Kryon in Argentinië. 4 / De winden van Verandering. 4

Live Kryon Channeling:
Kryon in Argentinië. 4

De winden van Verandering. 4

  2 november 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de vierde channeling in Argentinië en de laatste waarin wij het hebben over de Winden van Verandering. Deze speciale boodschap zal niet lang duren…hij zal niet met leerstof gevuld zijn maar met mogelijkheden. Als de Winden van Verandering hier zijn en zij in vreemde richtingen gaan blazen weten jullie dat jullie het hart hiervan zijn. Geen regeringen, geen individuen, geen situaties, maar de verandering in jullie. Wat zou dit dan kunnen zijn? De Winden van Verandering blazen over de mensheid en over ontwikkeling. Wat zijn de veranderingen? Als jullie een lamp aansteken is het niet aan iedereen om te zien wat dit licht onthult. Denk daar eens over na. Jullie zijn misschien op een donkere plaats en draait iemand voor het eerst het licht aan. Dan worden vele dingen zichtbaar die jullie nooit eerder hadden gezien. Positief en negatief. Jullie aanname is dat iedereen dit zal zien en er een mening over heeft, maar dit is een metafoor, zie je, het is niet echt licht en donker, het is een metafoor voor bewustzijn. Niet iedereen zal ernaar kijken. Wij brachten niet al te lang geleden een boodschap die “te slim om te kijken” heette en die ging over mensen die alles al hebben uitgezocht en dat die dingen voor hen werken. Als je hen dan over deze dingen gaat vertellen tikken zij tegen je hoofd en zeggen: “Dat is mooi, maar het gaat goed met mij.” Dit is een bepaalde houding van hen ten opzichte van jullie want zij zijn te slim om verder te kijken dan hun neus lang is.

Verwacht ook dat er mensen zijn die zien wat jullie zien maar het toch niet echt zien. Wat is het dat kan veranderen?

Daar komt de scheiding tussen zien en niet zien in het spel. Wat als de verandering JULLIE beïnvloedt? Oude zielen, sommigen van jullie zullen vragen: “Waar zijn zij?” Dat is een zeer driedimensionale vraag, lieve mensen, want in een multidimensionaal scenario bestaat er niet zoiets als “waar?” Zo is multidimensionaliteit. Het vult alles om jullie heen, het zit op jullie schoot en het deelt jullie ziel zelfs even. Het zijn er zoveel….het is moeilijk om de Groep te beschrijven want die is niet enkelvoudig. Zij hebben namen, lieve mensen, maar zij zijn als een soep van liefde voor deze plek op dit moment, want zij kennen jullie namen en weten waar jullie doorheen zijn gegaan. Zij kennen jullie levens. Je zou kunnen vragen: “Wie zijn zij nu echt?” Zij zijn iedereen….zij zijn degenen die jullie verloren zijn….het zijn toekomstige zielen die hier nu even komen….er zijn engelachtigen….jullie willen het misschien niet eens weten. Mensen willen graag een hiërarchie hebben en stoppen dingen in dozen….de zielen gaan hier naartoe, de engelen gaan daar naartoe…..maar zo werkt het niet….zij zijn allemaal samen….zo ziet liefde eruit! Wat als de komende veranderingen jullie dit gaan laten voelen en als jullie dit doen zullen zij in staat zijn om jullie boodschappen door te geven. Het antwoord is Ja, Ja en Ja! Ik heb het eerder gezegd: in deze zich ontwikkelende energie kunnen jullie niet echt alleen zijn, dat is onmogelijk, maar jullie zijn gebouwd om te denken dat jullie dit wel zijn. Julie bewustzijn laat jullie denken dat jullie alleen zijn en dit schept angst en zorgen, een gebrek aan steun en een gebrek aan zelfwaarde. Wat als de Winden van Verandering jullie je uiteindelijk laten ontspannen en jullie zeggen: “Oh, ik zie het. Ik kan hen niet zien en ken hun namen niet….maar ik kan hen goed voelen! Ik voel hen hier….ik voel hen overal” en de belofte is dat dit voor altijd geldt. Hoe voelen jullie je hierbij….te weten dat jullie door een moeilijk leven heen gaan terwijl er een Groep van liefde om jullie heen was die letterlijk de handen uitstak en vroeg: “Wanneer pakken jullie die nu eindelijk aan? Loop met ons samen. Dat is evolutie! Als een spiritueel ontwikkelde oude ziel!” Dit is wat de Sjamanen hebben….dit is wat de Meesters hebben. Zij lopen niet alleen….oh, en dat geldt voor jullie ook! Jullie kunnen alles met je meenemen wat jullie vandaag hebben geleerd, deze kennis, maar vooral dit: jullie gaan niet alleen weg, zij gaan samen met jullie de deur uit als jullie het goedvinden en als jullie hiernaar willen kijken. Er schijnt een licht op jullie en de Winden van Verandering vragen jullie: “Zijn jullie klaar voor de Opwaardering in jullie leven? Willen jullie je meer bewust zijn van degenen die jullie zijn verloren in je leven en waarvan jullie denken dat zij weg zijn? Dat zijn zij niet! Oh, zij hebben hun energie een beetje veranderd maar zij lopen elke dag naast jullie….elke dag!”

Dit is de Waarheid en jullie kunnen die voelen en claimen en misschien is dit wel de reden waarom jullie hier zijn. Zij zijn niet weg…..dat is pas een ontwikkeld idee, nietwaar, dat jullie deze dingen kunnen voelen…zo compleet dat er vreugde in jullie harten is?

Dit is nog eens iets om te vieren, Argentinië!

Daarom ben ik hier gekomen….voor de mensen met een groot hart die misschien de eersten op de planeet zijn die dit werkelijk begrijpen en dit in hun persoonlijk leven gaan toepassen.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon