Kryon in Berkeley Springs, West Virginia:  Energetisch bewustzijn.

Kryon in Berkeley Springs, West Virginia:

 Energetisch bewustzijn.

Lee Carroll / 17 juli 2010
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De pendel van de realiteit slingert weer naar mijn hoek en er is hier een element van ongeloof. In een groep oude zielen is dit altijd zo. Zij zeggen dat het te gemakkelijk is – te gemakkelijk om te bedotten. Voordat wij beginnen zeggen wij dus dit tegen jullie: Het gaat over liefde, daar gaat het om. Dat is altijd zo geweest en het zal altijd ook zo zijn. Het is niet de liefde die jullie denken want er is een kracht in het universum die zelfs jullie wetenschappers ontdekten en hebben geïdentificeerd. Zij noemen die kracht: Intelligent Ontwerp.

Zij hebben gelijk omdat het universum zelf is voorbestemd. Het is voorbestemd voor het scheppen van leven, het is voorbestemd voor liefde. Er is een bewust doel voor alles en astronomen, wetenschappers, natuurkundigen willen een compleetheid en totale neutraliteit zien binnen alle dingen en toch kunnen zij die niet vinden.

Is het niet grappig dat jullie je eigen idee van de ‘logica van de wetenschappelijke methode’ hebben over wat jullie zien in het universum? Als het niet zo is bij de studie van het universum vragen jullie je niet af of de methode verkeerd is, jullie stellen de gegevens ter discussie. Voor ons is dat grappig!

Wij willen het even hebben over enkele dingen die jullie ontdekken en ook over enkele dingen die jullie al zien maar die jullie niet correct hebben beschreven. De kracht die van jullie gaat worden vereist begrip over de energieën om jullie heen die jullie nog nooit correct hebben beschreven. Jullie willen heel veel dingen als energie zien terwijl zij speciale ‘energetische informatie’ zijn. Dit is een van de multi-dimensionale channelings van een serie die lang zou kunnen blijven hangen en vaak doorgegeven kan worden en die jullie de concepten op een betere manier gaat uitleggen die jullie verkeerd hebben begrepen of misschien helemaal niet hebben begrepen.

Het is een groot verschil in afstand tussen de nucleus van het atoom en de elektronnevel. Als jullie met mij mee zouden kunnen gaan naar het kleinste van het kleinste zullen jullie daar een enorme hoeveelheid leegte zien……een raadselachtig hoeveelheid in feite. Natuurkundigen zullen jullie vertellen dat bijna alles ‘van niets is gemaakt’ omdat de meerderheid van de massa gemaakt is van deze mysterieuze ruimte in de structuur van het atoom. Dat is alleen omdat de wetenschap niet kan zien wat er ‘in het donker’ zit.

Dit is een zin die wij zullen gebruiken voor de 3D-geest die een multi-dimensionale realiteit wil onderzoeken. De multi-dimensionale waarheid is dit: Tussen de nucleus van het atoom en de elektronnevel schijnt er niets te zijn maar het is feitelijk gevuld met energetische informatie die de wetenschap dan een intelligent ontwerp noemt.

Dit is moeilijk uit te leggen, helemaal hoe het zichzelf manifesteert in jullie realiteit, maar dat is inderdaad het onderwerp. Dus gaan wij langzaamaan beginnen.

Hier is de roos.

Hier is het, mijn vrienden – een roos voor jullie om je voor te stellen en om te onderzoeken. Het is een prachtige maar misschien houden jullie er niet van? Misschien houden jullie zelfs niet van de kleur? Misschien willen jullie zelfs geen roos hebben. Dus zeggen jullie tegen jezelf: “Ik zou veel liever een madeliefje hebben.” Maar het is een roos. Dus halen jullie de schouders op en zeggen: “Mijn realiteit is dat ik een rode roos met dorens heb.” Nu, in enkelvoudig driedimensionaal denken (3D) is het scenario statisch en onveranderlijk. Het is wat het is. Het is jammer dat jullie een roos hebben terwijl jullie een madeliefje wilden hebben omdat het altijd een roos zal zijn. Als jullie kijken naar het zaad waar de roos uit is ontstaan en ontkiemd, zal het altijd een roos zijn en daarom zal ik die nooit kunnen veranderen. Het concept van het veranderen van de roos of het feitelijk scheppen van een madeliefje komt niet in jullie manier van denken voor. Jullie leerden alles wat jullie leerden in 3D.

Denk nu eens even aan een multi-dimensionaal scenario waarin de meester-tuinier het zaad bezoekt. Stel je even voor dat de meester-tuinier het zaad kan vertellen om systematisch de informatie binnen het zaad te veranderen van wat het nu is in iets anders. De volgende keer als de cellen beginnen te delen vallen de dorens eraf en verandert de kleur, of, misschien, groeit er in plaats daarvan een madeliefje!

Als dit echt zou zijn gebeurd, hoe zouden jullie het dan noemen? Het antwoord is dat jullie het een wonder zouden noemen! Ongelooflijk! Onmogelijk! Wij noemen het multi-dimensionale basisnatuurkunde, klaar om ontdekt en begrepen te worden. Maar jullie reactie is hoe jullie dingen beschrijven die buiten jullie dimensionale realiteit gaan. Ik wil dat jullie anders naar deze dingen gaan kijken. Ik wil dat jullie gaan beginnen om energie te zien die multi-dimensionale en energetische informatie is. Een ongelooflijke hoeveelheid van wat jullie gewoon energie noemen is alleen maar informatie. Dat leidt ons naar de volgende fase van deze lering.

Er is een ontdekking gedaan – Een rapport.

Nu geven wij jullie een ontdekking op de planeet die is gedaan en die gebruikt wordt. De ontdekking is deze: Jullie kunnen de informatie binnen de cellen van jullie lichaam veranderen. Dat is te zeggen, de wetenschap heeft ontdekt hoe de systematische deeltjes van het DNA van het menselijk lichaam herschreven moet worden. – zijn informatiestructuur te veranderen. Niet om bij dit onderwerp te blijven hangen (Kryon heeft het hier al vaak over gehad) maar jullie moeten je herinneren wat de wetenschappers ontdekten over het DNA. Maar 5% van de 3 miljard scheikundige stoffen in de DNA molecule zijn proteïne-gecodeerd en produceren genen. Dat wil zeggen dat 95% van de chemische stoffen in het DNA helemaal niets lijkt te doen. Wat jullie dus hebben is een DNA-structuur, een DNA-spiraal die 3 miljard scheikundige stoffen in zich heeft en waarbij 5% de motor van de biologische raceauto is die mens heet (genen produceert) terwijl 95% de bestuurder is (die de auto verteld wat die moet doen). Daarom is het grootste deel van het DNA, wat men in het verleden “rommel-DNA’ noemde, een bewustzijn van instructies. Het is energie. Het is informatie, en het is enorm!

Wat als jullie de informatie in die instructiedelen van het DNA zouden kunnen veranderen? Wat zouden jullie tegen hen zeggen? Laat mij jullie een voorbeeld geven van iets wat al gedaan is……een wetenschappelijke doorbraak.

Het herschrijven van de informatie.

Laten wij zeggen dat jullie zijn geboren met een misvormd hart. Het is een hart dat niet goed werkt. De kleppen werken niet goed. Laten wij zeggen dat jullie het zijn. Jullie zijn een rode roos met dorens. In jullie realiteit zullen jullie eerder overlijden, niet normaal functioneren en medicijnen moeten nemen als jullie ouder zijn en jullie zullen altijd een misvormd hart hebben. Nu wil ik dat jullie wat logica gaan gebruiken van een soort die jullie nooit eerder hebben gebruikt en een belangrijke biologische vraag stellen. Omdat alle organen in jullie lichaam tijdens je leven meermalen verjongen, waarom is het dan dat het hart misvormd blijft? Waarom repareert het menselijk lichaam het niet? Natuurlijk doet het goed werkt bij huidletsel als het zichzelf geneest. (de huid is tenslotte het grootste orgaan van het menselijk lichaam) Waarom blijft het steeds maar weer een misvormd hart scheppen en kleppen herscheppen die niet goed zijn?

Hier is het antwoord: Omdat de systeeminformatie in elke hartcel statisch blijft.

Dat wil zeggen dat alle informatie in elke DNA-molecule van het hart die systematisch is (stamcel is) de blauwdruk van een misvormd hart bevat. Zonder iets wat de energie van de informatie verandert binnen dit systeem zal het altijd herhalen wat het is. Een roos zal altijd een roos zijn en de dorens zullen er altijd groeien.

Wat als jullie letterlijk de informatie veranderen in de 95% van jullie DNA? De meerderheid van de chemische stoffen in jullie lichaam is informatie die de auto van gezondheid en verjonging rijdt. Het is de bestuurder van de auto van de chemische en de genenproductie. Is het mogelijk om het te instrueren om een andere weg te gaan, om de genen te sturen naar een andere creatieve plaats? Ja.

De wetenschap begint te leren hoe de basiscellulaire informatie in het DNA energetisch moet worden toegesproken zodat de stamcellen een patroon van perfectie wordt gegeven in plaats van de mismaaktheid.

Dan, als het hart begint te regenereren, net zoals alle andere organen, wordt het langzaam een functionerend hart met goede kleppen! Ik zeg jullie dat dit nu wordt gedaan want er verschijnen multi-dimensionale uitvindingen op de planeet.

Er zal nog veel meer zijn. Het zal een beroep doen op jullie geloof en fysica veranderen. Jullie hebben dit gezien en jullie weten het niet eens.

De realiteit van het menselijk lichaam veranderen.

Ik ga jullie enkele andere vragen stellen waar jullie echt nog niet over hebben nagedacht. Wij hebben die eerder naar voren gebracht en kunnen hen nu vollediger behandelen. Waarom kan een zeester een arm laten aangroeien en wij niet? Dat komt omdat de basisprogrammerende informatie in jullie lichaam, in jullie DNA, in het informatiedeel, dat niet toestaat. Klinkt dit logisch voor jullie? Kan het veranderd worden of is dat te griezelig voor jullie? Zullen jullie de mogelijkheid om deze dingen te veranderen accepteren of zullen jullie ervan weghollen en hen ongoddelijk, kwaadaardig en dingen noemen die je niet zou moeten doen?

Deze dingen kwamen naar voren bij de eerste harttransplantaties op de planeet en de reacties waren voorspelbaar. Het was van buiten jullie realiteit en werd daardoor een religieuze controverse. Dat zal dit ook doen.

De bestuurder van de raceauto die de informatiewagen van het DNA bestuurt, heeft de chemische stoffen in jullie lichaam instructies gegeven die de roos alleen in de baarmoeder kunnen veranderen in een madeliefje. Daarna blijven de chemische stoffen statisch en worden nooit aangevuld door het lichaam. De instructies zijn dus altijd hetzelfde als een cel zich deelt. Dus steeds als verminkte hartcel een nieuwe frisse hartcel schept is dat vanaf dezelfde misvormde blauwdruk.

Er zal een dag komen waarop jullie de instructies kunnen veranderen en jullie in staat zijn om een arm te laten aangroeien. Alle chemische stoffen daarvoor zijn aanwezig en het is niet zo moeilijk. De instructies in het DNA zeggen dat jullie het kunnen doen maar omdat jullie het nooit hebben zien doen kunnen jullie je het niet voorstellen.

Jullie manier van denken veranderen.

De energie om jullie heen verandert en het is nodig om jullie zienswijze te veranderen over wat er om jullie heen is – wat jullie kunnen regelen en veranderen en hoe jullie de schepper in jullie kunnen aanroepen om te herscheppen waarvan jullie dachten dat het onveranderbaar was.

Velen zullen jullie nog vreemder vinden dan zij al deden en zeggen dat jullie schijnbare wonderen kunnen manifesteren maar jullie beginnen gewoon de manier te leren waarop de dingen echt werken. Stel je de race voor met een bestuurder in een geweldige machine maar hij kan alleen maar instructies geven om linksaf te gaan, Wat een coureur, nietwaar? (steeds linkse bochten draaien) Wat moet de coureur doen als de weg steeds maar rechtdoor gaat en hij alleen maar linkse bochten kan maken? Jullie moeten de informatie veranderen die hij heeft en hem leren dat hij uiteindelijk moet weten dat hij gebruik kan maken van alle voordelen die een auto kan hebben. Dat is wat er wordt gedaan.

Als het gedraaide koord is verbroken zijn er chemische stoffen die naar die plaats toe racen zodat dat niet heel zal worden. Er is een hormonale proteïnestructuur die ervoor zorgt dat dit gebeurt. Hoe dient dat de mensheid? Dat doet het niet! Het is product van evolutie en evolutie produceert niet altijd het soort resultaat dat jullie denken. Het gaat ook langzaam en het stopt soms, afhankelijk van wat de betrokken soort doet. Het is niet perfect en jullie kunnen dit overal in het menselijk lichaam zien – dingen die nergens op lijken te slaan.

Zenuwen zijn ontworpen om weer aan te groeien en toch doen zij dat niet. Wisten jullie dat de zenuwen van het menselijk lichaam zelfs adressen hebben zodat zij zich kunnen terugvinden en herstellen? Toch, bij een beschadiging van een gedraaid koord doen zij dat niet. Het komt omdat dit is ingebouwd in de informatie van de chauffeur die zegt dat de auto niet terug moet gaan naar de beschadigde plek in het koord. Dit is een oxymoron (twee tegengestelde begrippen) in een biologische structuur die lijkt te zijn ontworpen om te overleven en toch soms iets anders laat zien.

Er zal een dag komen waarop jullie de systemen van jullie lichaam kunnen herprogrammeren met bewustzijn en uitvindingen. Stamcellen bestaan overal in het menselijk lichaam, levend en gezond. Zij zijn het patroon voor wat er gebeurt. Chemisch gezien zijn zij verantwoordelijk voor een mens die is voorbestemd voor ziekte. Die voorbestemming wordt al meegedragen door het kind en de imprint en de energie en de informatie van de 95% zullen doorgaan en doorgaan, totdat het wordt hergeprogrammeerd. Luister: Het is niet chemisch! Het is informatie-energie.

Er komt nieuwe technologie die delen en stukken van het lichaam kan herprogrammeren op stamcelniveau. (systeemniveau) Weten jullie wat dat betekent? Er zijn jonge vrouwen in de zaal die een speciaal gen kunnen hebben dat de voorbestemming voor kankers en zwakheden zal doorgeven. Luister: Als jullie je genetische print kunnen herschrijven zal niemand die na jullie komt dit nog krijgen. Begrijpen jullie wat ik zeg? Jullie kinderen en kleinkinderen zullen alleen de herprogrammering hebben waarvoor jullie zorgen. Zij zullen de originele informatie niet meer hebben. De cellen in het lichaam zullen de nieuwe systeeminformatie nemen en die zien als jullie blauwdruk en dit doorgeven aan jullie kinderen.

Zo doet energie dat. Informatie-energie doet dat ook en daarvan is er heel veel op de planeet. Er zijn systemen op de planeet die heel lang verkeerd begrepen zijn. Laat mij jullie een paar voorbeelden geven. Dit is controversieel. Jullie kunnen het er niet mee eens zijn. Jullie kunnen het niet leuk vinden, maar ik ga het toch doen.

Geesten -Multi-dimensionale informatie of in de val gelopen zielen?

Mensen houden van dingen die ‘s nachts gebeuren. Zij houden ervan om bang te worden gemaakt en zij houden ervan om angstig te zijn. Zij houden van films die hen bang maken en zij houden van spookachtige plaatsen. Hebben jullie onlangs de toename van interesse voor spookachtige plaatsen gezien?

Meer van jullie media maken hier tegenwoordig programma’s over.

Laat mij jullie vertellen wat het zijn en waarom dat werkt zoals het werkt. Nu komen wij bij de kracht van de informatie over het menselijk leven en de Akasha. Menselijk bewustzijn draagt een imprint in zich die de planeet beïnvloedt en dat hebben wij jullie vanaf het begin van onze leringen verteld. Menselijk bewustzijn is hetgeen wat de planeet verandert. Menselijk bewustzijn is informatie. Het is informatie, geen willekeurige energie die jullie ontwikkelen gebaseerd op wat jullie denken en het is krachtig. Menselijk bewustzijn gaat naar wat wij het kristallijnen raster van de planeet hebben genoemd, wat een multi-dimensionaal raster is. Jullie kunnen het niet zien maar het houdt energie vast. Het houdt multi-dimensionale informatie vast.

Als wij de spirituele vibratie van de planeet meten, meten wij het kristallijnen raster van de planeet. Dat heeft alleen maar in zich wat de mensen erin hebben gestopt. Het is een multi-dimensionale opslagplaats van gedachten, van levens en gebeurtenissen. Waarom is het dat sommige landen lijken te zijn gevuld met oude, gelaagde energie van oorlog en andere landen schoon en helder zijn? De reden is altijd dezelfde – het is wat er gebeurde in dat land en wat door mensen was geschapen. Daarom hebben jullie het concept van energie die plaatsen beïnvloedt al.

Hier is wat ik jullie ga vertellen: Onder bepaalde omstandigheden en op bepaalde manieren zal een mensenleven, of een wisselwerking van vele levens samen een energie scheppen die zichzelf steeds weer zal herhalen zoals een bandrecorder in jullie 3D. Jullie zien het als een spookhuis! Hier is iets waar jullie over kunnen nadenken: Hebben jullie in de gaten dat er in een spookhuis steeds hetzelfde scenario te zien is dat zichzelf steeds herhaalt? Er gebeurt nooit iets nieuws.

De man loopt de trap af, de man loopt de trap op. De vrouw in de keuken gaat van links naar rechts, zit in een stoel, schommelt een beetje en gaat weer weg. Als er dramatische dingen als moord bij betrokken zijn, komt de man de trap af met een bijl, steeds maar weer. Het is een goede film, nietwaar? En dat is ook alles wat het is! “Waarom voelt het zoals het voelt, Kryon?” Omdat dit het resultaat is van een menselijke bewustzijnsimprint en jullie hebben er ook een. Als jullie daar zijn en er een overlapping van bewustzijn is geeft dat jullie de rillingen omdat het echt is. Het gebeurde. Het kan zelfs een raakvlak of contact met jullie hebben!

Wetenschap is ook beïnvloed geworden, zoals het hoort. Zij hebben zoiets als echt ‘griezelige’ plaatsen gezien. De imprint (het griezelige) draagt wetenschappelijke attributen die meetbaar zijn en zij zijn allemaal multi-dimensionaal! Raad eens wat zij hebben gemeten op die plaatsen? Magnetisme, zwaartekracht, licht en zelfs onregelmatigheden in de tijd omdat het een multi-dimensionale gebeurtenis is die is geprint in op een plaats op de planeet die zich steeds maar weer en weer afspeelt. Multi-dimensionale attributen dragen ook vaak temperatuursveranderingen in zich, altijd naar de koude kant toe. Wij vertelden jullie zelfs dat als jullie een multi-dimensionale lens gaan ontwikkelen, jullie een supercryogeen attribuut nodig hebben. Dit is een attribuut voor dingen die buiten 3D gaan.

Kunnen jullie het met video opnemen? Ja. Omdat het weet dat het wordt geobserveerd. (net zoals licht weet dat het wordt geobserveerd bij fysische experimenten) Omdat het een deel is van een imprint die multi-dimensionaal is. Op een kwantummanier weet het dat ook. Ik kan het jullie niet uitleggen omdat jullie het vooroordeel hebben dat kennis toekent aan bepaald bewustzijn. Dat is te zeggen, jullie denken dat alleen iets wat intelligent is zoals een mens of een dier iets kan weten. Dat is niet zo. Het is weten op een kwantummanier. Veel van jullie kwantumnatuurkunde toont jullie deze zeer ongewone attributen van licht en magnetisme waar er geen afstand van tijd is. Dat is hier ook aanwezig.

Ga hier niet teveel op in want jullie zullen het niet leuk vinden. Jullie willen vooral een intelligente ‘ziel’ in zien in iets wat schijnbaar intelligent is. Hoe kan dat alleen maar informatie zijn? Het antwoord ligt buiten jullie informatie en daarom kunnen jullie het niet begrijpen. Multi-dimensionale informatie lijkt te hebben wat jullie een ‘levensbewustzijn’ noemen, en toch is het dat niet. Laat mij jullie dit vragen: Als jullie contact hebben met jullie kunstmatig intelligente machines (computers) en zij tegen jullie spreken en jullie naam noemen, raken jullie dan in paniek en zeggen dat er een geest in de machine zit? Nee. Het is alleen code……informatie. Vermenigvuldig dit nu miljoenvoudig en je hebt een multi-dimensionale imprint.

Hoe raak je een geest of spook kwijt?
Oh, ik heb jullie nog meer te zeggen. Er zijn dingen die jullie niet zouden geloven die jullie met die imprint kunnen doen. Hoe zouden jullie het vinden om van een spook af te komen? Wees voorzichtig, jullie moeten dit niet doen in een toeristische omgeving omdat de toeristen dit niet leuk zullen vinden. (gelach) Zij vertrouwen erop dat de band zich steeds weer zal afspelen om kaartjes te verkopen.

Dus laten wij jullie huis eens nemen. Jullie gaan een energie presenteren die sterker is dan de imprint of het spook. Hebben jullie dat? Jullie kunnen het geen opdracht geven om te verdwijnen. Het is geen entiteit, geliefden (ik zei jullie dat het controversieel zou worden, nietwaar?) Geen hocus pocus of God aanroepen zal het anders maken. De imprint werd gemaakt door prachtige, krachtige wezens (mensen genaamd) die soms gewone dingen lijken te doen. Er is daar ook een reden voor. Ik wil niet uitweiden maar jullie kennen de diepgang van de energie van een oude ziel niet. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom alle inheemsen van de planeet hun voorouders aanroepen en hen eren? Omdat er de kennis is over de kracht die er is! Soms is een persoon die voor jullie heel gewoon lijkt een zeer oude ziel die veel informatie en energie naar het raster stuurt. Dit gaat allemaal over de Ahashakroniek die in het menselijk DNA zit opgeslagen.

Terug naar het onderwerp, hoe raak je een imprint (spook) kwijt? Jullie moeten een energie brengen die sterker is dan het spook. Wat zou dat nu kunnen zijn? Omdat het zo ongebruikelijk is zal ik het jullie vertellen. Waarom brengen jullie geen verliefden in die kamer? Dat zal voldoende zijn. Dat zal voldoende zijn omdat het een veel sterkere energie is dan de informatie van de ‘multi-dimensionale band’ die steeds afspeelt. Er zijn verliefden in deze zaal geweest. Er zijn hier prachtige geheimen die ik ken. Sommigen van jullie weten dat ik vertel dat de kracht en de energie van mensen die intiem samenkomen, een derde energie schept die veel sterker is dan de twee die hem scheppen. Het schept bijna een geluid van zingende engelen, veel grootser dan welke fysieke handeling dan ook. En jullie weten het, mensen. Het is prachtig en sterker dan welk spook dan ook.

Misschien wilden jullie dat vandaag niet horen? (Kryon-glimlach)

Goed, misschien willen jullie een andere methode? Toon dan de liefde van God op die plaats met viering en ceremonie en dat zal uiteindelijk de spookverschijnsel verminderen tot niets en het in plaats daarvan vervangen door de sterke liefdesenergie van creatie. Er is de krachtige emotie van liefde voor nodig! Jullie zouden ook jullie voorouders kunnen aanroepen voor hulp.

Nog meer controversie.

“Maar hoe zit het dan met andere dingen zoals bezeten zijn door een geest en dat soort dingen?” Ik zal jullie dit vertellen: Het is heel anders dan jullie denken omdat er geen demonen bestaan. Mensen kunnen de meest kwaadaardige dingen die men zich kan voorstellen, tevoorschijn toveren, en dat kunnen zij heel goed. Maar dat wisten jullie al, nietwaar? Omdat jullie krachtig zijn, zijn de stukjes van God in jullie, zelfs bij jullie mythologie, verantwoordelijk voor de duivel zelf. Een gevallen engel werd de duivel? Hoe zou dat kunnen? Dat kan niet! God schept geen kwaad, mensen wel.

Kwaad is de metafoor van wat mensen kunnen doen op Aarde met de energie die zij hebben. Dingen zijn niet altijd wat zij lijken te zijn, mensen. Bezeten zijn door een demon is het werk van menselijk onbalans en wordt gesteund door menselijke mythologie.

Jullie zien dat jullie geloven en scheppen wat jullie willen zien. Het scheppen van jullie eigen realiteit is een van de krachtige attributen van de mens en die kan dit in het positieve en in het negatieve doen. Jullie kunnen zelfs de duivel scheppen als jullie dat willen, met alle valstrikken en rook en vuur. Dit is de vrije wil. Maar wees je ervan bewust dat het allemaal zal verdwijnen als jullie het licht ontsteken. Dit is een moeilijk onderwerp om jullie van te overtuigen. Mensen willen altijd een duivel hebben om de schuld te geven van kwade en slechte dingen.

Spreken met de doden: Anders dan jullie denken.

“Hoe zit het met spreken met de overledenen? Hoe werkt dat, Kryon? Hoe kunnen wij met beroemde mensen spreken als zij, door incarnatie, al terug zijn gekomen als andere mensen? Als zij al weer achter de sluier vandaan zijn en hun ziel terug is als een ander, hoe kunnen wij dan met hen spreken?”

Het antwoord is dit: Zij zijn niet weg! Oh, het deel waarvan jullie denken dat het de menselijke ziel is, is weggegaan, maar de imprint van hun levensinformatie en alles wat zij wisten – hun bewustzijn, hun wijsheid, hun kennis – gaat regelrecht naar het kristallijnen raster en het blijft daar. Wij hebben het hier eerder over gehad.

Kunnen jullie contact leggen met beroemde mensen en informatie krijgen? Ja! Zal die informatie nauwgezet zijn? Natuurlijk. Omdat jullie spreken met de informatiebron die accuraat is en hun leven vertegenwoordigt. De print blijft daar. “Bedoel je dat wij in feite met de print spreken en niet tegen hen?” Laat mij jullie iets geven om over na te denken. Ik ga jullie een vraag stellen. Het zal een retorische vraag zijn. Wie zijn jullie? Ik heb oude zielen voor mij zitten en die dit lezen. Er is een vrouw in de zaal die geen rood wil dragen en jij weet wie je bent. Ik zal jullie zeggen waarom. Omdat die je doodde. Omdat dat de kleur was van de pluim op jouw helm, strijder. Omdat jij de kapitein was en de vijand in de veldslag wist dat als zij jou ertussen uit zou halen, jouw hele regiment ontregeld zou zijn en dat is wat er is gebeurd. Het dragen van rood doodde niet alleen jou maar ook allen om jou heen! Jij zult nooit rood dragen. Je houdt gewoon niet van die kleur. Die is gewoon niets voor jou. Jij ontloopt die kleur, nietwaar, oude ziel? Daarom, als jullie hier zitten, wie zijn jullie? Zijn jullie de strijders die zijn gesneuveld of de vrouw in 2010 die geen rood wil dragen?

Het is inderdaad een retorische vraag omdat jullie in mijn realiteit een stukje van God zijn. Ik zie jullie in al jullie incarnaties, zie je? Jullie kunnen je niet wentelen in de enkelvoudigheid van menselijk vooroordeel

Als jullie over deze dingen spreken zijn jullie zijn meer dan jullie denken en metafysisch gezien is dat de manier waarop God jullie ziet en de manier waarop jullie net zijn begonnen om sommigen om jullie heen te zien.

Terug naar de vraag, als jullie willen spreken met degenen die eerder hebben geleefd en hen vragen stellen, met wie spreken jullie dan? Spreken jullie met de Akasha van een ziel? Spreken jullie met iets wat dood is of wat leeft? Ik zal het jullie zeggen: Geen van deze dingen is nauwkeurig omdat het veel prachtiger is dan dat! Wij hebben dat jullie eerder verteld. Kunnen jullie tante Martha vragen waar de schat is begraven? Ja. En zij zal het weten! Waarom? Omdat jullie spreken met de informatie-imprint van tante Martha en de informatie de informatie is en bewaard is in een vorm waarvan jullie absoluut voelen dat het tante Martha is!

Toch kunnen jullie tante Martha vragen: “hoe is het aan de andere kant van de sluier?” Jullie kunnen doorgaan, maar de imprint heeft geen idee! Zij zal jullie alleen weergeven wat er haar was verteld over wat het leven van de mens vertegenwoordigt.

Zij zal zeggen: “Prachtig.”

“hoe is het daar?”

“Heerlijk.”

Nee, vertel mij wat meer!”

“Ik houd van jou!”

Zij weet het niet! De imprint van tante Martha weet wat tante Martha wist en jullie spreken niet tegen iets wat momenteel aan de andere kant van de sluier is. Jullie denken dat het enkelvoudig is maar dat is het niet. Het is krachtig en het is echt en het is toegankelijk en er kan zelfs mee gediscussieerd worden. Het is multi-dimensionaal en degenen met deze talenten kunnen de wijsheid van de Ouden bereiken. Ga terug en vraag hen wat zij wisten. Ga terug en vraag hen wat zij voelden. Ga terug en vraag hen waar de schat is begraven. Jullie zullen hierover weldra meer zien maar wees je ervan bewust dat degenen die op deze planeet aan de macht zijn, die de kostuums van spiritualiteit dragen en de hoofden van de religies, dit het kwaad zullen noemen en het een sekte zullen noemen. Zij begrijpen niet dat jullie naar een multi-dimensionale staat toe gaan – gepast, accuraat, waar, bruikbaar, correct, hulpvaardig en heel duidelijk wordt gezien als iets dat jullie moeten doen. Aan de Ouden vragen wat zij wisten zal jullie laten ronddraaien in een cirkel.

Tijd is complex.

Laat mij jullie een laatste concept geven. Ik heb het meest gecompliceerde voor het laatst bewaard maar het is mijn favoriete onderwerp. Wij hebben dit eerder gedaan, dus partner, let op! (voor Lee om langzamer te spreken en niet bang te zijn dat de channeling te lang gaat duren)

Ik wil jullie laten zien hoe tijd werkt maar dat kan ik niet. Het komt doordat de realiteit van de complexiteiten van multi-dimensionaliteit de mogelijkheid voor de mens om het te gebruiken, uitsluiten. Het is gewoonweg niet uit te leggen in jullie 3D-zienswijze. Ik zal dus met metaforen spreken en het zo eenvoudig mogelijk houden en dat is dan maar een fractie van zijn totale realiteit.

Tijd. Wij zeiden vandaag dat die voor jullie enkelvoudig is. Voor de mens in 3D is er maar een tijdlijn. Er zijn geen meervoudige tijden, alleen maar een tijd en dat is degene waar jullie in jullie realiteit inzitten. Jullie zien die als een enkelvoudig treinspoor naar de toekomst toe. Er is maar een snelheid en maar een richting voor die trein van jullie leven en van de Aarde, en jullie zitten erin.

Een andere waarheid die jullie niet begrijpen is dat ieder van jullie van dat spoor af kan stappen en een sneller of langzamer spoor kan scheppen. Jullie weten dat ook niet.

Hoe leggen wij dit uit? Laat mij dit enkelvoudig maken en net doen alsof jullie mij allemaal kunnen volgen. Dat denken jullie in ieder geval ook, dat maakt het makkelijk. Ik wil dat jullie in je geest een spoor maken, een treinspoor dat tijd is. Ik wil dat jullie er een locomotief op zetten die heel langzaam maar een richting op gaat, met een snelheid en dat zijn jullie en jullie levens. Jullie rijden de trein die jullie scheppen.

Nu wil ik dat jullie je voorstellen dat deze trein de hele Aarde rondrijdt. In jullie zienswijze, omdat jullie alleen de horizon kunnen zien, gaat het spoor rechtuit. De waarheid is echter dat het spoor dat jullie schiepen de hele Aarde rondrijdt, dus (aha) hij rijdt in een cirkel. Dat betekent ook dat jullie ook naar hetzelfde spoor kijken alsof dat achter jullie ligt. Dit stopt tijd dus in een cirkel en tot dusver kunnen jullie dat visualiseren en toch is hetgeen er nog gaat komen, verwarrend.

Het is voor jullie een raadselachtige zaak dat tijd in een cirkel gaat omdat die in drie dimensies in een rechte lijn gaat met een begin en een einde. Tussen twee haakjes, jullie hebben er geen idee van hoe dat begin en dat einde dan zijn geschapen, maar jullie willen het graag op die manier zien omdat jullie je daar prettig bij voelen.

Maar nu opeens gaat hij in een cirkel om de Aarde. Laten wij eens kijken naar enkele attributen van tijd in een cirkel die voor jullie verwarrend zijn. Laten wij zeggen dat jullie leven op dat spoor 30 meter duurt.

Niet erg ver, maar het duurt een leven. De trein rijdt heel langzaam terwijl hij rond de Aarde gaat. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken over het ontmoeten van je verleden, nietwaar? Met 30 meter per leven zullen jullie nooit het verleden ontmoeten. Maar laten wij eens doen alsof dat wel kan. Wat zou er gebeuren als jullie die machine rond de Aarde zouden rijden? Uiteindelijk zouden jullie over dezelfde energie rijden als anders, nietwaar?

Met dezelfde denkwijze, als jullie verschillende keren rond de Aarde zouden rijden, zouden jullie uiteindelijk ook rijden over wat er nog zou kunnen gebeuren! Ah, opeens hebben jullie een attribuut van de tijd waaraan jullie nog niet hebben gedacht. Als die in een cirkel gaat betekent het dat de toekomst het heden beïnvloedt! In jullie 3D denken jullie dat de toekomst nog niet is gebeurd maar op een kwantummanier is dat wel zo. Denk eraan dat een echte kwantumstaat niets te maken heeft met ondervonden enkelvoudige concepten. Het heeft in plaats daarvan te maken met constant veranderende potentiëlen.

Deze informatie geef ik op deze manier omdat er wetenschappers zijn die er op dezelfde manier naar kijken. Is het nu mogelijk dat de toekomst jullie energie en informatie kan geven? Denk nog eens aan het treinspoor en laten wij het nog wat ingewikkelder maken. Er zijn ook lagen. Elke keer als de trein rond de Aarde gaat, schept hij een verleden en een toekomst. Wat als de mensheid in die machine zou zitten?

Nu hebben jullie het verleden, het heden en de toekomst van alles wat ooit gebeurde op een treinspoor in een cirkel.

Laat ons nu een tijdelijke situatie scheppen waarin jullie de trein kunnen laten stoppen, onder het spoor graven en iets opgraven dat nog niet is gebeurd of nooit eerder is gebeurd. Ik verwachtte niet dat jullie het zouden begrijpen, geliefden, maar luister er maar gewoon naar omdat dit hetgeen is wat er nu op Aarde gebeurt.

Laten wij nog iets toevoegen aan de puzzel. Laten wij aannemen dat dit spoor enkele heuvels op en af gaat. De heuvels en valleien zijn altijd dezelfde op dit tijdspoor. Als jullie dus steeds maar rondgaan en jullie slim genoeg zouden zijnen een systeem zouden hebben dat dit tijdspoor zou begrijpen, zouden jullie zelfs een plattegrond kunnen maken van de heuvels en de valleien die jullie tijdmachine moet beklimmen en afdalen. Je zou hen zelfs tijddeeltjes kunnen noemen en jullie zouden gelijk hebben. Elke keer als jullie die plaats in de tijd bereiken, of dat nu in de toekomst is of in het verleden, zouden jullie bij dezelfde heuvel of vallei zijn.

Wat ik jullie nu wil vertellen is wat er op dit moment gebeurt, lieve mensen. Ik gaf jullie zojuist de eenvoudigste manier waarop ik jullie de attributen van multi-dimensionaliteit kan geven als het tijd betreft. Jullie bezoeken potentiëlen die in jullie geest nog niet zijn gebeurd maar die op een kwantummanier al wel zijn gebeurd. Jullie ontvangen een vibrationele toename op deze planeet zodat jullie naar het spoor van de tijd kunnen kijken en uitzoeken waar jullie naartoe willen gaan.

Jullie kijken naar de potentiëlen van het kwantumschap van een vibrationele opwaardering en scheppen een cultuur die verder zal gaan dan waaraan jullie ooit hebben kunnen denken omdat dit informatie is die tegen alle profetieën ingaat. Profetieën zijn gebaseerd op een spoor dat dingen in 3D steeds weer herhaalt. Maar zogauw jullie multi-dimensionaal beginnen te worden wordt informatie energie en op dat spoor in de tijd is er informatie over de potentiëlen van de Aarde.

Is het mogelijk dat de Ouden dit wisten? Ja, dat deden zij. Is het mogelijk dat degenen in de potentiële toekomst dit weten? Ja, dat doen zij. Tegen al jullie 3D-zienswijzen in, doen zij dat. Het zou erop lijken dat ik zojuist een bladzijde heb omgeslagen omdat er iemand in de zaal is die wil weten wat een graancirkel precies is, dus zal ik jullie dat vertellen. Het is goed dat jullie erom vragen omdat het een zeer intuïtieve vraag is. Vele graancirkels zijn energieafdrukken uit de toekomst. Hoe vinden jullie dat? Maar nu weten jullie eigenlijk niets meer dan jullie al wisten, nietwaar? Het slaat nergens op, nietwaar? Maar misschien kunnen jullie bij jullie treinspoorvoorbeeld uiteindelijk zien hoe het zou kunnen werken als anders dan jullie denken.

Jullie zijn momenteel in een verstrengelde staat met een realiteit die buiten jullie dimensionale zienswijze ligt. Dit is moeilijk uit te leggen als jullie realiteit een rechte lijn is. Het is voor jullie nog moeilijker te begrijpen maar het is gemakkelijk te voelen. Stel je eens voor dat jullie de oplossing hebben.

Stel je eens voor dat de dingen die jullie plannen al zijn gebeurd. Stel je eens voor dat jullie terugkijken en zeggen: “Dat was niet zo moeilijk, nietwaar?” Stel je de meest verwarrende dingen voor die jullie vandaag met je meebrachten als reeds afgehandeld en gedaan voor. Hoe vinden jullie dat?

Mensen, haal eens diep adem voor een kwantumvrijgave en kijk er eens naar zoals ik dat kan. Dan worden jullie inderdaad kwantum en op de fijnste manier hebben jullie het zojuist geschapen. Gefeliciteerd. Ga nu van die driedimensionale plaats vandaan en loop de stappen die jullie al hebben gezet eens na.

Dat is mijn boodschap. Informatie is energie in een multi-dimensionale staat. Alle dingen zijn mogelijk omdat alle dingen veranderbaar zijn. Als jullie hier naartoe zijn gekomen of deze bladzijde lezen, zijn jullie waarschijnlijk oude zielen. Dit zijn degenen die nu ontwaken. Dus, oude zielen, hadden jullie het niet willen missen, nietwaar? Ik heb het niet over deze ontmoeting, ik heb het over dit leven. Hoeveel levens hebben jullie gewacht op deze opwaardering?

Wat denken jullie dat de wijsheidfactor in jullie Akashakroniek is? Als jullie hebben geleefd en geleefd, hoeveel uitjes hebben jullie gemaakt op het spoor van de tijd dat jullie hebben gemaakt? Begrijpen jullie dat jullie de voorouders zijn? Begrijpen jullie dat alles war er is gebeurd en wat is, in jullie Akasha staat? Het is beschikbaar in jullie DNA. Het is tijd dat jullie het op die manier gaan zien. Mijn partner zegt: “Ga anders weg dan jullie gekomen zijn.” Dat heeft hij van mij.

Doe dat, en zo is het.

KRYON