Kryon in Austin. Texas. 1 / Frustraties van Lichtwerkers. 1. /Mensen

Live Kryon Channeling:
Kryon in Austin. Texas. 1

Frustraties van Lichtwerkers. 1. Mensen

  19 oktober 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn hier in Austin en ik wil een boodschap brengen die het begin van een serie is. Wij noemen deze serie: Frustraties van de Lichtwerker in de nieuwe energie. 30 jaar lang channel ik door mijn partner, naar de Opwaardering toe. Als jullie kijken naar de channelings zijn zij met de tijd mee omhoog gegaan. In het begin vertelde ik jullie om je klaar te maken voor een nieuwe mens. In 1993 vertelde ik in een boek dat mijn partner schoorvoetend publiceerde, dat er geen Armageddon zou komen en dat jullie in plaats daarvan gingen naar iets dat jullie nooit hadden verwacht….een potentieel, een mogelijkheid. De metafoor is die van een verbeterd bewustzijn van de planeet door een ontwikkeling van dingen die nooit eerder waren ontwikkeld. Het bewustzijn droeg een verhoogde transparantie van gedachten. Er zouden eerlijkheid en integriteit zijn en vele dingen die nooit eerder waren gebeurd. Jullie gingen dit zien in de massa, bij de regeringen en in het bedrijfsleven. Dit was de boodschap van toen: Zorg dat je klaar bent voor iets anders! In het jaar 2012 was er viering en de channelings gingen omhoog. Het ijkpunt van 2012 was gepasseerd zoals wij hadden verwacht omdat dit in het Veld was. Lieve mensen, het Veld bevat de energie van potentiëlen. Als bewustzijn energie is en er vele mensen denken aan plannen en bepaalde dingen en manieren, zitten die in het Veld. Dit zijn de dingen die de intuïtie kan gaan oppakken. In het Veld kan scheppen op afstand bestaan….het potentieel dat gebaseerd is op hetgeen de mensen plannen….negatief en positief. Vaak zijn er mensen die in dit Veld gaan en is het enige wat zij zien, de negatieve dingen omdat dit het vooroordeel is dat zij meenemen door het leven in een oude energie….zij verwachten negatieve dingen en vinden daardoor negatieve potentiëlen en zullen er nooit positieve dingen verschijnen.

Als jullie voorspellingen zien van mensen, voorspellingen die nooit zijn uitgekomen, en zij blijven zeggen dat zij zullen uitkomen, weten jullie wel beter, nietwaar? Daar hebben wij het over gehad. Wij hebben jullie verteld over een bewustzijn dat zou gaan veranderen bij de oude zielen en dit zou radicaal gaan veranderen bij degenen die zouden accepteren dat het mogelijk was dat zij hun leven en realiteit kunnen veranderen. Wat zij denken schept een energie in het Veld waarmee zij uiteindelijk dingen kunnen manifesteren….zoals de heling die zij voor hun lichaam willen of voor een langer leven omdat deze dingen voor hen gepast zijn, maar zij hebben nooit begrepen dat zij de controle erover hebben. Nu wel! Er is altijd hulp en wij hebben jullie verteld dat wij onlangs voor een groep zaten en dat het ogenrollende deel was dat er meer licht is op deze planeet en dat dit komt van de Pieken en Dalen, van de tijdcapsules die werden geacht om zich op het juiste moment te openen. Als jullie hier meer van willen weten kunnen jullie dit opzoeken want er is veel informatie over, zelfs nog van vorige week.

Er is dus niet alleen een natuurlijke evolutie van het bewustzijn, er wordt ook licht gegeven en uitgezonden en als er licht wordt uitgestuurd, zelfs in een metafoor, hebben jullie de mogelijkheid om je ogen gesloten te houden totdat jullie dit wel willen. Jullie hebben dus deze mogelijkheid, behalve als jullie je ogen openhouden, maar het is er wel! Degenen die hun ogen willen openen zijn de oude zielen die het potentieel zien en zich realiseren dat bewustzijn energie is dat omhoog gaat en veranderd kan worden. Jullie zien het zelfs al bij het leiderschap op de planeet bij degenen die altijd oorlogsgezind waren en nu van gedachten zijn veranderd. Er gebeuren zoveel dingen die jullie niet hebben verwacht dat het werkelijk overduidelijk is dat er veranderingen aan de gang zijn. Het licht stelt jullie in staat om op plaatsen die duister waren dingen te zien waar jullie nu iets aan willen doen. Dit alles is het onderwerp voor de serie channelings en dit brengt ons op de frustraties van velen in verband hiermee die serieus zijn over de oude ziel in zichzelf.

Frustratie….waarom zou een oude ziel die het licht heeft aangedaan gefrustreerd zijn? Het is dus persoonlijk door jullie relatie met anderen en jullie vragen Spirit: “Waarom zijn de mensen om mij heen zo moeilijk? (Kryon lacht) Ik hoor lachen! Raak ik soms een gevoelige snaar? Jullie kennen het antwoord al maar het is geen antwoord dat iets oplost. Dit is een feit, een observatie….maar waarom zijn mensen om jullie heen, met name familie, opeens zo moeilijk? Jaren geleden vertelde ik jullie over de nieuwe attributen van karma. De eerste keer vertelde ik jullie: “Laat je karma vallen, jullie hebben het niet meer nodig omdat dit een functie was van de oude energie en die nodig was voor zelfcorrectie, actie, om zielen met elkaar op een logische manier te laten werken en dan is er in de nieuwe energie een nieuwe energie waardoor jullie de controle hebben.” Wij gaven het voorbeeld over het zijn op de oceaan en de golven jullie alle kant op lieten gaan. Jullie gingen in vele richtingen en ontmoetten bepaalde mensen, maar hebben dit in een nieuwe energie niet meer nodig en gingen met je bootje naar een veilige haven en waren geen slachtoffer meer van de golven die jullie heen en weer slingerden. Jullie hadden je karma laten vallen. Laat wij jullie vertellen wat er gebeurt als oude zielen hun karma laten vallen en hun familieleden dit niet doen.

Misschien hebben jullie ervoor gekozen om op Aarde te komen en lessen te leren van je vader, moeder, jullie broers en zusters. Misschien had dit te maken met onenigheden en bepaalde soorten energieën die jullie wel of niet met elkaar deelden. Jullie groeiden met elkaar op, maar laten wij zeggen dat jullie in deze nieuwe energie je portie karma hebben laten vallen….de knoppen zijn weg! Dan ontmoeten jullie een familielid dat dit nog steeds heeft en dit familielid wil op alle knoppen drukken die altijd beschikbaar waren maar er nu niet meer zijn….nu kunnen jullie naar je familie gaan, en tussen haakjes….dit zullen jullie al snel doen omdat het bijna kerstmis is! Ik spreek nu tegen iemand die hier zit. (Publiek lacht) en dan komen er weer die vingers die op de knoppen willen drukken…..en…..gebeurt er niets!

Weten jullie wat de reactie is als iemand karma heeft en jullie dit hebben laten vallen? Zij worden boos! Jullie reageren niet op de manier waarop jullie dit altijd hebben gedaan en zitten daar en glimlachen alleen maar. Dit maakt mensen razend. Jullie zijn gewoon een beetje te aardig! Misschien een beetje te welwillend en misschien opeens een beetje teveel begripvol. (Kryon lacht) Eerste vraag: “Zit jij onder de drugs?” Jullie zouden “JA” kunnen zeggen “en dit heet: PRACHT! Ik word wakker voor iets wat ik nooit eerder heb gehad. Ik heb vrede met mijzelf. Jullie kunnen op alle knoppen willen drukken die jullie willen, maar er zullen geen knoppen zijn” en jullie kunnen zeggen dat jullie teveel van hen houden om nog knoppen te hebben. Zij kunnen wel of niet reageren, maar dit zijn de redenen waarom jullie het zo moeilijk hebben met anderen. Zij hebben zich nog niet begeven uit het oude energiepakket en jullie wel!

Dit zorgt er niet voor dat jullie goed of fout zijn, lieve mensen, het is gewoon een feit….jullie hebben energie in beweging gezet. Het is geen school waar jullie van klas naar klas gaan en van vooroordeel naar vooroordeel….maar wel heel hard studeren om naar de volgende klas te gaan van de ontwikkeling van het menselijk ras. Er is geen oordeel over dat jullie van leven naar leven gaan en in de nieuwe energie komen en je gaan ontwikkelen, misschien met degenen om je heen die dit nog niet hebben gezien of dit niet willen zien omdat zij vrije keuze hebben om te blijven waar zij zijn. In sommige gevallen kunnen jullie daar niet blijven omdat jullie je realiseren dat degenen om je heen steeds boos blijven. Soms komen jullie jet familie bijeen en realiseren jullie je dat zij niets anders doen dan klagen. Zo gaat het dan rondom de tafel….alle ellende van vandaag, zo gaat het allemaal fout….is dit niet verschrikkelijk?

Hoe voelen jullie je hierbij? Jullie zeggen: “Met mij gaat het gewoon goed. Dank je!” Zij zullen vragen wat er met je aan de hand is en jullie zullen zeggen: “Ik heb de Pracht in mijzelf ontdekt, en daar horen jullie ook bij, of jullie nu willen of niet! Ik ben er ook achter gekomen dat klagen helemaal niets helpt en dat dit een verkeerde energie om mij heen brengt die de kamer donkerder maakt. Natuurlijk zijn deze dingen er, maar klagen erover helpt helemaal niets. Ik kies voor welwillendheid om ons heen. Misschien kunnen wij een licht zo helder laten schijnen dat ook anderen zullen gaan stoppen met klagen!”

Zij zullen jullie aanstaren en zeggen: ”Jullie zijn naar een bijeenkomst van Kryon geweest, nietwaar?” (publiek lacht) Jullie zullen zeggen: “Ja!” Sommigen van hen begrijpen liefde en zij zullen jullie begrijpen als jullie zeggen dat jullie klaar zijn met het klagen. “Ik oordeel niet over jou, maar het klagen is voor mij verleden tijd!” Dan maken jullie geen deel meer uit van het feestje en jullie zullen niet meer geaccepteerd worden omdat jullie niet in de pas lopen. Dan gaan jullie maar vroeg weg en voelen je buiten de familie gezet.

Waarom zijn mensen zo moeilijk? (Kryon lacht)

Het antwoord, lieve mensen, is de oplossing: Probeer hen alsjeblieft niet te veranderen. Dit is geen evangelisch proces, lieve mensen, dit is een welwillende compassievolle actie. Laat hen zien hoe jullie zijn geworden en laat hen beslissen of zij dit aantrekkelijk vinden of niet. Laat hen niet merken dat zij “fout” zitten. Wijs niet met je vinger. Vertel hen niet dat zij het anders moeten doen en naar het licht moeten gaan….dit te doen zou helemaal niet goed zijn. Wees in plaats daarvan licht. Al snel zal een deel van hen zien dat jullie veranderd zijn en dat deze verandering goed is. Het bevalt hen en zij zullen zeggen dat zij contact op zullen nemen omdat zij meer willen weten of samen willen gaan lunchen.

Het is een feit dat jullie nu in een groep van gelijkgestemden zitten die jullie nieuwe familie is. Jullie hebben geen karma meer….dat hadden jullie nooit onder elkaar en er werden en worden hier geen knoppen ingedrukt zoals bij jullie familie. Dit gaat over het veranderen van het paradigma over wat familie is geworden en de wetenschap dat jullie hier veilig zijn en dat jullie met anderen zijn die zich zorgen maken over de planeet, maar niet klagen maar licht om zich heen verspreiden en begrijpen dat de paradox voor de Aarde misschien wel veranderd kan worden naar een veel welwillender Aarde….geen klagende Aarde….geen boze Aarde! Dit zal de culturen op Aarde verstoren die elkaar regelmatig de hersens in slaan, en daar zijn er veel van. Dit komt voort uit overlevingsdrang, maar het zijn er veel. Maar het moet ergens beginnen….laat dit hier zijn….laat het in Austin zijn….laat het bij jullie familie zijn met kerstmis.

Oh, er zijn vele frustraties. Als ik later op de dag weer terugkom zal ik het hebben over de frustraties van energie want ook die veranderen.

Lieve lichtwerkers….vragen jullie je nog af waarom wij jullie werkers noemen? Nu weten jullie het! Jullie kunnen hier niet gladjes doorheen, oude zielen, jullie kunnen hierbij niet met de stroom mee. Jullie werken je er doorheen….met hulp die er altijd is geweest en die hulp zal jullie hand vastpakken en jullie er doorheen leiden.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon