Channeling 207: Kryon in Boulder, Colorado. 2. / De Dualiteit. 2

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 2.

De Dualiteit. 2

Lee Carroll / 4 januari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is deel twee van de boodschap waar wij vanmorgen mee zijn begonnen over vrije keuze en dualiteit. In de sessie van vanmorgen hebben wij dualiteit geherdefinieerd. In plaats van een worsteling waar zovele mensen in geloven, is het een keuze. Ik vertelde dat dualiteit een van de meest goddelijke dingen is die jullie hebben. Vrije keuze om beslissingen te nemen om jullie leven te veranderen, om jullie planeet te veranderen, al deze dingen. Het is niet iets dat jullie is gegeven en dat jullie is verteld, en er dan over jullie geoordeeld zal gaan worden zoals zij hebben beschreven….het hele concept van God met een stok, en wij hebben verteld dat dit een menselijk concept is dat niet goddelijk is.

Vrije keuze is de sleutel, toch verandert dit….en wat verandert er, lieve mensen? Het is zelfs in jullie cultuur van vandaag duidelijk sinds 2012. Voordat ik deze boodschap echt kan verhogen door te vertellen wat er werkelijk verandert, laat mij jullie dan eerst een eerder aangehaald voorbeeld geven: Als jullie kinderen de keuze geven tussen een salade en een chocoladereep zullen zij voor de reep kiezen en een deel daarvan is de onvolwassenheid en de onkunde hierover omdat zij geen enkele ervaring hebben van het een maand lang eten van chocolade. Dit is een herhaling want ik wil dat jullie dit in je opnemen. Vrije keuze wordt dus vaak getemperd. Het wordt vaak getemperd door de ervaringen die jullie hebben. Daarom zijn oude zielen vandaag dus zo belangrijk, lieve mensen. De cyclus die jullie claimen als je zielencyclus wordt reïncarnatie genoemd en is kritiek voor wat er op deze planeet gebeurt want als jullie verder gaan gaat de oude ziel een Akasha hebben die gaat ontwaken als de tijd daarvoor rijp is. Het ontwaken van de Akasha is een beïnvloedend gevoel, een intuïtief gevoel over wat wel en niet werkt. Er is meer, en nu gaan wij naar een plaats die jullie niet hadden verwacht. Jullie die in de zaal zitten hebben zojuist de leraar Gregg gehoord en dit past heel goed bij zijn wetenschappelijke boodschap over deze hele planeet en de vraag is: “Is het een Plan?”

“Lieve Kryon, worden mensen gecontroleerd?” Dit is een goede vraag. Het antwoord is NEE. Het Plan dat hier op deze planeet bestaat, op dit moment, werd door jullie geschapen. Ieder van jullie heeft een ziel waarover wij hebben gesproken en die buiten de realiteit is en achter de sluier…maar die ziel is JULLIE op een andere plaats. Dit zijn degenen waarover wij spreken….degenen die dit plan dat op deze planeet bestaat hebben opgemaakt.

“Kryon, jij hebt de vraag niet beantwoord: “Worden wij gecontroleerd?” Het antwoord is weer Nee, maar ik vertel jullie dat er dingen zijn die daar wel op lijken. Wij zeggen nu iets dat wij al eerder hebben gezegd: De Aarde heeft energieën afgeleverd die jullie hebben verdiend en jullie denken misschien dat dit werd gecontroleerd. Wie levert dit af? Jullie! Laten wij dit eens even onderzoeken. Hm. Jullie zitten aan het einde van een cyclus, de inheemsen vertelden jullie wat het was en wij hebben het vaak beschreven en jullie beginnen aan een tijd waarin de dingen lijken te veranderen. Ik heb het nu niet alleen over het weer….wij hebben het over bewustzijn. Dit is wat ik wil zeggen: Dingen die jullie nodig hebben voor de volgende stap worden aan het einde van deze cyclus geleverd door het bewustzijn van de Aarde en een planeet met een laag bewustzijn zal met name niet veel verandering laten zien in bewustzijn. Wat jullie in honderden jaren hebben gezien, daarmee gaan jullie door met disfunctionele dingen en het lijkt erop dat jullie niet veel hebben geleerd….dat is een attribuut van een laag bewustzijn en wij hebben jullie verteld dat het einde van een cyclus verandering toestaat.

Lang geleden beschreven de Inheemsen wat deze verandering zou kunnen zijn en over de toestand van de planeet en de potentiëlen vertelden zij en ook sommigen van hen die vandaag nog leven. Zij zeiden dat als jullie het zouden halen om voorbij 2012 te gaan de potentiëlen er waren voor een van de hoogste bewustzijns die de mensheid en de Aarde ooit hadden gezien: Welkom in een nieuwe cyclus! Ik wil jullie iets laten zien. Wisten jullie dat alle belangrijke uitvindingen op deze Aarde allen tegelijk leken voor te komen op deze planeet. Wisten jullie dat de gebroeders Wright de Fransen maar met enkele weken versloegen? Zij werkten beiden aan hetzelfde. Al deze dingen die jullie hebben in farmacie, elektriciteit, zijn simultaan ontwikkeld….er kwam iets naar de Aarde dat zei: “Hier is iets nieuws voor jullie allemaal! Ga dit eens onderzoeken” Als jullie toevallig ontdekken dat deze dingen aan de planeet werden gegeven, is er iets nieuws. Wij hebben hier de laatste tien jaar over gesproken. Ik ga weer een vraag stellen die ik vorige maand ook al stelde in een van de “Indiaanse” channelings. Deze was in Newport, Californië. Ik zei ”Is het niet interessant dat jullie al tientallen jaren magneten kennen, misschien al honderd jaar, en hebben gezien dat de kracht van de magneten er onverminderd steeds lijkt te zijn? Dit is ook zo! Zelfs de studie van magneten is een mysterie. Maar wat jullie wel wisten is dat er een duw- en trekbeweging is bij elke set van twee magneten en bij sommige zelfs zo sterk dat als jullie je vinger niet snel wegtrekken deze beschadigd kan worden. Maar toen jullie een motor gingen ontwikkelen met zuigstangen erin hadden jullie die ook kunnen laten werken met magneten….duw-en-trek en zou er geen brandstof nodig zijn. Waarom dachten jullie daar niet aan terwijl jullie bezig waren met het ontwikkelen van jullie motoren? Jullie gingen niet naar die plaats! Tien jaar geleden vertelden wij jullie dat er een nieuwe kracht zou gaan  komen, dat moest wel, en dat het magnetisme zou zijn. Het moest komen door de klimaatverandering en wij hebben jullie dit verteld en wij vertelden jullie waarom dit zo is….door de infrastructuur van de rasters die zou gaan falen vanwege de klimaatverandering en er nieuwe technologie moest komen. Ik heb dit steeds gezegd en ik vertel jullie dat 2020 het jaar is. Het is er, en sommigen van jullie zullen dit gaan zien in dit of het volgende jaar en uiteindelijk zal dit volwassen worden….magnetische motoren, magnetische krachtbronnen….dingen die onafhankelijk zijn van gebouwen, fabrieken, en centrales en die niets te maken hebben met een elektriciteitscentrale of een kernreactor. Dit is er al en als jullie naar de wetenschap hiervan kijken en gaan onderzoeken hoe het gedaan moet worden zullen jullie zeggen: “Waarom duurde dit zo lang?” Dat is duidelijk! Het werd allemaal op dezelfde tijd gegeven. NU!

Ontzilting van het water komt eraan op een vrije en elegante manier, een zeer wetenschappelijke manier en als het komt zal het ontzilting zijn zonder warmtegebruik. Als het komt….en dat zal het….snel, zullen jullie ernaar kijken en je afvragen waarom het zo lang duurde.

Waarom geef ik jullie al deze informatie nu wij het over vrije keuze hebben? Omdat er samen met jullie vrije keuze ook nog iets anders komt….de cyclus is ten einde en degene die nu begint komt met nieuwe energieën en die komen naar deze planeet omdat het bewustzijn omhoog begint te gaan. Jullie kunnen naar je nieuws kijken en zeggen dat het erop lijkt dat het niet beter wordt en ik zeg jullie dat jullie maar naar weinigen kijken, niet naar de hele mensheid. Nu jullie kijken naar oude paradigma’s die vastzitten, kijken jullie naar een filosofie die zegt dat hetgeen gisteren gebeurde ook morgen weer zal gebeuren en dit is niet zo….niet meer! Niet meer!

Laten wij nu even teruggaan naar de salade en de chocolade. Wat als jullie met vrije keuze opties krijgen die niet zo duidelijk zijn als bij de salade en de chocolade? Wat als zij er hetzelfde uitzien? In een oude energie, lieve mensen, was een potentieel van 50% al heel wat. Nu niet meer en ik zal jullie vertellen waarom dit zo is: Omdat de salade nu tegen jullie gaat spreken en de chocolade gaat tegen jullie spreken omdat deze keuzen nu met iets komen dat jullie niet hadden verwacht: Intuïtie! Dit is een omhooggaan van het bewustzijn! Luister nu: Dit gaat de beslissingen van de mensheid een stuk beter maken want nu gaan jullie vooraf de resultaten zien van jullie beslissingen vergeleken met een “Povere “ keuze! Hebben jullie dit gehoord? Dit komt eraan en hoofdzakelijk bij oude zielen. Wat ik nu zeg is dat sommige oude zielen die al grote uitvindingen hebben gedaan zich nu in zeer jonge lichamen bevinden. Denk er eens over na als jullie iemand onder de twintig zien waarvan men zegt dat zij niet weten waarover zij het hebben. Misschien heeft een van hen de Akasha van een man die Tesla heet, een ander misschien de Akasha van een man die Einstein werd genoemd of misschien niet de Akasha maar op zijn minst iets dat wij zielsuitwisseling noemen. Het is heel moeilijk uit te leggen maar wij hebben jullie al vaak verteld dat de ziel op zichzelf niet enkelvoudig is maar multidimensionaal en op vele plaatsen tegelijk is….alles tegelijkertijd, net als de Spirit die jullie de Creatieve Bron noemen, net zoals God. Hoe kan God naar een miljard gebeden tegelijk luisteren….dit is multidimensionaliteit! Wat als ik jullie vertel dat jullie ziel hetzelfde is? Er zijn dingen waar jullie nu pas mee in lijn komen, met mogelijkheden en zienswijzen. Wat als deze planeet een nieuwe soort dualiteit gaat krijgen in plaats van het oude paradigma van niveaus van het duister? Het is nu duidelijk….niet alleen als een keuze tussen twee energieën….het komt met een verklaring. Als jullie dit willen….hebben jullie het en als jullie het niet willen zijn jullie weer terug op 50%!

Dit nieuwe bewustzijn in deze nieuwe cyclus port soms iets op, en dit nieuwe bewustzijn en deze intuïtie scheppen integriteit. Willen jullie het resultaat hiervan alvast zien in een maatschappij waar jullie in leven? Het heeft niets te maken met het bovennatuurlijke of met oude zielen zoals jullie die kennen of met mensen die naar een bijeenkomst zoals deze komen….het is vlak voor jullie!

Dualilteit. Het jaar van de dualiteit….het jaar van verandering waarin het wit witter wordt en het zwart zwarter! Lieve mensen, de doorsnee mens zal een betere intuïtie gaan krijgen over wat correct is en wat niet. Correct of niet correct voor jullie cultuur, voor jullie Aarde, voor jullie tijd en niet voor een aantal wetten en regels die jullie in een boek worden gegeven, voor wat spirituele logica is, liefde, compassie, en jullie gaan dit al zien….dingen waar mensen over spreken en die zij nog nooit hebben gezien. Hoe lang hebben bepaalde spirituele leiders kinderen misbruikt? Drie jaar, vijf jaar, twintig jaar, veertig? Honderd? Langer! En hoe kon zoiets slechts al zo lang bestaan? Dit komt omdat er nooit een bewustzijn was dat het noemde wat het was en dit ook corrigeerde. Zij waren te machtig, hadden teveel geld of het was te gevaarlijk. En opeens stortte dit allemaal in elkaar. Nu is dit het onderwerp van de organisatie. Kunnen jullie hiermee omgaan? Wat gaat er vervolgens gebeuren? Wisten jullie dat er hierdoor in maar een land wel dertig bisschoppen waren die hun ontslag hebben aangevraagd bij de huidige paus? Wij hebben jullie verteld dat er na Pius een paus zou komen die anders was en wij hebben jullie ook verteld dat hij de reïncarnatie is van Franciscus van Assisië. Jaren geleden hebben wij jullie verteld dat de paus niet zou overleven in het ambt en dit gebeurde ook en in plaats daarvan kregen jullie een Joker….een nieuwe paus met een nieuw bewustzijn terwijl de andere paus nog niet was overleden. Denk hier eens aan….dit gebeurt er aan het einde van een cyclus. De nieuwe cyclus vereist dat deze dingen niet kunnen bestaan….het kon niet door blijven gaan, zoiets kon zich niet handhaven! Jullie hebben het allemaal gezien. Hoeveel vrouwen, ook in dit publiek, hebben verwacht dat er een dag zou komen waarop er zou worden gekeken naar degenen die hen hebben misbruikt? Mensen die hen op vele manieren hebben misbruikt en dat er een dag van herkenning zou komen waarop zij niet meer die macht hebben om dit weer te doen. Dit is geen zaak van de vrouwen, dit is een zaak van menselijke integriteit en jullie zitten aan het begin in een nieuwe energie die jullie nooit eerder hebben gezien….gloednieuw!

Oude zielen, dit beïnvloedt jullie want jullie hebben verantwoordelijkheid en ik zeg jullie: de salade gaat tegen jullie spreken en dit gaat de chocoladereep ook doen en dit gaat jullie je laten herinneren aan wat er zou kunnen gaan gebeuren….intuïtief!!! Wij vertelden jullie vanmorgen hoe de politiek zal gaan veranderen en mensen gaan doen wat zij zeggen in plaats van zeggen en niet doen…en jullie kunnen hen doorzien. Het komt eraan! Ik heb jullie verteld dat er een ander systeem van democratie gaat komen dat beter zal werken dan dat van jullie. Wij hebben jullie verteld dat dit niet eerst in de VS hoeft te zijn. Amerikanen vinden het niet leuk om dit te horen, maar ik zeg jullie dat op dit moment alle Amerikanen hiermee akkoord zouden gaan omdat het systeem kapot is. Er is een gevecht aan de gang tussen jullie leiders die nu schouder aan schouder zouden moeten staan. Zij zouden voor dit land het pad van integriteit moeten belopen en dit dienen zij dan samen te doen.

Wat kan dit veranderen? Ik zal het jullie weer vertellen: het zal hier niet gebeuren omdat het hier te moeilijk is voor veranderingen. Wij hebben jullie verteld dat de president dan niet iemand van een van beide partijen zal zijn maar een president die rechtstreeks wordt gekozen en boven de partijen zal staan….een man of vrouw in het centrum die van beide kanten de goede dingen kan zien en in staat is om hen samen te brengen in plaats van een systeem dat jullie nu hebben en dat al jarenlang niet meer werkt.

Dit gaat buiten de box, nietwaar? Toch is dit logisch voor vele oude zielen en degenen die hier zitten en hiernaar luisteren. Het komt eraan! Het zal hier niet als eerste zijn maar het komt eraan! Hoe gaan deze dingen gebeuren in de wereld waarin jullie leven? Heel veel mensen vragen dit….met zoveel negativiteit, met zoveel controle….en hier gaat het goed worden, lieve mensen, alle controle, met alle corruptie die zolang onder de pet is gehouden komt nu onder die pet vandaan en waar zij vroeger altijd een plaats hadden waar zij zich konden verstoppen in macht en/of geld en invloed….het maakt vandaag geen verschil meer want de mensheid zal dit niet meer toestaan.

Ik heb jullie verteld dat jullie twee of drie grote dingen kunnen verwachten. Dit is 2020 en dit is de eerste serie channelings van het jaar en ik zeg het jullie nogmaals: Er zal een grote verandering komen bij de medicijnenfabrikanten en er zal zeker een klokkenluider bij betrokken zijn die de mensen gaat vertellen wat zij wel hebben verwacht maar niet wisten….niet echt….dat er grote hoeveelheden ongepaste energie zijn van mensen die op geld uit zijn. Zij laten mensen ziek zijn doodgaan….voor geld. Er zullen namen worden genoemd en het zal een revolutie zijn in de wereld van de farmacie.

Seksuele slavernij. Dit is er op deze planeet en het is er al heel lang geweest. Lieve mensen, dit gaat terug tot de Grieken. Het is hier al heel lang en de vooraanstaanden en degenen met geld financierden dit….het was hun speelveld en dat is het nog steeds….maar niet lang meer!!!! Er zullen mensen zijn die dit zien als het wordt onthuld die zullen zeggen….alweer…”Deze hele wereld is verdoemd, kijk maar eens wat er aan de hand is” terwijl zij niet begrijpen dat het er altijd is geweest en nu gewoond zichtbaar wordt zodat jullie, oude zielen, dit weg kunnen vagen. Dit is wat er gebeurt tussen oud en nieuw bewustzijn. Wij hebben jullie ook verteld dat er een potentieel is met een hoger bewustzijn van het samenvoegen van oud en nieuw zodat jullie geen situatie hebben waarin oude energie moet falen en jullie weer helemaal naar nul terug moeten en weer overnieuw moeten beginnen….dat is een oud paradigma, lieve mensen, dat is zwart en wit.

Wat als ik jullie vertel dat er systemen en mensen zijn die gaan helpen om het oude en het nieuwe te integreren zodat het misschien een tijdje moeilijk zal zijn maar dat het betekent dat niet alles in jullie land zal mislukken en overnieuw gedaan moet worden. Integratie is een volwassen woord…..mislukken niet. Jullie zijn aan het rijpen, mensen, (Kryon lacht) en er zijn dingen die jullie gegeven gaan worden door jullie eigen plan en van de andere kant van de sluier….iets dat jullie al lang nodig hebben. Zet je schrap voor multidimensionaliteit! Het komt eraan! Jullie kunnen het gaan onderzoeken, meten en begrijpen…voor de mensheid op manieren die jullie je nooit konden voorstellen en die jullie in staat stellen om genoeg voedsel te hebben….om het warm te hebben als jullie dit nodig hebben en koel te hebben als jullie dit willen zonder daarvoor iets van Gia of haar levensvormen op te offeren. Dit komt er allemaal aan.

Ik sluit met het volgende: Alles wat ik vanuit deze stoel nu heb gezegd is niet absoluut. Daarom leven jullie vandaag en zitten jullie hier bij deze bijeenkomst. Oude zielen, jullie hebben werk te doen. Jullie zouden kunnen zeggen: “Wat moeten wij dan doen?” Er zijn nieuwe experimenten. Er komen nieuwe dingen aan uit iets dat het Veld wordt genoemd, een samenhang, een begrijpen van de energie van het bewustzijn dat jullie nooit eerder hebben gekund. Schenk aandacht aan deze dingen want de oude ziel zal de mogelijkheid hebben om het bewustzijn waarlijk te manipuleren voor dingen die echt een verschil zullen maken, met name collectief.

Hebben gedachten invloed op de planeet? In een oudere tijd waren er mensen die jullie recht in je gezicht zouden uitlachen. Jullie denken dat jullie mensen met je gedachten kunnen helpen….zij lachen jullie uit en sturen jullie weg. Nu laten de experimenten zien dat bewustzijn energie is! Het is een natuurkundespel op de planeet. Ik vertel jullie wat het Veld is en dit is alleen maar acceptabel voor een paar mensen die hier vandaag aanwezig zijn en het is controversieel, maar ik zeg het toch: Het Veld is de code voor het manifesteren want alle potentiëlen van de planeet zijn in het Veld….en dit, mensen, is beschikbaar voor een hoog bewustzijn! Jullie hoeven dit niet te bestuderen, jullie hoeven hiervoor geen getallen te kennen, jullie hoeven de geometrie hiervan niet te kennen….het is vandaag beschikbaar en het is in het Veld….alle potentiëlen die bestaan….verleden, toekomst….nu! Dit kunnen jullie bereiken met je intuïtie die jullie kan helpen navigeren op deze planeet op een manier waarop jullie dit nooit eerder hebben gedaan…..dit is wat de oude zielen kunnen doen….welwillendheid, integriteit….dit zijn de woorden waar jullie naar zullen gaan zoeken in het bedrijfsleven, in de politiek….alle dingen die daar nooit waren zullen worden wat ik de Gouden Standaard noem. Het zal ook in jullie geloofssystemen gebeuren die zichzelf zullen schonen en puurder zullen worden in hetgeen zij altijd hebben geweten….en dat is de liefde van God! Zij hebben dit altijd geweten.

Welkom op een nieuwe Aarde, lieve mensen. Als jullie mij vandaag horen spreken en naar het nieuws kijken kunnen jullie zeggen dat jullie er niet helemaal zeker van zijn, maar de dingen zijn groter dan het nieuws, lieve mensen, en wat er dan gebeurt en het bewustzijn dat daarbij is betrokken en hoe jullie daarmee omgaan….daar gaan wij het nog over hebben.

Vrije keuze….met informatie van de salade en de chocoladereep.

En zo is het.

Kryon