, krijgen zij dan ook boodschappen om die persoon te helpen? Ja! De intuïtieve aangeboren talenten van elk mens werken, of de mens nu wel of niet de mogelijkheid heeft om te luisteren. Het is uitzenden naar de genezer. Het is uitzenden naar allen.

Alleen dit zou jullie al moeten vertellen dat het niet gewoon maar uit het brein komt maar van het portaal van de pijnappelklier.

Wat worden jullie geacht met deze informatie te doen? Wel, daar hebben wij al iets over gezegd. Probeer allereerst het proces te begrijpen en te geloven.Wees niet teleurgesteld als jouw planning niet werkt. Jullie kunnen hen niet allebei hebben, lieve mensen, Jullie kunnen geen plannen in de hoek hebben liggen voor het geval dat…. De synchroniciteit zal niet werken omdat jullie het ontkennen als jullie er ook plannen omheen maken. Zien jullie dit?

Ten tweede, begrijp dat synchroniciteit jullie naar een plaats kan brengen die jullie niet gepland hebben. Is dat OK? De oude ziel zal in zijn stoel zitten en zeggen: “Natuurlijk. Ja, het is OK. Alles is goed.”Echt? Echt? Mensen willen het graag op hun manier. Je zou geduwd en getrokken worden naar oncomfortabele situaties en plaatsen die jij zelf niet zou hebben uitgekozen. Kunnen jullie dat eren? Kunnen jullie zeggen: “Ik vind het goed. Ik weet dat ik geacht word hier te zijn omdat dit de plaats is waar synchroniciteit mij naartoe heeft gebracht”? Voel de liefde van God door je hart en alle cellen van je lichaam stromen. Zeg dan: “Dank u, God, voor het brengen van mij naar de juiste plaats en op de juiste tijd.” Het kan een tijdje duren voor je de “waaroms” begrijpt maar uiteindelijk zul je het helder en duidelijk zien. Je zult je realiseren dat jij dit zelf nooit gepland zou kunnen hebben en dat het perfect is.

Laat mij jullie iets vertellen: Misschien zal jullie 3D-doel nooit worden bereikt. OK? In plaats van in te zetten op een uiteindelijk doel, zullen jullie altijd in beweging zijn, altijd. Is dat OK? Er zal altijd een ladder naar kennis zijn om te beklimmen, naar bewustzijn, en energie. Er zullen altijd nieuwe dingen op je pad komen. Zo zal het gaan tot jullie laatste ademtocht. Jullie zullen je voelen alsof je nooit bij je doel bent “aangekomen” , maar dat is niet waar, want jullie zijn elke dag aangekomen. Het is een geestestoestand – en dat vinden jullie ook niet leuk, nietwaar? In plaats daarvan willen jullie op een plaats aankomen en zeggen: “Ik heb het gdaan!” En dan willen jullie een T-shirt laten bedrukken dat het bevestigt. (gelach)

Synchroniciteit kan jullie naar plaatsen brengen die prachtig zijn. Het kan jullie leven redden, en dat doet het vaak. Het verwijdert alle karmische attributen die jullie altijd maar heen en weer lieten springen. Het verandert de manier waarop mensen over jullie denken omdat jullie veranderen. Het verandert de manier waarop jullie over anderen denken omdat jullie naar plaatsen zijn gebracht om te zien wie jullie zijn. Het herschikt waarin jullie geloven omdat jullie beginnen je acties te versterken en weten dat het werkt. Jullie kunnen rechtop staan en anderen vertelllen dat jullie geen idee hebben waar jullie naartoe gaan en dat je daar trots op bent! En al die tijd zijn jullie wel gezonder dan zij zijn, en zijn jullie gelukkiger dan zij, en houden jullie van mensen waar zij niet van houden. Begrijpen jullie wat ik zeg?

Het is een verandering in zienswijze naar het leven. Het is een verandering in alles wat de mensen in 3D is geleerd en het is niet: “Laat maar gaan en laat God zijn gang maar gaan.” Het is een partnerschap – een nieuwe overeenkomst die conceptueel is en die vereist dat je werkt aan jouw deel, het zelfs vereist!

Verwacht synchroniciteit, maar als het niet komt wanneer je dat verwacht, wees dan niet teleurgesteld. Het was gewoon niet zo bedoeld! Mensen zijn grappig. Kijk naar de uitspraken die velen in jullie cultuur gebruiken. Zij weten hiervan! “Wel, ik denk dat dit de bedoeling was.” Zij hebben geen idee! Ja! (kryonlach) Of: “Het Universum had een boodschap voor mij.” Zij hebben geen idee dat zij de spijker op zijn kop slaan. Helemaal juist!

Ik heb jullie zojuist de manier gegeven waarop het werkt, het is een prachtige manier die juist voor jullie bedoeld is. Welwillende, behulpzame informatie wordt de hele tijd door uitgezonden, zelfs naar en van de niet-gelovige zielen. Hun “Godsdeel” is actief en weet dat jullie het horen. Het helpt de oude ziel om van A naar B te gaan. Meer dan dat, het helpt jullie om processen en principes te vinden die een verschil kunnen maken op de planeet. Dit is hetgeen wat nieuw is.

Er gaat het begin van een huwelijk zijn en niet alleen maar om de mensen te helpen navigeren maar om hen te helpen navigeren naar hetgeen er gaat komen. Dit is de opzet voor de komende tijd rondom Akasha heen. Waar hebben wij het de laatste keer over gesproken? Wij hadden het over de Akasha-erfenis. Wat jullie deze keer leren nemen jullie mee naar de volgende keer zodat jullie de dingen die jullie nu leren, meenemen naar het volgende leven. Jullie zullen je deze dingen herinneren en zullen door blijven gaan. De synchroniciteit van vandaag is de toekomst van morgen.

Het is belangrijk, oude zielen, dat jullie gaan leren hoe je dit kunt gebruiken en met je mee kunt dragen. Leer om het te verwachten, hoe je erin kunt geloven, en verander de manier waarop dingen voor jou werken. Als deel van de nieuwe boodschap zeggen wij jullie dat het tijd is om de platgetreden paden te verlaten die jullie vertellen over de gewone gang van zaken en de mogelijkheden van je leven. Alles wat jullie hoeven te doen is je te richten op de multidimensionale energie die synchroniciteit heet en je eigen weg te bepalen. Synchroniciteit leert jullie je eigen Hoger Zelf te kennen en ook het facet van God dat in jullie zit. Het toont een welwillendheid om te luisteren die je nog nooit hebt gehad, vanuit een bron die persoonlijk, liefhebbend, welwillend en prachtig is – een energie die nooit zal veranderen.

En zo is het

Kryon