Channeling 207: Kryon in Boulder, Colorado. 3. De Dualiteit. 3

Live Kryon Channeling 207:
Kryon in Boulder, Colorado. 3.

De Dualiteit. 3

Lee Carroll / 4 januari 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Boulder, Colorado.

Sommige mensen hebben in de gaten dat het channelen nogal snel gaat en dat dit juist een teken is dat het geen echt channelen is omdat iedereen weet dat je voor het channelen een tijdje diep adem moet halen, in een bepaalde richting moet kijken en steeds op een bepaalde manier. Dit is allemaal veranderd, lieve mensen, want elke hier aanwezige heeft dit vermogen en ik heb het nu niet over de man die hier met een microfoon voor het publiek zit en dingen vertelt die verder gaan dan wat jullie weten, maar om informatie te krijgen die verder gaat dan de lichamelijke hersenen. Wat er op deze planeet gebeurt….heel langzaam en met name met de oude zielen, heeft te maken met vrije keuze. Dit is de derde channeling in een serie van drie met betrekking tot dualiteit. Voor degenen die de eerste twee niet hebben gehoord of gelezen is er een manier om hen te vinden en dan hebben jullie het verhaal dat naar dit einde leidt. Dit is geen lange boodschap maar hij is wel diepgaand.

Wij zeiden dat dualiteit geen negatief woord is, dat het geen worsteling is en ook al ervaren sommige mensen het als een worsteling, is het een geschenk. Het is een door God gegeven geschenk vanuit de Oorspronkelijke Bron die jullie in staat stelde om te kunnen kiezen als mensen met gevoel, intelligentie. Jullie kunnen de puzzel zelf uitwerken en uitkiezen welke energieën jullie hierbij willen gebruiken. Het is te gemakkelijk om dit alleen maar licht en donker te noemen…..wij noemen het de gepastheid voor de energie van je leven. Jullie hebben deze keuze….de energie die gepast is voor je leven, je cultuur, de planeet en je tijd. Deze energieën gaan omhoog en veranderen en dus is het geen gemakkelijke keuze, maar het is een geschenk.

Dualiteit is dus geen worsteling….het is een keuze….een vrije keuze! Maar nu zijn jullie opeens in een tijd waarin de keuzen makkelijker gaan worden door iets wat wij jullie in de vorige channeling vertelden….dat jullie hulp gaan krijgen. Als jullie om hulp willen vragen, doe dat dan, maar het is jij met jij, lieve mensen. Opeens is de immensiteit van jullie ziel die een deel van jullie is en dit altijd is geweest, in staat om jullie een overzicht te geven van het Veld….als jullie dit willen….van de potentiëlen die daar zijn….als jullie willen. Met andere woorden: Jullie verleden is geen mysterie meer. Ik wil jullie drie van de grootste keuzen geven die zijn veranderd. De keuze is niet veranderd, maar jullie zienswijze en mogelijkheden om die te maken zijn wel verbeterd.

De eerste: Vrije keuze om jezelf te definiëren. Het is mogelijk dat jullie dit niet helemaal begrijpen als ik jullie deze informatie geef. Als jullie zitten en de vraag stellen: “Wie ben ik?” Er zijn mensen die jullie vertellen dat jullie al gedefinieerd zijn. Ik wil dat jullie samen met mij even een visualisatie doen: Jullie staan en kijken in de spiegel en dragen je mooiste kleren en alle definities over wie jullie zijn staan op een geel plaketiket dat op je lichaam wordt geplakt….waar jullie zijn geboren, jullie cultuur, jullie taal ….dit zijn de definities van wie jullie zijn en zij bevatten tussen twee haakjes ook de manier waarop jullie handelen, de een met de ander, in jullie cultuur, in jullie taal, alle tradities zijn daar, jullie afstamming, jullie familie is daar, de manier waarop zij over je denken….plakkertje, plakkertje, plakkertje en wij zijn nog niet eens bij de grotere dingen gekomen. Er zijn organisaties waarbij jullie zijn aangesloten die jullie vaak vertellen wie jullie zijn. Als jullie problemen hebben en je aansluiten bij een organisatie….weer een geel plakkertje. Er zijn spirituele organisaties die er als de kippen bij zijn om jullie te vertellen wie jullie zijn en er is een grote gele plakker die zegt: IN ZONDE GEBOREN! Op jullie voorhoofd, lieve mensen….dat is de grote!

Daar staan jullie dan met misschien wel honderd plakbriefjes en jullie kijken in de spiegel naar jezelf. Nu wil ik jullie een uitnodiging geven en ik noem die: vrije keuze om te definiëren wie jullie zijn. Ik wil dat jullie jezelf zien als een hond die een bad heeft gehad. Hij schudt en schudt zich uit en de plakbriefjes vallen op de grond omdat geen van hen accuraat is….geen een! Bij niemand…niemand!

En dan begint het! Wie zijn jullie echt? De individuele vraag is: Wie ben ik? En jullie kunnen je eigen memobriefjes gaan schrijven en alles negeren wat wie dan ook heeft gezegd….alle mensen negeren die jullie in een seconde kunnen definiëren omdat het oordeel dat zij hebben dit aangeeft, maar dit is niet jullie bewustzijn want jullie hebben de mogelijkheid om met vrije keuze te bepalen wie jullie zijn. Laten wij nu nog een groot plakbriefje op jullie voorhoofd plakken: GEWELDIG GEBOREN! Jullie kunnen Ook briefjes vol schrijven….IK BEN LIEFDE, IK BEN COMPASSIE, IK BEN GEZOND….IK BEN JONG….die plak ik daar! Plak deze briefjes op je hele lichaam want JULLIE zijn de enigen die JULLIE kunnen definiëren! Jullie zouden kunnen denken: “Wel, dat is nogal wiedes, Kryon, waarom zouden al die memobriefjes er anders zijn?” Waarom hebben jullie een gebrek aan zelfwaarde….hebben jullie daaraan gedacht? Waarom hebben oude zielen op deze planeet….degenen die de meeste informatie en de meeste ervaring hebben, het grootste gebrek aan zelfwaarde? Ik spreek nu tegen vele aanwezigen hier! Dit komt omdat jullie werden gedefinieerd en jullie dit ook geloofden! Jullie geloofden het. Nu is het tijd om met een nieuw bewustzijn te begrijpen dat jullie de enigen zijn die jullie zelf kunnen definiëren….alle dingen uit jullie geest die jullie bepalen over wie jullie zijn! Dit was nummer een!

Nummer twee: vrije keuze om je eigen pad te bepalen. Jullie denken misschien dat dit duidelijk is. Wij wijzen weer naar de gele plakbriefjes en de dingen die jullie zijn verteld en de adviezen die jullie hebben gehad die in jullie geest zitten omdat het werd gezegd door mensen die jullie vertrouwden. Het werd jullie verteld door politici, spirituele leiders, mensen in bepaalde beroepen, door wie dan ook. Zij hadden allemaal invloed op jullie pad en dit werd dan een deel van wie jullie zijn en dit pad wordt vaak bepaald door anderen. Jullie zeggen dat jullie dit zelf hebben gekozen en ja, jullie hebben het zelf gekozen na de adviezen die zij jullie hebben gegeven. Wie heeft er nu werkelijk gekozen? “Kryon, heb jij een alternatieve suggestie?” Hier is hij: Jullie hebben een nieuwe communicatiemogelijkheid. Jullie hebben een verbinding met het Veld. Toegang tot de potentiëlen die zich gaan manifesteren als jullie aan hen denken. Hebben jullie ooit een nieuw woord geleerd dat jullie niet eerder kenden en dit in de week daarna drie keer hoorden? Hebben jullie je gerealiseerd dat jullie dit hebben geschapen? Dit is het beste voorbeeld dat ik jullie kan geven om je eigen realiteit te scheppen. Jullie gaan je op bepaalde dingen concentreren en zij verschijnen. Hier is mijn advies: Ga alleen zitten in een ruimte in samenhang met de Schepper, waar jullie je vredig en blij voelen en ook als dit niet zo is stel dan de volgende vraag: “Lieve Spirit, vertel mij wat ik weten moet” en met de pretentie dat jullie dit doen met je eigen intentie en interesse zullen de dingen die jullie nodig hebben zich op je pad vertonen!

Het volgende: “Spirit, breng mij degenen die ik zal herkennen op mijn pad!” Dat, lieve mensen, is het moment waarop het partnerschap of overvloed op de proppen komen in je leven. Zie je, jullie statement schept een energie van verwachtingen – echte energie die in het Veld gaat. Hebben jullie dit vandaag ook niet van een wetenschapper gehoord? (Gregg Braden) Dit is de waarheid. Jullie hebben diepgaande controle over jullie pad.

Oh, er zijn nu mensen in de zaal die dit moesten horen! Waar jullie vandaag kiezen is heel anders dan wat anderen voor jullie zouden hebben gekozen in een oudere energie. Misschien zijn enkelen die jullie op een bepaalde manier adviseerden al overgegaan naar de andere kant van de sluier? Ik zal jullie dit vertellen: Zij applaudisseren en zeggen: “Luister naar de man in de stoel!” want hij weet het…zij weten!” Zij zijn momenteel jullie supportersgroep. Er worden in deze tijd grotere waarheden onthuld dan in welke tijd in de menselijke geschiedenis dan ook. Het is geen verraad als jullie een grotere waarheid weten te vinden dan jullie is geleerd.

Nummer drie: Definitie of keuze van je eigen energie. Jullie hebben de keuze – vrije keuze – om je eigen persoonlijke energie te bepalen. “Wat betekent dit precies, Kryon. Wat bedoel je met “mijn energie?” Jullie kunnen het noemen wat jullie willen, maar als er mensen om jullie heen staan, wat voelen jullie dan? Bewustzijn is energie. Dus: wat is jullie bewustzijn? Wat is de energie die mensen voelen als zij naast jullie staan….wat voelen zij? Zijn jullie mensen die problemen hebben met angst? Vele lichtwerkers zijn vaak ergens bang voor. Dit is geen beschuldiging of oordeel, lieve mensen, maar het is een feit. Sommigen van jullie zijn echt angstige mensen.


Misschien ben jij wel een van de mensen die voor veel dingen bang zijn. Zo wil je niet zijn, maar zo ben je wel zoals je hier zit. Misschien ben je daarom wel hier – om je daarmee te laten helpen? Zijn jullie je ervan bewust dat jullie deze energie van angst uitzenden, waar jullie je ook bevinden?
Sommigen van jullie zijn hard en tonen weinig interesse voor de gevoelens van anderen en weten dit zelf niet. Wij hebben het hier eerder over gehad…als een onbewuste schepping van een lichtwerker om ANDERS te zijn. In een oudere energie schiepen sommigen van jullie feitelijk dingen in je persoonlijkheid die andere mensen van je wegduwen. Zijn jullie je hiervan bewust? Lopen mensen bij jullie vandaan als jullie met hen hebben gesproken? Hebben jullie er ooit over nagedacht hoe jullie op anderen over komen? Kan het jullie misschien niet schelen? Ik heb jullie verteld dat in deze nieuwe energie alles is veranderd en dat wij jullie licht nodig hebben….niet jullie manier om mensen af te stoten.

Vandaag hebben jullie de keuze om te kiezen voor de energie die jullie feitelijk zijn  en dit kan op vele verschillende manieren gedaan worden. Er zij heel veel leraren die jullie vertellen hoe jullie dit moeten doen. Ik zal jullie nu het kern-antwoord geven en het is jullie vrije keuze om het te horen en te accepteren…..of niet.

Noem en stel deze dingen in jullie affirmaties: “Ik kies ervoor om vredig te zijn. Ik kies er niet voor om bang voor dingen te zijn waar ik voorheen wel bang voor was. Ik zal mijn oren niet langer naar anderen laten hangen. Ik ben een aardige en welwillende denker en dat is wat ik in mijn leven wil projecteren!”

Velen van jullie moesten dit vandaag horen!

“Kryon, is het mogelijk dat het opzeggen van deze dingen ons kan helpen?” Lieve mensen, ik heb niet gevraagd of jullie hen wilden opzeggen. Ik heb jullie gevraagd om dit te stellen! Dit betekent dat jullie hen uiteindelijk in jezelf opnemen. Zij ZIJN jullie! Jullie moeten hen herkennen als de grootste waarheid die er is. Vele oude zielen “proberen” vele dingen. Dit is geen proberen. Een statement is een affirmatie van wat werkelijk IS.


Lieve mensen, het is jullie keuze om je eigen energie te kiezen!

Stel: “Ik kies ervoor om niet bang te zijn. Ik kies ervoor om vredig te zijn. Ik zal ’s nachts heerlijk en vredig slapen omdat ik ben verbonden met de Creatieve Bron en omdat ik dit nu begrijp. Ik begrijp dat wat ik nu visualiseer over wie ik ben, mijn realiteit wordt. De cellen van mijn lichaam luisteren allemaal voor het eerst. Ik kies ervoor om in dit leven gezond te zijn!”

Waar hebben jullie dit eerder gehoord? Deze dingen die vandaag spiritueel zijn, zullen morgen axioma’s van natuurkunde zijn.

Ik geef jullie een gemeenplaats dat bewustzijn een energie is en daarom deze energie bestudeerd en gemeten kan worden. In deze energie zullen er mensen zijn die zich door kwantumstudies over multidimensionale dingen realiseren hoe bewustzijn samen kan komen op manieren die het nooit eerder had. Zij zullen de manier bestuderen waarop zij welwillend bewustzijn kunnen gebruiken in de bestuurskamer van een multinational, om betere beslissingen te kunnen nemen en om samenhang te kweken tussen de mensen die voor dat bedrijf werken.

Wat een concept! Waarom zouden zij dit doen? Omdat metingen van de samenhang voor het eerst zullen bewijzen dat er beter verkocht wordt door een groep die samenwerkt in samenhang en welwillendheid. De andere dingen waar deze organisatie mee worstelt zullen ook veranderen, inclusief het bewustzijn van het management ten opzichte van degenen die voor hen werken. Kunnen jullie het nieuwe wedijveren in de markt al zien….wie heeft de beste samenhang? Kryon lacht)

Ik heb het eerder gezegd: Kunnen jullie vandaag voor je zien dat in het Amerikaans Congres …ver, ver van nu, men even stopt – aan beide kanten – en samenhang schept, zodat hun beslissingen de beste beslissingen voor de meeste mensen zullen zijn? Ik weet het, ik weet het. Jullie kunnen zeggen: “Nou, Kryon, dat moet dan echt wel op een andere planeet zijn!” Nee, dat is niet zo. Dit zit in het Veld, lieve mensen!

Als iemand had gezegd: “Wel, dat is interessant. Ik had nooit gedacht dat ons Congres zou stoppen voor een gebed voor iets of iemand” Zij doen het. Zij doen het! Of zij het nu menen of niet, zij hebben het concept. In een land waar de Stichters en de huidige leiders trots zijn op zichzelf en de principes van “scheiding van kerk en staat” bidt de staat vaak samen. Op een dag zal de wetenschap aantonen dat “Samenhang van bewustzijn werkelijkheid is. Het verandert dingen en het kan gemeten worden!” Dit zal de manier waarop groepen mensen samenwerken gaan veranderen. Het komt eraan!

Dit is de eerste van een serie channelings in 2020. Ik wil dat jullie deze plaats anders verlaten dan jullie kwamen –  met ideeën, potentiëlen en vrede!

En zo is het.

Kryon