Kryon in Boulder, Colorado. 1 / De Keuze.

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 1

De Keuze.

12 januari 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de eerste boodschap van 2019. Er zullen mensen zijn die zeggen: “Ik weet niet zeker hoe ik moet omgaan met deze boodschap!” Er zijn er ook die met betrekking tot deze boodschap zeggen dat dit mogelijk is. Het maakt niet uit. Een paar momenten geleden werd jullie vriendelijk gevraagd om even mee te doen met een meditatie die een samenhang heeft met de komende boodschap. Wij hebben niet veel tijd en wij willen jullie eren. De boodschappen van Kryon komen hier nu al dertig jaar. Mijn partner ziet dit jaar als de dertigste verjaardag. Het was dertig jaar geleden toen hij begon te begrijpen wat er bij hem was; wat er met hem kon gaan gebeuren. Maar lieve mensen, hij had een voorbereidingstijd die langer duurde dan dat. Het komt hierop neer: in elke menselijke psyche dient een beslissing genomen te worden, en deze beslissing op een bepaald moment in je leven gaat over wel of niet toestaan van dingen in je leven die onzichtbaar zijn. Hier is wat ik bedoel: De man die hier is de stoel zit was een technicus en op een bepaalde manier is hij dit nog steeds. Maar er was iets in hem, en het duurde lang voordat hij toestemming gaf voor ongebruikelijke dingen. Iedereen die hiernaar luistert, iedereen in de zaal en iedereen die dit leest heeft deze keuzen moeten maken. Sommigen maakten hen als kinderen en sommigen hebben hen nog niet gemaakt. Er is geen oordeel over vrije keuze en dit is er ook nooit geweest. Maar er is logica die wij presenteren en dit hebben wij nu al drie decaden gedaan. De logica gaat als volgt: Wie zijn jullie? Wie zijn jullie echt? Zijn jullie een product van wat jullie is verteld? Of zijn jullie mensen die buiten de doos kunnen denken van wat jullie is verteld en een paar dingen kunnen doen die buiten de doos gaan, hen onderzoeken en zeggen: “Zij hadden gelijk. Ik ga terug!” Of denken jullie buiten die doos? Die doos waarin jullie zitten, lieve mensen, is jullie dierbaar. Hij was mijn partner dierbaar omdat die de logica van het leven vertegenwoordigde. Het sloeg ergens op en het voelde comfortabel. Hij was zelfs niet eens controversieel. De doos, lieve mensen, waarin jullie zitten voelt comfortabel door wat jullie om je heen zien, door hetgeen anderen doen en jullie realiseren je helemaal niet dat deze doos niet van jullie is.

Is het mogelijk, lieve mensen, dat er onzichtbare dingen zijn die veel, veel groter zijn dan alles dat jullie is verteld? Systemen die groter zijn dan alles dat jullie is verteld? Kan het zelfs zijn dat er proces is op de planeet aan de gang is dat esoterisch is en het bewustzijn van de mensheid betreft? Hebben jullie die hier zitten onlangs vreemde dingen gezien? Het antwoord is JA. Wat gebeurt er op deze planeet dat anders is, ongewoon is en wat nooit eerder is gebeurd met heel veel dingen, bijna alles? Het was niet altijd zo, nietwaar?

Wij zeggen jullie dat deze doos waarin jullie hebben gezeten stagneert omdat de Aarde verandert en het bewustzijn verandert. Als jullie in die doos blijven zitten zullen jullie het missen! Wat kan het voor kwaad als jullie een overeenkomst sluiten met jezelf: “Ik ga mijn doos voor twee dagen openen en eens om mij heen kijken. Over een paar minuten zal de wetenschapper Gregg hier komen en zoals hij dit vaker doet zal hij een korte voordracht houden. En onderwerp voor onderwerp, laag voor laag, zal hij jullie iets ontvouwen dat verbazingwekkend is. Het is interessant omdat het wetenschap en onderzoek is dat jullie nooit op school hebben gehoord. Hier is een wetenschapper die zijn doos heeft geopend en die het heeft over wetenschap en research op een manier die heel anders is dan hetgeen jullie is verteld. Hij hoeft niet te channelen, hij hoeft niet in trance te gaan; hij is gewoon jarenlang in de energie van onderzoek geweest en het resultaat daarvan is positief en mag er zijn en hij laat het jullie zien. Ik vertel jullie iets en het is iets waarvan ik wil dat jullie dit heel duidelijk en helder horen: Het duurt niet lang totdat liefde bewezen kan worden; voordat compassie wordt gezien als de eerste richtlijn op Aarde en dat er een draai is in de menselijke natuur zelf en de wetenschap deze draai in zijn onderzoek gaat volgen. Ik wil graag dat jullie ergens aan gaan meedoen. Ik wil dat jullie gaan meedoen aan een idee. De wetenschapper Gregg zal de vraag stellen: IS HET MOGELIJK DAT JULLIE HIER TOEVALLIG ZIJN? Zijn jullie geschapen volgens de leer van Newton? Of was er misschien sterke en verbazingwekkende tussenkomst die een bewustzijn van jullie vormde die feitelijk ruimte maakte voor een Hogere Kracht….noem die zoals je wilt, om zijn weg te vinden als deel van jullie psyche? Moet ik dit nog een keer zeggen? Is het mogelijk dat jullie niet van hier komen en dat God binnenin jullie is? Het verhaal van Adam en Eva, prachtig verhaal, metaforisch gezien echt, lees het nog maar eens, want dit verhaal dat jullie vanaf je geboorte in verschillende culturen is verteld verhaalt over een planeet vol dieren waarop er een  mens met vrije keuze kwam en er op een goede tijd een engel kwam in de prachtige Tuin van Eden, die Gaia was, en jullie iets gaf dat jullie daarvoor niet hadden.

Dat is esoterisch, dat is spiritueel en de wetenschappers op het toneel kunnen jullie daar stap voor stap bijna naartoe brengen.

Als er een plan was en als jullie hier niet bij toeval zijn….wat is er dan aan de hand? Jullie doos zal jullie dit niet vertellen. Hebben jullie interesse? Laat mij jullie vertellen wat er aan de hand is. Lieve mensen, jullie zitten in een nieuwe energie en ik ga die de ENERGIE VAN PRACHT noemen. 2019 gaat een interessant jaar worden….let maar op. Het is een katalytisch jaar en in het Veld zijn er in potentie dingen die jullie misschien zullen verrassen. Mensen houden niet van verrassingen. Wat als ik jullie vertel dat deze veranderingen zich moeten voordoen op de manier waarop zij zich voordoen om jullie te laten begrijpen dat de dingen anders zijn. Misschien zullen jullie zelfs wat terughoudend zijn in je oordeel en zeggen: “Zou dit ook mij kunnen betreffen?” En dan zeggen jullie tegen jezelf: “Wat hebben wij al deze jaren van Kryon geleerd?” Nummer een: jullie zijn geweldig en prachtig geboren op deze planeet van vrije keuze. Geloof geen moment dat jullie hier in de Tuin van Eden door God zijn geplaatst en er een minuut daarna over jullie keuze wordt geoordeeld. Dit slaat nergens op, nietwaar, het is niet logisch, nietwaar, niet liefhebbend en compassievol. Jullie zijn prachtig en geweldig en over de pracht van jullie keuze wordt niet geoordeeld. Daarin zit vrijheid om een lager of een hoger bewustzijn te vinden….waar de mensheid ook naartoe wil gaan.

Wat gebeurde er in de tijd waarin jullie hier zijn. Jullie zijn voorbij het ijkpunt gegaan waarvan zelfs de Ouden zeiden dat dit belangrijk was; de precessie van de equinoxen, het ijkpunt van het bewustzijn, en jullie zitten nu in een nieuw era. Het era gaat zich openen en zal jullie dingen laten zien die jullie nooit eerder hebben gezien. Het leven wordt blootgesteld aan bepaalde donkere gebieden en laat dingen zien die er nooit eerder waren. Het is nieuw, lieve mensen, en jullie maken er deel van uit omdat jullie hier in deze zaal zijn en daarom waarschijnlijk oude zielen zijn. Dit waar jullie op hebben gewacht….in een bepaalde vorm en op een bepaalde manier en jullie realiseren je dat jullie misschien deel uitmaken van een prachtige verandering van het bewustzijn en de menselijke natuur. Maar niet alleen dat, jullie komen naar bijeenkomsten om het abc te horen van de manier waarop het werkt en wat er vervolgens komt en wat het allemaal betekent. Jullie zijn op de juiste tijd op de juiste plaats. Maar meer dan dat: hoe denken jullie dat jullie gezien worden door die vonk die binnenin jullie is? Wacht totdat ik jullie vertel over chromosoom twee; die is zo speciaal, zo prachtig, zo ongebruikelijk en zo mooi ontworpen.

Wat als er – letterlijk – een poort is van jullie bewustzijn naar het hoge bewustzijn van wat jullie de Creatieve Bron noemen. Noem hem hoe jullie willen. Een Bron die groter is dan jullie en zelfs het leven heeft verweven in melkwegstelsels zoals dat van jullie. Hier zitten jullie dan en hier is wat ik jullie weer en weer wil vertellen: Jullie zijn geprogrammeerd om te denken dat jullie alleen zijn, en dat is niet zo! Jullie kijken in de spiegel en zien een gezicht….je hele leven….het is een valstrik omdat jullie niet verder dan dat kunnen zien. Lieve mensen, jullie zijn in vier dimensies maar realiteit is in vele, vele dimensies. Het is bewijsbaar door jullie eigen wetenschap als zij kijken naar de vele aspecten van multidimensionaliteit en kwantumvelden terwijl jullie denken dat er geen zijn.

Hoe lang is het geleden dat jullie deze dingen voor jezelf analyseerden, logische mensen. In vier dimensies bouwden jullie je doos. Geloven jullie in zwaartekracht? Dan zeggen jullie: “Ik wist niet dat ik daarin moest geloven!” Nee, dat hoeft ook niet omdat jullie daarin zitten en het werkt. Vertel mij eens hoe het werkt. Welke kleur heeft zwaartekracht? Jullie zouden zeggen: “Die heeft geen kleur!” Ja, dat is wel zo. Als jullie multidimimensionaal zouden kunnen zien, zouden jullie het zien. Hoe ziet het magnetisch raster van de Aarde eruit? Welke kleur heeft dit raster? Jullie zeggen: “Denk niet dat het een kleur heeft!” Jullie hebben gelijk, maar omdat het geen kleur heeft betekent dit niet dat het niet bestaat. Jullie zeggen: “Misschien bestaat het.” Alleen maar misschien! Er zijn vele onzichtbare dingen om jullie heen die zo groots en zo prachtig zijn en zij eren jullie, zij kennen misschien zelfs wel jullie namen!

Zie wie jullie zijn en jullie zullen weten dat er een Groep om jullie heen is – letterlijk – een groep die om ieder mens op Aarde heen is. Zelfs als jullie hier als niet-gelovige zijn weten jullie dit….jullie hebben het gevoeld….jullie voelden het. Op sommige momenten in je leven hebben jullie je omringd gevoeld. Jullie kunnen alles aanraken, een huis, een boom, het water, maar liefde….onzichtbaar! Als zij tegen jullie zouden kunnen spreken zouden zij zeggen: “ik ken jouw naam; ik ken jouw naam!! Wij houden van je. Er zijn er zoveel van ons en er is er maar een van jou en dat heeft een doel!” Dan komt de vraag of jullie ook maar iets hebben gedaan om hen te bereiken. “Wel, ik mediteer een beetje.” Dat is een goed begin. Wat als jullie ermee zouden leven? Wat als jullie ’s morgens wakker worden en geen zwaartekracht kunnen zien en toch denken dat de liefde van de Schepper om je heen is, verweven in jullie DNA. Daarom zijn jullie hier en zeggen: “Dank je wel, omdat jullie van mij houden!” Daarin, lieve mensen, hebben jullie een bewustzijn dat dingen om jullie heen begint te scheppen; wisten jullie dit? Wisten jullie dat bewustzijn op zichzelf een fysieke, meetbare energie is?  Wat als ik jullie vertelde dat alleen bewustzijn jullie help om van A naar B te gaan en als jullie niet dit geloofden. Wat ik feitelijk wil zeggen dat jullie op goed geluk handelden in plaats van te geloven in de samenhang van bewustzijn en het Veld dat om jullie heen is en dat – ik zou bijna zeggen – beschermend is omdat jullie compassievol zijn en dit jullie beschermt op je weg. Er zijn mensen die dit uit het verband rukken en met hun ogen rollen en weg willen gaan terwijl zij nooit zullen begrijpen dat dit het goud is dat jullie dienen op te poetsen. Jullie zijn zoveel groter van jullie denken. Er is zoveel om jullie heen en het heeft een doel. Een deel van de redenen dat het bestaat is vanwege jullie heling, om ervoor te zorgen dat jullie langer kunnen leven. Ik vertel jullie waar het bovenal voor werd ontworpen. Het werd ontworpen voor nu! Oude zielen….jullie zijn hier op een spoor gezet om lang te blijven! Lichtwerkers jullie zijn hier in 2019 op het spoor gezet om lang te blijven zodat jullie een voorbeeld kunnen zijn. Als dingen eruit gaan zien dat zij anders zijn, of uiteen vallen of negatief zijn en dit alles er is om een verjonging te zijn naar een betere vorm zullen jullie er moeten zijn om rechtop te staan tegenover jullie kinderen, buren en vrienden en zeggen: “Het is goed. Kijk er eens anders naar, vredig, want wij hebben deze verandering al heel lang nodig. Het is een verandering van de manier waarop geschiedenis werkt, het gaat jullie zakenleven veranderen, jullie politiek, het gaat alles veranderen en uiteindelijk komen wij bij een wereld waarop geen oorlog meer voorkomt omdat het bewustzijn zegt dat een ander mens geen schade toegebracht moet worden. Jullie gaan naar een hoger bewustzijn van energie….daar gaan jullie naartoe! Ik weet het, omdat ik het eerder heb gezien. Jullie zijn niet de enigen waarbij dit op de planeet gebeurt.

Dit laat velen met de ogen rollen. Kryon lacht. Kom over 10 jaar nog maar eens terug en kijk dan weer eens of dit correct is of niet. Degenen die hier zitten, de oude zielen, moeten weten hoe zij de angst onder controle kunnen hebben, de angst van wat een oude doos jullie zal vertellen over wat er op de planeet aan de hand is. In plaats daarvan zal een oude ziel de dingen op hun plaats zien vallen en zeggen: “Ja, ik zie het. Er zullen een paar problemen komen. Dit zal ongemakkelijk zijn. Maar kijk eens waar het naartoe zal gaan. Kijk naar de dingen die getoond worden”. Jullie zullen het dit jaar zien.

Lieve mensen, ik kom naar jullie op deze manier, soms tijdens meditaties, soms via parabels. Wij zullen vanavond (volgende channeling. Henk) een parabel brengen. Jullie zullen hem leuk vinden. Deze gaat over het openen van een kreukel in de sluier naar het idee dat er veel, veel meer is dan jullie je ooit hebben gerealiseerd. Ik zeg het weer: God kent jouw naam! Jullie namen worden gezongen….gezongen in licht….aan de andere kant van de sluier omdat daar Thuis is….en daar worden jullie gemist als jullie ziel naar deze planeet komt en weer gaat en er onmetelijk van jullie wordt gehouden en jullie een deel zijn van de goddelijkheid, van het melkwegstelsel en het Universum. Jullie brengen korte tijd op Aarde door en doen wat jullie doen.

Jullie zijn gekend door God, er wordt door God van jullie gehouden en jullie worden gewaardeerd door God….en dit zal altijd zo zijn!

Het einde is een teruggaan naar grootsheid en er is NOOIT oordeel geweest. Dit zeg Kryon jullie.

Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen bij deze dingen, maar sta open voor dingen die anders kunnen zijn dan jullie is verteld. Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon