Kryon in Amsterdam. 2

Live Kryon Channeling:

Kryon in Amsterdam. 2

3 mei 2017/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De serie gaat nu verder. Hoe kan ik jullie een perspectief geven van hoe het hier aan de andere kant van de sluier is? Aan mensen, mensen waar wij zoveel van houden. Wie zijn jullie werkelijk? Het lichaam dat jullie in de spiegel zien is niet waarover wij spreken. Wij hebben het over de ziel. Dit is een woord dat jullie hebben bedacht. Het is een woord dat minder uitdrukt dan wat de ziel werkelijk is. De ziel is een vonk van God die eeuwig is en die altijd is geweest in wat jullie het Universum noemen…. en eerder… en hij zal er altijd zijn. Hebben jullie er ooit aan gedacht dat jullie oneindig zijn? Misschien niet de jij die jouw aardse naam heeft en jouw aards gezicht, maar de vonk! Bijna ieder van jullie heeft de mogelijkheid om even te denken: Als ik mijn laatste adem uitblaas, is het dan echt helemaal voorbij? Jullie voelen intuïtief dat er verder leven is….leven na leven na leven. Jullie blijven op een bepaald niveau doorgaan, het is niet het einde. Jullie intuïtie heeft gelijk. Dat is wie jullie zijn.

De planeet is vol met mensen met vrije keuze en de sluier is iets dat tussen ons in is zodat jullie vrije keuze kunnen hebben. Er werd Kryon een vraag gesteld: “Kryon, waarom vertel je ons niet gewoon alles? Waarom moeten wij hier doorheen?” vroeg de mens. Het antwoord was: “Als wij dat doen kunnen wij net zo goed het licht aandoen en gaat iedereen hier weg. Met andere woorden: er zijn hier geheimen. De betekenis van het leven voor de mens is het zoeken naar het eigen lichtniveau en daardoor ook het vibratieniveau van de Aarde, van het zonnestelsel en alle dingen erom heen die jullie niet kennen, te verhogen. Er is een plan, er is een proces, er is een reden. Jullie zijn het ijkpunt voorbij gegaan waar wij het steeds over hebben, er is nu een Opwaardering en er beginnen dingen te veranderen en een van de dingen die gaan veranderen is de manier waarop wij met jullie communiceren.

Jullie kunnen je mijn kant van de sluier niet voorstellen omdat die niet in jullie realiteit is en dit voor jullie ook nooit echt voor te stellen. Niet zolang jullie mens zijn. Het zit zelfs niet eens in jullie Akasha. Hoe kan ik jullie uitleggen hoe het is om te communiceren met Spirit? Jullie weten hoe dit vanaf jullie kant is. Hoe denken jullie dat dit vanaf Gods kant is? Allereerst moeten jullie dit weten: ware communicatie – van Spirit naar jullie – ware communicatie die jullie tot actie aanzet en van binnen beslissingen laat nemen waardoor jullie voelen dat er leiding is…. ware communicatie komt niet van jullie hersenen, zelfs niet eens van jullie hart, maar het komt door intuïtie. Jullie intuïtie is het product van vele dingen, inclusief jullie pijnappelklier en jullie Hoger Zelf is erbij betrokken, maar jullie hersenen niet. Toch werken jullie bijna altijd met je hersenen; het is voor jullie normaal om dit te doen, doodgewoon! Hoe kunnen wij dus met jullie communiceren? Vanuit ons gezichtspunt is er altijd communicatie. Het hangt van jullie af of jullie er zelf achter komen hoe jullie kunnen ontvangen wat er wordt gegeven.

Lieve mensen, er zijn mensen die zeggen: “Ik heb gevraagd en gevraagd en gevraagd, maar ik krijg gewoon geen antwoord!” Ik wil jullie zeggen dat de antwoorden slechts een sluier bij jullie vandaan zijn; vanuit ons perspectief maar een sluier! Er is begeleiding en er is wijsheid en soms bestaat de begeleiding uit: wees geduldig, wacht even, en soms is het: doe het nu, en toch krijgen jullie het niet. De reden? Omdat jullie een ruimte moeten scheppen voor de intuïtie want de intuïtie draagt de boodschap. Hoe kan je intuïtie scheppen? Jullie kunnen dit nu doen als jullie dit willen. Ga naar de plaats die zich bevindt tussen waken en slapen, zoals jullie zo vaak doen, waar jullie hersenen je niet vertellen waar jullie bang voor moeten zijn, waar jullie niet liggen te piekeren over wat jullie moeten doen, waar jullie helemaal los van alles zijn. Wisten jullie dat de wetenschap dit kan meten? Zij die dit kunnen meten vertellen dat jullie naar een staat gaan waarin jullie feitelijk niet meer denken, jullie zijn op de automatische piloot, het is bijna als een reusachtig loslaten en het is niet zo moeilijk, als jullie dit toestaan. Het is een staat waarin jullie voelen dat jullie even “weg” zijn en open staan voor alles en waar jullie brein je niet verteld wat je moet doen en waar het intellect niet echt meer werkt. Het is een volledig loslaten. Dat is het moment waarop de intuïtie tot je komt, lieve mensen, binnenstroomt als een vonk dit niet uitgaat. Jullie bewustzijn is gewend aan het geven en ontvangen van richtingen in drie dimensies – jullie kunnen hen zelfs opschrijven, maar deze niet. Zij komen snel zodat jullie afvragen wat het was. ”Wat heb ik zojuist ontvangen, wat heb ik zojuist gehoord? Het driedimensionale deel van jullie is heel verward omdat jullie het niet begrepen, dat jullie nergens aan denken. Ga gewoon zitten en zeg: “Dank je wel, Spirit, voor de boodschap die je mij weer hebt gegeven. Ik zit hier nu en of het nu is of straks, laat mij het volledig begrijpen en dan weer loslaten.” Soms betekent dit dat jullie naar een plaats moeten gaan waar stromend water is of waar jullie het intellect echt een masker op kunnen zetten om alles los te kunnen laten. Vanuit ons gezichtspunt worden de waarheid en de liefde altijd naar jullie toe geduwd.

Lieve mensen, wij zijn totaal vervuld van liefde. Jullie hebben vragen en wij zijn steeds in het proces om hen te beantwoorden op de momenten waarop jullie op die trein van bewustzijn zijn om hen op te vangen met jullie intuïtie. Het is prachtig als jullie dit kunnen. Sommigen van jullie weten hoe het werkt en proberen zo vaak mogelijk naar deze staat te gaan en er zijn er onder jullie die hier goed in zijn. Sommigen worstelen er nog steeds mee en vanuit ons gezichtspunt zijn er zoveel antwoorden. Het claimen van de antwoorden is moeilijk voor jullie en soms is het antwoord dat er geen antwoord is. Hoe gaan jullie daarmee om als jullie intuïtie zegt dat er geen antwoorden zijn…. ik vertel jullie hoe jullie je dan voelen: zit en laat er van je gehouden worden. “Lieve Spirit, ik wil graag een antwoord hebben” Zit en laat er van je gehouden worden.” Lieve Spirit, ik denk dat ik het wel begrijp. Ik ben in 3D en anderen zijn in 3D en dit en dat is er aan de hand en als ik geen antwoord krijg weet ik niet wat ik moet doen….” Zit en laat er van je gehouden worden! Als iemand van jullie zich in deze situatie bevindt zal ik vertellen wat er vanuit ons gezichtspunt aan de hand is zodat jij dit ook zult weten. Zoveel van jouw vragen betreffen ook andere mensen, andere mensen om je heen, of het nu om geld gaat, om andere dingen, om liefde of zaken doen, er zijn andere mensen bij betrokken. Laat mij jullie vragen: Weten jullie wat zij allemaal doen en denken? Nee, maar Spirit wel! Beginnen jullie dit te begrijpen? Jullie zeggen: “Ik wil het weten, ik wil het weten!” En wij zeggen, met zoveel spelers op het veld die allemaal doen wat zij doen, zullen wij een advies geven dat een oplossing zal brengen, maar totdat dit gebeurt wordt er heel veel van je gehouden. De mens krijgt een antwoord waar hij niets mee kan, alsof het antwoord nee is, en stopt met vragen en begrijpt niet dat er altijd vooruitgang is….altijd ontwikkeling. Jaren geleden vertelden wij jullie een metafoor en wij geven die opnieuw, en weer, en weer!

Als jullie God gaan vragen om je bij dit en dat te geleiden is het bijna alsof je een kaartje voor de trein koopt en jullie nemen het kaartje en houden het in je hand. Dit is geen antwoord, het is een kaartje voor een antwoord. Jullie zijn de trein, hij is om jullie heen in omstandigheden en dingen die zich opbouwen en plaats zullen vinden in de toekomst; er zal synchroniciteit zijn en soms zal er verandering zijn en de vraag zal soms zelfs veranderen, maar, lieve mensen, het kaartje blijft hetzelfde. Jullie staan op het station en wachten op de oplossing…. en die zal er komen. Hoe vaak heb ik jullie dit verteld, maar hoeveel van jullie zijn bereid om het liedje van geduld te zingen en te zeggen: “God houdt zoveel van mij dat hij mij het kaartje heeft gegeven, ik voel het.” Er zijn zo velen van jullie die geen kaartje voelen en denken dat het antwoord NEE is en niet begrijpen dat alleen de timing vaak nog niet goed is voor al deze dingen. Vanaf mijn gezichtspunt hebben wij jullie het kaartje gegeven, precies zoals jullie dit hebben gevraagd, dat is communicatie!

Dit is een nieuwe energie. Waarom kijken jullie hier niet op een andere manier naar? Waarom niet ontspannen omtrent de zaken waar jullie God om hebben gevraagd? Sommigen van jullie zeggen: “Waar ik om heb gevraagd betreft helemaal geen anderen, het gaat om mijn gezondheid!” Wel, daar ga ik ook over spreken. Dit gaat niet om jou en jou, dit gaat om jou en miljarden anderen. Dit zal ik straks ook uitleggen. Het gaat altijd om de timing, maar vanuit ons gezichtspunt, lieve mensen, zijn jullie gekend en wordt er van jullie gehouden en jullie kunnen de beslissing nemen om naar die plaats te gaan waar jullie onze aanwezigheid kunnen voelen en weten dat dit echt is en dit laten vermengen met de 3D van jullie persoonlijkheid; dit is de definitie van meesterschap. Er zijn meesters in deze zaal die aan twee kanten van de sluier kunnen wandelen die weten wie zij daar zijn en ook terwijl zij in 3D zijn. Dit heet balans! Dat is een persoon die niet klaagt omdat hij/zij de situaties begrijpt omdat zij verder kunnen kijken dan wat er is. Zij zien de moeite bij anderen, zelfs degenen die dingen begrijpen over de Schepper. Zij zien dit allemaal. Dit is de persoon die jullie allemaal gaan worden.

Verlaat deze plaats zachter dan jullie hier zijn gekomen. Als jullie luisteren….als jullie luisteren! Deze boodschap komt tot jullie door je oren, maar de derde taal komt ook over jullie allemaal, dat is de katalysator-taal van liefde. Hij spreekt tegen jullie op een andere manier. Sommigen van jullie krijgen berichten die op geen enkele manier lijken op degene die ik breng door de stem van mijn partner. Dat is intuïtie die tegen jullie spreekt omdat jullie je losgemaakt hebben.

Lieve mensen, dit is jullie geschenk, dit is jullie erfenis. Dit is een belofte. Dit is de manier waarop wij communiceren…. met een kaartje!

Ik kom terug! Maar tot dan wil ik dat jullie even stil zijn, even maar, en even afstand nemen van alle stress, de problemen, de angsten…. gewoon even….. en kijk wat jullie krijgen…..omdat wij daar klaar voor zijn!

En zo is het.

Kryon