Kryon in Boston. 4 – De Nieuwe Verbinding

Kryon Channeling:
Kryon in Boston. 4

De Nieuwe Verbinding

  20 juli 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is het einde van de dag en het einde van de bijeenkomst en voor degenen die alleen luisteren en niet horen: er is zojuist een oefening gedaan. Het is een oefening van eerbetoon waarbij jullie in elkaars ogen kijken en je realiseren dat jullie EEN zijn. Er zullen mensen zijn die jullie nooit eerder hebben ontmoet en nooit meer zullen zien. Jullie komen en gaan weer en dit gebeurt zo vaak bij dit soort bijeenkomsten, maar deze keer hebben jullie een verbinding gemaakt. Het is bijna hetzelfde als zeggen: Namaste….de God in mij is dezelfde als die in jou, en ik eer dat! En waar jullie ook gaan: deze verbinding blijft bestaan!

Ik wil het over iets hebben. Het is een verbinding die blijft. Een week geleden gaven wij informatie over iets waarover wij eerder nog niet specifiek waren geweest. Het gaat over een nieuwe energie op de planeet die voor deze tijd is ontworpen om jullie te helpen met name om oude zielen bij hun transitie te helpen bij de overgang van de oude naar de nieuwe energie in hun leven. Het is iets waarvan de meesten zich niet realiseren dat het beschikbaar is in dit nieuwe paradigma waar niet eerder echt aan is gedacht. Het is niet de manier waarop alles werkte. Wij spraken over het feit dat oude zielen niet bij toeval nu op deze planeet zijn. Zij zijn hier zeker met een doel….voor degenen die een vonk van bewustzijn willen hebben en zich realiseren dat er meer is, dat er hulp voor hen zal zijn op manieren die zij niet verwachtten. Om dit duidelijk te maken, lieve mensen, geef ik jullie een voorbeeld, een metafoor.

Laten wij zeggen dat jullie een ouder zijn….een man of vrouw, beide, in een situatie waarin jullie twee kinderen hebben en laten wij in deze metafoor vanaf het begin zeggen dat zij intelligentie en vrije wil hebben. Zij kunnen met hun vrije wil doen wat zij willen en zij kiezen ervoor om op zichzelf te zijn. Zij zeggen: “Ik weet wat ik doe en ik kan ermee omgaan. Ik heb mijn ouders voor deze dingen echt niet nodig want ik ben jong en kan met andere jongeren omgaan en wij kunnen alles regelen wat wij willen” en zij gaan! Dit is niet zo ongewoon in het leven, maar dit is een metafoor van de Schepper van het Universum die jullie hier heeft gebracht om met vrije keuze te doen wat jullie maar willen om uit te vinden wat kostbaar is….of niet. Laten wij zeggen dat deze kinderen lange tijd weggaan. En zij gaan en zij gaan en zij gaan en er komt een tijd waarop zij samen of individueel terugkijken en zeggen: “Wij hebben er een rommeltje van gemaakt. Wij wisten het echt niet zo goed. Wij dachten van wel, maar het is niet zo!”

Dit gebeurt vaak op de planeet in het leven van alledag met kinderen die geloven dat zij het allemaal wel weten en dan komen zij op een plaats waar zij zich realiseren dat dit misschien niet zo is.

Dit is de metafoor voor het ontwaken van de oude ziel. Juist nu hebben vele oude zielen op de planeet en in deze zaal deze vonk van ontwaken en zij zijn er klaar voor om naar een ander niveau te gaan, als jullie dit zo willen noemen, een andere ervaring, een ander paradigma en dit omvat ook het begrip dat zij hebben dat er meer is dan zij weten. De vraag wordt ook vandaag gesteld: Wat doen jullie…wat doet de gewone mens op de planeet op dit moment als hij zich realiseert dat hij een zeer lange tijd in laag bewustzijn is geweest? Zij willen zo graag naar dit nieuwe paradigma waarin zij de Schepper binnenin op zovele manieren kunnen laten opbloeien en er zoveel te leren is. Zij willen de knop omdraaien om dit te laten gebeuren, maar dit kunnen zij niet. Zij realiseren zich dat er geleerd en geoefend dient te worden en zij weten niet welke kant zij op moeten en er zijn zoveel mensen in deze omstandigheden.

Wij hebben eerder vandaag en gisteren over deze vonk van bewustzijn gesproken. Wij hebben gesproken over wat er gebeurt als jullie je realiseren dat er iets groters is en wat er gebeurt als jullie je realiseren dat jullie geweldig zijn op deze planeet en hier niet toevallig zijn en niet hier zijn om te lijden. Het is verbazingwekkend wat jullie doen maar wat is deze volgende stap? Er zijn vele mensen die dit voor jullie willen invullen en zeggen wat jullie moeten doen, en zij zullen jullie de 1,2,3’s en de A,B,C’s geven van de lineaire praktijken en alle dingen waarvan zij geloven dat zij jullie naar een ander paradigma brengen. Maar, lieve mensen….dit is nieuw.

Terug naar het voorbeeld: Laten wij zeggen dat jullie de ouder zijn en jullie krijgen een telefoontje. Laten wij zeggen dat jullie twee kinderen hebben en hen allebei kunnen horen. Zij zeggen: “Ma, Pa, wij hebben het echt niet goed gedaan. Wij kunnen jullie advies gebruiken. Wij kunnen jullie liefde gebruiken; wij kunnen jullie gebruiken. Jullie zouden nu graag willen zeggen: “Kom naar huis, dan praten wij erover.” Maar dit is in deze metafoor niet mogelijk, en dit is dus wat jullie je kinderen zullen vertellen: “Wij houden heel veel van jullie. Bedankt voor jullie telefoontje. Willen jullie echt de informatie die wij voor jullie hebben? Wij hebben zoveel!” En zij zeggen: “Ja, dat willen wij. Wij houden heel veel van jullie!” Jullie zeggen tegen hen: “Ik wil dat jullie nu even gaan zitten en gaan denken aan de dingen waaraan jullie gewend waren maar die niet werkten en langzaamaan in je geest die dingen loslaten die niet werkten, niet werkbaar zijn; inclusief de waardevolle ideeën die jullie zijn aangereikt door mensen die jullie vertrouwden, omdat zij niet werkten, en als jullie klaar zijn met deze lijst wil ik dat jullie rustig zitten, en, lieve kinderen, wij zullen de rest van jullie leven aan de telefoon zitten en jullie de adviezen geven waarvan wij weten dat zij werken….een voor een, situatie voor situatie. Steeds als jullie in moeilijkheden zitten bellen jullie en wij hangen nooit op….zijn er altijd. Als jullie vragen hebben zijn wij er altijd en daaraan toegevoegd zullen wij jullie hulp en gereedschappen sturen en wij zullen jullie laten zien hoe de dingen werken zodat jullie op het juiste moment op de juiste plaats zullen zijn, bij de juiste mensen. Lieve kinderen, wees klaar voor een leven waarvan jullie alleen maar hebben kunnen dromen. Het leven dat wij jullie altijd al wilden geven. Nu hebben jullie de vrije keuze om ons te bellen. Wij hebben permissie om met jullie te werken als ooit tevoren!”

Als jullie je nu op deze plaats bevinden zeg ik jullie dat jullie zojuist een telefoontje hebben gepleegd. Er is nieuwe energie die heeft gewacht op dit telefoontje. Elk telefoongesprek is anders…niet elk telefoontje vraagt om hulp omdat jullie in de problemen zitten en dan is het genoeg om te zeggen dat jullie klaar zijn voor het volgende paradigma. “Ik voel het in mij, ik heb de Vonk en ik ben er klaar voor!” Elk mensenleven is anders, maar ik zeg jullie dat jullie intentie iets in beweging zet dat ik het “rollen van de bal” noem. Jullie gaan intuïtief hulp krijgen en weten niet waar het vandaan komt en sommige zijn heel anders dan de standaard intuïtie en jullie weten niet of jullie het nu wel of niet hebben “gehoord” maar het blijft. Jullie weten dat het tegen je spreekt….jullie namen staan erop. Jullie kunnen vragen: “Wat moet ik doen? Wat zijn de volgende stappen?” Jullie intuïtie zal zeggen: Ga hier naartoe. “En daarna?” Er is geen daarna, dat is het nieuwe paradigma. Sommigen van jullie zullen hiertegen protesteren omdat zij zich daar niet prettig bij voelen en het nodig hebben om te weten wat er daarna komt. De stem aan de telefoon die zo vriendelijk en compassievol is zal zeggen: “Lieve vriend(in), raak gewend aan dit nieuwe paradigma, want wij houden jouw hand vast. Maak je geen zorgen. Wij zullen jou elke dag vertellen wat je nodig hebt….waar je projecten vandaan komen, waar je maaltijden vandaan komen, waar je naartoe gaat en wat te doen en waar te zijn….je bent dus veilig. Onze liefde voor jou is zo groot dat je niets anders hoeft te doen dan zitten en vragen….en wij zullen er zijn en je zult de stem horen in je hoofd en je intuïtie en die zal zeggen: Luister.”

Dit is nieuw en het vertelt jullie over iets dat op deze planeet aan de gang is….een ontwaken, nieuwe geschenken, nieuw gereedschap, nieuwe paradigma’s, om te bereiken wat wij het ontwikkelen van het nieuwe bewustzijn van de mensheid noemen. Wij spreken met name over de oude zielen omdat die mogelijkheid hebben om de Akasha te laten glanzen, te polijsten omdat zij hier zijn geweest en dat hebben gedaan en weten hoe de dingen werken. Als de intuïtie en adviezen dus naar voren komen herinneren de oude zielen zich dingen en implementeren zij deze en werken ermee….dingen die degenen die voor het eerst op deze planeet zijn, niet kennen.

De oude zielen zijn dus de sleutels naar de ontwikkeling van het menselijk ras en dit is wereldwijd….wereldwijd, het maakt niet uit in welk land jullie je bevinden….dit is de Schepper die met jullie werkt op manieren waar jullie nooit van hebben kunnen dromen en waar jullie je geen voorstelling van konden maken. Overweeg eens dat jullie dit telefoontje plegen en hoor deze prachtige, liefhebbende stem van de Schepper op welke manier jullie je ook kunnen voorstellen en het eerste dat jullie zullen horen is: “Ik hang nooit op!”

Dit is prachtig en jullie moeten dit horen en weten….en begrijpen dat jullie nooit alleen zijn betekent dat jullie echt nooit alleen zijn en dat Spirit klaar staat om met jullie te werken met welke snelheid jullie ook willen en die passend is voor jullie persoonlijkheid.

DIT IS WAT JULLIE VOOR EEN KIND ZOUDEN DOEN!

Er moet meer zijn maar sommigen zouden zeggen: “Kan het zo eenvoudig zijn?” De eenvoud komt door de handeling van het begrijpen. De complexiteit zal voor jullie verdwijnen door de wonderen die zullen gaan gebeuren. Zeker, er zal leren zijn, er zal oefening zijn, maar jullie zullen steeds glimlachen omdat “zij” nog steeds aan de lijn zijn.

God is het idee dat er een engel verschijnt, jullie iets vertelt en jullie dan alleen laat….dit was de oude energie. Dit brengt jullie niet eens in de buurt van het woord “ascenderen” waar jullie naartoe gaan. De geascendeerde mens is degene die verder is gegaan dan de oude energie…naar wat hij niet begrijpt maar wat gevuld is met heiligheid, en waar hij niet bang voor is. Dit moeten wel de oude zielen zijn omdat de nieuwe zielen op de planeet deze volwassenheid nog niet hebben….maar dit zullen zij wel. Dat zullen zij ook omdat zij jullie het zullen zien doen! Ik zal hier nog wel meer over vertellen maar dit is de metafoor over hoeveel er van jullie wordt gehouden en wat er verder kan gebeuren met de mensen hier in de zaal….ook door deze boodschap…dingen waarvan jullie dit nooit hebben gedacht op dit punt in jullie leven.

Ga van deze plaats vandaan….verlost van de dingen waarvan dit nodig was. Jullie hebben op dit moment de volwassenheid om al deze dingen te doen.

En zo is het.

Kryon