Kryon in Berkely Springs 3 / Oefening voor Zelfwaarde  

Live Kryon Channeling Stream
Kryon in Berkely Springs 3

Oefening voor Zelfwaarde  

Lee Carroll / 2 mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik zeg jullie dat er geen geheimen zijn over wat er hier op deze planeet gebeurt. Dit is niet verborgen voor Spirit en degenen aan de andere kant van de sluier die dingen vieren met andere engelen over dingen die jullie niet begrijpen. De Aarde, de mensen en alles is verbonden met de andere kant en met wat de Creatie Zelf is. Jullie hebben geen idee over de levenskracht die jullie hebben met anderen in dit melkwegstelsel. Zo velen zijn zich bewust van jullie op een goede en welwillende manier….op een verzorgende manier. Ik wil het daar even over hebben en met sommigen van jullie die eraan mee willen doen, een oefening doen. Ik wil even teruggaan naar de gedachte over wie jullie werkelijk zouden kunnen zijn. Het is zo triest, als je het woord triest wilt gebruiken, misschien is teleurgesteld beter, als je zo velen van jullie ziet met een lage staat van zelfwaarde. Als jullie de oude zielen van de planeet zijn met een ontwakende wijsheid en een ontwakende Akasha en toch veel angst hebben is dit er wat gebeurt als jullie niet zeker zijn over wie jullie zijn.

Laat mij het nogmaals duidelijk maken wie jullie zijn. Jullie zijn hier door je ouders niet bij toeval als biologische wezens gekomen. Dit is niet wie jullie zijn. Wij kunnen eens teruggaan naar jullie geschiedenis afhankelijk van hoever jullie willen gaan. Laten wij maar eens een heel klein beetje terug gaan naar voor je geboorte toen je geslacht werd geselecteerd door jezelf en je ouders werden uitgekozen door jezelf, en je gemeenschap….ook uitgekozen door jullie zelf. Wisten jullie dit? Wisten jullie dat zielen vaak een overeenstemming hebben om eeuwen lang samen op te trekken? Dat zij samen met elkaar in bepaalde gemeenschappen incarneren en bepaalde talen…..steeds en steeds weer om lessen van elkaar te leren….wisten jullie dit?

Iedereen krijgt dus een kans om ook de ander te zijn. Wisten jullie dit? Dan is er nog het woord Karma dat lang geleden een energie van leren was en in deze nieuwe energie vertelde ik jullie toen ik kwam dat een van de attributen van de oude ziel is dat jullie dit niet meer hoeven te hebben. Jullie hebben genoeg geleerd en zitten nu in een ander programma en kunnen het karma laten vallen. Dit is voor elk van jullie en jullie dachten dat het karma er voor jullie was om van te leren. Nonsens, dit werd jullie zo geleerd. Jullie kunnen nu naar je innerlijk aangeborene gaan en vragen wie jullie zijn. Het innerlijk aangeborene zal jullie een woord geven dat door sommigen van jullie geblokkeerd zal worden: Geweldig! Dat is wie jullie zijn.

Maar jullie voelen je niet zo, nietwaar? Sommigen van jullie wel, maar de meesten niet. Jullie zijn kinderen van meer dan dit Universum. Jullie zijn kinderen van de Schepping. Er zijn Multiversums. De Creatieve Bron heeft geen tijd en gaat in een cirkel. Er is geen begin en geen einde….onthoud dit! Jullie kunnen niet vragen: “Hoe oud is God?” Dat is lachwekkend! Je kunt vragen: Hoe lang is een touwtje….want dat is lineair. Als het aankomt op deze dingen die multidimensionaal, spiritueel en onbegrijpelijk zijn, is er een deel van jullie dat zo geweldig is en dat verder gaat dan alles wat jullie uitgezocht hebben. Probeer het niet uit te zoeken, dat is een blokkade….wisten jullie dat? Er zijn zoveel intellectuelen, mensen die spiritueel zijn, maar zij kunnen niet voorbij de blokkade gaan en dit uitzoeken en zij willen het geloven en vragen erom om de werking te mogen weten….en dat kunnen wij niet omdat het onbegrijpelijk is. Geloof het of niet, intellectueel….er is een verzegeling op jullie denken en begrip….geloof het of niet, die is er! Terwijl jullie evolutie verder gaat, zoals mijn partner heeft uitgelegd, gaat die verzegeling langzaam oplossen tot die mate waarin jullie het kunnen bevatten. Dit is wanneer de uitvindingen gaan komen!

Jullie zijn zoveel meer dan jullie denken, maar zoals jullie daar zitten wil ik dat jullie weten dat elk van jullie ervoor koos om “jij” te zijn. Jullie hebben zelfs geen idee wat jullie naam zou kunnen zijn. Dit is het moment waarop sommigen zeggen: “Hier raak jij mij kwijt, Kryon, want ik zou deze ouders nooit uitgekozen hebben!” Sommigen zeggen: “Ik zou deze familie nooit uitgekozen hebben. Weet je, Kryon, mijn familie maakt helemaal geen deel meer van mij uit!” Oh, dat weten wij en wij weten ook waarom jij dit hebt gekozen. Er zijn lessen die van hen geleerd moeten worden….niet alleen maar van jou. Als jij niet voor die familie had gekozen had zij nooit gezien wat je plande om te zien en zou je niet zien wie jij bent en ook al wijzen zij jou vandaag af, zit er nu zaad in hun Akasha! Wist jij dat jij zaden hebt geplant? Wist je dat ook zij zaden hebben geplant? Jullie kunnen afgewezen zijn door hen en het zwarte schaap in de familie zijn….maar het was wel gepland. Als jullie hier lang genoeg zijn geweest en beslissen om te gaan hebben jullie zaden geplant van compassie en vriendelijkheid in de Akasha en of dit nu of de volgende keer ontwaakt is niet aan jullie om te weten. Er zijn mensen die naar dit programma kijken en luisteren en zeggen: “Ik houd hier wel van, maar het is alleen gepraat. Ik zou wat meer actie willen zien. Ik zou het willen geloven” en daar hebben wij het woord: Geloof! Sommigen staan voor een muur, een muur van geloof. Jullie gaan daar naartoe met alles wat jullie weten en wat jullie zijn en jullie willen geloven maar jullie kunnen niet voorbij die muur gaan want die muur wordt een multidimensionale muur en jullie willen daar doorheen gaan naar dat paradigma waar jullie leven verandert en waar jullie veel over jezelf zullen weten en vanaf dat moment blij wakker zullen worden. Wat vinden jullie daarvan? Jullie weten tegen wie ik spreek. Ik weet wie er kijken en lezen. Jij wilt een beetje gelukkiger wakker worden maar dat lukt niet omdat je naar een plaats gaat die jou gewoon, gewoon…. tegenhoudt.

Wat ik nu wil doen is een oefening voor iedereen die daaraan mee wil doen. Wij adviseren om dit te doen en vaker te doen. Ik wil dat jullie die muur laten oplossen en begrijpen dat geloven niet alleen maar een woord is maar een actievol ding….er moet aan gewerkt worden….het komt met actie….compassievolle actie om door die muur te kunnen gaan, maar om dit te kunnen doen moeten jullie die familie tegenkomen om jullie te helpen om de angst op te lossen, de depressie, want wat er nu gebeurt hebben jullie misschien eerder meegemaakt. Het maakt niet uit, want dit kan nu gebeuren.

Iedereen die kijkt, luistert of leest wordt uitgenodigd om op een geestelijke reis te gaan. Als jullie dit ding uit jezelf kunnen verwijderen, zoals jullie willen, is dit een visualisatie die een blij en content persoon op deze planeet brengt, wat er ook gebeurt….een persoon die niet dramatisch is maar iemand die zegt dat dit voor iets beters is en zegt dat hij doorgaat met deze dingen. Om een reactie te hebben van iemand die dagelijks in balans is.

Ik wil dat jullie dit visioen even voor jezelf vasthouden want dit is het ware visioen en om dit te laten werken….moet het gezaaid worden. Wees zo stil als je maar kunt. Houd je handen en je voeten niet gekruist en wees zo rustig als je maar kan zijn – ik heb dit al gezegd, maar ik bedoel ook: rustig in je geest en niet denken aan wat er gaat gebeuren of wat er fout is met de planeet of met jezelf. Je dient helemaal terug naar nul te gaan….even maar en ik wil dat jullie voor je zien wie jullie zijn, wie jullie willen zijn en wie jullie werkelijk zijn. Doe dit zoals je wilt en zie daar ook welstand bij. Doe daar liefde bij, zorg, voeding en al die dingen waarvan jullie denken dat jullie het nodig hebben….of het nu de liefde van een ander is of rijkdom….stop het erbij in het pakketje. Het zal komen met het pakketje. Ik wil dat jullie dit met je ogen dicht en in met je geest, vlak voor je, optillen, en zeggen: ‘Dit is het grootste dat een deel van mij en mijn ziel is! Ik weet dit en ik weet niet hoe het werkt….maar dit is wat ik wil zijn en dit kan ik ook zijn!” En jullie hebben gelijk…dit kunnen jullie ook, want dat is het doel. Ik wil dat jullie dit even vasthouden…en nu, en nu zijn jullie stil en op deze nul-plaats zijn jullie nu terwijl er niets anders om je heen gebeurt. Ik wil dat jullie de familie uitnodigen….oh, hier gaat het goed worden want jullie kunnen dit op de lineaire manier doen. Opeens is de kamer waarin jullie zitten enorm geworden en zijn de muren niet eens meer zichtbaar en jullie nodigen hen een voor een uit en jullie zien hen komen en herkennen hun gezichten misschien nog niet maar zij komen in deze kamer omdat jullie hier zijn en wachten op het nulpunt en denken: “Dit is mijn kans. Ik gooi mijn angst opzij, al is het maar voor even en ik doe mijn uiterste best! Kom alsjeblieft binnen….kom binnen” en zij komen een voor een binnen en zijn vlak voor jullie, dichtbij jullie en er komen er meer, en meer, totdat de kamer vol is met deze energie….zo ver als je kunt kijken en zie hoe zij daar allen zitten en naar jou kijken. Elk van hen zal iets doen….rij voor rij….zij steken een kaars op. Ik wil dat jullie daarop letten….zij steken een kaars op en op de kaars staat jouw naam. Jullie naam staat op die kaars…licht, licht, licht….rij na rij….ieder van hen kent je en zij kijken naar je en kennen je naam en die zingt hier rond….er is een Groep die jou kent en die jullie steunt….en hier komt het goede deel: wij zijn klaar met deze meditatie….wij gaan naar de pauze….maar die kamer bestaat nog steeds….als jullie dit willen….als jullie dit willen.

“Kryon, ik heb dit al zo lang geprobeerd, ik heb dit geprobeerd en dat geprobeerd!” Onthoud dit moment in de tijd! Er is een axioma dat zegt dat als je eens op een verhoogde en verlichte plaats bent geweest je niet meer terug kunt gaan. Je kunt doen alsof je teruggaat, maar als je dit doet ben je in ontkenning! Als jullie eenmaal weten hoe het was zijn jullie steeds daar en jullie voelen het: jullie zijn een beetje opgewekter, een beetje minder depressief en elke dag realiseren jullie je dat zij nog steeds daar zitten en zij hebben nog steeds jouw naam op die kaars en die kaars gaat nooit uit. Lieve mensen, bij jullie laatste adem beloof ik jullie….beloof ik jullie, dat zij nog steeds die kaars vasthouden!

Zo werkt het. ZO WERKT HET! Er zijn grote liefde en compassie voor jullie, lieve mensen. Jullie kunnen in meditatie gaan waar en wanneer jullie maar willen. Maar meer dan een meditatie is daar een realiteit die jullie kunnen pakken en er blijven want het brengt jullie direct naar die plek waar jullie waren….voor de rest van je leven.

Ik zou deze dingen niet vertellen als zij niet waar zouden zijn.

IK Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid en op jullie.

En zo is het.

Kryon