Kryon: Huidige gebeurtenissen en potentiëlen voor 2009.

Kryon: Huidige gebeurtenissen en potentiëlen voor 2009.

Doorgegeven via Lee Carroll / 30 november 2008
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner lineariseert deze boodschap zoals hij dat allang doet. Zelfs als ik tegen hem en jullie zeg dat er aan de andere kant van de sluier echt geen tijd is, moet hij onze boodschap nog steeds lineariseren.

Voor ons gebeurt het allemaal tegelijkertijd. Voor jullie is het een lineair spoor. Ons perspectief geeft ons echter de mogelijkheid om jullie te vertellen over de potentiëlen van wat wij zien in wat jullie je toekomst hebben genoemd.

Terugkijkend zien wij onszelf op dit moment jullie vertellen over de potentiëlen waarin jullie nu zitten maar ons ‘nu’ is jullie 20 jaar geleden. Toen brachten wij jullie de informatie en de diepgang van wat jullie hadden bereikt in 1987. Wij vertelden jullie in onze boodschappen van 1987 dat jullie je toekomst hadden veranderd. Menselijk bewustzijn gaat verhogen, zeiden wij toen. En dat is gebeurd.

Voor jullie is het een herinnering van wat er gebeurde maar voor mij gebeurt het nog steeds. Voor jullie was het voor de tijd waarop mijn partner in staat was om zijn mond te openen en alles kon lineariseren wat ik zei. (voordat Lee hardop kon channelen) In plaats daarvan schreef hij aan zijn tafel. Wij zijn nu daar met hem. Het is voor ons tijdloos en alles wat jullie hebben laten gebeuren in wat jullie een tijdspanne van 20 jaar noemen, ligt nu voor ons. Hij schreef het op zoals ik het hem doorgaf en het werd het eerste Kryonboek waarin wij jullie de potentiëlen gaven die nu jullie realiteit zijn.

Ik zeg jullie dit zodat jullie kunnen begrijpen dat wat wij toen als potentiëlen over jullie beslissingen zagen, nu inderdaad voor jullie ligt. Wij zeggen jullie dit zodat jullie kunnen weten dat wij die potentiëlen nog net zo helder zien als 20 jaar geleden.

Het hangt af van wat jullie met potentiëlen doen om het tot werkelijkheid te laten komen. Er is een collectieve energie die is geschapen door lichtwerkers die zo diepgaand is dat de kern van de planeet zelf anders vibreert omdat jullie hier zijn. Het kristallijnen raster vibreert anders omdat jullie hier zijn. Al deze esoterische praat is mooi, maar jullie moeten het voelen! Zien jullie die realiteit voor je?

Oh, geliefden, die lang op deze planeet hebben geleefd, herinneren jullie je hoe het 20 jaar geleden was? Ik zal het over huidige dingen hebben dus laat mij jullie vragen: Herinneren jullie je het weer van 20 jaar geleden? Met een bepaalde tederheid, misschien? Het is niet het weer van vandaag, nietwaar? Herinneren jullie je de energie van jullie eigen leven, van jullie werkplek? Herinneren jullie je de energie van jullie politiek en jullie zakenwereld? Herinneren jullie je dat? Die is niet hetzelfde als die van vandaag!

Er is nooit in de geschiedenis van de mensheid een tijdspanne van 20 jaar geweest waarin dit is gebeurd, waarin bewustzijn zo sterk is toegenomen. Dit komt door wat jullie hebben gedaan. Oh, wij kunnen teruggaan en jullie herinneren aan de plaats waar jullie er klaar voor stonden en nauwelijks konden wachten om hier te komen. Het maakt niet uit hoe oud jullie in deze zaal zijn. Er zijn hier jongeren en senioren. Jullie hebben voor mij allemaal eenzelfde leeftijd en jullie zijn glorieus, een stukje van God. Ik zie jullie lichamen niet. Ik zie de gezichten die ik ken, die voor altijd zijn. Zijn jullie je daarvan bewust? Er is voor jullie geen dood. Oh, er is waarschijnlijk een tijd waarop jullie een menselijk lichaam verlaten en een ander aannemen. Zo werkt dat gewoon bij mensen. Die lichamen gaan niet zo lang mee. Dat is alles. Daarom komen jullie steeds terug. Dat is hoe ik jullie zie en zo heb ik het altijd gezien.

Ik zou heel lang terug kunnen gaan, onpeilbare tijd voor jullie, toen de Aarde gesmolten was en zijn vorm aannam en wij daar samen naar keken. “Dit is jullie nieuw thuis” zeiden wij “wacht tot het is afgekoeld, dan zullen jullie er zijn.“ zeiden wij. “Voor nog een test” zeiden wij. Oh, het is niet een test voor mensen. Het is een test voor energieën. En hier zitten jullie in die energieën en doen het zware werk.

Sommigen van jullie kunnen zich die dagen herinneren – wij hebben het over een miljard jaar geleden – maar jullie kunnen het je herinneren omdat het diepgeworteld is in jullie Akasha. Het is een deel van jullie cellulaire structuur, oude zielen. Het is de menselijke natuur om de dingen niet te zien zoals wij dat doen en daarom doen de meesten van jullie dat niet. Maar hier zitten jullie dan in november 2008. Voor ons zijn het gewoon cijfers, geen jaren. Zij zijn energie. De acht en de twee, zijn een. Dat is eenheid. Dat is nieuw begin. Dat is uit de doodskist van de angst klimmen! Dat is klimmen uit de heksenketel van een oude energie. Dat is jullie ontwikkeling naar een nieuwe tijd. Wij hebben jullie dat verteld.

Wij vertelden jullie vorig jaar om deze tijd toen jullie van het jaar van de negen naar het jaar van de een gingen. (2008 naar 2009) Wat betekent dit allemaal voor jullie? Laten wij praktisch blijven. Laten wij het even hebben tegen degenen in de stoelen die hiernaar luisteren en die dit nu lezen. Ik ga jullie weer een bericht geven over huidige gebeurtenissen en het is meestal voor de Amerikanen want dat zijn de meesten die hier zitten. Ik zal vrijuit tegen jullie allen spreken. Met Amerikanen bedoel ik degenen die in de Verenigde Staten leven.

Deze Verenigde Staten hebben documenten die bijna 200 jaar oud zijn die werden gechanneld door integere mensen die een verschil wilden maken op deze planeet. Soms kijken jullie hiernaar en kijken naar hen en vragen je af wat zij vandaag zouden zeggen. Wel, dat hoeven jullie je niet af te vragen omdat zij hier zijn. Op de een of andere manier, in een menselijk lichaam of niet, de bewustzijns van die voorvaderen zijn met jullie. Er is geen shock of verrassing omdat zij zien wat wij zien en dat is dat er een opwaardering over jullie is, een grote verheffing op alle gebieden.

Waar zullen wij beginnen? Laten wij met angst beginnen en wij zeggen het nogmaals. Angst is geen energie. Angst is het ontbreken van de liefde van God. Het is een gat en jullie vullen dat met je dualiteit. Dat is wat er gebeurt. Jullie hebben overal een keuze in, geliefden. Als jullie vanavond hier vandaan gaan en kijken naar alle dingen om jullie heen die misschien donker, negatief en beschadigend zijn zullen sommigen geen beloften van goedheid en hoop zien. Ik zal jullie vertellen wat er met hen gebeurt: zij werken gewillig de liefde van God eruit en er blijft een groot gat achter wat zij dan vullen met hun eigen ideeën en genereren angst. Dat is dualiteit in actie.

Laat mij jullie dit vertellen: Het is veel makkelijker om de liefde van God op die plaats te laten blijven dan om die uit vrije wil te legen. Toch doen sommigen van jullie dat. Waarom begrijpen jullie vandaag niet dat jullie als vuurtorens geen angst kunnen hebben? Alles wat jullie kunnen doen is het licht niet laten schijnen. Als de vuurtoren bang is voor de storm, hoeveel kans hebben degenen op het vasteland dan? Als de vuurtoren bang is voor de storm en besluit om zijn licht te doven, wat gebeurt er dan met de schepen? Jullie hebben die keuze om angst te hebben niet!

Jullie zullen zeggen: “Wel, Kryon, sommigen van ons beginnen dat te doen, want het ziet er slecht uit.” Daarom geven wij jullie een antwoord dat jullie zo compleet zal vullen met de liefde van God dat er geen kuil kan zijn. Er kan geen wegschuiven zijn. Bedenk dat angst wordt veroorzaakt door onzekerheid over wat jullie de toekomst noemen. Laat mij jullie vertellen wat ik zie als potentieel voor de toekomst: er zal een tijd komen waarop jullie terugkijken en zeggen: “Hoe kunnen wij angst gehad hebben? Het was zo raar voor ons.” Waarom claimen jullie dat nu niet? Wacht niet op de toekomst om terug te kijken en te zeggen dat angst raar was. Zeg het nu! Laten wij het nu doen.

Er zijn veel mensen die zullen zeggen: “Kryon, jij weet niet waar wij doorheen zijn gegaan. Jij weet niet wat ik meemaak.” Oh, ja, dat weten wij wel. Begrijpen jullie het niet? Wij zijn elk moment van jullie leven bij jullie. Er is een uitgestoken hand van dat interne deel van jullie dat inter-dimensionaal is en dat wil zo graag jullie hand vasthouden en jullie uit de angst halen. Het wil jullie licht laten toenemen. Zo is het altijd geweest, altijd! Dit zou een goede tijd zijn om die hand aan te nemen, de hand die wij de hand van het Hoger zelf noemen. Die is elke dag bij jullie en kent al jullie zaken, jullie problemen, jullie gezondheid, jullie verdriet en jullie zorgen. Tijd om die aan God te geven.

De Aarde.

Het begint met de Aarde. Ik ga van groot naar klein. Huidige gebeurtenissen: Wat gebeurt er met de planeet zelf? Esoterisch gezien wordt het kristallijnen raster gevuld met nieuwe energie. Een deel van de kristallijnen structuur is herinnering. Kinderen kunnen het zich zelfs herinneren van de kristallen radiootjes die zij misschien op school gebouwd hebben. Een kristal kan frequenties onderscheiden en herinneren. Dat is op een wetenschappelijk en geologisch niveau. Op een esoterisch niveau herinnert het kristallijnen raster jullie en jullie frequenties. Het herinnert zich jullie Akasha en het weet waarom jullie hier zijn. Het is altijd klaar om geactiveerd te worden.

Gaia leeft en is jullie partner in een vibrationele opwaardering. Dat is altijd zo geweest. Jullie en Gaia hebben een overeenkomst om samen te werken en een deel hiervan zijn de dingen daaromheen – wat wij de geofysica van de planeet zullen noemen. Zij beginnen zich voor jullie ogen te verheffen. Ik werp jullie de handschoen toe en vraag jullie om het te controleren! Waarom is het magnetische veld zoveel en zover verplaatst, zelfs in de laatste 10 jaar? “Wat is daarmee aan de hand” zouden jullie kunnen zeggen. Wij vertelden jullie 20 jaar geleden dat dit zou gaan gebeuren want het magnetische raster van de Aarde spreekt letterlijk tegen het DNA binnen de miljarden deeltjes in jullie lichamen die uitmonden in de Akashakroniek van jullie leven, dood en de voorbije expressies (levens) van wie jullie zijn..

Zijn jullie je ervan bewust dat jullie Akashakroniek inter-dimensionaal is? Wij stonden precies hier en vertelden jullie dat jaren geleden. (Laguna Hills) Er zijn twee lagen van jullie inter-dimensionaal DNA die energieën zijn die met elkaar zijn verbonden en die wij de Lemurische lagen noemen. Zij zijn vanaf het begin bij jullie en zij zijn jullie Akashakroniek. Er zijn er twee nodig die verbonden zijn om deze verbazingwekkende opslagcapaciteit te bewerkstelligen en het is het enige paar lagen van jullie dat inter-dimensionaal is. Gedraaide strengen? Wel dat is het 3D-gedeelte, de dubbele helix, en het is zelfs niet eens een paar. Nee, ik heb het over twee inter-dimensionaal gelinkte lagen. Zo sterk is de Akasha en zo sterk is de kroniek van wie jullie zijn is.

Jullie Akashakroniek is inter-dimensionaal en kent geen tijd. Voor jullie doet hij dat wel omdat jullie zeggen dat het een kroniek van het verleden is. Maar dat is het echt niet. Het is een kroniek van het heden. Daarop ingeprint zijn er de potentiëlen van wat er met jullie gaat gebeuren in de komende tijd.

Nogmaals, de Akashakroniek klinkt als iets van het verleden, nietwaar? Maar eerder is het de Akashakroniek van wie jullie zullen zijn.

Het is allemaal in een kwantumstaat in het nu want elke soort ‘kroniek’ is alles wat er gebeurt, niet alleen maar in een richting. (jullie verleden) Het moet ook de potentiëlen van de toekomst bevatten. Wij verwachten niet dat jullie dat begrijpen.

“Wel, Kryon, zelfs met mijn beperkte begrip betekent dat voorbestemming.” Nee, dat is niet zo. Zie je, jullie zijn een stukje van God, net zoals ik. Wij kennen de potentiëlen die jullie bouwen met je levensenergie en wat de waarschijnlijkheden zijn van wat jullie vervolgens gaan doen. Oh, het is niet helemaal bekend maar het blijft potentieel. Het is ook bekend dat jullie allemaal terugkomen. Ja, dat doen jullie! Jullie zullen de geest van God hebben aan de andere kant van de sluier en jullie zullen heel snel terugkomen.

Terugkeertijden? (van geboorte naar reïncarnatie) Vergeet alles wat jullie is verteld. In deze energie, esoterisch, zal ik jullie vertellen dat een lichtwerker binnen een jaar kan gaan en terugkomen. Een jaar! Als het langer duurt wachten zij op iets. Vergeet wat jullie is verteld door degenen die bovennatuurlijk zijn, door hen in de oude energie, over hoelang het duurt om een nieuw plan te smeden. Jullie hebben geen idee over hoe dit allemaal is veranderd. De energie van deze planeet ondersteunt een snelle terugkomst. Dat zou jullie moeten vertellen wat er hier is gebeurd.

Ik wil dat jullie eens kijken naar de kracht van het magnetische veld. Het wordt minder! Ga kijken en meet het! Het is niet zo sterk als het was. Wat betekent dat? Onthoud dit: De sluier, wat jullie de sluier hebben genoemd, is hetgeen er tussen jullie en jullie aan de andere kant is. Het is tussen 3D en veelvoudig D. Jullie denken dat dit het gordijn is tussen jullie en God, maar zo eenvoudig is het niet. Hij is dik, deze sluier en wij hebben jullie vanaf het begin verteld dat magnetisme en zwaartekracht en licht er allemaal deel van uitmaken. Nu worden zij allen zwakker, minder. De sluier wordt een beetje opgetild en sommigen van jullie hebben dat gevoeld en jullie weten precies waarover ik het heb.

Waarom gaan jullie de hemisfeer van de zon niet meten? Doe maar! Sta op uit jullie stoelen en doe het. Jullie zullen zien dat die nooit zwakker is geweest. Sommigen zullen zeggen: gevaarlijk laag. De hemisfeer is de magnetische toevoeging aan de zon die jullie letterlijk beschermt tegen de kosmische stralen uit de ruimte. Het wordt steeds minder in jullie zonnestelsel. Maak je geen zorgen want het is allemaal deel van een systeem, een Aardesysteem dat jullie veranderen en het is allemaal deel van wetenschap die jullie kunnen meten, en allemaal deel van wat wij jullie vertelden over wat jullie konden verwachten.

Moet ik jullie nog vragen naar de weersveranderingen? Misschien willen jullie even uit het raam kijken? (gelach) Twintig jaar geleden zeiden wij dat er plaatsen zouden zijn waar niet langer dingen zouden groeien terwijl dat wel altijd zo was geweest en andere plaatsen waar dingen zouden groeien waar dat nooit het geval was. Wij vertelden jullie over dorre gebieden die water zouden hebben. Wat zegt dat jullie over het weer? Het zegt jullie dat er grote verheffingen zijn in de watercyclus. Dat is wat jullie vandaag zien. Wees niet bang voor deze opwaardering!

Allereerst zeggen wij: het gaat langzaam! Jullie hebben de tijd. Als het waterniveau omhoog gaat, ga dan bij het water weg! De Aarde beweegt langzaam. Degenen die het in de gaten houden zullen het zien gebeuren en jullie zullen jaren hebben om erop in te spelen. Toch zullen er nog mensen zijn die alles bij hetzelfde laten en de uitdaging aangaan – en verdrinken. Mensen doen die dingen, weet je? Zij geloven niet in wat er gebeurt en zij ontkennen de verandering. Met bewustzijn is dat hetzelfde. Hebben jullie het onlangs nog gezien? Er zijn er die zich ingraven omdat zij niet van verandering houden en zij zullen verdrinken in het proces. Dat is een metaforische manier om te zeggen dat er mensen zijn die hun leven geven om alles hetzelfde te laten. Wat zegt dat jullie over de opwaardering? Zij zouden dat niet doen als zij niet iets zagen dat zij niet leuk vinden: Opwaardering.

Nogmaals zeggen wij dit: Er is niets mis met het weer. Het gaat door een cyclus die zichzelf heeft versneld. Met andere woorden: Het komt voor zijn tijd omdat jullie de geologie van de planeet hebben versneld. Jullie hebben in feite de klok op een relatieve manier versneld. Dat wil zeggen: jullie klok gaat met dezelfde snelheid en jullie worden zelfs op dezelfde manier ouder, maar de planeet is versneld. Je zou kunnen zeggen: “Dat slaat nergens op, Kryon.” Jullie hebben gelijk. Dat doet het voor jullie niet omdat jullie in 3D zijn en deze dingen verbonden zijn met inter-dimensionale attributen. Hebben jullie de versnelling van de tijd gevoeld? Vraag het aan hetgeen er binnenin jullie is: “Heb jij onlangs de versnelling nog gevoeld?” Dat is de onrust, het wakker worden om 3 uur in de morgen waarover wij jullie hebben verteld. Dat is een versnelling van de Aarde. Jullie kunnen het allemaal zien. Nu, dat is niet iets wat er gaat gebeuren, dat is al gebeurd, en hier zitten jullie nu.

De Verenigde Staten.

Allereerst, Kryon en Spirit bekommeren zich niet om jullie politiek. Wat jullie in dit gebied collectief doen is vrije keuze. Maar kijk naar de vrije keuze die jullie hebben en naar het verschil van wat jullie deden in een oude energie met wat jullie doen in de nieuwe energie. JULLIE doen het. God plaatst geen politici in het Witte Huis. Dat doen jullie. In dit land is het systeem dusdanig dat jullie een speciaal iemand op die plek kiezen. Nu, dit is geen politiek en toch zijn er mensen die denken dat het zo is omdat zij overal politiek in zien. Doe dat alsjeblieft niet.

Ik ga jullie nu informatie geven over degene die jullie Obama noemen en sommigen van jullie weten het al. Mijn partner zat op een podium in Israel in 2001 en hij vertelde het publiek dat 2008 de tijd zou zijn van verhoging en verandering omdat dat het potentieel was. “Kryon, zeg jij ons dat het potentieel in 2008 Obama was?” Nee, het potentieel is dat jullie een grote opwaardering zouden scheppen in 2008 en dat deden jullie. Later, tijdens de ontmoeting in Colorado (Luister maar want het is opgenomen) channelde ik informatie dat jullie in 2008 collectief een draai zouden maken naar indigoleiderschap. Wel, dat hebben jullie gedaan. Laat mij jullie iets over die mens vertellen die jullie hebben gekozen. Nummer een – hij is een oude ziel. Dat wisten jullie al, nietwaar? Maar ik zeg jullie dat hij een oude, oude ziel is. Hij is Lemurier. Vinden jullie het niet interessant dat hij in Hawaï geboren is? Dat zijn de originele energieën van Lemurie, 50.000 jaar geleden.

Voor dit leven koos hij ervoor om daar weer geboren te worden. Dat is de eerste hint. Hij werd twee jaar geleden herkend door de vrouw die de indigokleur zag. De basis achter de indigobeschrijving was iemand die jullie Tappe noemen (Nancy Tappe). Zij identificeerde Barack Obama meer dan twee jaar geleden als een indigo, lang voordat hij besloot om voor president op te gaan. Hij is een oudere indigo, jawel, maar hij heeft de indigoattributen.

Laat mij jullie deze attributen beschrijven en dit is het grappige deel: In de tijden naar de verkiezingen toe kijken jullie vooruit en achteruit bij het analyseren over wie jullie gaan kiezen. Inderdaad, er was kritiek op Obama en die was als volgt: “Hij is te jong en te onervaren, hij kan deze taak niet aan.” Deze baan vereist iemand die meer ervaren, ouder en gelouterd is.

Er is gewoon niets tegen dit argument maar als jullie naar de man zouden kijken straalde hij de energie uit van “Hier geweest en dat gedaan”! Dat is een indigo! Uit het koninkrijk van 3D is zijn Akasha inderdaad ‘hier geweest” en als jullie zouden weten wat er in zijn Akasha is zouden jullie naar adem snakken door wat hij allemaal heeft meegemaakt.

Jullie maakten een keuze die een sterk potentieel was. Jullie kozen een Lemurier en een indigo-energie, een oude ziel. Dat is iets wat wij voorzagen.

Nu zal ik hem wat advies geven. Hij zal het nooit horen. (misschien wel) Dit is mijn advies als Kryon aan de jonge leider van dit land. Ik heb twee dingen om jou te vertellen, Barack. Nummer een – wees oplettend. Nummer twee – vertrouw jouw adviseurs niet want zij zullen jou geven waaraan zij in de oude dagen gewend waren. Toch zal jouw intuïtie jou geven wat je echt zou moeten doen. Breek met de modellen. Stap uit de doos en ga ervoor. Dat is actueel, nietwaar? Hij moet nu het Witte Huis overnemen. Dat is actueel!

Kijk naar wat jullie hebben gedaan. Als jullie twintig jaar geleden hadden gezegd dat de Verenigde Staten een zwarte man gingen kiezen zouden zij jullie hebben uitgelachen. “Onmogelijk” zouden zij hebben geschreeuwd. “Dat laten wij niet gebeuren” zouden zij gezegd hebben. “Hij komt niet eens door de eerste ronde. Het kan gewoon niet.” Jullie weten dat ik gelijk heb, nietwaar? Zegt dat jullie iets over wat er in jullie politiek is gebeurd? Geen achterkamertjespolitiek meer. In plaats daarvan zijn jullie Amerika.

Amerikanen moeten dit horen.

Laat mij nu spreken over iets wat de Amerikanen zouden moeten horen: Ik neem jullie mee naar 10, 20 jaar geleden. In die tijd besloot met name Amerika om de tabaksindustrie aan te pakken. Burgers realiseerden zich dat de tabaksindustrie buiten de integriteit stonden omdat zij probeerden de mensen een hak te zetten door een verslavende gewoonte, zelfs kinderen! Dus Amerika besloot tot een grote schoonmaak en dat deed het ook.

De wetten werden gepasseerd om de gezondheid van degenen die nog niet rookten te informeren en hen een kans te geven om uiteindelijk te onderzoeken of zij integer waren, en dat deden zij ook. Vandaag is alles anders, nietwaar? Wat zie de rest van de wereld over wat jullie deden? Zij lachten! In West Europa draaiden zij zich om toen zij zagen wat jullie hadden gedaan en zeiden: “Die gekke Amerikanen. Zij zijn zo vreemd.” Zij verkondigden: “Dat zal hier nooit gebeuren.” Nou, ga er vandaag maar eens naartoe en jullie zullen dat zij dezelfde wetten hebben als jullie!

Waarom vertel ik jullie dit? Ik breng jullie dit verhaal omdat jullie het weer doen, toestaan dat er een schoonmaak komt. Eerst hier en dan later andere economieën op de planeet. Dat komt omdat jullie degenen zijn die deze verheffingen eerst kunnen uitvoeren. Jullie hebben een systeem dat zorgt voor ontmaskering zonder straf. Jullie hebben een systeem dat het toelaat te zeggen wat jullie willen en dan de integriteit te onderzoeken van dingen die jullie ‘heilige koeien’ noemen. De tabaksindustrie was een van hen en zij gingen ten onder in het proces van jullie onderzoek.

Integriteit begint steeds zwaarder te wegen in het gewone leven. Geliefden, jullie zaten in een financiële crisis. Maar wij zien het anders. Dit land van jullie is niet in een crisis: Het is een bloeiende tussenstap. Wat doen jullie met bomen als jullie willen dat zij beter groeien en overleven? Jullie zagen de takken eraf, zagen zij af tot de kern. Het ziet er lelijk uit. Dan kijken jullie ernaar en zeggen: “Ik weet niet of dit ding ooit nog zal groeien.”

Dat doen jullie, nietwaar? Maar de meester-tuinier weet het. De meester-tuinier weet dat jullie dat moeten doen. Hij weet dat zij prachtig zijn als hij terugkomt, niet? Groter dan voorheen. Dan kijken jullie ernaar en zeggen: “Wow, wat is de natuur toch verbazingwekkend!”

Wel, laat mij jullie iets vertellen dat ook verbazingwekkend is. Het principe van integriteit in economie – als het is gerealiseerd en gemanifesteerd, zal jullie financiële systeem sneller laten groeien dan welke criticus kan zeggen. En jullie gaan hier zitten en er bang voor zijn? In plaats daarvan gaan jullie je misschien realiseren dat jullie gewoon het systeem tot bloei brengen en rustig deze winter kunnen uitzitten. Laat deze winter zijn wat hij is en kijk als de dingen terugkomen want jullie hebben gewoon het onmogelijke gedaan.

Nogmaals, er zijn mensen in dat ‘ouwe jongens, krentenbroodnetwerk’ die twintig jaar geleden zeiden: “Bankieren zal zo gaan. Verzekering zal zus gaan. Dat is de manier waarop wij het meeste geld zullen maken.” Jullie hebben hen teruggefloten en de dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Nooit meer!

Wat er vervolgens gebeurt is dat het zich gaat verspreiden. Deze integriteit gaat zich uiteindelijk naar Europa verspreiden en zelfs naar China. Jullie planten zaden op een plaats die ervoor was geschapen – de Verenigde Staten. Daar kunnen jullie deze dingen doen den niemand kan jullie daarbij tegenhouden. Dit is een deel van het potentieel van de gechannelde documenten die 200 jaar geleden werden geschapen die jullie die mogelijkheid gaven. Twijfelen jullie eraan of zij werden gechanneld? Ga ze lezen want zij zijn uitgehakt in de muren van jullie presidentiële gedenkmuur van herinneringen van jullie presidenten uit het verleden. Koester dat. Ik heb er nooit op deze manier over gesproken. Het systeem dat jullie schiepen is een goed systeem want het staat persoonlijke keuze voor de mensen toe, zonder straf. Als er genoeg van jullie zijn die het juiste kiezen zal de rest van de wereld ernaar kijken en het ook veranderen.

Het is moeilijk wat jullie doen en er liggen nog zware dagen voor jullie. Ga eens 20 jaar met mij naar de toekomst en jullie zullen het zien, een heel ander systeem van bankieren, een ander systeem van verzekeren en het zal wereldwijd zijn. Dat komt door wat jullie hier nu doen. Waarvoor jullie kiezen en wat jullie Congres kiest is inderdaad gepast. Hebben jullie er ooit op die manier over gedacht? Dit is actuele informatie. Dat is wat wij jullie willen vertellen. Jullie situatie is helemaal niet die van een falend systeem. Hebzucht heeft gefaald! Dus wat gaan jullie doen? Jullie zouden een ballon moeten opblazen! Jullie zouden een feestje moeten bouwen! Ik daag jullie uit om een recessiefeestje te houden! Waarom niet? Kijk naar de waarheid. Kijk naar wat er echt gebeurde. (Kryonglimlach)

Persoonlijke kracht.

Ik wil het hebben over persoonlijke kracht. Ik wil het hebben over dingen waar mensen mij al heel lang over vragen over wat er gaat gebeuren. Hoe kunnen jullie vrede op deze planeet scheppen?

Er zijn mensen die met hun gelimiteerde verstand denken en zeggen: “Om vrede op deze Aarde te hebben moeten wij alle mensen bekeren tot het bovennatuurlijke” Nou, dat gaat er niet gebeuren. Dat is geen voorspelling, gewoon realiteit. Hoe gaat het dan wel werken? Ik ga iets herhalen wat ik al 20 jaar vertel: Wat jullie hebben, lieve mensen, is geen geloofsysteem. Jullie dragen de energie van licht. Als jullie op een heel donkere plaats zijn geldt dat voor alles. Alles is in het donker. Jullie kunnen niemand iets zien doen. De energie die gedijt in het donker is natuurlijk die van corruptie, drama en hebzucht. Toch, terwijl jullie over de planeet lopen dragen jullie een licht.

Sommigen van jullie kunnen zeggen “Mijn licht is heel klein.” Collectief gezien is het dat niet.

De Aarde is oude energie. Het rastersysteem echter en alles wat kristallijn is begint minder te worden. Dat wil zeggen, het verschoont het uitzicht voor degenen die hun gedachten willen verheffen maar die dat in het donker niet kunnen. Dan komen jullie eraan met een lucifer! Het licht is net sterk genoeg om anderen te kunnen laten zien en er is net genoeg licht waar de lucifers sterker worden en een toorts worden. Misschien zijn jullie maar met weinig? Misschien denken jullie dat er niet genoeg licht is? Minder dan een half procent van de wereldbevolking kan de hele zaak verlichten!

Dit licht is geschapen door degenen die nooit in een stoel als deze wilden zitten (die nooit naar een channeling wilden luisteren), met hun eigen integriteit en hun eigen intelligentie konden zij dingen zien die niet langer meer in het donker waren. Dit zou een situatie scheppen waarin zij de energie van integriteit zouden ontdekken. Dat is wat jullie doen, geliefde lichtwerkers! Begrijpen jullie dat? Jullie stellen de mensheid ertoe in staat.

Jullie kunnen zes miljard mensen in het donker hebben en maar een paar miljoen mensen die een lucifer aansteken en iedereen kan zien. Snappen jullie? Dan als iedereen kan zien zullen zij dingen doen om zo te blijven. Dat is het potentieel dat wij jullie 20 jaar geleden gaven. Dat is wat 1987 en de Harmonische Convergentie in jullie hebben geschapen. Jullie deden het. Jullie deden het allemaal.

Jullie kunnen je misschien niet realiseren welke rol jullie hierin speelden maar jullie deden het. Ik zeg jullie dat sommigen nu op dit moment ontwaken en zeggen: “Wat kan ik meer doen dan ik heb gedaan?” Ik zal het jullie zeggen: Ontspan. Haal adem. Steek je lucifer aan. Laat je niet bevangen door wat er komt en of je het wel goed doet. Ik zeg je: Houd gewoon je lucifer vast en laat God van je houden. Dat is alles wat je hoeft te doen en die dingen zullen aan je toegevoegd worden en je zult worden geplaatst op synchronische plaatsen. Jou zal de passie getoond worden van waar je zou moeten zijn. Je zult van plaats naar plaats gaan. Je zult op de juiste tijd op de juiste plaats zijn. Dat is alles. Het gaat niet om grandeur of grootheid. Het gaat gewoon over het accepteren van de liefde van God in je leven en zonder schuldgevoel van plaats naar plaats gaan en je doet genoeg. Wees niet hard voor jezelf. Wees gewoon in het licht.

Wij gaan afsluiten. De energie is intens in deze zaal omdat Spirit hier is. Het zit vlak naast jullie. Het is innerlijk, een dikke, intuïtieve aanwezigheid die jullie hele Akasha vertegenwoordigt en de Akasha van jullie voorouders, die letterlijk bij jullie zijn. Als jullie in die speciale staat gaan waarin jullie Spirit echt voelen en je gaat dan luisteren, is het er allemaal. Dat is het systeem; dat is de manier waarop het ontworpen is en zo zal het heel je leven zijn.

Wat is God voor jullie? Jullie zijn deel van een collectief, een energie die verbazingwekkend is. Noem God zoals je wilt. Het is de creatieve bron. Het is alles wat er is. Het is het licht van het Universum. Als alles weg is, blijft het en zal het altijd blijven. Jullie waren altijd en jullie zullen altijd zijn. Jullie allemaal! Jullie zijn een stukje eeuwigheid zonder begin en zonder einde. Jullie zijn allemaal belangrijk. Jullie allemaal.

Er is een doel voor jullie komen en gaan. God zegene degenen die ervoor hebben gekozen om in deze tijd te komen en deze verhogingen en verandering te ondersteunen want wat zij vandaag doen zal vanaf nu effect hebben op alle kinderen en op hun kinderen enzovoorts. Dat is de waarheid.

Laat op dit moment de zaden geplant worden voor degenen die hier niet in geloven zodat zij dit zonder oordeel op een dag kunnen claimen als zij dit nodig hebben want de energie die hier is gaat nooit weg. Hij is altijd beschikbaar.

En zo is het.

KRYON