Kryon in Berkeley Springs 1 / De Onmogelijke Stop  

Live Kryon Channeling Stream
Kryon in Berkeley Springs 1

De Onmogelijke Stop  

Lee Carroll / 2 mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Er zijn mensen die vragen: “Als er een bewustzijn van de andere kant van de sluier komt, hoeveel weet dat dan, Kryon? Waar gaat het allemaal naartoe?” Er is altijd een gevoel geweest dat God, de Creatieve Bron, Spirit, of hoe jullie die ook willen noemen, in de andere kamer zit….dat jullie in een worsteling van eigen schepping zitten en er misschien af en toe eens een engel op de proppen komt met een boodschap. Jullie hebben een naam gekregen die “de sluier” is…iets waar jullie maar moeilijk doorheen kunnen komen. En alles is jullie eigen ontwerp….van jullie makelij! Het zijn jullie woorden en niet die van God.

De Creatieve Bron heeft een systeem opgezet voor engelachtige aanwezigheid, creatie, kracht, schepping….al dit soort dingen liggen vlak voor jullie. Jullie ZIJN het. Het is de ziel, het Hoger Zelf, dat deel van het voertuig dat Merkabah wordt genoemd…een woord dat wordt gezien als een bubbel van energie…van heiligheid….een voertuig dat jullie berijden. Zien jullie….alles wat te maken heeft met de zienswijze dat jullie hier zijn en Spirit daar….is van jullie. Jullie hebben het zo bedacht dat jullie netjes gekleed naar een plaats gaan om te aanbidden omdat je niet met God kunt spreken in je ondergoed. Jullie doen het dan helemaal goed als jullie naar die plaats gaan en knielen, zingen, betonen eer en weer en gaan weer weg alsof jullie een deur openden, tegen God schreeuwen en weer weggaan.

Dit is jullie zienswijze. Dit kwam nooit van de Creatieve Bron die jullie maakte naar het beeld van God. Weten jullie dat jullie compleet zijn zoals jullie daar zitten en luisteren? Het is gewoon jullie incomplete zienwijze die jullie realiteit schept. Oh, ik wil graag over realiteit spreken en dit doe ik later vandaag. Op dit moment wil ik jullie wat informatie geven in woorden waarvan ik hoop dat jullie die zullen begrijpen. Het is nog een beetje in nevelen gehuld. Wij van de Creatieve Bron, de engelen, de energieën….wij die jullie begeleiden, die van jullie houden, degenen die altijd een uitgestoken hand hebben, weten het als jullie in moeilijkheden zitten en weten waar jullie doorheen gaan. Wij weten wat de wereld ervaart en dit ziet er vanuit ons overzicht een klein beetje anders uit dan jullie denken. Alles is bij jullie in zeer driedimensionale woorden. Deze informatie gaf ik al voor een zeer specifieke groep mensen en dit werd niet zoals gewoonlijk opgenomen en dus vertel ik dit nu weer. Het gaat als volgt:

Stel je even voor dat jullie – een zeer driedimensionaal gegeven – de leiding hebben over een fabriek. In deze fabriek is er veel mechanisatie, hoge techniek, er zijn heel vele dingen links en rechts en er zijn vele, vele medewerkers die de fabriek draaiende houden. Ieder heeft hier zijn eigen taak met zijn machine of een afdeling of zoiets…en zij maken een product en dit kan iets groots zijn of iets kleins…stel je gewoon iets voor. Het kan misschien veel ruimte innemen, maar jullie zijn de manager en zien misschien wel honderd mensen of meer, en jullie zien de producten van de lopende band komen. Het zijn goede producten en zij helpen vele mensen die hen kopen. Het zijn goede producten en zij worden door vele mensen gebruikt omdat zij hen nodig hebben. Je zou kunnen zeggen dat dit een win/win-situatie is omdat vele mensen werk hebben en vele mensen de producten gebruiken en het is een goed systeem.

Dan krijgen jullie te maken met een efficiency-manager die werd ingehuurd om samen met jou op te trekken en die kijkt overal naar en heeft een maand nodig om rond te kijken en hij kijkt naar alles wat er wordt gedaan en dan komt de dag waarop hij aan jou, de manager, gaat rapporteren. Er wordt gezegd: Met een paar aanpassingen kan je misschien wel twintig procent meer bereiken….twintig procent!  Dat is verbazingwekkend in een fabriek! Je zou ook alle werknemers aan het werk kunnen houden….zij behouden allen hun baan. Zij dienen soms alleen ander werk te doen, sommigen bij de controle, maar wel dingen die het product werkelijk nodig heeft….en het gaat ook nog sneller!

De plannen worden allemaal uitgevouwen en als manager kijk je en kijk je en dan lach je en zegt: “Beste efficiencymanager, jij het je werk goed gedaan maar je moet begrijpen dat als ik dit ga doen ik de fabriek twee maanden zal moeten sluiten waarin wij alle zaken gaan voorbereiden, aanpassen, herstellen en veranderen, en in die tijd zal er geen product zijn! Daarom, Mr Expert, kan het niet gebeuren!”

Het gaat ook niet gebeuren en dit is een onderwerp waar vele fabrieken mee te maken hebben (gehad) in vele fabrieken op de hele wereld. Zij kunnen de productie niet stoppen om het product te verbeteren of het systeem te veranderen….het is niet mogelijk….het is niet te doen…..of misschien wel?

Wat gebeurde er met jullie? Waarom zitten jullie thuis? Waarom zijn jullie niet op je werk? Begrijpen jullie dit? Dit is een metafoor van hetgeen jullie vandaag hebben. Wat gebeurt er als het ongelooflijke is geschapen? Jullie hebben nu tijd om te herstellen, na te denken en weer fris terug te komen. Ik heb het nu niet over een fabriek, lieve mensen, ik heb het over vele andere dingen, inclusief het bewustzijn van wie jullie zijn, over wat jullie doen en waarom jullie dit doen….de dingen waar jullie helemaal niet aan denken omdat jullie het te druk hebben, nietwaar?

Jullie zijn bezig in jullie eigen fabriek, mensen, zijn bezig met andere mensen op andere manieren, en sommigen van jullie weten precies waar ik naartoe wil en waar ik het over heb. Dit is een tijd voor verandering. Nogmaals: alles stopt!

ONMOGELIJK!  Maar het gebeurde wel! Wij hebben eerder channelings gegeven, een aantal, en hebben juist hierover gesproken: als een mens in de problemen komt en naar een deskundige gaat zal die zeggen: “Neem een tijdje vrij, ga het bos in en komt weer helemaal tot jezelf en stop even met je leven zodat je over dingen kunt nadenken!” Nu is de hele wereld in staat om over dingen na te denken.

Ik zal jullie een ander voorbeeld geven en jullie kunnen denken dat dit controversieel is, maar blijf bij mij. Ik neem jullie mee terug naar de jaren 1700, misschien 1800, het maakt niet zoveel uit omdat er in Europa een paradigma was dat elk land met een ander land in oorlog was. Oh, soms niet, maar honderden jaren was er oorlog….legers en veroveraars die door de landen gingen…of het nu Duitsland, Engeland, Frankrijk of Portugal was of Spanje….allemaal! Op een bepaald niveau waren zij allemaal veroveraars. Een van hen veroverde zelfs een groot deel van de planeet! Dit was het paradigma! Oh, denk eens aan de zeeslagen tussen de Engelsen en de Fransen….zij mochten elkaar niet zo erg! Alles was schijnbaar in oorlog en degenen die niet in oorlog waren, waren aan het uitrusten voor de volgende oorlog! Elk van deze landen had zijn eigen tijd in het veroveren van andere landen. Sommige waren er goed in en andere weer niet….sommige wonnen en andere weer niet. Jullie kennen de namen van de veroveraars en de beroemdheden, enzovoorts, en als jullie de geschiedenis hebben bestudeerd zullen jullie dit steeds en steeds weer zien. Het veranderde niet. Het veranderde NIET!

Laten wij eens iets leuks scheppen. Jullie gaan in een tijdmachine en gaan enkele mensen uit die tijd ontmoeten en hebben een kleine discussie en vertellen hen dat jullie uit hun toekomst komen en zij willen weten wat daar nu gebeurt….welke veroveringen er nu zijn. Dan, langzamerhand gaan jullie begrijpen wat hier zo’n 75 jaar geleden gebeurde. Jullie zijn daar en ontmoeten degenen uit het verleden en zij vragen jullie hoe de toekomst is en jullie vertellen hen over de tweede wereldoorlog….iets dat 75 jaar geleden gebeurde. Zij geloven het niet dat op dat punt in de tijd alle landen zeiden dat zij dit nooit meer zouden laten gebeuren en dat jullie met een aantal landen een handelsorganisatie oprichtten die jarenlang standhield….dat grenzen vervaagden en er een Unie kwam waarin men samenwerkte en eenvoudig kon reizen in de landen van de voormalige vijanden en dat dit ook standhield…en dat tegen alles in enkel mensen zeiden: “Kom, laten wij een gezamenlijke munt scheppen. Kunnen jullie het je voorstellen….je eigen geldstelsel veranderen, samen met al die andere landen?” Jullie deden het!

Er zijn mensen die dit horen die zullen zeggen: “Ja, dit is de Europese Unie en die werkte niet goed!” Ik zeg jullie dit….de economie ervan is nog steeds in ontwikkeling omdat dit nooit eerder is gebeurd. Niemand deed dit ooit. Het moet nog steeds ontwikkeld worden en het is nog niet klaar….het zit nog steeds in de testfase.

Maar laat mij jullie vragen: Wat hebben zij werkelijk bereikt? Is er nog oorlog? Het antwoord is NEE! Met andere woorden….er was een volledige stop voor nodig om weer te gaan werken aan deze klus, deze fabriek van bewustzijn van al die landen, om zich samen te voegen op een manier waarvan men een paar honderd jaar geleden zelfs nooit kon dromen! Snappen jullie wat ik zeg? Jullie zitten ook in die situatie en dit kan zo vele kanten op. Er zijn mensen die terug willen keren naar alles, zoals het was, de oude manieren. Ik zeg het jullie….maar dit zal niet gaan werken!

Zet je schrap voor nieuwe taken, voor nieuw bewustzijn, voor wat de futuristen zeggen. Jullie gaan naar een plaats waar jullie kunnen nadenken en bijkomen….zonder dat er oorlog is!

Denk hier eens over na….denk aan de welwillendheid hiervan.

Dit is wat ik jullie wilde vertellen. Jullie zijn nu in een positie voor groot(s)heid. Ik vertel jullie deze dingen om dat er dingen komen waarvan ik weet dat zij komen. Dingen die jullie zullen teleurstellen….dingen die jullie kwaad zullen maken….dingen die zullen veranderen.

Als ik over een paar jaar met jullie spreek zullen jullie zeggen: “Wow…dit hadden wij nodig!” En hier zitten jullie dan!!!

Ik kom terug, lieve mensen, en dan praat ik verder over realiteit.

En zo is het.

Kryon